-
ετσι καθαριζουμε στα ΟΥΚ
το κουφο ειναι οτι τον αφησαν να φυγει
-
Γιατί και να τον έπιαναν τι θα γινόταν?
Έπρεπε να 'ναι ο Λαγός εκεί μέσα... -
Το οτι ο γγ λεει οτι ολα γινονται για τις ψηφους τελικα, 'διαφευγει' εντεχνως απο τα μυαλα της γνωστης παρεας των προοδευτικων...
Ανακαλυψαμε οτι στο δασος υπαρχουν δεντρα και πανηγυριζουμε... λογικο, οταν τοσα χρονια στα δειχνουν και εσυ κοιτας το δαχτυλο... δεν ειναι τυχαια η παροιμια.
-
Γειά σου ρε τριντεντ
Eμεις δεν ανακαλύψαμε τπτ, χέζουν οι αρκούδες στο δάσος?btw, το παρατηρητήριο έβγαλε κανα καλό αφισόνι spiros, για τσέκαρε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το κουφο ειναι οτι τον αφησαν να φυγει
δεν τον αφησαν,τον φυγαδευσαν.
''Ο υιός Μπαλτάκος φυγαδεύεται εκτός Βουλής''
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=583004Η δήλωση παραίτησης του Π. Μπαλτάκου
«Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το πρόσωπό μου δηλώνω τα εξής:
Λόγω της γειτνίασης των γραφείων της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Χ.Α στη Βουλή είχα συχνές συμπτωματικές συναντήσεις με τους Βουλευτές του κόμματoς αυτού.
Σε μία από αυτές τις τυχαίες συναντήσεις αμέσως μετά την προφυλάκιση των κ.κ. Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε να με δει ιδιαιτέρως.
Ξεκίνησε τη συζήτηση κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους, κατηγορία την οποία μου απεύθυναν συνεχώς τις προηγούμενες ημέρες κι εκείνος αλλά και άλλοι βουλευτές της Χ.Α.
Το αρνήθηκα και προσπάθησα να απαλλαγώ από τις πιέσεις. Στη διάρκεια αυτής της συζήτησης όσα ειπώθηκαν από εμένα είχαν τον παραπάνω σκοπό και κανέναν άλλον, δηλαδή την απαλλαγή μου από τις πιέσεις αυτές, αφού τα περί «σκευωρίας» δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.
Αλλωστε τις επόμενες ημέρες, όταν προέκυψαν νεότερα στοιχεία είχα την ευκαιρία να πω στον κ. Κασιδιάρη και σε άλλους – και μάλιστα παρουσία πολλών μαρτύρων - ότι δεν υπάρχει σκευωρία ή συνωμοσία εναντίον τους, συζήτηση την οποία φυσικά δεν δημοσιοποίησε ο εν λόγω Βουλευτής.
Λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε και για λόγους προσωπικής ευθιξίας υπέβαλα την παραίτησή μου και ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.»
-
Συχωρεμένος, έχουμε και σοβαρότερα προβλήματα να συζητήσουμε. Με το επίδομα της μάνας τί απέγινε τελικά, επενέβει η δικαιοσύνη ή περιμένει εντολή Σαμαρά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Συχωρεμένος, έχουμε και σοβαρότερα προβλήματα να συζητήσουμε. Με το επίδομα της μάνας τί απέγινε τελικά, επενέβει η δικαιοσύνη ή περιμένει εντολή ΣαμαράΜην ξεχνάμε και την ηθική αυτουργό την κόρη ε;
Έπρεπε να πάρει την μάνα από το χέρι και να πάνε να τα επιστρέψουν! -
To πρόβλημα ειναι ο Μπαλτάκος που εχει κακές παρέες ή η επέμβαση της Σαμαροδεξιας στην δικαιοσύνη; Άμεσα εκλογές τώρα για να πάρει και τα @@ μου και ο Βενιζέλος που καλεί για προοδευτική στροφή. Προοδευτικό ανασκολοπισμο θα πάθεις μετα τις εκλογές. Η φυλάκιση σου είναι κοντα τρισάθλιο παχύδερμο.
-
Γειά σου ρε τριντεντ
Eμεις δεν ανακαλύψαμε τπτ, χέζουν οι αρκούδες στο δάσος?Χεζουν και φτυνουν και τα κουκουτσια
-
Tα χεις μπλέξει λίγο μες στην κεφάλα σου τα αποφθέγματα, αλλά συγχωρεμένος κι εσύ, το πολύ γαρ της θλίψης γεννά παραφροσύνη
-
btw, το παρατηρητήριο έβγαλε κανα καλό αφισόνι spiros, για τσέκαρε
μπα τιποτα σπουδαιο προς το παρον, λογικα μεχρι το βραδυ θα σου φυγει πληρως η αγωνια
-
Δεν πιστεύω να χαλαρώσεις, κράτα μας ενήμερους γιατί η αγωνία χτυπάει κόκκινο
-
συντροφε μη φοβασαι, θα ξεμπροστιαστουν ολοι οι φασιστες.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
συντροφε μη φοβασαι, θα ξεμπροστιαστουν ολοι οι φασιστες.Πόσους δεξιούλιδες που γκρεμοτσακίστηκαν από τα σύννεφα πρέπει να θρηνήσουμε στον βωμό του φασιζζζζζζζζμος;
Γιατί δεν βγαίνει ο Αντουάν στο τελέφωνο;
-
Τελείως ρόμπα έγινε ο Μπαλτάκος
Από τη σκοπιά του Κασιδιάρη, τι έχει να κερδίσει με αυτό; Αν μη τι άλλο, δεν ξεφτιλίζεται και η δικιά τους 'αντισυστημική' ρητορεία έτσι;
-
Tα χεις μπλέξει λίγο μες στην κεφάλα σου τα αποφθέγματα, αλλά συγχωρεμένος κι εσύ, το πολύ γαρ της θλίψης γεννά παραφροσύνηgarbage in, garbage out. Αναλογα σε ποιον απανταω
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τελείως ρόμπα έγινε ο ΜπαλτάκοςΑπό τη σκοπιά του Κασιδιάρη, τι έχει να κερδίσει με αυτό; Αν μη τι άλλο, δεν ξεφτιλίζεται και η δικιά τους 'αντισυστημική' ρητορεία έτσι;
Αν δεχτουμε οτι 'τα λενε συχνα και ειναι κολληταρια'
- Χανει ενα συμμαχο
- Κερδιζει δειχνοντας οτι οι διωξεις ειναι για τα μπαζα.
Ποιος ξερει τι επιδιώκει.
-
- το οτι δειχνει οτι η διαφορα ενως φασιστα με ενως δηθεν φασιστα(η στην περιπτωση δηθεν δημοκρατης..) ειναι πολυ λεπτη..
-
το θεμα ειναι οτι ο υιος Μπαλτακος μπουκαρε και εδειρε τον Ματθαιοπουλο.
Ευτυχως που δεν ηταν η Ουρανια εκει να του γαμησει τα πρεκια. -
Αυτοφορο αδικημα διαπρατεται μπροστα στους μπατσοι κι αυτοι τον φυγαδευουν.
Μαλλον φταιει η ιδεολογικη ηγεμονια της αριστερας για την ατιμωρησια
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]