-
Ξέρετε ποιες είναι οι αντιπροσωπείες που κρατάνε κεντρικά το αρχείο συντήρησης του αυτοκινήτου? Νομίζω ότι στην Opel μπορείς να πας με τον αριθμό πλαισιου και το αριθμό κυκλοφορίας και να βρεις το ιστορικό του.
Από παλιότερη αναζήτηση σε άλλες μάρκες, πελάγωσα, έπρεπε να πάω σε κάθε εξουσιοδοτημένο ή μη συνεργείο και να δω τι έκανε, αν κρατούσε αρχείο, αν ήταν λεπτομερές κτλ.
Τέλος έχει ο έμπορος αντικειμενικό λόγο να μη σου δώσει το αμάξι για έλεγχο? Αυτό που λένε ότι δεν έχει ασφάλιση και πινακίδες ισχύει? Οι πινακίδες ΔΟΚ τι ακριβώς είναι και γιατί κάποιοι τις φοράνε και κάποιοι όχι?
-
Στα εξουσιοδοτημένα της FIAT δεν υπάρχει η πληροφορία του αρχείου συντήρησης.
Ωστόσο από τον αριθμό πλαισίου και τον αριθμό πινακίδας βρίσκουν σε 1 λεπτό ποιος ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
Αυτό το επιβεβαίωσα και εγώ, σε δύο διαφορετικά συνεργεία. -
Ο χρήστης fotism έγραψε:
εχεις δικιο για το φορητο αλλα το ''καλο'' ειναι βαρυ.δεν κουβαλιεται ευκολα.και στο κατω κατω αν εισαι καθαρος δεχεσαι τον ελεγχο εκτος εδρας...Τι νομίζεις ότι είναι το βαρυ που δεν κουβαλιέται εύκολα ;Ο Deep Blue ? υπολογιστης είναι απλά είναι περασμένο το πρόγραμμα σε desktop pc.
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Ξέρετε ποιες είναι οι αντιπροσωπείες που κρατάνε κεντρικά το αρχείο συντήρησης του αυτοκινήτου? Νομίζω ότι στην Opel μπορείς να πας με τον αριθμό πλαισιου και το αριθμό κυκλοφορίας και να βρεις το ιστορικό του.Από παλιότερη αναζήτηση σε άλλες μάρκες, πελάγωσα, έπρεπε να πάω σε κάθε εξουσιοδοτημένο ή μη συνεργείο και να δω τι έκανε, αν κρατούσε αρχείο, αν ήταν λεπτομερές κτλ.
Τέλος έχει ο έμπορος αντικειμενικό λόγο να μη σου δώσει το αμάξι για έλεγχο? Αυτό που λένε ότι δεν έχει ασφάλιση και πινακίδες ισχύει? Οι πινακίδες ΔΟΚ τι ακριβώς είναι και γιατί κάποιοι τις φοράνε και κάποιοι όχι?
Στη merc το κρατανε στα κεντρικα. Ισχυει πως αν δεν εχουν πινακιδες ΔΟΚ που μπαινουν σε οποιοδηποτε αμαξι εκτος Σαββατου και Κυριακης, δεν μπορουν να στο δωσουν. Κοστιζει η ασφαλιση της πινακιδας ΔΟΚ. Αν το αμαξι ειναι οπως στα λεει ο εμπορος δεν εχει να φοβηθει τπτ.
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=7609 -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Στη merc το κρατανε στα κεντρικα. Ισχυει πως αν δεν εχουν πινακιδες ΔΟΚ που μπαινουν σε οποιοδηποτε αμαξι εκτος Σαββατου και Κυριακης, δεν μπορουν να στο δωσουν. Κοστιζει η ασφαλιση της πινακιδας ΔΟΚ. Αν το αμαξι ειναι οπως στα λεει ο εμπορος δεν εχει να φοβηθει τπτ.
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=7609εκτος βεβαια απο τη πιθανοτητα καποιος απο τους 3-4-5-10-20 αγνωστους που θα το παρουν να το οδηγησουν να στο επιστρεψει τσαλακωμενο (εως διαλυμενο), ακομα και χωρις δικη του ευθυνη.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=7609εκτος βεβαια απο τη πιθανοτητα καποιος απο τους 3-4-5-10-20 αγνωστους που θα το παρουν να το οδηγησουν να στο επιστρεψει τσαλακωμενο (εως διαλυμενο), ακομα και χωρις δικη του ευθυνη.
ας ερθει υπαλληλος του μαζι που να οδηγαει εκεινος το αυτοκινητο και στην τελικη ας εχει ασφαλεια και κομπλε
-
εγω ξερω οτι εδω κ 1 χρόνο 5 γνωστοι μου αγορασαν απο μεγαλες μανδρες μεταχ/να αυτοκινητα κ πηραν γραπτή εγγυηση κ στον κινητηρα κ στα ακριβη χιλιομετρα κ οτι ειναι ατρακαριστα , κ ουτε σε μηχανικους εξω τα ετρεχαν ουτε τιποτα , απλως οι 3 απο αυτους πηγαν εκει δικο τους μηχανικο τα ελεγξε τους ειπε το ο.κ. κ τα αγορασαν , οι 2 πηγαν χωρις μηχανικο τελειως μονοι τους τους αρεσαν τα εκλεισαν κ τελος - στους 2 απο τούς 5 μετα απο 4-5 μηνες ετυχε στον εναν προβλημα στον διακοπτη των φωτων τα αλλαξαν μεσα στην εγγυηση της μανδρας κ τελος κ στον αλλον ειχε προβλημα στο a/c του το εφτιαξαν μεσα στην εγγυηση της μανδρας κ τελος , ειδικα ο ενας απο αυτους ειναι εισαγγελεας κ το εψαξε εξονυχιστικα το αυτοκινητο που αγορασε κ απο χιλιομετρα κ απο τρακαρισμα κ απο κινητηρα κ απο κιβωτιο κ απο καυσαερια κ απο καταλυτη κ ηταν πεντακαθαρο σε ολα , η χειροτερη αγορα ειναι απο ιδιωτη αν δεν τον ξερεις αυτον κ το αμαξι , το πιο πιθανο ειναι να σε κοροιδέψει κ ετσι κ το εχεις πληρωσει με μετρητα , σε γραφει στα αρχ....οταν τον παιρνεις τηλ. κ δεν μπορεις να του κανεις κ τιποτα , ενω τον εμπορα μπορεις να τον κυνηγησεις , αν εχεις χρονο κ χρημα κ ορεξη ...
-
@aristos6363
Ο καθενας εχει τις εμπειριες του. γιατι δεν μας λες τις μαντρες να τις εχουμε στα υποψιν?Απιστευτα τυχεροι ή εψαξαν πολυυυυυυ, ολα τελικα πρεπει να τα ψαχνουμε . εγω εχω δυο -τρια περιπτωσεις αναποδες. ενα φιλος πηρε με κλειστα ματια και ηταν σαπιο και ο αλλος με πολυ ψαξιμο και περαν οτι ειχαν ριξει λιγο τα χλμ κατω απο το ψυχολογικο των 100.000 (απο 120->95) ηταν μια χαρα το αμαξι. ρουλετα ειναι αν δεν το ψαξεις.
-
Ξερουμε πληροφοριες για τον Ασκιανακη http://www.askianakisauto.gr/?
ειναι στην θηβων δεν εχω παει να δω απο κοντα το αυτοκινητο αλλα φαινεται οκ απο το car.gr
-
Είχα μιλήσει μαζί του τρεις φορές για το Panda που έχει: http://www.askianakisauto.gr/index.php/ ... t-panda,82
Την πρώτη φορά μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα και μου είπε να πάρω άλλη στιγμή γιατί είχε δουλειά.
Την δεύτερη φορά μου είπε ότι το Panda είναι το αυτοκίνητο του γιου του και ότι το βαρέθηκε και θέλει να πάρει άλλο.
Και όταν του είπα να περάσω να το δω μου είπε: 'Φίλε πάρε με από αύριο γιατί το αυτοκίνητο το χρησιμοποιεί ο μικρός και δεν ξέρω τι ώρα θα είναι στην εμπορία.'
Την τρίτη φορά, τον πήρα πρωί και τον ρώτησα τι ώρα θα είναι ο γιος στην εμπορία για να δω το αυτοκίνητο. Και μου είπε: 'Έλα το απόγευμα και ελπίζω να είναι εδώ...'Φυσικά δεν πήγα.
Και μετά διαπίστωσα ότι το δίνει και πανάκριβα, αφού αφορά την ποιο φτηνή έκδοση Panda την Active.Υ.Γ. Ρε παιδιά οι εμπορίες στα Δυτικά Προάστεια έχουν θέμα ή μου φαίνεται; Τα ποιο περίεργα και τα ποιο κουφά στα Δυτικά Προάστεια τα είδα. Ειδικά Κερατσίνι, Περιστέρι, Χαϊδάρι, Ίλιον. Πρέπει να κυκλοφορεί πολύ χρέπι σε αυτές τις περιοχές.
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
@aristos6363
Ο καθενας εχει τις εμπειριες του. γιατι δεν μας λες τις μαντρες να τις εχουμε στα υποψιν?Απιστευτα τυχεροι ή εψαξαν πολυυυυυυ, ολα τελικα πρεπει να τα ψαχνουμε . εγω εχω δυο -τρια περιπτωσεις αναποδες. ενα φιλος πηρε με κλειστα ματια και ηταν σαπιο και ο αλλος με πολυ ψαξιμο και περαν οτι ειχαν ριξει λιγο τα χλμ κατω απο το ψυχολογικο των 100.000 (απο 120->95) ηταν μια χαρα το αμαξι. ρουλετα ειναι αν δεν το ψαξεις.
αυτά τά γνωρίζω από πρώτο χέρι κ οχι τα ακουσα στο καφενειο απο καποιον φιλο καποιου φίλου κλπ κλπ , κ μαλιστα οι 3 ξεχασα να γραψω εχουν κ δωρεαν service για 2 ή 3 χρόνια , ο ενας επειδη ειναι κ πολύ ψείρας ηταν κ μπροστά στό service που τού αλλαξαν λάδια φίλτρα κλπ , αν δεν υπαρχει προβλημα με το site , τα αγορασαν απο stock-center.gr k automarin.gr
-
Ο χρήστης aristos6363 έγραψε:
αν δεν υπαρχει προβλημα με το site , τα αγορασαν απο stock-center.gr k automarin.gr
Αντιθετα ΕΔΩ βαζουμε τις καλες περιπτωσεις .... ωραια. και εγω ειχα καλη εικονα για automarin αλλα αλλοι γκρινιαζουν. βεβαια τα αυτοκινητα που θελω δεν τα εχει αλλα την εχω στα υποψιν .
Ο ασκιανακης παντως εχει ενα ενδιαφερον χοντα και ελεγα να παω να το δω
-
Ο χρήστης aristos6363 έγραψε:
αν δεν υπαρχει προβλημα με το site , τα αγορασαν απο stock-center.gr k automarin.grΊσα ίσα που βοηθάς κόσμο και καλό είναι να λέμε και τις καλές περιπτώσεις... Να ήταν και λίγο πιο βόρεια για εμάς που μένουμε στον βορρά ακόμα καλύτερα
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
ας ερθει υπαλληλος του μαζι που να οδηγαει εκεινος το αυτοκινητο και στην τελικη ας εχει ασφαλεια και κομπλε
το να εχει ασφαλεια, δεν λεει τιποτα ουτε για οταν κανει ο πελατης-οδηγος ζημια (γιατι test drive και να εισαι συνοδηγος δεν εχει και πολυ νοημα), ουτε αν γινει καμμια στραβη και φταιει ο αλλος (τι θα κανει, θα επισκευαζει καθε φορα το αμαξι που θελει να πουλησει).
εγω απλα βαζω στη συζητηση μια ακομα συνιστωσα: το να μοιραζεις το εμπορευμα σου στο καθε τυχοντα για δοκιμη (και δεν μιλαμε για demo αντικειμενο - κατι που εχεις δηλαδη για αυτη τη δουλεια - αλλα για το ιδιο το εμπορευμα που θες να πουλησεις), δημιουργει κινδυνους για αυτο.
Κατά καιρούς θα πρέπει να υπενθυμίζουμε ότι το παρόν θέμα είναι 'Έμποροι μεταχειρισμένων με καλές συστάσεις'.
Οποιαδήποτε ανάρτηση μέλους που δεν έχει σχέση με τον συγκεκριμένο τίτλο θα σβήνεται άμεσα.
Για αρνητικά περιστατικά και προβλήματα υπάρχουν άλλοι εξειδικευμένοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς που μπορούν άμεσα να λάβουν γνώση και να επιληφθούν των θεμάτων.μαλιστα, δηλαδη να μην αναφερουμε εμπορους που ειναι γνωστοι απατεωνες ωστε να τους ξερουν οι συμφορουμιτες να μη τη πατησουν?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
το να εχει ασφαλεια, δεν λεει τιποτα ουτε για οταν κανει ο πελατης-οδηγος ζημια (γιατι test drive και να εισαι συνοδηγος δεν εχει και πολυ νοημα), ουτε αν γινει καμμια στραβη και φταιει ο αλλος (τι θα κανει, θα επισκευαζει καθε φορα το αμαξι που θελει να πουλησει).
εγω απλα βαζω στη συζητηση μια ακομα συνιστωσα: το να μοιραζεις το εμπορευμα σου στο καθε τυχοντα για δοκιμη (και δεν μιλαμε για demo αντικειμενο - κατι που εχεις δηλαδη για αυτη τη δουλεια - αλλα για το ιδιο το εμπορευμα που θες να πουλησεις), δημιουργει κινδυνους για αυτο.
Κοιτα , εμπορος εισαι ,θα βαλεις το ρισκο στο παιχνιδι. Ζητας περισσοτερο κερδος ==εχεις μεγαλυτερο ρισκο. Εγω μιλησα για επισκεψη σε ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ οχι για τεστ drive, αλλα και παλι ΠΟΙΟΣ ΑΓΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΤ ??? Ακομη και σε μια απο τις δυο διαδικασιες γινει τρακαρισμα εισαι ασφαλισμενος. αρα?
Οταν αγοραζει καποιος μτχ πχ. κομματια υπολογιστων τα αγοραζει ετσι ? δεν παει στο σπιτι του πωλητη να το τσεκαρει ? και κανει 50-100 ευρω οχι 5000
Ως πελατης απαιτω : test drive αρκετο οχι μεχρι την γωνια + δοκιμη σε δικο μου συνεργειο,ειτε ειναι ιδιωτης ειτε επαγγελματιας πωλητης . Αν ο ψευτο-επαγγελματιας δεν κατανοει αυτο το πραγμα πηγαινω στον επομενο. ειναι πολυ απλο. Εχει βρωμισει ο τοπος ανθρωπους που πουλανε και κανεις δεν δινει χρημα ευκολα. Οποτε αν θες τα χρηματα του αγοραστη οφειλεις επαγγελματικη συμπεριφορα . κτλ
Οταν παιρνεις καινουργιο δεν κανεις test drive ? ετσι το παιρνεις ? επισης ας πουμε οτι το αμαξι ειναι σε τελεια κατασταση αλλα μπορει να μην σου αρεσει ο τροπος που το συγκεκριμενο μοντελο παταει στον δρομο. γιατι να το παρεις? πχ εγω σκεφτομαι να παρω ενα civic ή ενα bravo μολις μου ερθουν καποια χρωστουμενα. Δεν θα πρεπει να δω ποιο μοντελο ειναι καλυτερο στον δρομο ?
-
Εσυ βαζεις τη συνιστωσα εγω θα τα 'ακουσω' απο τον mod Πως να το αγορασεις αλλιως το μτχ αμαξι; Με το ματι μονο; Ολες οι δουλειες εχουν τα ρισκα, τους κινδυνους τους. Οποτε παιζει να γινει και αυτο που λες.
-
Έχει κανείς καλή ή κακή εμπειρία σε σχέση με την AutoValue στη Μεταμόρφωση?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κατά καιρούς θα πρέπει να υπενθυμίζουμε ότι το παρόν θέμα είναι 'Έμποροι μεταχειρισμένων με καλές συστάσεις'.
Οποιαδήποτε ανάρτηση μέλους που δεν έχει σχέση με τον συγκεκριμένο τίτλο θα σβήνεται άμεσα.
Για αρνητικά περιστατικά και προβλήματα υπάρχουν άλλοι εξειδικευμένοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς που μπορούν άμεσα να λάβουν γνώση και να επιληφθούν των θεμάτων.μαλιστα, δηλαδη να μην αναφερουμε εμπορους που ειναι γνωστοι απατεωνες ωστε να τους ξερουν οι συμφορουμιτες να μη τη πατησουν?
Δεν ελέγχεται η αξιοπιστία κάθε πληροφορίας.
Αν νομίζεις πως υπάρχει τρόπος, το συζητάμε. [mod] -
αντιστοιχα δεν ελεγχεται η αξιοπιστια αυτου που λεει οτι ειναι καλος εμπορος ο ταδε, για αυτο δεν το καταλαβαινω.
edit: βεβαια κανεις δεν θα διαμαρτυρηθει οταν δεχτει μια ψευδη καλη κριτικη, οπως μπορει να κανει ισχυριζομενος οτι δεχτηκε μια ψευδη κακη κριτικη. ok.
conkal & sbr
δεν διαφωνω, απλα κανω μια υποσημειωση για να δειξω οτι η αρνηση μεταφορας του αυτοκινητου καθε 3+λιγο απο το καθε τυχαιο αγνωστο, απο το καταστημα στο 'οπουδηποτε' (για να βαλουμε μεσα και τη μεταφορα για ελεγχο σε συνεργειο) δεν σημαινει αναγκαστικα οτι εχει κατι να κρυψει, για το συγκεκριμενο αμαξι.
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Έχει κανείς καλή ή κακή εμπειρία σε σχέση με την AutoValue στη Μεταμόρφωση?Δεν εχω πάει ποτε αλλα περνάω συνέχεια απ έξω και μου εχει κάνει θετική εντύπωση η πολύ ωραία γκάμα που πάντα εχει και οτι εχω δει πάνω απο 3 φορές να πλένουν και να προσέχουν τα οχήματα. Δεν μου φάνηκε για Μαστρο Μητσος , επαναλαμβάνω δεν εχω πάει ποτε .
Sent from my iPad using Tapatalk
Έμποροι μεταχειρισμένων