-
-
Παρακαλώ ας μπανάρει κάποιος τον infinity από αυτό το τόπικ.
-
Ταυρε, οτι επιλεξεις κοιτα να εχει isofix...κανει την μεταφορα απο το ενα αυτοκινητο στο αλλο πολυ πιο ευκολη, περαν της εξτρα ασφαλειας.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτό το έχετε σκεφτεί;
Μοναδικό πρόβλημα ότι είναι 1600.Κουκλι ...με 1000cc και μια σπορ αναρτησουλα θα ηταν οτι πρεπει για τους πιο 'ανησυχους' οδηγους
-
Εγώ φταίω που ασχολούμαι να βρω κάτι ιδιαίτερο για ψαγμένους.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και για κάτι πιο ξενέρωτο αυτό.
Αυτο ειναι το αμαξι του κολλητου μου στην Κομοτηνη!!
Εχω και πειστηρια!!

Μπορω να σας εγγυηθω οτι το αμαξι ειναι στην εντελεια και ο οδηγος του το προσεχει ως κορη οφθαλμου!
(Βεβαια αν δειτε μια αλλη Musa με ΙΗΒ 81** καλο θα ηταν να μεινετε μακρια.. Ειναι της πρωην μου και εχει γινει ολιγον κουδουνιστρα απο τα πολλα τρακαρισματα )
-
Γ@μάει το musa, ειδικά στην τελευταία έκδοση!
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Κάνα γκολφ θα έχει και γιαυτό ειναι τόσο εμπαθής......
Ναι.
Ειμαι γνωστος γκολφακιας. -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Και μαζί με το Fiesta και ένα αντισκωριακό μη βγεις καμιά μέρα έξω και λείπει.
Είναι και κρίμα γιατί μιλάμε για ομορφιά, όχι αστεία.Ωραιος.
Το ξερω.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το ξερω.
είσαι και εσύ μονδελος ?
-
α τον μλκ..
ρεντ τα σπας! -
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το ξερω.
είσαι και εσύ μονδελος ?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αυτό το έχετε σκεφτεί;
Μοναδικό πρόβλημα ότι είναι 1600.Κουκλι ...με 1000cc και μια σπορ αναρτησουλα θα ηταν οτι πρεπει για τους πιο 'ανησυχους' οδηγους
και όμως στριβει τρομερά για πολυμορφικό
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το ξερω.
είσαι και εσύ μονδελος ?
Φυσικά!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
τελευταια προταση αλλιως διαβαζεις την επομενη παραγραφο. Lancia ypsilon 1.2 16v με το διακριτικο fl.. Αψογη μεσα,πολυτελης για την κατηγορια..κατεξοχην γυναικιο οχημα επισης..Και απο lupo σ αυτο αναβαθμιση το βλεπω..περισσοτερο απο το yaris 1.0.
Δε σε προσπέρασα, απλά δεν πρόλαβα να απαντήσω. Μιλάς για το τελευταιο Υ ή αυτό που είχε βγει και στην εκδοση elefantino rosso?
Χαμαλιτζίδικο πόλης + οικογένεια = 5 πόρτες !
Δεν έχεις άδικο, απλά έχω φάει ένα κόλλημα οτι για τέτοια χρήση είναι πιο ασφαλές το τρίπορτο. Και δεν μπορεί εύκολα να έχει κάποιος κακόβουλος πρόσβαση πίσω και για πλάγιες συγκρούσεις είναι πιο ασφαλές μου φαίνεται. Ή μήπως όχι?
-
Έχω κάτι που τα συνδυάζει όλα. Συρόμενες πλαϊνές πόρτες.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2379348/ -
infinity οσον αφορα το multipla o taurus αυτοκινητο ζητησε για να αντικαταστησει τον ντολμα και οχι εξωγηινο!
Παντως ειναι μια καλη επιλογη για να τρομαζει τα παιδια του αν δεν τρωνε το φαγητο τους...¨Θα σας παω βολτα με το multipla μαλ@@@κισμενα αν δεν κατσετε φρονιμα...μουαχαχαχα.. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
τελευταια προταση αλλιως διαβαζεις την επομενη παραγραφο. Lancia ypsilon 1.2 16v με το διακριτικο fl.. Αψογη μεσα,πολυτελης για την κατηγορια..κατεξοχην γυναικιο οχημα επισης..Και απο lupo σ αυτο αναβαθμιση το βλεπω..περισσοτερο απο το yaris 1.0.
Δε σε προσπέρασα, απλά δεν πρόλαβα να απαντήσω. Μιλάς για το τελευταιο Υ ή αυτό που είχε βγει και στην εκδοση elefantino rosso?
Αυτο με την εκδοση elefantino εννοουσα αλλα στα χρηματα που μιλαμε βρισκεις το προ-τελευταιο και φυσικα αυτο θα κοιταξεις να παρεις.
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χαμαλιτζίδικο πόλης + οικογένεια = 5 πόρτες !
Δεν έχεις άδικο, απλά έχω φάει ένα κόλλημα οτι για τέτοια χρήση είναι πιο ασφαλές το τρίπορτο. Και δεν μπορεί εύκολα να έχει κάποιος κακόβουλος πρόσβαση πίσω και για πλάγιες συγκρούσεις είναι πιο ασφαλές μου φαίνεται. Ή μήπως όχι?
Αν βγει φολα και αποφασισεις να το βαψεις μπλε και να το πεταξεις στη θαλασσα, οντως θα χεις προβλημα..
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2644486/
Σαν πολύ φθηνό μου φαίνεται...
Αντικαθιστώντας τον... "ντολμά"!