-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ναι, σε είπα αριστερό....Επεσα έξω....? Απλά λέω τεσπά, οτι εσυ μπορείς να ανήκεις στη κατηγορία των κραζώντων την αριστερή βία, οι περισσότεροι εδω μέσα όμως όχι.....Γενικά, υπάρχει η αντίληψη οτι αυτή είναι πιο αγνή, πιο 'ευγενής' και υπερ της αλλαγής και της προόδου, ενω εκδηλώνεται απο μορφωμένους και ιδεολόγους και οχι κατσίβελους-ταλιμπάν.... λούμπεν χουλιγκάνους, όπως της Χ.Α.Ίσως, δεν ξέρω. Γενικώς στις εκλογές δυσκολεύομαι πολύ να βρω κάποιο κόμμα που να συμφωνώ με τα core values τους, να μη διαφωνώ έντονα σε κάποια ζητήματα που τα θεωρώ καίρια και να μην είναι λαμόγια. Αντίθετα από τον manosk που όλο κρύβεται, εγώ παραδέχομαι ότι έχω ψηφίσει και πιο δεξιά από την εντύπωση που μπορεί να δίνω.
Για να γυρίσουμε στο θέμα μας όμως, δεν χρειάζεται να είσαι αριστερός για να σου φέρνει αναγούλα η ΧΑ. Με προσβάλλει ως Έλληνα αυτή η συμμορία, κι ακόμα περισσότερο με εξοργίζει η υποκρισία τους που το παίζουν πατριώτες ενώ στη πραγματικότητα είναι ανθέλληνες, τα ιδεολογικά εγγόνια αυτών που έκαψαν το χωριό του παππού μου το '43. Πάνω απ'όλα όμως με προσβάλλει ως άνθρωπο αυτή η ρητορική του μίσους, η 'καθαρότητα της φυλής', η ευγονική, οι απόψεις τους για τις γυναίκες κλπ.
Εγω δεν δικαιούμαι να κανω τα ιδια ? Δεν δικαιούμαι να πετυχω τους στοχους μου ακομα και αν χρειαστει να τους επιβαλω με την βια εφοσον εδω και δεκαετίες το ιδιο κανει μια μεριδα αριστερων ?
Λείπουν τίποτα εισαγωγικά εδώ πέρα ή βγήκες από τη ντουλάπα;
O Hannibal δεν εφερε αυτο το παραδειγμα σαν το παιδιαστικο παραδειγμα που εφερες αλλα επειδη μονιμος εχουμε δυο μετρα με δυο σταθμα. Δηλαδη.... Η δεξια - ακροδεξια βια ειναι φασιμος, η αριστερη - ακροαριστερη ειναι επανασταση και αγωνας. Τα ναζιστικα εγληματα πολεμου ειναι κατακριταια και ολοκαυτομα, τα τερτιπια του Σταλιν και λοιπον αρχηγων, κουμμουνιστικων χωρων τα λεμε παραπλευρες απωλειες και θυσιες ωστε να πετυχουμε τον στοχο της ιδεολογιας μας....
Τελικα μου φαινεται κοροιδευουμε την καμπουρα του αλλουνου ξεχνοντας την δικια μας....
Υ.Γ. Και δεν εβαλα ταμπελακι στον Χ.Λ. συζητηση κανω. Δηλαδη οποιος γραφει σε αυτο το θεμα πρεπει να ειναι φασιστας η κουμμουνιστης?
Ποιά είναι η 'δικιά μας καμπούρα' για να έχουμε καλό ερώτημα; Μήπως είσαι εσύ αυτός που κολλάει ταμπελάκια; Το μόνο που έγραψε ο ΧΛ είναι μια αντιφασιστική θέση, κατά του ναζισμού. Και τι του απαντάς εσύ; Τι εξίσου κακό έκανε ο κομμουνισμός; Τι στο διάολο σχέση έχει με το θέμα και τα επιχειρήματα του Λάππα;
Αυτό που αναφέρεις στη 1η παράγραφο όντως συμβαίνει. Αλλά εδώ μέσα τουλάχιστον, μόνο έναν έχω δει να υποστηρίζει λχ. ότι η εισβολή της ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν ήταν καλή. Και αυτός δεν είναι ο Λάππας, στον οποίο απάντησες.
Γράφεις 'Δηλαδη οποιος γραφει σε αυτο το θεμα πρεπει να ειναι φασιστας η κουμμουνιστης?' Μήπως κρίνεις εξ ιδίων τ'αλλότρια; Γράφει κάτι ο ΧΛ κατά του φασισμού --> άρα είναι κομμούνι --> να του την πούμε για τον Στάλιν...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Γράφει κάτι ο ΧΛ κατά του φασισμού --> άρα είναι κομμούνικάτι το οποίο είναι προσβλητικό και για το Λάππα και για τα κομμούνια
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εγω δεν δικαιούμαι να κανω τα ιδια ? Δεν δικαιούμαι να πετυχω τους στοχους μου ακομα και αν χρειαστει να τους επιβαλω με την βια εφοσον εδω και δεκαετίες το ιδιο κανει μια μεριδα αριστερων ?
απο το χρονοντουλαπο
-
Λέγετε ό,τι θέλετε εσείς. Το σίγουρο είναι ότι όλοι, εντος και εκτός χώρας, ασχολούνται με τη ΧΑ. Εμένα με παραξενεύει κάπως γιατί μην μου πείτε ότι όλοι καίγονται για το καλό της 'δημοκρατίας'...
Από 'κει και πέρα γιατί τους χαρακτηρίζετε χουντικούς, φασίστες, ναζιστές εσείς το ξέρετε, εγώ δεν το καταλαβαίνω...
Ένα είναι σίγουρο πάντως. 'Με τα τριαντάφυλλα' δεν θα καταφέρουμε και πολλά... -
Σε παραξενευει υπο ποια εννοια?
-
Το ότι ασχολούνται με την ΧΑ. Λες και είναι το πρόβλημα της ΕΕ.
Με την έννοια ότι κάτι φοβούνται χωρις να πιστεύω οτι αυτό είναι η κατάλυση της 'δημοκρατίας' στη χώρα μας.
Τι φοβούνται? Γιατί ασχολούνται όλοι? -
Δλδ εσυ βλεπεις κακοβουλα σεναρια-πρακτορες πισω απ την ασχολια με την ΧΑ?
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω που το πας
-
Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Προσπαθώ να καταλάβω.
Πολύ πιθανό και αυτό που είπες...Αλλά η απάντηση στο γιατί ποια είναι-μπορεί να είναι?
-
Γιατι, λεω εγω τωρα, εχεις μια φασιστικη-ναζιστικη συμμορια στο κοινοβουλιο?
Ειναι λογικο να προκαλουνται αλλεργικες αντιδρασεις απανταχου στην ευρωπη, το ιδιο ειχε γινει σε πολυ ηπιοτερες καταστασεις σε αυστρια ουγγαρια ολλανδια κλπ, εδω δε θα ασχολουνταν?
-
Αυτό, αν και πιθανό, είναι τελευταίο στη λίστα μου.
Απ' την στιγμή που βγήκε έννομα στο κοινοβούλια με ψήφους του ελληνικού λαού δεν νομίζω οτι υπάρχει φόβος...
Και εκτός απο αυτό υπάρχουν μεγαλύτεροι 'εγκληματίες' σε αυτή την χώρα που έχουν σκοτώσει και τρομοκρατήσει Έλληνες και δεν έχουν μείνει στο αν, όταν, θα όπως γίνεται μέχρι τώρα με την ΧΑ.
Οπότε εμένα προς το παρών δεν με ενοχλεί η ΧΑ... -
η εβρωπαιοι φωβουντε οτη η χρησει αβγη θα ξαισκεπαση τους ανθελινες και τους εβρεους που κρυβωντε στην εβροπαικη ενοση και πισω απο τη σηνομοσεια του χρεους της ελαδας και εχουν βαλθει να καταστρεπσουν τη χωρα εξαγωραζωντας τη και γεμηζωντας τη με εκαττομηρια λαθρωμεταναστες. ελινες ξεσικοθιτε. χουντα χοτντα η 'δημοκρατεια' της μεταπολιτεφσης. να στηλουμαι τη χρησει αβγει στο κυνοβουλειο να δοσει εκει περα διο χαστουκια στη μανταμερκελε ο κασι δυαρης να τελιωνουμαι μια και καλη με τους κολογερμαναραδεσ που θα μας πουν τωρα μαλακειες. θα βγαλουμαι και τα μπετραιλεα μετα δεν τους εχουμαι αναγγη
-
Φυσικά και δείχνεις μόνος σου το επίπεδο σου. Ούτε εγώ ουτε κάνεις δεν χρειάζεται να σου πει κάτι...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
η εβρωπαιοι φωβουντε οτη η χρησει αβγη θα ξαισκεπαση τους ανθελινες και τους εβρεους που κρυβωντε στην εβροπαικη ενοση και πισω απο τη σηνομοσεια του χρεους της ελαδας και εχουν βαλθει να καταστρεπσουν τη χωρα εξαγωραζωντας τη και γεμηζωντας τη με εκαττομηρια λαθρωμεταναστες. ελινες ξεσικοθιτε. χουντα χοτντα η 'δημοκρατεια' της μεταπολιτεφσης. να στηλουμαι τη χρησει αβγει στο κυνοβουλειο να δοσει εκει περα διο χαστουκια στη μανταμερκελε ο κασι δυαρης να τελιωνουμαι μια και καλη με τους κολογερμαναραδεσ που θα μας πουν τωρα μαλακειες. θα βγαλουμαι και τα μπετραιλεα μετα δεν τους εχουμαι αναγγη -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Εδώ και καιρό έχει γίνει αυτό
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Γράφει κάτι ο ΧΛ κατά του φασισμού --> άρα είναι κομμούνι
κάτι το οποίο είναι προσβλητικό και για το Λάππα και για τα κομμούνια
Για την ιστορία, αν όλοι οι αριστεροί ήταν σαν τον Zorz, μπορεί να ήμουν και εγώ.
Μπορεί και να είμαι και να μην το ξέρω.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
O Hannibal δεν εφερε αυτο το παραδειγμα σαν το παιδιαστικο παραδειγμα που εφερες αλλα επειδη μονιμος εχουμε δυο μετρα με δυο σταθμα. Δηλαδη.... Η δεξια - ακροδεξια βια ειναι φασιμος, η αριστερη - ακροαριστερη ειναι επανασταση και αγωνας. Τα ναζιστικα εγληματα πολεμου ειναι κατακριταια και ολοκαυτομα, τα τερτιπια του Σταλιν και λοιπον αρχηγων, κουμμουνιστικων χωρων τα λεμε παραπλευρες απωλειες και θυσιες ωστε να πετυχουμε τον στοχο της ιδεολογιας μας....
Τελικα μου φαινεται κοροιδευουμε την καμπουρα του αλλουνου ξεχνοντας την δικια μας....
Υ.Γ. Και δεν εβαλα ταμπελακι στον Χ.Λ. συζητηση κανω. Δηλαδη οποιος γραφει σε αυτο το θεμα πρεπει να ειναι φασιστας η κουμμουνιστης?
Ποιά είναι η 'δικιά μας καμπούρα' για να έχουμε καλό ερώτημα; Μήπως είσαι εσύ αυτός που κολλάει ταμπελάκια; Το μόνο που έγραψε ο ΧΛ είναι μια αντιφασιστική θέση, κατά του ναζισμού. Και τι του απαντάς εσύ; Τι εξίσου κακό έκανε ο κομμουνισμός; Τι στο διάολο σχέση έχει με το θέμα και τα επιχειρήματα του Λάππα;
Αυτό που αναφέρεις στη 1η παράγραφο όντως συμβαίνει. Αλλά εδώ μέσα τουλάχιστον, μόνο έναν έχω δει να υποστηρίζει λχ. ότι η εισβολή της ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν ήταν καλή. Και αυτός δεν είναι ο Λάππας, στον οποίο απάντησες.
Γράφεις 'Δηλαδη οποιος γραφει σε αυτο το θεμα πρεπει να ειναι φασιστας η κουμμουνιστης?' Μήπως κρίνεις εξ ιδίων τ'αλλότρια; Γράφει κάτι ο ΧΛ κατά του φασισμού --> άρα είναι κομμούνι --> να του την πούμε για τον Στάλιν...
Σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει, να στο γραψω πιο ξεκαθαρα zorz.
Ο Χρηστος εγραψε για τα εγκληματα πολεμου που διεπραξε ο στρατος του Χιτλερ (ναζι= που ειναι η συντομογραγια του εθνικοσοσιαλιστικου κινητος) χωρις βεβαια να πει οτιδηποτε για τα εγκληματα που εχουν γινει ειτε απο στρατιωτες ειτε απο οπαδους των κουμμουνιστικων ιδεων (κουμμουνιστης δεν ηταν μονο ο Σταλιν by the way). Αρα κολλαει και δεν ηταν ασχετη η απαντηση και ΔΕΝ ειπα τον ΧΛ κουμμουνι. Ουτε καν ο ιδιος δεν εξελαβε ετσι.
Περι καμπουρας που ρωτας, μιλησα γενικα και αοριστα και αν ειδες δεν τελειωσα την προταση με την λεξη 'σας' αλλα με την λεξη 'μας'. Αν το συνεχισεις λοιπον με το σκεπτικο σου τοτε αυτη η προταση σημαινει οτι και εγω κουμμουνιστης πρεπει να ειμαι. Που ΔΕΝ ειμαι. ΟΥΤΕ ναζιστης ειμαι.
Το κομματι περι βιας βεβαια συμφωνεις και εκει ειναι το ζουμι αλλα προφανως δεν ηταν αξιο σχολιασμου παρολο που εκει ειναι το ζουμι της δημοσιευσης μου και να μου πεις περι εισβολης ΕΣΣΔ στο Αφγανισταν (τι πιο ακυρο δηλαδη). Οχι ομως.... Πρεπει να επικεντρωθεις σε 2 μονο προτασεις. Ξεχωρες....Κατσε λοιπον να δουμε 2 φωτογραφιες και βρες μου ποιο εγκλημα το εκαναν οι εγληματιες ναζιστες και ποιο οι αγωνιστες κουμμουνιστες.
Αυτες λοιπον ειναι οι δυο καμπουρες που αναφερομαι. Οτι και οι μεν και οι δε κατηγορουνε τους αλλους για πραγματα που και τα δυο δογματα προσπαθησαν να υλοποιησουν τις ιδεες τους με τον λαθος τροπο με μεγαλο χαμενο οπως παντα τους αμαχους.
-
Εμπόλεμη ζώνη η Ν. Αλικαρνασσός - Αναρχικοί, Χρυσαυγίτες και ΕΛΑΣ
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/236375/empolemi-zoni-i-n-alikarnassos---anarhikoi--hrysaygites-kai-elas -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εδώ και καιρό έχει γίνει αυτό
Sent from my GNex using smoke signals.
Με επιασες μπαγασακο
αλλα μπρρρρ
-
κοιτα κατι ψεμματα που λεει ο 'φασιστας'
εθιξε τα αγια κομματα του κοινοβουλιου ο διαβολικος χιτλερικος χρυσαυγιτης
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=18256
καντε ενα κοπο και διαβαστε το.
Ναι, διαβάστε το. Είναι αρκετά αστείο. Θα σας φτιάξει το κέφι λιγάκι...
δε σε παρεξηγω γιατι μαλλον δεν καταλαβες λεξη.
αν κανεις στη ζωη σου τα μισα απο οσα εχει κανει ο συγγραφεας του κειμενου θα εισαι πολυ ευτυχισμενος.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]