-
για μενα ειναι ισως ο καλυτερος οδηγος αυτην την στιγμη...αλλα δεν αρκει αυτο.
Του το αναγνωριζω ομως. -
Romain Grosjean admits he doesn't know why only Kimi Raikkonen has been confirmed as staying with Lotus for 2013.
Raikkonen's contract extension was announced the day after the Indian Grand Prix, but no comment was given on Grosjean's future. When asked if it was because Raikkonen could command enough publicity on his own, Grosjean admitted he was unsure why his own seat has yet to be decided.
'To be honest I have no idea,' Grosjean said. 'I think with the team we're happy together, they've put a lot of confidence in me and a lot of faith when it was a bit harder time. I showed them that I'm working and improving and trying to work out all the problems we had while still keeping the speed, so there's no reason that it goes bad for the future.'
http://en.espnf1.com/lotusf1/motorsport ... 93563.html
Τελικά είναι όντως χαζός, δεν τον παριστάνει απλά!
-
O Boullier δήλωσε πώς αξίζει στον Grosjean να μείνει στη Lotus. Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση. Καλά κάνει και απορεί.
Επίσης ωραίες δηλώσεις Alguersuari:
'Έχω στο σπίτι μου ένα μικρό τετράδιο με όλα τα μυστικά για την επόμενη σεζόν'
'Είναι πολύ σημαντικό (σημείωση: αναφέρεται στα χιλιόμετρα δοκιμών), γιατί όταν αλλάζει η δομή και η σύνθεση της γόμας, όσο πιο πολλές δοκιμές έχεις κάνει τόσο το καλύτερο. Έχω διανύσει απόσταση ανάλογη έντεκα αγώνων φέτος, δοκιμάζοντας εκατοντάδες ελαστικά, πράγμα που σου δίνει έξτρα πόντους στη δυνατότητα κατανόησης της συμπεριφοράς τους, είτε αυτό έχει να κάνει με τις μεταβολές στη θερμοκρασία είτε με την ισορροπία ή την αντοχή τους, τομείς-κλειδιά στους οποίους επικεντρώνεται ένας πιλότος.'
-
Jaime αγόρι μου, πούλα το τετράδιο με τα μυστικά σε καμιά ομάδα για να βγάλεις κανά εκατομμύριο γιατί χωρίς αυτό πάλι άνεργος θα είσαι
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Jaime αγόρι μου, πούλα το τετράδιο με τα μυστικά σε καμιά ομάδα για να βγάλεις κανά εκατομμύριο γιατί χωρίς αυτό πάλι άνεργος θα είσαιΝα προκυρήξει πλειστηριασμό μεταξύ των ενδιαφερόμενων ομάδων
-
Να καταλάβω: Στις προηγούμενες σελίδες σχολιάζατε μία δήλωση που ΙΣΩΣ ΝΑ έκανε ο Αλόνσο, αλλά τελικά δεν υπάρχει πουθενά;
Τόσο τραγικοί; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Να καταλάβω: Στις προηγούμενες σελίδες σχολιάζατε μία δήλωση που ΙΣΩΣ ΝΑ έκανε ο Αλόνσο, αλλά τελικά δεν υπάρχει πουθενά;
Τόσο τραγικοί;Να καταλάβω: Με καθυστέρηση τόσων σελίδων σχολιάζεις το σχολιασμό που κάναμε για την τόσο ανάξια σχολιασμού 'δήλωση'?
Τόσο κολλημένος με τον Αλόνσο? -
Δικος μου ειναι ο Αλονσο!!!
Νοεμβριος μπηκε δεν το κλειδωνουμε αυτο σιγα σιγα??
Θελω να γινω μοντ στον Φ1 πινακα!!!
-
SeitanF1 Αργότερα θα έχω ευχάριστα νέα για τους φίλους του Ayrton #Senna. Περισσότερα προσεχώς...
-
αναστηθηκε?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αναστηθηκε? -
Ντροπη
Sent from my Galaxy S2
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
SeitanF1 Αργότερα θα έχω ευχάριστα νέα για τους φίλους του Ayrton #Senna. Περισσότερα προσεχώς...μαλλον αυτο θα εννοει ο πανος
-
ε μα αυτοι οι ελληνες καφροδημοσιογραφοι τι αλλο μπορει να σου φερει χαρα δηλαδη?
-
Hamilton: “Sebastian misses four apexes on a single lap and still goes quickest. He goes off and he still goes quickest. And I think ‘Holy crap, I couldn’t do that lap even if I was on the limit’. His car is just that far ahead of everyone else’s.”
http://www.telegraph.co.uk/sport/motors ... ettel.html
-
Και ο Γουεμπερ, ρε βλακα Χαμιλτον, γιατι δεν τον περναει;
-
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Και ο Γουεμπερ, ρε βλακα Χαμιλτον, γιατι δεν τον περναει;Hamilton: “Sebastian misses four apexes on a single lap and still goes quickest. He goes off and he still goes quickest. And I think ‘Holy crap, I couldn’t do that lap even if I was on the limit’. His car is just that far ahead of everyone else’s.”
http://www.telegraph.co.uk/sport/motors ... ettel.html
Γενικώς έχω παρατηρήσει μια τάση του Hamilton για απαξίωση του Vettel (μέχρι και τον Alonso ανεβάζει γι' αυτό το λόγο )
Ελπίζω να μην είναι οι εμμονές του περί Senna-Prost, ή οι εμμονές του περί..στατιστικών και ότι ο Vettel του ξεφεύγει... -
Γενικά ΜΒΕ και Αρτέμης τραβάνε πολύ ζόρι με τον Justin.
Ξιδάκι παλουκάρια.
Διάφορα Νεα - Σεπτέμβριος / Οκτώβριος 2012