-
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
ολοι εχουν απο κατι.
αλλα στη δημοκρατια κερδιζει παντα αυτος με το μεγαλυτερο οπλο.Μας εχετε πρηξει τα συκωτια με την δημοκρατια ΣΑΣ.
Πηγαιντε να καψετε καμια τραπεζα με ζωντανους μεσα και τα ξαναλεμε.
Αιντε ,αρκετα .φανταζεσαι οτι αν ειμαστε ικανοι να καψουμε πολιτες ζωντανους σε τραπεζα,το τι ειμαστε ικανοι να κανουμε σε φασιστες...
οποτε θα επρεπε να μιλας με μεγαλυτερο σεβασμο και να προσεχεις τι λες.http://www.newsbeast.gr/society/arthro/ ... sis-augis/
προφανως καποιοι ειναι ικανοι να καινε ανθρωπους και τις οικογενειες τους μεσα στα σπιτια τους...
και καποιοι αλλοι ανικανοι να κανουν copy-paste.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ολοι εχουν απο κατι.
αλλα στη δημοκρατια κερδιζει παντα αυτος με το μεγαλυτερο οπλο.Μας εχετε πρηξει τα συκωτια με την δημοκρατια ΣΑΣ.
Πηγαιντε να καψετε καμια τραπεζα με ζωντανους μεσα και τα ξαναλεμε.
Αιντε ,αρκετα .φανταζεσαι οτι αν ειμαστε ικανοι να καψουμε πολιτες ζωντανους σε τραπεζα,το τι ειμαστε ικανοι να κανουμε σε φασιστες...
οποτε θα επρεπε να μιλας με μεγαλυτερο σεβασμο και να προσεχεις τι λες.http://www.newsbeast.gr/society/arthro/ ... sis-augis/
προφανως καποιοι ειναι ικανοι να καινε ανθρωπους και τις οικογενειες τους μεσα στα σπιτια τους...
και καποιοι αλλοι ανικανοι να κανουν copy-paste.
...δεν διάβασα ότι κάηκε κάποιος... γιατί γράφετε ψεματάκια?.. δεν ξέρετε ότι δεν κάνει να λέτε ψεματάκια?.. κακά παιδιά!!!
-
Δεν καηκε κανεις, δεν εχει ανθρωπους μεσα... καλα παμε σημερα
-
Πέρα από τη παπαρολογία, είναι σαφώς ηλίθια και καταδικαστέα η επίθεση με μολώτοφ.-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πέρα από τη παπαρολογία, είναι σαφώς ηλίθια και καταδικαστέα η επίθεση με μολώτοφ.-Συμφωνώ κι εγώ, αλλά απ' το ότι έπεσαν δυο μολότοφ σε μια αυλή μέχρι το ότι κάηκαν άνθρωποι και οικογένειες υπάρχει χάσμα... άβυσσος... έτσι δεν είναι καλέ μου trident?..
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πέρα από τη παπαρολογία, είναι σαφώς ηλίθια και καταδικαστέα η επίθεση με μολώτοφ.-ναι.ειναι πιο αποτελεσματικη η επιθεση με ναπαλμ.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Πέρα από τη παπαρολογία, είναι σαφώς ηλίθια και καταδικαστέα η επίθεση με μολώτοφ.-
Συμφωνώ κι εγώ, αλλά απ' το ότι έπεσαν δυο μολότοφ σε μια αυλή μέχρι το ότι κάηκαν άνθρωποι και οικογένειες υπάρχει χάσμα... άβυσσος... έτσι δεν είναι καλέ μου trident?..
Αν σου φαινεται καλη ιδεα η μολοτωφ, ας μη το συζητησουμε καλυτερα.
-
το συζητας ηδη.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Συμφωνώ κι εγώ, αλλά απ' το ότι έπεσαν δυο μολότοφ σε μια αυλή μέχρι το ότι κάηκαν άνθρωποι και οικογένειες υπάρχει χάσμα... άβυσσος... έτσι δεν είναι καλέ μου trident?..
Πρέπει να βελτιώσεις τα ελληνικά σου!.. άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις!
Ξαναδιάβασε τί έγραψα... προσεκτικά αυτή τη φορά!... γράφω το ακριβώς αντίθετο απ' αυτό που μου 'χρέωσες'... συμφωνώ με ό,τι έγραψε ο zorz... που είδες ότι μου φαίνεται καλή ιδέα η μολότωφ!!???.. -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Πρέπει να βελτιώσεις τα ελληνικά σου!.. άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις!
Ξαναδιάβασε τί έγραψα... προσεκτικά αυτή τη φορά!... γράφω το ακριβώς αντίθετο απ' αυτό που μου 'χρέωσες'... συμφωνώ με ό,τι έγραψε ο zorz... που είδες ότι μου φαίνεται καλή ιδέα η μολότωφ!!???..Γραψε λαθος αν ειναι ετσι.
-
Κεφαλογιάννης, Ιωαννίδης και τα @@ του Καράμπελα από ΝΔ ψήφισαν κατά της άρσης βουλευτικής ασυλίας του Κασιδιάρη. 'Εκ παραδρομής' και 'κατά λάθος' όπως δήλωσαν.
Ο Κρεμαστινός ψήφισε παρών, γιατί λέει έφτασε τελευταία στιγμή στην αίθουσα και δεν ήξερε γιατί ψήφιζαν.
-
Κι όμως...
http://www.inews.gr/225/kefalogiannis-i ... idiari.htm
Κεφαλογιάννης: Ήθελα να δώσω μία ευκαιρία στον Κασιδιάρη
Πριν από λίγο, ο γραμματέας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης δήλωσε ότι «η ΝΔ καταδικάζει τη βία απ΄ όπου και αν προέρχεται, από τα άκρα δεξιά και από τα άκρα αριστερά».
«Ήθελα να δώσω στον κ. Κασιδιάρη μια ευκαιρία να ζητήσει συγνώμη για την πράξη του. Αν η ψήφος μου παρεξηγήθηκε ως άφεση αμαρτιών, δεν είναι», συμπλήρωσε ο κ. Κεφαλογιάννης.
Αυτούς τους 3 πρέπει να τους πέτυχε ο Κασιδιάρης στις τουαλέτες, να τους στρίμωξε στις χέστρες και να τους είπε 'Το νου σας μουνιά μη τυχόν ψηφίσετε υπέρ γιατί θα σας ΣΚΙΣΩ'.
-
λες και δεν ειναι γνωστο οτι η νδ ανεβασε τη χα και οτι αυτη την ετρεφε τοσα χρονια.
-
Απο Κεφαλογιάννη και Ιωαννίδη δεν περίμενα και κάτι καλύτερο.......
-
το χει το ονομα
-
...Αν η ψήφος μου παρεξηγήθηκε ως άφεση αμαρτιών, δεν είναι», συμπλήρωσε ο κ. Κεφαλογιάννης.
Δεν έδωσα άφεση αμαρτιών, απλά το ίδιο θα έκανα κι εγώ.
-
Τη χρηση αυγη την αυγατεψαν αυτοι που επετρεψαν να συμβαινουν γεγονοτα απο την αλλα ακραια πλευρα.. τοσα χρονια ατιμωρητα... εχθες πιασανε ενα αυτοκινητο νοικιασμενο με οπλα μεσα που το ειχε νοικιασει 35αρης γνωστος αναρχικος... οπως λενε οι αρχες παρεξημενος και αυτος να υποθεσω απο το κοινονικο συνολο.... που δεν καταλαβαινει οτι αγωνιζεται για το κοινο καλο ολων μας....
-
σχετικα με το αν υπηρχαν ανθρωποι στο σπιτι και αν καηκαν οικογενειες, καποιοι τις ιδιες σκεψεις εκαναν και πεταξαν τις μολοτωφ στη τραπεζα και εκαψαν τα παιδια....!!!
αλλα μερικοι ειστε τοσο κολλημενοι βαζετε και τα μπλε κοκκινα πρασινα γυαλια σας και γραφετε ...
αλλα εγω θελω να την πεταξουν στα δικα σας τα σπιτια και μετα να δω αν θα λετε....: 'ε δεν πειραζει αφου δεν ημασταν εκει....' ή ' ενταξει μωρε στην αυλη μας την πεταξαν και δεν κινδυνεψαμε...'
-
Έχω βαρεθεί να επισημαίνω το αυτονόητο, αλλά πρέπει να το κάνω. Ο εξτρεμισμός του ενός άκρου ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ την προσκόλληση στο αντίθετο, ειδικά όταν είναι ακόμα πιο εξτρεμιστικό και με το πλέον εμετικό παρελθόν και παρόν.
Το κύριο πρόβλημα είναι ότι τα αστικά κόμματα βγήκαν από την μόδα, ο λαουτζίκος ξαφνικά πίστεψε ότι για όλα όσα του συνέβησαν φταίνε τα παλιά κόμματα, ακριβώς την στιγμή που αυτά αναγκάστηκαν έστω και απρόθυμα να ακολουθήσουν στοιχειώδεις αρχές οικονομίας. Και ποιον επιλέγει να ανταμείβει ο λαός; Αυτούς που του υπόσχονται να συνεχιστεί η κατάσταση που μας έφερε ως εδώ, αυτούς που μιλούν με θέρμη για... υδατάνθρακες και Frozen Wars, αυτούς που υπόσχονται να διώξουν τις επενδύσεις (και σιγοντάρουν όσους τρομοκρατούν τους ξένους επενδυτές), αυτούς που του λένε ότι το μίσος για τους ξένους είναι αγάπη για την πατρίδα.
Ομορφιές.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχω βαρεθεί να επισημαίνω το αυτονόητο, αλλά πρέπει να το κάνω. Ο εξτρεμισμός του ενός άκρου ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ την προσκόλληση στο αντίθετο, ειδικά όταν είναι ακόμα πιο εξτρεμιστικό και με το πλέον εμετικό παρελθόν και παρόν.Το κύριο πρόβλημα είναι ότι τα αστικά κόμματα βγήκαν από την μόδα, ο λαουτζίκος ξαφνικά πίστεψε ότι για όλα όσα του συνέβησαν φταίνε τα παλιά κόμματα, ακριβώς την στιγμή που αυτά αναγκάστηκαν έστω και απρόθυμα να ακολουθήσουν στοιχειώδεις αρχές οικονομίας. Και ποιον επιλέγει να ανταμείβει ο λαός; Αυτούς που του υπόσχονται να συνεχιστεί η κατάσταση που μας έφερε ως εδώ, αυτούς που μιλούν με θέρμη για... υδατάνθρακες και Frozen Wars, αυτούς που υπόσχονται να διώξουν τις επενδύσεις (και σιγοντάρουν όσους τρομοκρατούν τους ξένους επενδυτές), αυτούς που του λένε ότι το μίσος για τους ξένους είναι αγάπη για την πατρίδα.
Ομορφιές.
+1000000000
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]