-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Χάνεις την ουσία του θέματος, αλλα δε πειράζει. Αναμενόμενο ήταν....
Η οποία ουσία είναι?
-
Τίποτα Κωνσταντίνε, άσ΄το....Είμαι και άρρωστος σήμερα, ούτε να δω μπροστά μου δε μπορώ..! Σφυρί και δρεπάνι στο παπαδαριό και το ποίμνιο..!
-
Τίποτα Κωνσταντίνε, άσ΄το....Είμαι και άρρωστος σήμερα, ούτε να δω μπροστά μου δε μπορώ..! Σφυρί και δρεπάνι στο παπαδαριό και το ποίμνιο..!Περαστικά!
Κανείς δεν ισχυρίστηκε αυτό που αναφέρεις στη δεύτερη πρόταση.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν ξερω τι λετε εσεις, αλλα λειπουν πολιτικη με πυγμη, οπως στην Αυστραλια (τυχαιο παραδειγμα)+oo
Έλλην πυγμαίος πολιτικός που λείπει τόσο πολύ τούτες τις δύσκολες ώρες...
-
Ο χρήστης gustom2008 έγραψε:
Απορω γιατι ολο το μισος εναντιον της ΧΑ και οχι ολων των αλλων κομματικων παραταξεων!δεν ειδα να πειραξε κανεναν!εν αντιθεσει με αυτα τα αποβρασματα που κυβερνουν τοσα χρονια,τα οποια εμενα προσωπικα με εξαθλιωσαν και με αναγκασαν να χασω την δουλεια μου!το μονο που θελω ειναι να τους δω νεκρους στην Πλατεια Συνταγματος!δεν εχω κανενα οικτο για αυτους!σαμαρας,παπανδρεου,βενιζελος, και ολα τα αλλα σκουπιδια!αλλα τι τον νοιαζει τον Ελληνα,ο καθενας κοιταει φην παρτη του!αυτος να ειναι καλα και ολα τα αλλα να πανε να πνιγουν!Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Εγω απορώ γιατι όλο το μίσος εναντίον του spacebar
Bonus

-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
και ειναι το ιδιο οι τοτε 'τουρκοσποροι', οι 'παστρικες' κλπ και οι λαθρο? θα τρελαθουμε τελειως?
Επικαλουμαστε οτι να' ναι, αρκει να περασει η αποψή μας.Στο link που παρέθεσα περιγράφεται η επίθεση των 'λεβεντόπαιδων' σε ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες. Γι' αυτό και θα περίμενα περισσότερη ευαισθησία από κάποιους που έχουν προσφυγικές ρίζες. Εκτός κι αν ενοχλεί και το χρώμα του δέρματος.
Και ξεκόλλα λίγο από το αυτό το σύνδρομο της αριστερής καταδίωξης. Δεν είναι όλα άσπρο - μαύρο. Το κάνεις σε όλα τα θέματα και έχει καταντήσει κουραστικό.
Οταν λες 'Πειραια' τι εννοεις? του Βαβουλα τη γουβα, ταμπουρια, καστελλα, ν.φαληρο, τι?
Εισαι μεσα στο δημο η στα 'περιχωρα'?Τρούμπα.
Ασχετως του λινκ που παρεθεσες με τον κουρεα, παραμενει οτι εξισωνεις με 2 λεξεις τους Ελληνες προσφυγες που γλυτωσαν απο τους τουρκους, ηρθαν εδω κακην κακως, και φυσικα η παρουσια τους διαταραξε την τοτε κατασταση, ειχαν εδω φτωχεια καταραμενη και οι τυποι ηταν συνηθως δουλευταραδες, με τον καθενα που για οποιοδηποτε λογο αποφασισε οτι εκει που ειναι δεν του αρεσει και ηρθε εδω γιατι τα συνορα ειναι τρυπια και δεν θα του κανουν τιποτα.
Ελεος, κατι 'τουρκοσποροι', (Κοκκινιά μεγαλωσα, ξερω πως ειναι) με αυτα που λες κανουν βολτες στον ταφο τους.
να μην πουμε για αυτο >http://www.dailymotion.com/video/xujtvv_yyyyyyyy-yyyyyyyyyyy-yyyy_news?
που υπερασπιστηκες με σθενος και ειρωνια, παρ οτι ο τυπος ηρθε απο εβρο ΠΑΡΑΝΟΜΑ μαζι με την οικογενεια και ποιος ξερει ποσους αλλους. **Ευθεια ερωτηση: Συμφωνω για τον κουρεα, αυτοι να κατσουν εδω? η να πανε σπιτι τους ? **
αντικειμενικοτατο το βιντεο...χωρις αποδειξεις δεν υπαρχει τιποτα, αρα γιατι να μην ειναι συγκρουσεις ομοεθνων? Λεει ο αφγανος οτι ο γιος του φοβαται να βγει εξω μετα το υποτιθεμενο συμβαν , δεν φοβοταν στο αφγανισταν που σκοτωνονται για πλακα κ φοβαται εδω ... απλα πολυ γελιο
Σοστα τα λαις .
Ειναι φανταστικη η αλληλεγυη αλλα σε ολα τα καλα πραγματα υπαρχουν και ορια. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Η αριστερη καταδιωξη (και σε ολα τα θεματα) δεν ειναι δικο σου επιχειρημα, και δεν εχει δρακο. Στην τελικη εισαι αριστερος? Τι σε πειράζει? Σου εκοψε ο τραχανας?
Τρουμπα???
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
αντικειμενικοτατο το βιντεο...χωρις αποδειξεις δεν υπαρχει τιποτα, αρα γιατι να μην ειναι συγκρουσεις ομοεθνων? Λεει ο αφγανος οτι ο γιος του φοβαται να βγει εξω μετα το υποτιθεμενο συμβαν , δεν φοβοταν στο αφγανισταν που σκοτωνονται για πλακα κ φοβαται εδω ... απλα πολυ γελιοΕίσαι απαράδεκτος.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δεν ξερω τι λετε εσεις, αλλα λειπουν πολιτικη με πυγμη, οπως στην Αυστραλια (τυχαιο παραδειγμα)
+oo
Έλλην πυγμαίος πολιτικός που λείπει τόσο πολύ τούτες τις δύσκολες ώρες...
-
Απο κει και πέρα....
Δε ξέρω αν έχει ξαναμπεί, αλλα ο Λυγερός λέει πολλά απο αυτά που σε αυτό το τόπικ φωνάζουν πολλοι δεξιοι (στην καλύτερη) και 'φασιστάκια' (στη χειρότερη) εδω και καιρό.....
Youtube Video.......τον παλιο φασιστα δεν ντρεπεται που λεει τετοια πραγματα. Εχει προβλημα ο ανθρωπος. Αντε ρε με το βλάκα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Η αριστερη καταδιωξη (και σε ολα τα θεματα) δεν ειναι δικο σου επιχειρημα, και δεν εχει δρακο. Στην τελικη εισαι αριστερος? Τι σε πειράζει? Σου εκοψε ο τραχανας?
Λοιπόν, επειδή εξακολουθείς να έχεις το γνωστό ειρωνικό υφάκι με πινελιές από ΧΑ* (κι αν όχι από ΧΑ, σίγουρα από εθνικιστικό/ακροδεξιό κόμμα*) δεν πρόκειται να απαντήσω στα όσα προπαγανδίζεις.
Συνέχισε να το παίζεις ουδέτερος.
*>
να μην πουμε για αυτο >http://www.dailymotion.com/video/xujtvv_yyyyyyyy-yyyyyyyyyyy-yyyy_news?
που υπερασπιστηκες με σθενος και ειρωνια, παρ οτι ο τυπος ηρθε απο εβρο ΠΑΡΑΝΟΜΑ μαζι με την οικογενεια και ποιος ξερει ποσους αλλους.
Αν δεν κάνεις πάλι κωλοτούμπα, όπως χθες με τη φωτογραφία, με αυτά που γράφεις δεν καταδικάζεις τη βία της ΧΑ και της οποιαδήποτε ΧΑ. Δηλαδή, με άλλα λόγια επειδή μπήκε παράνομα στη χώρα, κάποιοι φαστιστοτραμπούκοι θα πρέπει να τους σκοτώνουν.
-
Ο χρήστης gustom2008 έγραψε:
Απορω γιατι ολο το μισος εναντιον της ΧΑ και οχι ολων των αλλων κομματικων παραταξεων!δεν ειδα να πειραξε κανεναν!Ειλικρινά, χρειάζεσαι οφθαλμίατρο...
α) Έχουμε κράξει **όλα **τα κόμματα για τις εκάστοτε μαλακίες τους. Κάποιοι βέβαια δεν κοιτάνε τη δική τους καμπούρα αλλά μόνο το τι κάνει ο απέναντι, αλλά τουλάχιστον εδώ είναι πολυσυλλογικό φόρουμ, οπότε συνολικά έχουν φάει κράξιμο και ΝΔ, και ΠΑΣΟΚ, και ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, Ανεξέλεγκτοι Έλληνες, και ο Κυρ Φώτης και η Ντόρα η εξερευνήτρια κλπ.
β) Α, δεν πείραξε η ΧΑ κανέναν, ε;

αν οχι, τι πρεπει να κανουμε ? ειμαι περιεργος
Γι αρχή, μπορούμε τουλάχιστον να μη κάνουμε τα πράγματα χειρότερα.
Δεν ξερω τι λετε εσεις, αλλα** λειπουν πολιτικη** με πυγμη, οπως στην Αυστραλια (τυχαιο παραδειγμα)
Λείπουν πολιτικοί με πυγμή; Λείπει η πολιτική με πυγμή;
Μίλα ελληνικά ή ψόφα!
Η επίσημη Εκκλησία θα πρέπει να καταδικάσει μέσω της φωνής του αρχηγού της ( Ιερώνυμος ) το φαινόμενο της ανόδου της ΧΑ , αν θέλει να είναι και να εκλαμβάνεται ως η εκκλησία της αγάπης προς το πλησίον κλπ.
Μπράβο στον μητροπολίτη που το έκανε , αλλά αυτό δεν φτάνει. Μεγάλο τμήμα του πλήθους των πιστών της και ιδίως η ειδική κατηγορία των θρησκόληπτων , θα αποτελέσει εύκολη λεία στις μεθοδευμένες κινήσεις τις ΧΑ.+1
Αν διαβάσεις την ιστορία από τα δικτατορικά καθεστώτα σε Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Αργεντινή, έχουν ορισμένα κοινά στη μεθοδολογία τους. Ένα από αυτά ήταν το γλύψιμο προς το θρησκευτικό αίσθημα του λαού και η προσπάθεια τους να παρουσιαστούν ως 'ευσεβείς' για να αποκτήσουν ηθική νομιμοποίηση. Δυστυχώς, το έχω παράπονο για τη στάση που κράτησε η επίσημη ελληνική Εκκλησία απέναντι στη χούντα. Αντίστοιχα, αυτά που κάνει η ΧΑ τώρα δεν συμβαδίζουν στη πραγματικότητα με το Χριστιανισμό σε καμιά περίπτωση. Ελπίζω αυτή τη φορά να ακολουθήσουν το σωστό.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Λοιπόν, επειδή εξακολουθείς να έχεις το γνωστό ειρωνικό υφάκι με πινελιές από ΧΑ* (κι αν όχι από ΧΑ, σίγουρα από εθνικιστικό/ακροδεξιό κόμμα*) δεν πρόκειται να απαντήσω στα όσα προπαγανδίζεις.
Συνέχισε να το παίζεις ουδέτερος.
*>
που υπερασπιστηκες με σθενος και ειρωνια, παρ οτι ο τυπος ηρθε απο εβρο ΠΑΡΑΝΟΜΑ μαζι με την οικογενεια και ποιος ξερει ποσους αλλους.
Αν δεν κάνεις πάλι κωλοτούμπα, όπως χθες με τη φωτογραφία, με αυτά που γράφεις δεν καταδικάζεις τη βία της ΧΑ και της οποιαδήποτε ΧΑ. Δηλαδή, με άλλα λόγια επειδή μπήκε παράνομα στη χώρα, κάποιοι φαστιστοτραμπούκοι θα πρέπει να τους σκοτώνουν.
Εγραψα εγω πουθενα οτι 'πρεπει να τους σκοτωνουν'???? πας καλα? Για κουνα το κεφαλι σου λιγο.
Προπαγανδιζω τι??? Εκτοξευεις κατηγοριες δεξια αριστερα όπου να' ναι στο γαμο του ΚΑραγκιοζησου εκανα ευθεια ερωτηση
**Ευθεια ερωτηση: Συμφωνω για τον κουρεα, αυτοι να κατσουν εδω? η να πανε σπιτι τους ? **δεν ειδα να απαντας. εισαι υπερανω?
-
Ο Ernani έχει ένα πρόβλημα με τις διαβαθμίσεις, θέλει μόνο on-off για να κατανοήσει καταστάσεις.
Πορέψου έχοντας υπόψη αυτό το χαρακτηριστικό. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο Ernani έχει ένα πρόβλημα με τις διαβαθμίσεις, θέλει μόνο on-off για να κατανοήσει καταστάσεις.
Πορέψου έχοντας υπόψη αυτό το χαρακτηριστικό.Ευχαριστω, θα του τα γραφω binary απο εδω και περα!!!
-
το πραγματικά σπουδαίο όμως θα ήταν να κατάφερνες να μην τα γράψεις binary.
-
Να το πάμε από την αρχή γιατί κάποιοι μας δουλεύουν ανοιχτά εδώ.
Ο cavallino έβαλε το παρακάτω βίντεο:
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
http://www.dailymotion.com/video/xujtvv_yyyyyyyy-yyyyyyyyyyy-yyyy_news?Το βίντεο αναφέρεται σε ξυλοδαρμούς (παράνομων ?) μεταναστών.
Αμέσως μετά έρχεται το εξής σχόλιο:
αντικειμενικοτατο το βιντεο...χωρις αποδειξεις δεν υπαρχει τιποτα, αρα γιατι να μην ειναι συγκρουσεις ομοεθνων? Λεει ο αφγανος οτι ο γιος του φοβαται να βγει εξω μετα το υποτιθεμενο συμβαν , δεν φοβοταν στο αφγανισταν που σκοτωνονται για πλακα κ φοβαται εδω ... απλα πολυ γελιο
Και γράφω εγώ ειρωνικά:
Σοστα τα λαις .
(παραθέτοντας και μια είδηση από ξυλαδορμό νόμιμου μετανάστη από Έλληνες)
Και τελικά καταλήγουμε στο:
να μην πουμε για αυτο >Ο χρήστης cavallino έγραψε:
http://www.dailymotion.com/video/xujtvv_yyyyyyyy-yyyyyyyyyyy-yyyy_news?
Τα συμπεράσματα δικά σας σχετικά με το ποιος υποθάλπτει τη βία.
-
είναι που γράφεις ον οφ και δεν καταλαβαίνει ο μάνος, γράφε κι εσύ ιν και άου να σαι στο πνεύμα
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
αν οχι, τι πρεπει να κανουμε ? ειμαι περιεργος
Γι αρχή, μπορούμε τουλάχιστον να μη κάνουμε τα πράγματα χειρότερα.
Η επίσημη Εκκλησία θα πρέπει να καταδικάσει μέσω της φωνής του αρχηγού της ( Ιερώνυμος ) το φαινόμενο της ανόδου της ΧΑ , αν θέλει να είναι και να εκλαμβάνεται ως η εκκλησία της αγάπης προς το πλησίον κλπ.
Μπράβο στον μητροπολίτη που το έκανε , αλλά αυτό δεν φτάνει. Μεγάλο τμήμα του πλήθους των πιστών της και ιδίως η ειδική κατηγορία των θρησκόληπτων , θα αποτελέσει εύκολη λεία στις μεθοδευμένες κινήσεις τις ΧΑ.+1
Αν διαβάσεις την ιστορία από τα δικτατορικά καθεστώτα σε Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Αργεντινή, έχουν ορισμένα κοινά στη μεθοδολογία τους. Ένα από αυτά ήταν το γλύψιμο προς το θρησκευτικό αίσθημα του λαού και η προσπάθεια τους να παρουσιαστούν ως 'ευσεβείς' για να αποκτήσουν ηθική νομιμοποίηση. Δυστυχώς, το έχω παράπονο για τη στάση που κράτησε η επίσημη ελληνική Εκκλησία απέναντι στη χούντα. Αντίστοιχα, αυτά που κάνει η ΧΑ τώρα δεν συμβαδίζουν στη πραγματικότητα με το Χριστιανισμό σε καμιά περίπτωση. Ελπίζω αυτή τη φορά να ακολουθήσουν το σωστό.
Καλα τα λετε εσεις αλλα δεν υπαρχει περιπτωση ο κληρος να παει κοντρα στη ΧΑ. Αντε 2-3 σκορπιοι απο εδω και απο εκει οπως ο μητροπολιτης που φοβαμαι οτι θα τον φαει η μαρμαγκα η θα εγκληθει στην ταξη κεκλεισμενων των θυρων. Παλια ηταν πιο ευκολα τα πραγματα, 'κομμουνια=αθεοι' αρα θα μας χαλασουν το μαγαζι, παμε με τους αλλους. ΗΤαν δυνατον να αντιτεθει η Εκκλησια σε ενα καθεστως που 'μαχοταν τον κομμουνιστικο κίνδυνο'?
Το μαγαζι υφισταται ακομα και ειναι κερδοφορο. Αν δειξουν ανοχη σε Μουσουλμανους, Ζωροαστρες κλπ, το χασανε το παιχνιδι. Θα τους ξυρισει το ποιμνιο, που ειναι πιο φανατισμενο ακομα και απο τη ΧΑ. Θυμαστε τι εγινε με τις ταυτοτητες. Απο εκει που δεν υπηρχε θεμα εγινε το πανηγυρι της τρελλης.
Δεν ειναι μονο τα δικταορικα καθεστωτα που εχουν αγαστες σχεσεις με την Εκκλησια, εχουν και όλοι οι πολιτικοι εκτος απο τους ΚΚΕδες που ρε παιδι μου δεν θελουν και το κρατανε ακομα. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Να το πάμε από την αρχή γιατί κάποιοι μας δουλεύουν ανοιχτά εδώ.Ο cavallino έβαλε το παρακάτω βίντεο:
http://www.dailymotion.com/video/xujtvv_yyyyyyyy-yyyyyyyyyyy-yyyy_news?
Το βίντεο αναφέρεται σε ξυλοδαρμούς (παράνομων ?) μεταναστών.
Παρανομων χωρις ερωτηματικο, γιατι μπηκαν απο Τουρκια αφου περασαν απο Ιραν κλπ. Εχει και 'dramatic re-enactment' το βιντεο, που λενε και στο χωριο μουΑμέσως μετά έρχεται το εξής σχόλιο:
Και γράφω εγώ ειρωνικά:
Σοστα τα λαις .
(παραθέτοντας και μια είδηση από ξυλαδορμό νόμιμου μετανάστη από Έλληνες)
και καλα εκανεςΚαι τελικά καταλήγουμε στο:
Τα συμπεράσματα δικά σας σχετικά με το ποιος υποθάλπτει τη βία.
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΜΠΑΦΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!! Υποθαλπτουμε τη βια
Το αγορι μπηκε παρανομα, δεν μπηκε??
Ειπα εγω ποτε να τον δειρουν?? Παμε καλα?
και επιμενω: Συμφωνω μαζι σου για τον κουρεα της μεταμορφωσης. Ειναι εδω 17 χρονια. Ο αφγανος να μεινει η να τον στειλουμε σπιτι του???
Βγες απο τη χρονοδινη.σου βαζω και αυτο για να χαλαρωσεις λιγο:
δεν ειμαι φιλος της οπερας, αλλα ο τυπος ειναι φοβερος.
-
Δοσαι πωνω!!!
Εκτός από το χθεσινό περιστατικό με την φωτογραφία, όπου χαρακτήρισες όσους την σχολίασαν 'αριστέρια', τώρα μιλάς και για 'μπάφους'. Ωραίους τρόπους έχεις όταν είσαι χαλαρός.
Εν τω μεταξύ το κορυφαίο (και ειδικά το δεύτερο σκέλος)
Ο χρήστης vargas έγραψε:
αντικειμενικοτατο το βιντεο...χωρις αποδειξεις δεν υπαρχει τιποτα, αρα γιατι να μην ειναι συγκρουσεις ομοεθνων? Λεει ο αφγανος οτι ο γιος του φοβαται να βγει εξω μετα το υποτιθεμενο συμβαν , δεν φοβοταν στο αφγανισταν που σκοτωνονται για πλακα κ φοβαται εδω ... απλα πολυ γελιοδεν το σχολίασες ποτέ.
Καλι σιναιχηα στων αγονα.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]