-
Ξεμπούκωσε ο Μανού, ο Γκριν τρέχει με 25/38 (65,7%!) στους τελικούς και για να δούμε τώρα. Όλα τα στατιστικά και η προ διετίας σειρά με το Ντάλας λένε Σπερς.
Το κόλπο με τον Μίλερ τους έδωσε μόνο ένα ματς. Χαμήλωσε ο Ποπ, ξεκίνησε τον Μανου και ο Μίλερ σε 2 παιχνίδια βασικός έγραψε 0 πόντους. Για κάνενα βάζελο τον βλέπω
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ξεμπούκωσε ο Μανού, ο Γκριν τρέχει με 25/38 (65,7%!) στους τελικούς και για να δούμε τώρα. Όλα τα στατιστικά και η προ διετίας σειρά με το Ντάλας λένε Σπερς.Το κόλπο με τον Μίλερ τους έδωσε μόνο ένα ματς. Χαμήλωσε ο Ποπ, ξεκίνησε τον Μανου και ο Μίλερ σε 2 παιχνίδια βασικός έγραψε 0 πόντους. Για κάνενα βάζελο τον βλέπω
Φιλαράκος μου στο twitter
I remember one time in Ljubljana, when Danny Green was telling me that his dream is to be an All-Star in the NBA.. I laughed.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Παντού ανάποδος αυτός ο άνθρωπος. Ακόμα και στα τύμπανα παίζει ανάποδα για να δυσκολεύει τον εαυτό του.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
:hmmm: Δεν εχει προκαλεσει ποτε στο ελληνικο πρωταθλημα,παρα μονο σ αυτο το σκηνικο.100% ή το εχει μετανιωσει ή δε το εχει κανει επιτηδες.Επαγγελματιες αθλητες ειναι,οχι τσογλανακια στην αλαναSent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Επαγγελματιες τσογλανια ειναι
λιγα αθληματα ειναι τοσο βρωμικα οσο το μπασκετ -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ξεμπούκωσε ο Μανού, ο Γκριν τρέχει με 25/38 (65,7%!) στους τελικούς και για να δούμε τώρα. Όλα τα στατιστικά και η προ διετίας σειρά με το Ντάλας λένε Σπερς.
Το κόλπο με τον Μίλερ τους έδωσε μόνο ένα ματς. Χαμήλωσε ο Ποπ, ξεκίνησε τον Μανου και ο Μίλερ σε 2 παιχνίδια βασικός έγραψε 0 πόντους. Για κάνενα βάζελο τον βλέπω
Φιλαράκος μου στο twitter
I remember one time in Ljubljana, when Danny Green was telling me that his dream is to be an All-Star in the NBA.. I laughed.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Για All Star δεν ξέρω γιατί εκτός από spot shooter κατά τα άλλα δεν κάνει κατι εξαιρετικό. Δεν είναι κακός, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Αλλά για 2ο γύρο στα ντραφτ είναι καταπληκτικός και όπως έχω ξαναπει, ο Ποπ θέλει παίκτες με εμπειρία από Ευρώπη γιατί οι μέτριοι παίκτες στο ΝΒΑ είναι πάντα ρολίστες και ποτέ δεν αποκτούν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση.
Αν το παρουν θα αλλάξουν βέβαια πολλά. Ο Μανού πιστεύω θα φύγει σίγουρα και ο Ντανκαν σχεδόν σίγουρα, οπότε με βάση Παρκερ, Κολάι, Γκριν θα ψαξουν για 1-2 τοπ ψηλούς (από καμμιά Γιουτα φαντάζομαι που χάνει και τους 2 και σε καλή ηλικία) για rebuild
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
:hmmm: Δεν εχει προκαλεσει ποτε στο ελληνικο πρωταθλημα,παρα μονο σ αυτο το σκηνικο.100% ή το εχει μετανιωσει ή δε το εχει κανει επιτηδες.Επαγγελματιες αθλητες ειναι,οχι τσογλανακια στην αλανα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
λιγα αθληματα ειναι τοσο βρωμικα οσο το μπασκετΚαι αυτό το ξέρεις επειδή...?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
λιγα αθληματα ειναι τοσο βρωμικα οσο το μπασκετΔιαφωνω.Ειναι αλλο το επιπεδο των παιδιων του μπασκετ σε σχεση με τιποτα ποδοσφαιριστες ας πουμε.Δεχομαι οτι εντος γηπεδου μ 150 παλμους μπορει να ξεφυγει η κατασταση,αλλα τσογλανια ειναι λιγοι.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
:hmmm: Δεν εχει προκαλεσει ποτε στο ελληνικο πρωταθλημα,παρα μονο σ αυτο το σκηνικο.100% ή το εχει μετανιωσει ή δε το εχει κανει επιτηδες.Επαγγελματιες αθλητες ειναι,οχι τσογλανακια στην αλανα
λιγα αθληματα ειναι τοσο βρωμικα οσο το μπασκετΚαι αυτό το ξέρεις επειδή...?
..εχω inside info
-
Για πείτε για εθνική τι ξέρουμε ...
Με έξω Κουφό και Καλάθη δεν μου αρέσει καθόλου που πάει το πράγμα.
Θα καλέσει τον '10 μέρες για ψηλό' ;
-
Καλάθης γιατί εκτός??
-
Για να ξεκουραστεί λέει ...
-
Έχει θέσει επίσημα εαυτόν εκτός Εθνική για φέτος? Δεν έχω διαβάσει κάτι.
-
Να πανε να γινουν ΔΥ αν θελουν να ξεκουραζονται 3 μηνες το καλοκαιρι.Αθλητες ειναι
-
To έγραψαν κάποια ρώσικα site. Και αναπαράχθηκε σε μπασκετικά φόρουμ
18 για προεπιλογή :
1-2: Σπανούλης, Ζήσης(το καλό παιδί), Σλούκας, Καλάθης (;), Κατσίβελης, Βασιλειάδης, Παππάς
3: Μπράμος, Παπανικολάου, Γιάνκοβιτς, Καλάθης Πατ
4: Φώτσης, Πρίντεζης, Καιμακόγλου
5: Μπουρούσης, Σόφο, Βουγιούκας, Μαυροκεφαλίδης
-
Ποιος Ζησης,ο Βρύζας;
Γιατι ο αλλος ειναι για το μουσειο -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ποιος Ζησης,ο Βρύζας;
Γιατι ο αλλος ειναι για το μουσειοΒρε και εγώ δεν θέλω αλλά νομίζω ότι θα τον καλέσει ...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ποιος Ζησης,ο Βρύζας;
Γιατι ο αλλος ειναι για το μουσειοΑν ο δεύτερος ειναι για το μουσείο, ο πρώτος που είπες έχει από καιρό μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας κι αποτελεί μια μακρινή ανάμνηση!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Ποιος Ζησης,ο Βρύζας;
Γιατι ο αλλος ειναι για το μουσειοΑν ο δεύτερος ειναι για το μουσείο, ο πρώτος που είπες έχει από καιρό μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας κι αποτελεί μια μακρινή ανάμνηση!
Σωστα αλλα προτιμουσα να δω τον Ζηση Βρυζα στην ενεργο δραση και παλι, παρα το φαντασμα του Νικου Ζηση να παριστανει τον μπασκετμπολιστα
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
To έγραψαν κάποια ρώσικα site. Και αναπαράχθηκε σε μπασκετικά φόρουμ18 για προεπιλογή :
1-2: Σπανούλης, Ζήσης(το καλό παιδί), Σλούκας, Καλάθης (;), Κατσίβελης, Βασιλειάδης, Παππάς
3: Μπράμος, Παπανικολάου, Γιάνκοβιτς, Καλάθης Πατ
4: Φώτσης, Πρίντεζης, Καιμακόγλου
5: Μπουρούσης, Σόφο, Βουγιούκας, Μαυροκεφαλίδης
Στο 1-2 θα μπορούσε να μπει κι ο Μαντζαρης, αναλόγως της κατάστασης που θα ειναι, αλλα η αλήθεια θα προτιμούσα να αποφύγει αυτήν την κούραση φέτος ώστε να αποκατασταθεί όσο καλύτερα γίνεται και να μην έχουμε απρόοπτα μες τη χρονια.
Στο 3 αντί για πατ καλαθη θα εμπιστευομουν καλύτερα Περπέρογλου.
Στις άλλες θέσεις συμφωνώ όπως ειναι.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ποιος Ζησης,ο Βρύζας;
Σωστα αλλα προτιμουσα να δω τον Ζηση Βρυζα στην ενεργο δραση και παλι, παρα το φαντασμα του Νικου Ζηση να παριστανει τον μπασκετμπολιστα
Ναι μεταξύ των δύο κι εγώ μάλλον αυτό θα προτιμούσα εδώ που τα λέμε, κι ας μην θεωρώ τον βρυζα καμία παιχτουρα.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)