-
Bλακεία του Χαμιλτον. Επρεπε να περιμένει μήπως μπει το 14 και η Cooper-Climax
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θυμίζω ότι η BMW μπήκε στο χώρο (με κινητήρα μόνο) το 2000 και το 2001 είχε τον καλύτερο κινητήρα στο grid.Not really. Κονταροχτυπιόταν με τον 051 και έχανε συνήθως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θυμίζω ότι η BMW μπήκε στο χώρο (με κινητήρα μόνο) το 2000 και το 2001 είχε τον καλύτερο κινητήρα στο grid.
Not really. Κονταροχτυπιόταν με τον 051 και έχανε συνήθως.
Στο αποτέλεσμα όπως φαντάζεσαι παίζουν και ένα κάποιο ρόλο το σασί και ο οδηγός...
Στο δυναμόμετρο -αν δεν κάνω λάθος- ήταν μακράν ο πιο δυνατός.
Για κινητήρες μιλάμε, όχι για συνολικό αποτέλεσμα. -
Κι εγώ για κινητήρες μιλάω. Έχεις στοιχεία που να λένε ότι ο BMW ήταν δυνατότερος; Στις ευθείες και στο στροφάρισμα, αλλιώς τα θυμάμαι.
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Αν η HONDA σκέφταιτε την επιστροφή έστω και σαν supplier πρέπει να το αποφασίσει γρήγορα, Merc, Scuderia και Renault είδη έχουν δαπανήσει εκατομμύρια για το... '14!
Όλο και κάποιο μοτεράκι θα τρέχει σε 'πειραματικό' στάδιο...
Αναρωτιέμαι... ο Λούης ήξερε κάτι για το '14 και επέλεξε Μερκ;
=
Νομίζω ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει το '14. Αυτό που μπορεί να σκέφτεται ο Hamy είναι ότι πηγαίνει σε μια ομάδα, σε μια εποχή που οι κινητήρες φαίνεται ότι θα έχουν > (επιτέλους!!! ) στους αγώνες, γνωρίζοντας ότι η Merc προς το παρών φαίνεται να έχει το πάνω χέρι στους κινητήρες.. κατά τα αλλά σε αντίθεση με την πλειοψηφία του forum (από ότι προκύπτει από τα σχόλια) ο Lewis γνωρίζει ότι πηγαίνει σε μια ομάδα την οποία τρέχει ένα όνομα με πολλούς πόρους και φήμη , με Ross Brawn, Nick Fry, Bob Bell, Aldo Costa και έχει ΟΛΕΣ τις προοπτικές να πρωταγωνιστήσει!
-
Δηλαδή προτίμησε Mercedes από Honda?
Δηλαδή πρτίμησε μία κατασκευάστρια που πρωταγωνιστεί τώρα αντί για κάποια που πρωταγωνιστούσε πριν απο 25 χρόνια και στην τελευταία της προσπάθεια διασκέδασε τον κόσμο;
Όσον αφορά τη ΜακΛάρεν, πόσα πρωταθλήματα πήρε με Χόντα σε πόσα χρόνια και πόσα με Μερκ σε πόσα χρόνια;
Όσον αφορά τις εργοστασιακές Χόντα-Μερκ, η πρώτη πήρε νίκη στην 1η της χρονιά ενώ η άλλη έκανε λίιιιιγο παραπάνω.
Μετά άρχισαν τα earthdreams και τις μαλακίες.
Ιεροσυλία να μας συγκρίνεις με σαπάκια.- A και όπου Μερκ βάλε Ilmor έτσι;
Η Ilmor φίλε μου στο έτος 2001, όσο για τους κινητήρες της Merc... νομίζω ότι η αξία τους αναγνωρίζεται από όλους. Επιπλέον οι συγκρίσεις σου φυσικά και δεν αποτελούν επιχειρήματα... το καταλαβαίνεις ΦΙΛΙΚΆ!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Bλακεία του Χαμιλτον. Επρεπε να περιμένει μήπως μπει το 14 και η Cooper-Climax -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Bλακεία του Χαμιλτον. Επρεπε να περιμένει μήπως μπει το 14 και η Cooper-Climax -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κι εγώ για κινητήρες μιλάω. Έχεις στοιχεία που να λένε ότι ο BMW ήταν δυνατότερος; Στις ευθείες και στο στροφάρισμα, αλλιώς τα θυμάμαι.Ήταν συστηματικά ισχυρότερος και αυτό επέτρεπε να τρέχουν σχεδόν παντού με ένα κλικ παραπάνω φτερούγα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Κι εγώ για κινητήρες μιλάω. Έχεις στοιχεία που να λένε ότι ο BMW ήταν δυνατότερος; Στις ευθείες και στο στροφάρισμα, αλλιώς τα θυμάμαι.
Ήταν συστηματικά ισχυρότερος και αυτό επέτρεπε να τρέχουν σχεδόν παντού με ένα κλικ παραπάνω φτερούγα.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mario_Theissen
In 2001, BMW was credited with having the most powerful engine on the grid.
Νομίζω ότι ήταν ο πρώτος κινητήρας που έφτασε τις 20.000 στροφές...
Είπα BMW 2001 και θυμήθηκα το Χοκενχάιμ της χρονιάς που ήταν το τελευταίο πραγματικό Χοκενχαιμ...
Ήχος...
Στο συγκεκριμένο όπως και στη Monza οι Williams BMW έκαναν τους πάντες κιμά.
Τόσο απλά. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ήταν συστηματικά ισχυρότερος και αυτό επέτρεπε να τρέχουν σχεδόν παντού με ένα κλικ παραπάνω φτερούγα.Πολλές αναφορές για το αντίθετο. Αναπόδεικτα όλα φυσικά.
Νομίζω ότι ήταν ο πρώτος κινητήρας που έφτασε τις 20.000 στροφές...
Τόσες έφτασε και ο 054 την ίδια εποχή (2004).
Στο συγκεκριμένο όπως και στη Monza οι Williams BMW έκαναν τους πάντες κιμά.
Τόσο απλά.Βέβαια το 2000, 2002, 2003 και το 2004 κιμά έκαναν τους πάντες οι 050, 052 και 054 σε Monza κλπ. (Εξέλιξη των ίδιων V10 μοτέρ για τα οποία συζητάμε). Ακόμα πιο απλά!
-
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Η Ilmor φίλε μου στο έτος 2001, όσο για τους κινητήρες της Merc... νομίζω ότι η αξία τους αναγνωρίζεται από όλους. Επιπλέον οι συγκρίσεις σου φυσικά και δεν αποτελούν επιχειρήματα... το καταλαβαίνεις ΦΙΛΙΚΆ!Τις χρονιές '98-'99 που πήρε τα (ολίγα) μαζεμένα πρωταθλήματα ήταν Ilmor με το αστεράκι. Μετά τη μετονόμασε...
Εγώ τον κακομοίρη τον Dennis λυπάμαι. Όταν σκέφτεται τι πήρε με Honda και τι με Merc δε θα τον πιάνει μια πίκρα, ένα κλάμα, μια μελαγχολία;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ωραια η νεαρα. Ξυδακι στους βαυαρους λοιπον.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Η Ilmor φίλε μου στο έτος 2001, όσο για τους κινητήρες της Merc... νομίζω ότι η αξία τους αναγνωρίζεται από όλους. Επιπλέον οι συγκρίσεις σου φυσικά και δεν αποτελούν επιχειρήματα... το καταλαβαίνεις ΦΙΛΙΚΆ!
Τις χρονιές '98-'99 που πήρε τα (ολίγα) μαζεμένα πρωταθλήματα ήταν Ilmor με το αστεράκι. Μετά τη μετονόμασε...
Εγώ τον κακομοίρη τον Dennis λυπάμαι. Όταν σκέφτεται τι πήρε με Honda και τι με Merc δε θα τον πιάνει μια πίκρα, ένα κλάμα, μια μελαγχολία;
Άλλες εποχές, σήμερα ένα μονοθέσιο με καλό αεροδυναμικο κράτημα δεν χρειάζεται και τον καλύτερο κινητήρα για να κάνει την διάφορα, και η Ilmor εξαγοράστηκε 100% αν δε κάνω λάθος, δεν άλλαξε απλά το όνομα τώρα αν η macca το έχασε το 2005 (οκ εδώ φταίω και εγώ λίγο ), τα έχασε το '07 και δεν την εννοιαξε ποτέ το κατασκευαστών το '08.. και φέτος τα έκανε μπάχαλο ενώ μπορεί και να είχε το καλύτερο μονοθέσιο για τον περισσότερο καιρό φέτος,, Ε, δεν φταίνε οι κινητήρες
-
Για πολλά χρόνια οι κινητήρες της Mercedes ήταν ανέκδοτο, όσον αφορά την αξιοπιστία. Σε απόδοση ήταν πάντα στους κορυφαίους, αν όχι οι κορυφαίοι.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Για πολλά χρόνια οι κινητήρες της Mercedes ήταν ανέκδοτο, όσον αφορά την αξιοπιστία. Σε απόδοση ήταν πάντα στους κορυφαίους, αν όχι οι κορυφαίοι. -
πόσο μου έλειψε ο Walker the talker
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Για πολλά χρόνια οι κινητήρες της Mercedes ήταν ανέκδοτο, όσον αφορά την αξιοπιστία. Σε απόδοση ήταν πάντα στους κορυφαίους, αν όχι οι κορυφαίοι.Σωστός!
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
πόσο μου έλειψε ο Walker the talkerΤον ακούω στο youtube και απογοητεύομαι που δεν τον πρόλαβα.
Διάφορα Νεα - Σεπτέμβριος / Οκτώβριος 2012