-
Πριν λίγο καιρό που ψάχναμε αυτοκίνητο για κάποιον συγγενή μου και ρωτήσαμε τον ασφαλιστή μου για τον αν μπορεί να μας πει τυχόν τρακαρισματα που μπορεί να έχει κάποιο αυτοκίνητο μου είπε ότι δεν έχει πλέον αυτή την δυνατότητα από το σύστημα.
Ισχύει αυτό;From Tapatalk
-
Ο χρήστης kostas.s έγραψε:
Πριν λίγο καιρό που ψάχναμε αυτοκίνητο για κάποιον συγγενή μου και ρωτήσαμε τον ασφαλιστή μου για τον αν μπορεί να μας πει τυχόν τρακαρισματα που μπορεί να έχει κάποιο αυτοκίνητο μου είπε ότι δεν έχει πλέον αυτή την δυνατότητα από το σύστημα.
Ισχύει αυτό;From Tapatalk
Καλημέρα. Να ξέρεις ότι δεν σου κάνουν όλοι αυτή την εξυπηρέτηση..... Εγώ έβαλα 'μέσον' για να μάθω για αυτό που είχα βρει πέρυσι το Φεβρουάριο. Σε φίλο που ρώτησα για δικαιολογία μου είπε ότι δεν μπορεί αυτός να το δει , μόνο ασφαλιστές που ασφαλίζουν μόνο αυτοκινητα και έχουν πρόσβαση στο ον-λαιν.....άλλος μου είπε χαζομάρα.... Ότι μόνο από την κεντρικά των Αθηνών μπορούν να το δουν. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει από πέρυσι μέχρι σήμερα. Αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να μην υπάρχει πλέον αυτή η δυνατότητα από το σύστημα γιατί όλα τα τρακαρίσματα που τα γράφουν ? ? ?
-
ο παραπάνω ασφαλιστής μου είχε κάνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν αυτήν την εξυπηρέτηση για διάφορα οχήματα (δικά μου ή φίλων)...
Δεν νομίζω να μου είπε ψέμματα.
Μάλλον κάτι έχει αλλάξει.... -
Η δυνατότητα αυτη δίνεται μέσω μιας βάσης δεδομένων που έχουν οι ελληνικές ασφαλιστικές.
Προφανώς πρόσβαση σε αυτήν έχουν μονο στελέχη καθε εταιρείας και οχι ο οποιοδήποτε ασφαλιστής. -
Σκέφτομαι και εγώ για αγορά από μάντρα,λόγω διευκόλυνσης με γραμμάτια. Δεν έχω καθόλου εμπειρία από μαντράδες.
Έχω βρει τα παρακάτω αυτοκίνητα και θέλω να ακούσω γνώμες και για τα κομμάτια αλλά περισσότερο για τους συγκεκριμένους εμπόρους, αν ακούσατε κάτι, καλό ή κακό, ή αν είχατε προσωπική εμπειρία:https://www.car.gr/9569823-citroen-c3 από Auto-import Aγγελίδης
https://www.car.gr/10900712-volkswagen-polo-polo-1-2 από FILIPPOSCARS
https://www.car.gr/10741368-peugeot-206-plus από FILIPPOSCARS
https://www.car.gr/10460884-ford-fiesta-1200-full από motokozis
https://www.car.gr/10761829-chevrolet-matiz από AUTO-MOTO ELLI ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Για πείτε τίποτα παιδιά...
-
''Φιλιππας''??
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
''Φιλιππας''??Όχι;
Και εμένα ειδικά το Peugeot μου φαίνεται too good to be true -
Καλησπέρα. Δεν έχω άποψη για τις συγκεκριμένες μάντρες.
ΑΛΛΆ........
ΠΟΛΟ ΦΙΈΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΖ ειναι εισαγωγής.αυτο το διάβασες ?
Το μάτιζακι είναι ήδη 11 ετων και παρά πο!υ ταλαιπωρημένο. Μακριά.
Δεν υπάρχει εισαγωγής με βιβλίο σερβις !
Εισαγωγής ρώτησε από που είναι ? Εάν είναι από την γείτονα Βουλγαρία άστο..... μακριά.
Το 206+ κυκλοφορισε για λίγο και τα περισσότερα τα πήρε η εταιρεία Ρεντ α Καρ της λαιον Ελλάς γιατί απλά δεν τα επερνε κανένας. Μπορεί να είναι ήδη δεύτερο χέρι αφού έχει αέριο..
Δεν θα σου πρότεινα κανένα από τα 5.....θέλει πολυ προσοχή φίλε μου.
Καλησπέρα και καλή δύναμη. -
Μιλαμε οτι ποσταρες ειναι ''περιπτωσαρες'' ως αμαξια....
-
To polo έχει στο τέλος και φωτογραφίες από το φορτηγό της οδικής; Για να ξέρεις πώς θα είναι σαν συνοδηγός όταν χαλάει;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μιλαμε οτι ποσταρες ειναι ''περιπτωσαρες'' ως αμαξια....Το c3 που με ψήνει και περισσότερο;
Είναι λεει ελληνικής αντιπροσωπείας.
Επίσης η συγκεκριμένη μάντρα με αυτά που λέει περί δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος και με το σάιτ της πού έχω ρίξει μία ματιά μου φαίνεται πιο αξιόπιστη. -
Σου ξαναλεω ξεχνα μεταχειρισμενο υγραεριο απο μαντρα μαλιστα. Ουτε απο ιδιωτη δε θα κοιταζα μεταχειρισμενο υγραεριο. Πας γυρευοντας ασχημα...
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
To polo έχει στο τέλος και φωτογραφίες από το φορτηγό της οδικής; Για να ξέρεις πώς θα είναι σαν συνοδηγός όταν χαλάει; -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σου ξαναλεω ξεχνα μεταχειρισμενο υγραεριο απο μαντρα μαλιστα. Ουτε απο ιδιωτη δε θα κοιταζα μεταχειρισμενο υγραεριο. Πας γυρευοντας ασχημα...Γενικά όπως είδες ψάχνω αέριο. Γιατί προτείνεις να αποφύγω μεταχειρισμένο με αέριο;
-
Για παιζεις κορωνα γραμματα να σε σκισει σε ζημιες στο μοτερ και την διανομη-παροχη καυσιμων.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για παιζεις κορωνα γραμματα να σε σκισει σε ζημιες στο μοτερ και την διανομη-παροχη καυσιμων.Κατάλαβα. Thanks Νονέ.
Και για να ξαναγυρίσουμε on topic έχει να προτείνει κανείς καμιά αξιόπιστη μάντρα στη Θεσσαλονίκη πού να μη γυρίζει χιλιόμετρα και να μην πουλάει χρέπια για ευκαιριες να πάμε να πάρουμε ένα αξιοπρεπές αμαξάκι; -
Δυστυχως θα πρεπει να σε βοηθησουν οι Θεσσαλονικεις. Δε γνωριζω
-
Για αρχή να προτείνω ένα, τσέκαρέ τον.
-
H μαντρα γνωριζεις αν ειναι μελους μας? Ή ειναι τυχαιο το οτι ενα πολυ συγκεκριμενο...αυτοκινητο ειναι μεσα σ αυτα?
ΟΝΤΩΣ δε τα γυρναει τα χιλιομετρα τολμω να πω ο συγκεκριμενος -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
H μαντρα γνωριζεις αν ειναι μελους μας? Ή ειναι τυχαιο το οτι ενα πολυ συγκεκριμενο...αυτοκινητο ειναι μεσα σ αυτα?
ΟΝΤΩΣ δε τα γυρναει τα χιλιομετρα τολμω να πω ο συγκεκριμενοςΔεν γνωρίζω τίποτα σχετικά, αν ξέρει κανείς συμπολίτης (με τη καλή έννοια πάντα ) ας ενημερώσει.
Έμποροι μεταχειρισμένων