-
Όταν σε αυτή τη χώρα αρχίσουν οι λειτουργοί της να λειτουργούν σύμφωνα με τα αυτονόητα, και όχι να προσμετρούνται τα πολιτικά κόστη για το οτιδήποτε και να μη χρειάζονται εντολές υπουργών για τη λειτουργία της ( αδέκαστης δικαιοσύνης ) τότε θα καθήσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Όταν οι εισαγγελείς αρχίσουν αυτεπάγελτες επεμβάσεις σε ότι στραβό συμβαίνει καθημερινά, σε πολίτες, πολιτικούς, κόμματα, συμμορίες κλπ, τότε ίσως αρχίσει να υπάρχει φώς στο τούνελ, γιατί μέχρι σήμερα το φώς στο τούνελ είναι το τρένο που έρχεται καταπάνω μας.
Τώρα πια δεν πρέπει να υπάρχει, δεν ήξερα, νόμιζα, δεν το περίμενα, και άλλες τέτοιου είδους χαριτωμενιές, σίγουρα η Χ.Α είναι εγκληματική οργάνωση και πρέπει να εισπράξει πίσω τα όσα μοίραζε στους φτωχοδιάβολους μετανάστες, αλλά γιατί έπρεπε να φτάσουν τα πράγματα στο μη περαιτέρω για να βγούν από τα συρτάρια οι 32 υποθέσεις ?
Άρα η λειτουργία του κράτους είναι επιλεκτική, αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα, 20 χρόνια αλώνιζαν, γιατί τους παρακολουθούσαν αυστηρά όπως λένε μόνο τους τελευταίους 6 μήνες ?
Και γιατί δεν έκαναν τίποτα αυτούς τους 6 μήνες αφού ήξεραν ?
Περίμεναν ένα φόνο Έλληνα που θα κάνει πάταγο για να αρχίσει το ξεδόντιασμα του φιδιού ώστε στις εκλογές να πάρουν πίσω τους ψηφοφόρους τους ?
Άρα για μια ακόμα φορά λειτούργησαν με κομματικά κριτήρια οι εντολές προς τη δικαιοσύνη, έτσι όμως αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι η δικαιοσύνη, δεν είναι ούτε δίκαιη. ούτε τυφλή από μόνη της, είναι άδικη και τυφλή κατ΄εντολή, και πως θα ήταν άλλωστε, αφού οι κεφαλές της είναι πάντα διορισμένες από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.Έτσι όμως αποδεικνύεται επίσης ότι το κράτος όταν θέλει, μπορεί και ξέρει πως να κινηθεί, άρα όλα αυτά τα χρόνια που δεν κινείται ενεντίον των λαμογίων και των απατεώνων πολιτικών, πάλι κατόπιν εντολής λειτουργεί, ένα κράτος και οι μηχανισμοί του υποταγμένοι στο πολιτικό σύστημα είναι βραδυφλεγής βόμβα στη δημοκρατία, στην ελευθερία, στην απρόσκοπτη άσκηση ( κυρίως ) της καθημερινότητας των πολιτών της, άρα η δημιουργία της κάθε Χ.Α είναι εκ των ούκ άνευ, αφού βρίσκουν κενό εξουσίας όλοι αυτοί οι τύποι του περιθωρίου να βγούν στην επιφάνεια και να προσελκύσουν οπαδούς αηδιασμένους από την ανυπαρξία των μηχανισμών ελέγχου κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος, και όχι μόνο του χρήματος, και βέβαια σήμερα αγανακτισμένους και φτωχοποιημένους μέχρι εξάντλησης.
Οι λοιποί παληκαράδες, συνειδητά υποστηρικτές της Χ.Α έχουν μέσα τους, το DNA του βασανιστή, του τραμπούκου, είναι αυτοί που ξυλοφόρτωναν στο σχολείο τους τους αδύνατους συμμαθητές τους, που σε κάθε ευκαιρία έπαιζαν ξύλο σαν πεχλιβάνηδες, που πάνε στο γήπεδο για να σπάσουν κεφάλια, που αρπάζονται στα φανάρια αν κάποιος τους κλείσει και τον σπάνε στο ξύλο.
Από αυτούς δε θα απαλλαγούμε ποτέ, ζούν δίπλα μας, ζούν ανάμεσα μας, είναι οι χούλιγκαν της ζωής μας, αυτοί βρήκαν με τη Χ.Α τον αρχηγό τους, βρήκαν το είδωλο που έψαχναν χρόνια, είναι το απόστημα της σύγχρονης κοινωνίας, είναι το σκουλίκι που σαπίζει το μήλο, ελπίζω αυτούς τους ελάχιστους να μπορέσει κάποτε η πολιτεία να τους απομονώσει για το καλό των υπολοίπων. -
Aν η αλήθεια και η αγωνία για το μέλλον των παιδιών μου / μας, είναι παραλήρημα, τότε μείνε εσύ με την παρέα σου, και εγώ με τα παιδιά μου, γιατί εμένα αυτή είναι η μοναδική μου αληθινή παρέα, το πολιτικό σύστημα των τελευταίων 40 χρόνων με αφήνει όχι αδιάφορο, αλλά αγανακτισμένο, μόνο που έχω το μυαλό μου μέσα στο κεφάλι μου και δεν μετατρέπω την αγανάκτηση σε προσχώρηση παρέας ανεγκέφαλων τραμπούκων και δολοφόνων, δεν χρειάζομαι αρχηγό να μου λέει τι να κάνω και πότε, δεν είμαι μέρος του κοπαδιού, ούτε του εγκεφαλικού, ούτε του ανεγκέφαλου, στο μόνο κοπάδι που ανήκω είναι αυτό της δικής μου οικογένειας.
Είμαι από το 1982 ελέυθερος επαγγελματίς και έχω πληρώσει και φάει όλα τα σκατά στα μούτρα δεκάδων υπουργών οικονομικών, δεν χρειάζομαι κανέναν αλητήριο πολιτικό να μου υποδείξει τίποτα πια, πόσο μάλλον να πάρω και υποδείξεις από οπαδούς της Χ.Α.
-
οι sopranos ήταν μια απο τις δημοφιλέστερες σειρές ever παρά τη θεματολογία.
καθίστε πίσω και παρακολουθήστε το να επαναλαμβάνεται.
ο μόνος τρόπος να το γλιτώσει είναι να απαγορευτεί το κόμμα και να προκυρήξει εκλογές πριν προλάβουν να συστήσουν εναλλακτικό.αλλά με τη κομψότητα που έχει επιδείξει χλωμό.βέβαια παίζει και η αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος αλλά ας μην προτρέχουμε...
-
Δεν έχω κουράγιο να διαβάσω όλες τις σελίδες που γράφτηκαν από την Παρασκευή το βράδυ, επομένως ζητάω συγγνώμη αν έχει ξαναμει αυτό που θα ποστάρω(έγραψε ένα παρόμοιο ποστ ο greo )
Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι σήμερα είναι μέρα νίκης για την ελληνική δημοκρατία (και αυτή είναι μια υπόθεση που ούτε δέχομαι εξ ορισμού αλλά εξίσου και δεν αποκλείω εξ ορισμού), πιστεύω ότι σήμερα είναι και μέρα ξεφτίλας για την ελληνική δικαιοσύνη. Δεν γίνεται να της βαράνε το ντέφι και αυτή να χορεύει σαν αρκούδα. Όφειλε να είχε επιδείξει άλλη στάση απέναντι στη Χρυσή Αυγή πάρα πολύ νωρίτερα. Όφειλε να είχε προστατεύσει το πολίτευμα πάρα πολύ νωρίτερα. Ξαφνικά και μόλις της δίνουν τη σχετική οδηγία ανακαλύπτει με τρελό ζήλο την Αμερική και δη αναδρομικά από το 1987. Και μια Δικαιοσύνη που πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος, είναι μια Δικαιοσύνη που τελικά τρομάζει για το τι άλλο μπορεί να κάνει και ως πού μπορεί ακόμα να φτάσει. Δεν γίνεται όταν ο άνεμος φυσάει στο τραλαλό να αθωώνει τον Κασιδιάρη και λίγους μήνες μετά να συλλαμβάνει τον ίδιο και τους συντραμπούκους του επειδή ο άνεμος άλλαξε αιφνιδιαστικά -και άγνωστο ακόμα για ποιούς ακριβώς λόγους- κατεύθυνση. Τελικά γίνεται όμως. Όπως π.χ. γινόταν επτά χρόνια στη δικτατορία, όπου δικαστικά δεν κουνήθηκε φύλλο. Ο άνεμος που φυσά στην καρδιά των Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων είναι ο άνεμος του κονφορμισμού, ο άνεμος της εξάρτησης, ο άνεμος μιας δικαστικής βούλησης που είναι παρακολούθημα της εκάστοτε πολιτικής.
http://old-boy.blogspot.gr/2013/09/blog-post_7258.html -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
...Είμαι από το 1982 ελέυθερος επαγγελματίς και έχω πληρώσει και φάει όλα τα σκατά στα μούτρα δεκάδων υπουργών οικονομικών, δεν χρειάζομαι κανέναν αλητήριο πολιτικό να μου υποδείξει τίποτα πια, πόσο μάλλον να πάρω και υποδείξεις από οπαδούς της Χ.Α.Επίκαιρο: μου ήρθε πάλι τέλος επιτηδεύματος, παρόλο που έχω κλείσει την εταιρεία εδώ και 5 χρόνια, και έκλεισα και τα βιβλία μου κατ.Β' ως μηχανικός πρόπερσυ...αλλά ακόμα και για τους τρεις μήνες που τα είχα το 2011, μου έστειλαν το μπιλιετάκι (το οποίο είχε λάθος κωδικό πληρωμής btw και έπρεπε να πάω στην εφορία να το πληρώσω). Και παίρνω βασικό πλέον...τι να πληρώσω ρεεεεεεεεεεε...........
Γ@#$% το μ#$%# της μ#@$ς τους
-
Ο χρήστης Aplitos έγραψε:
σεβαστη η γνωμη σου οπως υποθετω κ η ηλικια σου αλλα δεν ειμαι οπαδος της χ.α κ απαντησα
μονο κ μονο επειδη ειπες να φυγουν.
οπως λες εισαι ε.ε απ το 82 αλλα τις εισφορες κ οτι αλλο εδινες εως σημερα δεν στα εφαγε η χ.α.
αλλοι στα εφαγαν κ μαυρισαν το μελλον των παιδιων σου.
κ φυσικα εξακολουθουν με τεχνασματα να διεκδικησουν απ τους πολιτες οτι τους εχουν απομεινει.Δεν είπα ότι μου τα έφαγε η Χ.Α, αλλά αν ήταν πατριώτες όπως ευαγγελίζονται και όχι παιδιά του συστήματος, θα έπρεπε τα πρώτα κεφάλια που θα έσπαζαν να ήταν των 300, και όχι των φουκαράδων ( που κακώς είναι μαζεμένοι εδώ ) παρέχοντας προστασία στους Πεκιστανούς επιχειρηματίες, έχοντας στις τάξεις τους Αλβανίδες, Αιγύπτιους κλπ, συμμορία είναι δολοφόνων, προστατών, νταβατζίδων, κλπ, και οι άλλοι, του συστήματος συμμορία είναι κλεπτών, είμαι δε βέβαιος πιά και με αποδείξεις, ότι το πολιτικό σύστημα και η Χ.Α είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
Η αλητεία μαζεμένη στο σύνταγμα, μέσα στη βουλή, 300+ 2000-3000 πρώην βουλευτές και υπουργοί και παρατρεχάμενοι που ζούν από το δημόσιο χρήμα χωρίς να παράγουν τίποτα.
-
5 χρόνια μόνο ? Γατάκι The Ace
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2889656#p2889656 (δες και του pro 5-6 δημοσιεύσεις παρακάτω)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πάντως δε νομίζω ότι υποστήριξε κανεις σοβαρός άνθρωπος εδώ ότι τα ηγετικά στελέχη της ΧΑ δεν ήταν σαφέστατα νεοναζι. Οι τραμπούκοι όμως που έκαναν τη βρωμοδουλεια θα μπορούσαν άνετα να ειναι απο συνδέσμους γαυροβάζελοι μέχρι άνθρωποι της νύχτας.
+1
πριν 2 μερες, σε επεισοδια γαυρων-βαζελων ενας οπαδος εφαγε πετρα στο κεφαλι και ειναι στο Ριο σε ημιθανη κατασταση. Κανεις δεν ασχοληθηκε, δεν πουλαει το θεμα.
http://www.iefimerida.gr/news/123760/%C ... E%B1%CF%84
Είναι γνωστό πως τους οπαδικούς συνδέσμους τους καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ
Κοινώς, το ίδιο σύστημα που μέχρι πρότινος κάλυπτε την Χρυσή Αυγή καλύπτει και τους συνδεσμικούς μισθοφόρους. Το θέμα είναι τί έχει να πει ένα σοβαρό κανάλι, που υπερασπίζεται την έννομη τάξη και καταδικάζει την βία απο όπου και αν προέρχεται. Πού είσαι Άρη, πού είσαι Πάσχο
@Eddie
δεν βρίσκω τον mjacob ώστε να μου πει τί να σου απαντήσω. Μόλις τον βρω, θα το κάνω -
σε αναζητηση νεου ονοματος και καταστατικου.....
ΑΥΓΗ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ....
-
Για παιχνίδια με την ατζέντα της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, το Μέγαρο Μαξίμου. Παράλληλα είπε ότι υπάρχουν «μικρά αποστήματα φασισμού στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας που υπάρχει κίνδυνος να ενισχυθούν».
«Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του Μαξίμου έπαιζαν με την ατζέντα της Χρυσής Αυγής», είπε ο κ. Κουβέλης μιλώντας στο ΣΚΑΙ και πρόσθεσε ότι «η ΔΗΜΑΡ κατά την συμμετοχής της στο κυβερνητικό σχήμα είχε θέσει θέμα για την ΧΑ». Μάλιστα κατηγόρησε την συγκυβέρνηση για κωλυσιεργία. «Καθυστερούσαν τους φακέλους οι αρμόδιοι για την ΧΑ. Υπήρχε θεσμική χαλάρωση, και το μη ‘θίγετε τα κακώς κείμενα’», σχολίασε.
«Η δικαιοσύνη κάνει καλά τη δουλειά της, αλλά η έρευνα πρέπει να προχωρήσει σε βάθος και με ταχύτητα. Υπάρχουν ακόμη μικρά αποστήματα φασισμού στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφάλειας που όμως μπορεί να μεγαλώσουν, να μην γενικεύσουμε, μικροί αλλά υπαρκτοί θύλακοι» είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Αναφορικά με τα σενάρια εκλογών, ο Φ. Κουβέλης τάχθηκε κατά της προκήρυξής τους εξαιτίας των εξελίξεων με το νεοναζιστικό κόμμα, λέγοντας ότι «δεν πρέπει να κάνουμε την ΧΑ και τα γεγονότα συντελεστή των εξελίξεων».
http://www.tvxs.gr/news/ellada/koybelis ... nta-tis-xaΑκόμα και ο Φώτης;
-
Κι ένα ακόμα για τον φίλο μας τον Πρώτο Θέμο, που με τόση ευαισθησία έβγαλε πρωτοσέλιδο σφαγμένο Φύσσα και δεν ξεχνά το φασισμό:
http://www.koutipandoras.gr/43449/θέμο-εγώ-τις-βαλίτσες-μου-τις-έχω-για-ρ.html
-
3-4 πράγματα από όσο έχω διαβάσει ...
-
Οι κατηγορίες όσες και να τους έχουν προσάψει δεν στέκουν . Ήδη αρκετοι συνταγματολόγοι το λένε και μάλιστα στο Μεγκα τους έκοψαν την ώρα που το έλεγαν. Ναι μεν είναι υπαρκτες αλλά για να γίνει δικη πρέπει να προσάψουν στον καθένα από μία κατηγορία. Γενικά σαν εκληματική οργάνωση για να κατηγορηθεί πρέπει να έχει τελεστεί κακούργημα πχ διακίνηση ναρκωτικών . Οι μαρτυρίες μαρτύρων από μόνες τους δεν στέκουν όπως επίσήμαναν οι δικηγόροι. Κοινως θα βγουν , το πόσο θα τους τρενάρουν είναι το θέμα ..
-
Η ΕΕ ξέκοψε στην κυβέρνηση... Γιοκ ΕΕ προεδρία το επομενο 6μηνο αν δεν βρεθεί λύση με την ΧΑ. Οπότε, οτι έγινε ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο , έχει μεγάλη αιτία σε αυτό. Θα το τρενάρουν μεχρι να πάρουμε την προεδρία , έ μετα από λίγο ειναι και (ευρω)εκλογές έχει ο Θεος....
-
Επίσης το όλο τζέρτζελο ήταν καλή ευκαιρία να περάσουν 2-3 θέματα. Πχ αποφυλακίστηκε ο Τσοχατζο... , πέρασαν την κατάργηση στο όριο στις απολύσεις μιας και μετά απο τόσες συγχωνεύσεις Τραπεζών πρέπει να απολυθεί πολύς κόσμος.
-
Επίσης ακουσα ότι απαγορεύτηκε η είσοδος στην Βουλή σε βουλευτές της ΧΑ που δεν είχαν κατηγορίες. Καταλήθηκε το Σϋνταγμα ή βγήκε καταδικαστική απόφαση για την Χα και δεν το ξέρω? Χώρια που πρώτη φορά έγινε σύλληψη σε αρχηγό κόμματος. Όταν όμως είχαν ζητήσει το ίδιο για τον ανδρίκο αμέσως τέθηκε θέμα και αποκλείστηκε σαν ιδέα...
-
-
Ο νομος πασπαρτου ειναι το ξεπλυμα βρωμικου-χρηματος.
Αν δεν παρεις αποδειξη απο τον μπακαλη,ειναι ξεπλυμα βρωμικου χρηματος.
Ετσι μπορουν οι παντες να κατηγορηθουν με βαριες ποινες,αρκει πχ να βρεθουν μικροπαραπτωματα με τις συνδρομες μελων κτλ
Επισης οι μαρτυριες μελων και οι λεγομενες αποχρωσες ενδειξεις αρκουν και αυτες για ποινες.
Κοινως αν υπαρχουν (και παντα υπαρχουν) προθυμοι δικαστες,ολα γινονται. -
Ποτε βγηκε εξω ρε παιδια ο Τσοχατζοπουλος;
-
Αποφυλακίστηκε ο Τσοχατζόπουλος;
Ρε μην αναπαράγετε ότι βλακεία διαβάσετε στο internet...
-
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟ Γ*** ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ
Ποσο πιο κατω αυτος ο λαος ποσο πιο ευκολοι στην προπαγανδα.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
2. Η ΕΕ ξέκοψε στην κυβέρνηση... Γιοκ ΕΕ προεδρία το επομενο 6μηνο αν δεν βρεθεί λύση με την ΧΑ.Πηγή ? Δεδομένου ότι η εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ είναι στη συνθήκη της Λισσαβώνας (ή της Νίκαιας, βαριέμαι να ψάξω), θα ήθελα να δω πως γίνεται αυτό.
Πχ αποφυλακίστηκε ο Τσοχατζο...
Πηγή ?
, πέρασαν την κατάργηση στο όριο στις απολύσεις μιας και μετά απο τόσες συγχωνεύσεις Τραπεζών πρέπει να απολυθεί πολύς κόσμος.
Σωστό αυτό.
- Επίσης ακουσα ότι απαγορεύτηκε η είσοδος στην Βουλή σε βουλευτές της ΧΑ που δεν είχαν κατηγορίες.
Πηγή ?
-
Επίσης, για μία μόνο ψήφο χάσαμε την καθιέρωση της Ελληνικής ως γλώσσας των Η.Π.Α, και τα αρχαία Ελληνικά είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν τα γκομπιούτερζ
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
τα αρχαία Ελληνικά είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν τα γκομπιούτερζΕπ,αυτο ειναι καινουριο,μην πας να το περασεις υπουλα
-
Από όλα όσα είπα αυτό σε πείραξε?
χαχαχαΣαν το ανεκδοτο με το 1Μ εβραιους και τον 1 μαυρο......
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]