-
Χθες είδα το Λαλακερς-Ντάλας, το οποίο, αν και περίμενα μούφα παιχνίδι, αποδείχτηκε ματσάρα . Κοντά κοντά οι ομάδες, με συνεχείς εναλλαγές στο προβάδισμα, γκρίνια και κουβέντα για γκρίζους και φυσικά, μεγάλα παιχνίδια από Μπράιαντ και Νοβίτσκι και δευτερευόντως από Νας. Ειδικά ο πρώτος έβαλε και γω δε ξέρω πόσα καλάθια με ένα σκιαχτικό θρεφτάρι ρασταφόρο κολλημένο πάνω του. Έκανε και ένα-δυο καρφώματα η αγάπη του Σώκρατεσν, οπότε όλοι ευχαριστημένοι .
Πάντως γέλασα και λίγο σε δυο σημεία. Στο ένα που έδειχναν τον Κιουμπαν να κάνει τρέξιμο σε διάδρομο μπροστά σε 100 κάμερες (και οι της μετάδοσης τον ψιλοκανιβάλιζαν και σχολίαζαν γιατί δεν βγάζει τη πετσέτα από τις ενδείξεις του μηχανήματος γυμναστικής να δει ο κόσμος τι σκληρή προπόνηση κάνει) κ το άλλο που σε κάτι βολές που εκτελούσε ο Ντουκουάιτ βγάζει ένα πινακάκι στατιστικής, με τις χαμένες βολές του δοκαρά και τις χαμένες βολές του Ντάλας ολόκληρου στη σεζόν ως τώρα. 245-265 (+/- 2)! -
Οι Λαλέικερς έχουν μπει από τώρα σε ρυθμό πλέι-οφφ γιατί μόνο με τέτοιο ρυθμό προλαβαίνουν να μπουν. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν, δεν ξέρω πως μπορεί να κάνουν αυτή την ομάδα να δουλεψει και κυρίως το υπερτιμημένο τομάρι. Η ουσία είναι ότι θα δώσουν πολύ καλά παιχνίδια και θα πάνε καλά γιατί ειδικά κάτι ομάδες ψιλοαδιάφορες δε θα μπορούν να παίξουν σε τόση πίεση. Ποιον θα αφήσουν έξω είναι μία ερώτηση, γιατί η προφανής επιλογή (οι Ροκετς) αντέχει, αντίθετα δεν αντέχουν οι κλασσικοί μαλάκες οι Γουόριορς, που παρά την κοιλιά τους έκαναν ομως μεγάλο διπλό χθες. Η Γιουτα είναι σταθερή ομάδα πιστεύω ότι θα μπορέσει να μπει αν και βάσει ρόστερ είναι τεράστια έκπληξη ότι βρίσκεται εκεί. Αν εκμεταλλευτεί την έδρα της τώρα που έχει 3 μέσα σερί, φτιάχνει καλή απόσταση ασφαλείας. Πιστεύω ότι ο στόχος είναι οι 45 νίκες στη Δύση, 40 στην Ανατολή
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
... μεγάλα παιχνίδια από Μπράιαντ και Νοβίτσκι και δευτερευόντως από Νας. Ειδικά ο πρώτος έβαλε και γω δε ξέρω πόσα καλάθια με ένα σκιαχτικό θρεφτάρι ρασταφόρο κολλημένο πάνω του.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eIoIigHjpS0
Στην δεύτερη φάση κάνει και κανένα βηματάκι παραπάνω, αλλά είναι ο Κόμπες ... -
Χθες είδα το Λαλακερς-Ντάλας, το οποίο, αν και περίμενα μούφα παιχνίδι, αποδείχτηκε ματσάρα . Κοντά κοντά οι ομάδες, με συνεχείς εναλλαγές στο προβάδισμα, γκρίνια και κουβέντα για γκρίζους και φυσικά, μεγάλα παιχνίδια από Μπράιαντ και Νοβίτσκι και δευτερευόντως από Νας. Ειδικά ο πρώτος έβαλε και γω δε ξέρω πόσα καλάθια με ένα σκιαχτικό θρεφτάρι ρασταφόρο κολλημένο πάνω του. Έκανε και ένα-δυο καρφώματα η αγάπη του Σώκρατεσν, οπότε όλοι ευχαριστημένοι .
Πάντως γέλασα και λίγο σε δυο σημεία. Στο ένα που έδειχναν τον Κιουμπαν να κάνει τρέξιμο σε διάδρομο μπροστά σε 100 κάμερες (και οι της μετάδοσης τον ψιλοκανιβάλιζαν και σχολίαζαν γιατί δεν βγάζει τη πετσέτα από τις ενδείξεις του μηχανήματος γυμναστικής να δει ο κόσμος τι σκληρή προπόνηση κάνει) κ το άλλο που σε κάτι βολές που εκτελούσε ο Ντουκουάιτ βγάζει ένα πινακάκι στατιστικής, με τις χαμένες βολές του δοκαρά και τις χαμένες βολές του Ντάλας ολόκληρου στη σεζόν ως τώρα. 245-265 (+/- 2)!To ειδα κ εγω ολο.Στο στατιστικο dwight vs dallas δε το πιασα με την πρωτη,αλλα μετα γελουσα οσο το σκεφτομουν.Τι μλκες
Carter ψοφιος χθες,οποτε επαιρνε μπαλα εβγαινε double team πανω του,τωρα με τον crowder που ειναι σαν avatar δε μαρκαρεις κομπε και λογικο να σε κανει πουτανα.Παντως ωραιο μπασκετ δε παιζουν οι lakers,με την εννοια οτι ολοκληρο ματς δε βγαλαν ενα ωραιο play,οποτε μια λαμπαδα στον kobe ισα με 25000 ποντους.Το dallas δυστυχως με τις μεγαλες ομαδες δε το χει και δε μπορει να την παλεψει οταν καιει η μπαλα.Αν εξαιρεσεις dirk,τον δικο μου και τον marion ολοι οι αλλοι ειναι σκατα.Καλος ο collison,αλλα χθες μου κανε δυο λαθη το ενα σε αιφνιδιασμο κ πανω που πας να παρεις το ψυχολογικο πλεονεκτημα χανεις και τη μπαλα.Τωρα για kaman ηταν απο τραυματισμο,να μη το συζητησω,παραμενει ομως πιο σοφτ και απο τον σερμαντινι.Ντουκογουαιτ το χαρηκα που ηταν κλασσικα μετριος,που να αντιμετωπιζε και κανεναν σοβαρο ψηλο αντιπαλο.anyway μη γκρινιαζω,πιστευω μετα τη χθεσινη ηττα το dallas το χασε το τρενο για τα playoffs,αν και ακομη και να περασει δε το βλεπω να παει μακρυτερα απο τον πρωτο γυρο. -
-
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πιο μ@λ@κ@ς πεθαίνεις!Κι αυτόν τον έχω στο fantasy. Eνας κι ένας η ομάδα μου
-
greo για πες ποια ειναι τα καμαρια σου αν θες να χουμε ενα παραπανω ενδιαφερον τα ξημερωματα οσοι ξενυχταμε.
-
Αυτή τη στιγμή;
PG - Jennings
SG - Tyreke
G - Korver, Bledsoe
SF - Earl Clark
PF - Bosh
F - Manu, Bass
C - Anderson, Lavoy Allen
Util - Bradley, BrandΠάγκος: Billups, Jimmy Butler, Nick Collison
Eιχα πάρει στο draft Howard, DeAndre, Rondo, Jeff Green & Valanciunas. Τον Rondo αναγκαστηκα τον έδωσα για να ξεφορτωθώ τον Howard, και πήρα Τζενιγκς & Αντερσον, τον Γκρην τον εστειλα και πήρα τον Κλαρκ, τον ΝτεΑντρε τον έκανα trade με τον Κορβερ και έστειλα τον μικρό Ριβερς για να πάρω τον Μπλεντσο.
Γενικά πάω χάλια
-
Απο την τρεχουσα ομαδα μονο bledsoe/jennings σε βγαζουν ασπροπροσωπο.Γενικα τι φαση με το fantasy,δεν εχω ασχοληθει ποτε σοβαρα.Αξιζει πιστευεις?
-
Δεν εχεις δίκιο. Ο Αντερσον είναι παικτουρα για το fantasy γιατί παίρνει ρημπαουντ εχει καλά ποσοστα, βάζει πόντους και τρίποντα. Ο Μπος επίσης κάνει τα πάντα, αλλά για να πάρει ρημπάουντ πρέπει να του έρθει πάνω του. Ο Κλαρκ πάει περίφημα αν σκεφτείς οτι τον βρηκα ελευθερο στα αζήτητα, το ίδιο και τον Μπλεντσο που τον πήρα όταν πήρε το γόνατο στο χέρι ο Μπραντον Ρας (με τον Ριβερς πήρα ελευθερο τον Μπραντλει όταν άρχισε προπονησεις, τωρα το θυμήθηκα). Δεν είναι κακή η ομαδα, αν ο Εβανς και ο Μανου δεν εχαναν τόσα παιχνίδια θα ήμουν καλά
Αν θέλετε θα δώσω πληροφορίες την επόμενη σεζον. Ουσιαστικά φτιάχνεις μία ομάδα όπως την περιέγραψα και γραφεις τα στατιστικά των παικτών σου. Αν η λίγκα έχει ας πουμε 12 παίκτες, αυτος που στο τέλος της χρονιάς πήρε τα περισσότερα ρημπάουντ έχει 12 βαθμούς, τα λιγότερα 1 κλπ, κλεψίματα, ταπες, πόντοι, ποσοστα κλπ κλπ κλπ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν εχεις δίκιο. Ο Αντερσον είναι παικτουρα για το fantasy γιατί παίρνει ρημπαουντ εχει καλά ποσοστα, βάζει πόντους και τρίποντα. Ο Μπος επίσης κάνει τα πάντα, αλλά για να πάρει ρημπάουντ πρέπει να του έρθει πάνω του. Ο Κλαρκ πάει περίφημα αν σκεφτείς οτι τον βρηκα ελευθερο στα αζήτητα, το ίδιο και τον Μπλεντσο που τον πήρα όταν πήρε το γόνατο στο χέρι ο Μπραντον Ρας (με τον Ριβερς πήρα ελευθερο τον Μπραντλει όταν άρχισε προπονησεις, τωρα το θυμήθηκα). Δεν είναι κακή η ομαδα, αν ο Εβανς και ο Μανου δεν εχαναν τόσα παιχνίδια θα ήμουν καλάΑν θέλετε θα δώσω πληροφορίες την επόμενη σεζον. Ουσιαστικά φτιάχνεις μία ομάδα όπως την περιέγραψα και γραφεις τα στατιστικά των παικτών σου. Αν η λίγκα έχει ας πουμε 12 παίκτες, αυτος που στο τέλος της χρονιάς πήρε τα περισσότερα ρημπάουντ έχει 12 βαθμούς, τα λιγότερα 1 κλπ, κλεψίματα, ταπες, πόντοι, ποσοστα κλπ κλπ κλπ
Τωρα διαβασα λιγο τους κανονισμους και τι παιζει ρολο και μπηκα καπως στο πνευμα,αρα ναι εχω αδικο,εχεις ενδιαφεροντα εργαλεια ..Ισως απο του χρονου το ξεκινησω γιατι βλεπω παρα πολλα ματς,κριμα τοση γνωση να παει χαμμενη
thanks για τη μινι αναλυση -
Ναι, για να καταλάβεις το trade Rondo, Howard για Jennings, Anderson στην πραγματική ζωή θα έτρωγε veto σε 5', εδώ θεωρήθηκε έως και ευνοϊκό για μένα. Καλά μετά το σακάτεμα του Ροντο δεν το συζητάμε κάν. Γενικά η φάση γαμήθηκε όταν επέλεξα στον πρώτο γύρο των draft τον Howard αντί για τον Jefferson. Όπως και στην πραγματικότητα ο ένας είναι υπερτιμημένος που ακόμα παίζει με το hype του Νο1 που είχε και ο άλλος είναι πραγματικό θηρίο. Εφαγα όμως τον παπά και πίστευα ότι θα δουλέψει τις βολές και με τον Νας να τον ταΐζει θα γίνει άνθρωπος. Αμ δε...
-
Greo για να καταλάβω μπορείς να επιλέξεις όποιους παίκτες θέλεις ή έχεις κάποιο σάλαρυ καπ; Δλδ μπορώ να πάω και να γεμίσω με ολ-σταρ ή θα θα φάω άκυρο λόγω χρημάτων; Θα διαβάσω και τους κανονισμούς κάποια στιγμή αλλά τώρα δεν έχω πολύ χρόνο/όρεξη .
Ξεκίνησα να βλέπω και λίγο Τορόντο-Κλίβελαντ, αλλά τα φτυσα. Στη μέση της 2ης περιόδου τα παράτησα. Καλός ο Ρούντυ αλλά παίρνει 20 προσπάθειες ο χριστιανός για να βάλει 20 πόντους. Μείον 5 από βολές, ε με 7,5/20 χοντρικά δεν τον λες και αψεγάδιαστο σουτέρ. Πολ Τζωρτζ είναι ο νέος Λεμπρον . -
Γίνεται draft ή auction draft. Στο κανονικό draft κληρώνονται οι ομάδες και διαλέγουν με τη σειρά που κληρώθηκαν. Στον επόμενο γύρο η σειρά αντιστρέφεται. Έτσι αν κληρωθεις 2ος στους 15, διαλέγεις 2, 29, 32, 59 κλπ
Στα auction draft εχεις σάλαρι καπ και με τη σειρά βγαίνουν όλοι οι παίκτες και ποντάρουν όλοι. Μπορείς να πάρεις 5 allstars και να γεμίσεις την ομάδα σου μετά με τον Μαϊνμί και τον Μπίμπι, μπορεί να πάρεις 12 καλούς και κανένα παικταρά, μετά είναι θέμα στρατηγικής -
Ξεκίνησα να βλέπω και λίγο Τορόντο-Κλίβελαντ, αλλά τα φτυσα. Στη μέση της 2ης περιόδου τα παράτησα. Καλός ο Ρούντυ αλλά παίρνει 20 προσπάθειες ο χριστιανός για να βάλει 20 πόντους. Μείον 5 από βολές, ε με 7,5/20 χοντρικά δεν τον λες και αψεγάδιαστο σουτέρ. Πολ Τζωρτζ είναι ο νέος Λεμπρον .Ασε με με την κωλοομαδα μου στερησε αρκετα χρηματα κερδος χθες,επιασα 5 στα 6 σε στοιχημα με handicap και χανω αυτους επειδη τους γλενταγε ο luke ο walton
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
αντίθετα δεν αντέχουν οι κλασσικοί μαλάκες οι Γουόριορς, που παρά την κοιλιά τους έκαναν ομως μεγάλο διπλό χθες.Το είδα προχθές το ματς (Χρυσή Πολιτεία στη Μινεσότα). Ωραίο ματς, υπερπροσπάθεια της Μινεσότα που έφτασε και τους 16-18 πόντους διαφορά με το καλημέρα. Είπαμε, με τόσους τραυματισμούς το μόνο θετικό είναι ότι μπορούν να δοκιμαστούν πολλοί παίκτες που αλλιώς δεν θα έπαιρναν λεπτά συμμετοχής. Ο Derrick Williams άρχισε εμφανίσεις της προκοπής αλλά αν δεν χάσει κιλά ή βάλει μπόι α λα Φούτσκα , δύσκολα τον βλέπω να εξαργυρώνει τη 2η θέση στου ντραφ'. Πρέπει να αποφασίσει τι θέση θα παίζει, γιατί για 4αρι είναι κοντός, για 3αρι είναι λίγο βαρύς. Έχει κερδίσει πάντως αυτοπεποίθηση. Ridnour ωραίος αλλά μοιραίος, Pekovic δείχνει το παλιό καλό μπάσκετ ρακέτας*, ο Kirilenko τα σπάει με την καλή έννοια, για τον Rubio δεν έχω να πω τίποτα, δείτε highlights , ενώ παίζουν συνέχεια με 2 πόιντ γκαρντ, λόγω έλλειψης 2αριου μάλλον.
Στους Golden State μεγάλο κεφάλαιο από τον πάγκο ο Jarrett Jack, που δεν τον χωνεύω καθόλου, ενώ και οι δυο γιοι (Curry του μεγάλου σουτέρ Dell και Thompson του αξιόλογου ψηλού Mychal) είναι ικανοί να ανεβάσουν επίπεδο κατά τη γνώμη μου αν αξιωθούν να έχουν σοβαρό ψηλό μέσα στο παιχνίδι και όχι με πατερίτσες. Ο Biedrins δεν αρκεί και ο Landry κάτι στραβό πρέπει να έχει για να μη μπορεί να έχει θέση στην 5αδα. Ο Lee βγαίνει πολύ από τη ρακέτα και έχει πολυκοσμία εκεί που μπορούν να αποδώσουν. Μπράβο τους πάντως για τη θέση που βρίσκονται.
*ο Πέκοβιτς λέει σπίτι του κάνει προπόνηση μποξ για να διατηρείται σε ταχύτητα και δύναμη. Δεν θα ήθελα να φάω καμιά...
-
Ο Μπιντρινς δεν αρκεί ούτε για τον Ηρακλή της Β
-
να ξαναρχίσουμε κουβέντα για τους ψηλούς των Γουόριορς και το περσινό τρέιντ. Ακόμα να το χωνέψω.
http://www.hoopsworld.com/the-race-for- ... hth-seeds/
όχι κανά σοβαρό άρθρο αλλά απλά να ανοίξω κουβέντα για το τι πιστεύετε; Κυρίως για το αν θα τον πιουν οι λαλακερς;2 νίκες είναι πλέον η διαφορά Χιούστον & Λακερς. Αν και το αρθρο λέει ότι το πρόγραμμα του Χιούστον είναι εύκολο, σίγουρα ευκολότερο των λακερς (δεν το έχω τσεκάρει), πιστεύω ότι μιας και οι λακερς έφτασαν σε τόση μικρή διαφορά, λίγο με το όνομα, πολύ με τους γκρίζους (μπάγερν μοντ) θα τη τσιμπήσουν την 8η .
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)