-
Δεν ξερω τι θα γινει σε τρακαρισμα,αν και αμφιβαλλω οτι θα γινει σερπαντινα,αλλα σε πολλα αμαξια εχω δει 'φελιζολ' απο μεσα για την απορρόφηση μικροεπαφων .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ξερω τι θα γινει σε τρακαρισμα,αν και αμφιβαλλω οτι θα γινει σερπαντινα,αλλα σε πολλα αμαξια εχω δει 'φελιζολ' απο μεσα για την απορρόφηση μικροεπαφων .Παντως δεν νομιζω οι προφυλακτηρες της mercedes να εχουν απο μεσα φελιζολ..αλλα μπορει και να ισχυει αυτο που λες..
-
Ο χρήστης maniatis87 έγραψε:
Δεν ξερω τι θα γινει σε τρακαρισμα,αν και αμφιβαλλω οτι θα γινει σερπαντινα,αλλα σε πολλα αμαξια εχω δει 'φελιζολ' απο μεσα για την απορρόφηση μικροεπαφων .
Παντως δεν νομιζω οι προφυλακτηρες της mercedes να εχουν απο μεσα φελιζολ..αλλα μπορει και να ισχυει αυτο που λες..
Μην εκπλαγεις αν δεις και σε Μερσεντές (ειδικά ίδιας γενιάς με το getz...για να έχουμε κι ένα σχετικά σωστό μέτρο σύγκρισης) όμως ε? Όπως ήδη γράφτηκε, ειναι για απορρόφηση μικροεπαφών.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Για να το λετε παιδια μαλλον εχετε δικιο...παντως περιμενω και μια φοτο για επιβεβαιωση..
-
Σίγουρα έχουν δίκιο.
-
Micra, yaris, getz οτι κ να παρεις απο τα 3 ειναι σκυλια...το θεμα ειναι φυσικα να μην εχουν φθορες απο κακη συντηρηση κ τιποτε αλλο... οτι σ αρεσει στο ματι. Για τα υπολοιπα γαλλοισπανικογερμανικα,θα σου ελεγα μακρια, εφοσον θες ενα αμαξακι να κανεις την δουλεια σου κ οχι να καυλ@ντιζεις στα συνεργεια κ να πηγαινεις με το τραμ στη σχολη σου... αξιοπιστια πανω απ ολα... αυτο σημαινει αυτοκινητο. να κινειται μονο του κ να σου κανει την ζωη ευκολη. πρωτα απ ολα ειναι εργαλειο κ μετα μεσω διασκεδασης, επιδειξης κλπ κλπ. εφοσον δεν εχεις λεφτα για να μπορεις να ''μενεις'' απο ηλεκτρικα 3 φορες την βδομαδα (τις αλλες 3 θα εισαι συνεργειο) κ να λες οτι το κανεις απο χομπι ή επειδη αγαπας την γυναικα του ιδρυτη της εταιρειας, παρε γιαπωνεζο η και κορεατη, να ησυχασεις ( πολλα αμαξια εχουν φελιζολ μεσα απ τους προφυλακτηρες κ σε διαφορες εταιριες... δεν ξερω αν το χρησιμοποιουν ακομη.(mazda rx8 2007, focus 2002, civic vti 2000,s2000 2004, jazz 2002, lexus is200 2003 κ αλλα που δεν θυμαμαι τωρα, εχουν φελιζολ )
-
Ο χρήστης maniatis87 έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Ως τώρα τείνω προς το micra αλλά μου αρέσει και το Getz 1.1 που ξέχασα να το γράψω στην αρχή , τι γνώμη έχετε για αυτό;
Το ποσό που θα διαθέσω μάλλον θα ανεβεί περίπου 500€Θα σου πω κατι για το getz...φιλος μου τρακαρε με getz και ο προφυλακτηρας ειχε απο μεσα φελιζολ...για το θεο...αυτο λεει πολλα για το τι θα παθεις σε καποιο ατυχημα..καλυτερα μακρια...
Απειρα αμαξια χρονια τωρα ετσι ειναι.
Απο το 'Οδηγησα' γραμμενο απο εμενα προ μηνος.
Ειχα ενα you die getz fl προχθες το βραδυ για πολυ ωρα ,σε μικτη διαδρομη..
1.1 με σχεδον 90.000km πρωην εταιρικο.Μοτερακι.. Πολυ καλο..μου κανε εντυπωση.. σε σημειο να ρωτησω τη γκομενα αν οντως ηταν 1.1 ή μηπως δε τα ξερει καλα και ειναι 1.3.. Μεχρι τα 100-110 που κινηθηκα σε αυτες τις διαδρομες μου φανηκε οτι αρπαζε πολυ καλα ,βεβαια το λιωνα σε κατι φασεις και λογικα απο εκει και πανω θα ψιλοψοφαει..
Κιβωτιο.. Υπερβολικα χαλαρο κουμπωμα (καλο ειναι αυτο για μεσα στη πολη) θα το θελα λιγο πιο σκληρο,δεκτικοτατο στις γρηγορες αλλαγες ακομα και σε ατσαλιες που το τεσταρα.. Αρκετα γρηγορο και ακριβες..
Φρενα..ικανοποιητικοτατα στα μικρα φρεναρισματα, με μικρη διαδρομη, με κακη αισθηση στα δυνατα φρεναρισματα προς το τελος του φρεναρισματος και αρκετα ευαισθητο abs, μου φανηκε να χανουν σε αποτελεσματικοτητα στα απανωτα,.. overall oχι και το highlight του μοντελου..μαλλον το αντιθετο...
Αναρτηση.. κανει ενα συγκεκριμενο ενοχλητικο γδουπο στα εγκαρσια τον οποιο ειχα παρατηρησει θυμαμαι και στα αντιστοιχα στη σχολη οδηγησης. Αρκετα ανετο αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.. Απλα αδιαφορο στα στροφιλικια χωρις να ειναι κακο ή επικινδυνο..
Τιμονι-μπροστινο.. Καλο βαρος για το χαρακτηρα του, γρηγορο αρκετα, κοφτερο ,καθολου πληροφοριακο ομως..Αποκομμενη και αδιαφορη αισθηση απο το μπροστινο συστημα.. ανοιγει μουρη χωρις ιδιαιτερη πιεση ,μετριο μπροστινο..
Πλαστικα εσωτερικο.. Ανεκδιηγητα...Σκληρα ,μουντα,βαρετης σχεδιασης..Αντεχαν ,δεν ετριζαν ,μονη παραφωνια η κομμενη φουσκα του λεβιε ταχυτητων. Τα προτιμω ομως απο το yaris mk1 προ fl για να το θεσω κι ετσι... Μετρια ηχεια επισης.
Χωροι.. Δεν εχω καποιο παραπονο ουτε εμπρος ,ουτε πισω.
Για τη τιμη του ,το σημα του ,το χαρακτηρα του το θεωρω μια χαρα. Μου κανε εντυπωση το μοτερακι το οποιο τραβαει πολυ καλα για 1.1 και το κιβωτιο στα + ειναι. Οκ δε κανει για μενα το θεωρω ψιλοαθλιο μεσα-εξω σχεδιαστικα, δεν εχει αυτα που ζηταω αλλα το περιμενα χειροτερο μπορω να πω και ειναι τιμιοτατο αν και τα φρενα επρεπε να ειναι πολυ καλυτερα οταν τα χρειαστεις για να τη βγαλεις καθαρη.
-
Ο χρήστης kotsifos έγραψε:
Για τα υπολοιπα γαλλοισπανικογερμανικα,θα σου ελεγα μακρια, εφοσον θες ενα αμαξακι να κανεις την δουλεια σου κ οχι να καυλ@ντιζεις στα συνεργεια κ να πηγαινεις με το τραμ στη σχολη σου... αξιοπιστια πανω απ ολα... αυτο σημαινει αυτοκινητο. να κινειται μονο του κ να σου κανει την ζωη ευκολη. πρωτα απ ολα ειναι εργαλειο κ μετα μεσω διασκεδασης, επιδειξης κλπ κλπ. εφοσον δεν εχεις λεφτα για να μπορεις να ''μενεις'' απο ηλεκτρικα 3 φορες την βδομαδα (τις αλλες 3 θα εισαι συνεργειο) κ να λες οτι το κανεις απο χομπι ή επειδη αγαπας την γυναικα του ιδρυτη της εταιρειας, παρε γιαπωνεζο η και κορεατη, να ησυχασεις -
Mε το να κινείται μόνο του εννοεί κάτι σαν τα toyota με το γκάζι που υπό συνθήκες κολλούσε; Ενδιαφέρον.
-
Φελιζόλ έχουν όλα και προφανώς δεν υπάρχει απλά για να γεμίζει το χώρο αντικαθιστώντας μπάρες παραμόρφωσης, κι αυτές εκεί βρίσκονται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mε το να κινείται μόνο του εννοεί κάτι σαν τα toyota με το γκάζι που υπό συνθήκες κολλούσε; Ενδιαφέρον.Oχι ακριβως...εννοω να κινειται χωρις την βοηθεια της express service. οπως κατι fiat punto, renault megane (ειδικα το καλοκαιρι) peugeot, vw...ελα αφου τα ξερεις απο πρωτο χερι τι ρωτας κ συ...
-
-
Εγώ γιατί το ξέρω από πρώτο χέρι; Δεν έχω ανέβει σε οδική.
-
Mε το να κινείται μόνο του εννοεί κάτι σαν τα toyota με το γκάζι που υπό συνθήκες κολλούσε; Ενδιαφέρον.
Oχι ακριβως...εννοω να κινειται χωρις την βοηθεια της express service. οπως κατι fiat punto, renault megane (ειδικα το καλοκαιρι) peugeot, vw...ελα αφου τα ξερεις απο πρωτο χερι τι ρωτας κ συ...
Αυτομπαναρισου...ειλικρινα.
-
Καλοκαιρινές εξυπνάδες! Κάθε καλοκαίρι υπάρχει και ένα τέτοιο thread!
-
Φετος υπαρχουν πολλα.
-
καθε χρονο κ καθε εποχη χαλανε τα γαλλικα-ιταλικα...μην λετε ο,τι θελετε, ειναι σταθερη αξια. απλα το καλοκαιρι, λογω υψηλης θερμοκρασιας, ανατιναζονται πιο θεαματικα
-
καθε χρονο κ καθε εποχη χαλανε τα γαλλικα-ιταλικα...μην λετε ο,τι θελετε, ειναι σταθερη αξια. απλα το καλοκαιρι, λογω υψηλης θερμοκρασιας, ανατιναζονται πιο θεαματικαΣταματα το τρολαρισμα.Βλαπτει σοβαρα την παρουσια στο φορουμ .
-
**Σε προειδοποιεί. Κανόνισε την πορεία σου. [mod] **
-
Αν φίλε μου ήμουν στην θέση σου θα έπαιρνα ένα γιαρις πρώτης γενιάς f/l 2002-2005!
Αγορά Μεταχειρισμένου μέχρι 1,200cc