-
Κατά 99% ισχύει, από τα ξημερώματα έχει διαρρεύσει η είδηση, απλά εκκρεμεί η υπογραφή του concord agreement από πλευράς Mercedes.
Αυτό σημαίνει δυο πράγματα:
- Ο Μιχαλάκης παίρνει σύνταξη
- Ο Λούης υπέκυψε στο χρήμα και αποφάσισε να πάει σε χειρότερη (κατά τη γνώμη μου) ομάδα
Κρίμα...
-
Αααα...κι ο Perez McLaren.
-
-
Ελπίζω να δει το βάθρο του χρόνου
-
εγω δεν την θεωρω τοσο κακη επιλογη την Μερσεντες.
Τωρα λιγο αδικο για τον Σουμι που παλεψε πολυ και οση τυχη ειχε τις αρχες τις προηγουμενης δεκαετιας (πως περασε ετσι ο καιρος ), τοσο ατυχος ητανε τωρα..
Σε καθε περιπτωση, το πορτοφολι θα γεμησει -
Διαβάζω ότι μάλλον ο Σούμι πάει σε management role κι ο Algersuari στη Sauber.
Όσον αφορά την επιλογή του, θα δούμε κατά πόσο ήταν σωστή καθώς μη ξεχνάμε ότι από το '14 αλλάζουν οι κανονισμοί των κινητήρων.
Πιστεύω ότι ο Perez στη McLaren θα σκίσει
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ο Λούης υπέκυψε στο χρήμα και αποφάσισε να πάει σε χειρότερη (κατά τη γνώμη μου) ομάδαΚρίμα...
O αντρας κάνει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα. Κοινώς: Η Μακ Λαρεν με Χαμιλτον είναι καλύτερη από την Μερτσέντες με Ροζμπεργκ. Αυτό δε σημαίνει ότι και η Μακ Λαρεν με Μπατον / Περες θα είναι καλύτερη από τη Μερτσέντες με Χάμιλτον.
Τεσπα είμαι ενθουσιασμένος με τη φοβερή κίνηση ενηλικίωσης του Λιούις, μπράβο του, αν συνοδευτεί και με αντίστοιχη πνευματική προετοιμασία του, ελπίζω να έχουμε μάχες όπως μας αρμόζει: Ferrari vs Mercedes και όχι vs αναψυκτικά και γκαραζιέρηδες
-
- Συμφωνω οτι ειναι μια ριψοκινδυνη και για αυτο απο μονη της αξιεπαινη κινηση του Lewis. Αν η Μερκ γινει ομαδα κορυφης, θα πιστωθει μεγαλο ποσοστο του κατορθωματος, αλλιως θα εχει βγει χαμενος.
- Φοβαμαι ωστοσο οτι γινεται για τα λαθος κινητρα (εμπορικα δικαιωματα, καλυτερο πακετο, μεγαλυτερη προβολη στο εξω-F1 κοινο για τον ιδιο).
- Για τη Μακ ειναι σιγουρα μια απωλεια για τα επομενα 2-3 χρονια, αφου δεν θα εχει κανεναν απο τους 3 καλυτερους οδηγους (Ναντο-Σεμπ-Λιουις).
- Το πιο ελπιδοφορο απ' ολα ειναι οτι για τη Μερκ φαινεται να εχει ριφθει ο κυβος υπερ της μακροχρονης και πληρους εμπλοκης (υπογραφη concorde agreement, υπογραφη Lewis, σουταρισμα Σουμι ). Σιγουρα χρειαζονται ξανα οι μεγαλοι κατασκευαστες στην Φ1, και ελπιζω με τους νεους κανονισμους να ερθουν.
Για αυτο βεβαια, θα μου επιτρεψεις μια μικρη διορθωση:
Ο χρήστης greo έγραψε:
ελπίζω να έχουμε μάχες για την 3η θεση όπως μας αρμόζει: Ferrari vs Mercedes -
Mη σε δω του χρόνου να λες 'Εγω; Παντα Μερκ και Λιούις. Ασημι αίμα ρεει στις φλέβες μου. Αν ελεγα καμια κουβεντα για τη ΜακΛαρεν ήταν για τους κινητήρες της. Τι Μακ, τι Φορς Ιντια; Συμπαθω και τη Μακλαρεν από τις ιδιωτικές ομάδες, αλλά απο τους μεγάλους κατασκευαστες μονο Μερκ και ξερό πρέτζελ'
-
Μπραβο στον Λουις!!! Παει για νεες εμπειριες και περιπετειες!!!
Και ο Περεζ επισημα στην Μακλαρεν!!
http://www.autosport.com/news/report.php/id/102891
Το θεμα ειναι τι θα γινει τωρα στο πρωταθλημα με 6 αγωνες να απομενουν..Η μακα θα στηριξει τον Λουις? Οι οδηγοι της Μερσεντες θα 'βοηθουν' στην πιστα το νεο αποκτημα τους? Ο περεζ θα βοηθαει την Μακλαρεν (του Μπατον)
Ζουμε ωραιες στιγμες!!!
-
Aνακατεύεται πολύ η τράπουλα και γουστάρω!
Θα έχουμε ένα ενδιαφέρον 2013 αλλά και ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον υπόλοιπο 2012. -
Τολμώ να πω ότι επικεντρωνόμαστε σε λάθος μεταγραφή.
Το ζουμί για μένα είναι η μεταγραφή του Perez.
O Λούης παντελονιάζει μια χοντρή κονόμα και παίρνει ένα ρίσκο που δεν ξέρουμε αν του κάτσει.
Καλώς ή κακώς η McLaren αν εξαιρέσουμε τα έτη 2001-2004 κάθε χρόνο είχε αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα μονοθέσια ικανό να διεκδικήσει τίτλο.
Η Mercedes ακόμα πειραματίζεται.Για τον Perez η είδηση είναι κοσμοϊστορική.
Όχι μόνο πήγε σε κορυφαία ομάδα αλλά απέφυγε τη Ferrari και τον Alonso.
Ως Νο2 στη Ferrari θα γινόταν ένας νέος Νικοπολίδης-Massa (κάνε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανόοοοος) ενώ στη McLaren η κατάσταση θυμίζει Mίμη το 2002.
Πάει μεν ως Νο2 αλλά ο Νο1 όπου να ναι φτάνει σε συντάξιμη ηλικία συν το ότι ο Button δεν είναι Βασίλω και αν τον περνάει σε χρόνους δεν θα κάνει ιστορία.Με λίγα λόγια, από εκεί που λέγαμε αν θα φάει τη θέση του Massa, τώρα έχει την ευκαιρία να γίνει Νο1 σε κορυφαία ομάδα.
-
απλα να διαφωνησω οτι οι τρεις καλυτεροι οδηγοι ειναι Χαμιλτον Φεττελ Αλινσο...
πιστευω οτι ειναι ο Κιμι πιο πολυ απο τον Φεττελ...Κιμι γυρισε Μακλαρεν να μοιραζουμε γυρους....
εσταλη απο το 3210
-
Μάλιστα... Μπαίνω στο ίντερνετ και βλέπω κοσμοϊστορικές αλλαγές!
Με αυτά και με αυτά ο Μασσάκος θα την κρατήσει την θέση του! Αλλά εδώ που τα λέμε δεν βλέπω κανέναν καλύτερο να είναι διαθέσιμος.
Να σημειώσουμε εδώ, ότι για άλλη μια φορά ο Λάουντα έπεσε διάνα στις προβλέψεις του, όταν πριν λίγες μέρες έλεγε ότι κανείς δεν θα αλλάξει ομάδα από τους μεγάλους. Α, προέβλεψε επίσης, ότι ο Αλόνσο θα το πάρει φέτος...
-
και ο Di Resta τπτ?
-
ΒΟΜΒΕΣ!
Για Hamilton:
Ρίσκο. Μπόρει να μην καταφέρει κάτι καλό του χρόνου, αλλά θέλει να ηγηθεί στη Mercedes και να πάει ψηλά από το 2014.Για Perez:
Δεν καταλαβαίνω πως η Ferrari άφησε ένα τόσο μεγάλο ταλέντο να φύγει μέσα από τα χέρια της. Είμαι περίεργος να δω τι θα καταφέρει.Και για τους δύο πάντως...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάλιστα... Μπαίνω στο ίντερνετ και βλέπω κοσμοϊστορικές αλλαγές!Με αυτά και με αυτά ο Μασσάκος θα την κρατήσει την θέση του! Αλλά εδώ που τα λέμε δεν βλέπω κανέναν καλύτερο να είναι διαθέσιμος.
Να σημειώσουμε εδώ, ότι για άλλη μια φορά ο Λάουντα έπεσε διάνα στις προβλέψεις του, όταν πριν λίγες μέρες έλεγε ότι κανείς δεν θα αλλάξει ομάδα από τους μεγάλους. Α, προέβλεψε επίσης, ότι ο Αλόνσο θα το πάρει φέτος...
Ενα λίγο πιο μακρινό σενάριο είναι ο ροσμπεργκ(μια χαρά για να είναι το νο2 στη φερράρι ) να πάει φερράρι και ο σούμι να παραμείνει μερσέντες .Και ο Μασάκος σπίτι του ή επιστροφή στη ζαουμπερ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάλιστα... Μπαίνω στο ίντερνετ και βλέπω κοσμοϊστορικές αλλαγές!Με αυτά και με αυτά ο Μασσάκος θα την κρατήσει την θέση του! Αλλά εδώ που τα λέμε δεν βλέπω κανέναν καλύτερο να είναι διαθέσιμος.
Στα δύο πρώτα και εγώ τα ίδια έπαθα και πιστεύω.
Αλλά στο τρίτο... -
Και ποιός θα πάει Sauber; (Θα μου πείτε τώρα με αυτά που γίνονται τι μας νοίαζει)
Υποψήφιοι που έχουν ακουστεί: Schumacher, Frijns, Gutierrez, Massa. -
Θα κρατήσουν άσπρες φόρμες;
Μεταγραφές: Σεζόν 2013 & 2014