-
Αν λοιπον, ειτε λογω δυσκολης διαδικασιας ειτε λογω κοστους, ο εμπορος δεν μπορει να εχει τα οχηματα ΠΛΗΡΩΣ ασφαλισμενα (ακομα κ για τρακα) κατα τη διαρκεια του test drive, θα ειναι τοσο ανετος να βγαζει καθε μερα εστω κ ενα οχημα για ενα πελατη που ΙΣΩΣ το αγορασει, αυξανοντας ετσι κατακορυφα την περιπτωση να παθει ενα απο αυτα καποια χοντρη ζημια κατα τη διαρκεια του test drive?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Δεν ξερω ποιος ειναι ο Σακης, Μακης, Τακης αλλα η τηλ επικοινωνια ηταν το λιγοτερο μη επαγγελματικη....την ιδια απορια εχω και γω...δηλ το μαγαζι εχει μεσα υπεραυτοκινητα, μ αυτο το υφος αντιμετωπιζει τους πολυ ευκαταστατους υποψηφιους πελατες? Ποιος θα αγορασει απ αυτον? Εκτος αν απευθυνεται σε γερους και σταφιδωμενες ωριμες κυριες των βπ που θελουν φεραρι, πορσε κλπ επειδη τους αρεσουν τα εντονα χρωματα σαν να μπαινουν σε καμια μπουτικ ρουχων
Εμενα παντως μου δωσε την εντυπωση οτι μου κανει χαρη που μου πουλαει rx8...δεν ξερω αν αλλαζε κατι αν ενδιαφερομουν για καμια 360 modenaΡε παιδια, ξερετε ποσες καφετεριες κανουν 3.4000 τζιρο την ημερα χωρις να παταει ψυχη ? Εμενα εκει παει το μυαλο μου
Εγω οταν ειχα παει την πρωτη και τελευταια φορα στον VT , περιμενα κανα διλεπτο γιατι ο τυπος ειχε κολλησει σε ποιο SITE ρε παιδια ? Στο μπουρδελο site με την κοκκινη λαμπα.. δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο, να βλεπει ο αλλος σε επαγγελματικο χωρο τετοια πραματα σε PC που φαινεται τοσο πολυ . Και οταν τον σηκωσα! Μια αγενεια τεραστια μια μουρη μεχρι το πατωμα. Ρε φιλε που θες να ξερω οτι εισαι μαγαζι βιτρινα . Του χρωσταγα τιποτα να μου χαλασει τη μερα ? τα αμαξια που ηθελα να δω ουτε μπαταρια δεν ειχαν ενω αμαξια που εγραφαν οτι ειχαν 50.000 χλμ μυριζαν στο εσωτερικο σαν καινουρια ενω εμοιαζαν σχεδον αθικτα
Τελος παντων τωρα αν βρισκεται που και που καποιος και ψωνιζει δεν πρεπει να τους χαλαει
-
όλα τ'αλλα για 'ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ' χιλιομετρα, ειναι ιστοριες.
Υπηρεσίες σε εμπόρους
Αναλαμβάνουμε την ρύθμιση & επισκευή των κοντέρ στον χώρο σας εντός Αττικής κατόπιν επικοινωνίας. Ιδικά για εμπορικές εταιρείες αυτοκινήτων κάνουμε καλύτερες τιμές.
Ρυθμιση χιλιομέτρων μοτοσυκλετών
Ρυθμίζουμε τα χιλιόμετρα σε όλα τα μοντέλα μοτοσυκλετών και σε όλες τις κρυφές μνήμες
-
edit mod
-
Καλά, δεν θα ξεχάσω ένα τριμάλακα στα Β.Π. που το 2010 είχα ενδιαφερθεί για ανταλλαγή και όταν τον ρώτησα πόσο παίρνει το δικό μου, το οποίο σημειωτέον δεν το είχα μαζί όταν πήγα, αλλά του είπα οτι ήταν διετίας, ατρακάριστο και του ανέφερα και όλα τα εξτρά, μου απάντησε απ' όσο πωλείται το πιο φτηνό στο car.gr 2.500 κάτω. Μα καλά του λέω, το πιο φτηνό που λες μπορεί να είναι χιλιοτρακαρισμένο και με τετραπλάσια χιλιόμετρα απο το δικό μου, είναι δυνατόν? Μου απαντάει, εγω τόσο το παίρνω, άμα θες. Του ανταπαντάω το πετάω στη θάλασσα, σε σένα δεν το δίνω και έφυγα με καπνούς.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
edit mod?
-
μαλλον λευής σαρκος.
γιαυτό έβλεπε κ το τσοντοσαιτ, για να δει τί καινουργια μοντέλα κυκλοφορουν -
Ο χρήστης Vantage έγραψε:
Καλά, δεν θα ξεχάσω ένα τριμάλακα στα Β.Π. που το 2010 είχα ενδιαφερθεί για ανταλλαγή και όταν τον ρώτησα πόσο παίρνει το δικό μου, το οποίο σημειωτέον δεν το είχα μαζί όταν πήγα, αλλά του είπα οτι ήταν διετίας, ατρακάριστο και του ανέφερα και όλα τα εξτρά, μου απάντησε απ' όσο πωλείται το πιο φτηνό στο car.gr 2.500 κάτω. Μα καλά του λέω, το πιο φτηνό που λες μπορεί να είναι χιλιοτρακαρισμένο και με τετραπλάσια χιλιόμετρα απο το δικό μου, είναι δυνατόν? Μου απαντάει, εγω τόσο το παίρνω, άμα θες. Του ανταπαντάω το πετάω στη θάλασσα, σε σένα δεν το δίνω και έφυγα με καπνούς.δεν ξερω ποιον εννοεις, αλλα εγω ειχα ψωνισει απο Παπαιωαννου (Ν.Ερυθραια) και **Collection Cars **(Kryoneri) και ηταν αψογοι. Μαλιστα στο Κολεκτιον ¨ειχα δει κατι πταισματα στο αμαξακι', μου ειπε 'πηγαινε στην α/πεια κανε τα μαζεματακια που θελει το αμαξι, και φερε μου την αποδειξη να στο πληρωσω' οπως και εγινε (το αμαξι ητανε Αουντι και το μαζεματακι εγινε στον Ρωρρη). Ενταξει κανα 300αρι ευρω ητανε αλλα μετραει πως βλεπει τον πελατη.
Ο παπαιωαννου εχει λογικες τιμες και καλα αμαξια και κανει και εκπτωσουλα ακομη και στην ανταλλαγη (ο γυιος, οχι ο πατερας). Μου εκανε εντυπωση ποσο ψειρισε το δικο μου οταν το πηρε, σε λογικη τιμη σε 4-λιτρο 4χ4 που αλλοι εμποροι το πολυ πολυ να μου ελεγαν αστο εδω μεχρι να βρεθει πελατης, και με πηρε 2-3 τηλεφωνα για διευκρινησεις, μετα την πωληση, και ζητησε και τα τιμολογια (φωτοτυπια), μεχρι και το δερματινο ντοσιε του βιβλιου κατασκευαστου.
Επισης και η ΩΜΕΓΑ ΣΙΤΡΟΕΝ μου εκανε πολυ καλη εντυπωση οταν πηγα με φιλο μου να ψωνισει αμαξι.
-
Για την Ωμεγα στο ποταμι που λογω μαρκας ακουω πολλους ανθρωπους μονο καλα λογια εχουν να λενε..
-
Εγω εχω μια καλη ακρη εδω, οποιος θελει κατι ασ στειλει μηνυμα
-
Η αδερφη μου και ο ανιψιος μου εχουν παρει μεταχειρισμενο απο την Auto Marine,και ειναι ευχαριστημενοι,αν και ειναι αληθεια οτι πουλανε λιγο πιο ακριβα σε σχεση με αλλους.Υπαρχει καποιος απο δω που εχει ασχημη εμπειρια απο την auto marine?ρωταω γιατι το θεωρω πιθανο να παρω και εγω απο εκει καποια στιγμη.
-
Ο χρήστης gtsaka έγραψε:
Η αδερφη μου και ο ανιψιος μου εχουν παρει μεταχειρισμενο απο την Auto Marine,και ειναι ευχαριστημενοι,αν και ειναι αληθεια οτι πουλανε λιγο πιο ακριβα σε σχεση με αλλους.Υπαρχει καποιος απο δω που εχει ασχημη εμπειρια απο την auto marine?ρωταω γιατι το θεωρω πιθανο να παρω και εγω απο εκει καποια στιγμη.γιατι πρεπει ντε και καλα να παρεις απο κει?
-
Ο χρήστης gtsaka έγραψε:
Η αδερφη μου και ο ανιψιος μου εχουν παρει μεταχειρισμενο απο την Auto Marine,και ειναι ευχαριστημενοι,αν και ειναι αληθεια οτι πουλανε λιγο πιο ακριβα σε σχεση με αλλους.Υπαρχει καποιος απο δω που εχει ασχημη εμπειρια απο την auto marine?ρωταω γιατι το θεωρω πιθανο να παρω και εγω απο εκει καποια στιγμη.....ουτε για αστειο.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Για τη vtmotors τί γνώμη έχετε???
ειχα παει να δω ενα ''καλο'' αυτοκινητο πριν μερικα χρονια και ειχαν πολυ ασχημη συμπεριφορα και εξυπηρετηση....και αργοτερα πληροφορηθηκα μεσω αυτ/κου κλαμπ οτι ηταν κομμενο
προσωπικα δεν θεωρω οτι ανηκουν σ αυτο το τοπικΜακριά παιδια...έχουν όλα τα αυτοκίνητα με γυρισμενα χιλιόμετρα, δεν βρίσκεις μοντέλο πάνω απο 50.000 χλμ και πάντα η απάντηση τους ειναι 'ηταν το 3ο αυτοκίνητο της οικογένειας' ακομα και για αυτοκίνητα καθημερινής χρήσης (fiat 500, golf )...
Γνωρίζω κι εγω για συμβάν με κομμένη ΒMW M3 την οποία κακώς ο αγοραστής δεν ηλεγξε πριν πάρει και μετα ο έμπορος του έκανε και τσαμπουκάδες 'με τα λεφτά που έδωσες τι περιμενες'... -
Υπερβολικός είσαι (όσον αφορά τα χιλιόμετρα)
Έχει και με 85, 55, 75 κλπ... -
βρε οταν σου λενε μακρυα να ακους...μην πας γυρευοντας...μην ξαναλεμε τις ιστοριες μας με την ΩΤΟΜΑΡΙΝ
-
Ο χρήστης dimitrisgou έγραψε:
Για τη vtmotors τί γνώμη έχετε???
ειχα παει να δω ενα ''καλο'' αυτοκινητο πριν μερικα χρονια και ειχαν πολυ ασχημη συμπεριφορα και εξυπηρετηση....και αργοτερα πληροφορηθηκα μεσω αυτ/κου κλαμπ οτι ηταν κομμενο
προσωπικα δεν θεωρω οτι ανηκουν σ αυτο το τοπικΜακριά παιδια...έχουν όλα τα αυτοκίνητα με γυρισμενα χιλιόμετρα, δεν βρίσκεις μοντέλο πάνω απο 50.000 χλμ και πάντα η απάντηση τους ειναι 'ηταν το 3ο αυτοκίνητο της οικογένειας' ακομα και για αυτοκίνητα καθημερινής χρήσης (fiat 500, golf )...
Γνωρίζω κι εγω για συμβάν με **κομμένη ΒMW M3 **την οποία κακώς ο αγοραστής δεν ηλεγξε πριν πάρει και μετα ο έμπορος του έκανε και τσαμπουκάδες 'με τα λεφτά που έδωσες τι περιμενες'...Γι αυτη ελεγα και γω...ή καποια αλλη με το ιδιο θεμα....πανε χρονια απο τοτε
-
Τι συμπτωση ρε παιδι μου να γκουγκλαρεις το τηλ του ιδιωτη που εχεις κλεισει ραντεβου για να δεις το...αριστο αυτοκινητο που δινει με λιγα χλμ, γυαλιζει στις φωτο κ ειναι κλεισμενο σε γκαραζ επειδη η θεια του η η αδερφη του τον εχουν εξουσιοδοτησει να το πουλησει κ να σου βγαινει το τηλ εμπορου
ΠΡΟΣΟΧΗ τι παραμυθι πουλανε,οι τυποι ειναι ανεξαντλητοι στη ψευτια.
-
Σε συνεχεια του προηγουμενου ποστ το...ατρακαριστο αυτοκινητο ειχε εμπλακει σε 3 ατυχηματα μεσα σε 3 χρονια απο το ιστορικο των ασφαλιστικων.
-
Bέβαια, υπάρχουν και αυτοκίνητα που είναι είτε εικονικά καταγεγραμμένα σε αρχεία ασφαλιστικών, είτε υπερτιμολογημένα (δε λέω ότι ισχύει αυτό στην περίπτωσή σου, την εξαίρεση λέω). Panda με ένα φτερό αλλαγμένο, είχε δηλωμένη ζημιά στην ασφαλιστική 2.300 ευρώ.
Έμποροι μεταχειρισμένων