-
Σιγά μην έχω σηκώσει και κούπα! Που κολλάει η ερώτηση? Λέω κάτι παράλογο? Εσένα αν σε έβριζε ο κάθε τελευταίος που ξέρεις ότι είναι μια τρίχα απ' τα φρύδια σου για πόσο πιστεύεις ότι θα μπορούσες να συγκρατηθείς?
εδιτ: το πήρε μόνος του ο Μπράμος!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σιγά μην έχω σηκώσει και κούπα! Που κολλάει η ερώτηση? Λέω κάτι παράλογο? Εσένα αν σε έβριζε ο κάθε τελευταίος που ξέρεις ότι είναι μια τρίχα απ' τα φρύδια σου για πόσο πιστεύεις ότι θα μπορούσες να συγκρατηθείς?εδιτ: το πήρε μόνος του ο Μπράμος!
Σε εφηβικό πρωτάθλημα να παίζεις ακούς για τη μάνα, τον πατέρα και όλο σου το σόι.
Αν ήταν έτσι τα πράγματα, όλοι οι παίκτες θα ήταν φυλακή γιατί θα είχαν σκοτώσει ο καθένας 1-2.
Ο Μπραμος είναι το μεγαλύτερο φυσικό ταλέντο ever. Για απόψε.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Σε εφηβικό πρωτάθλημα να παίζεις ακούς για τη μάνα, τον πατέρα και όλο σου το σόι.
Αν ήταν έτσι τα πράγματα, όλοι οι παίκτες θα ήταν φυλακή γιατί θα είχαν σκοτώσει ο καθένας 1-2.
Γιατί λίγα συμβαίνουν? Εγώ έχω αρπαχτεί με αντίπαλο προπονητή στα 16 μου γιατί έκραξε λάθος πάσα που έκανα. Πριν 2 βδομάδες ήμουν σε ματς 3ης εθνικής Κρανίδι-Καλαμάτα και ένας Καλαματιανός πήγε να αρπαχτεί με πιτσιρίκι 15 χρονών που τον έβριζε στο 1μ. Σε ένα ντέρμπυ σε υψηλό επίπεδο τι πιο εύκολο να το χάσεις για λίγο και να κάνεις και κανα δυο νοήματα προς την εξέδρα.
-
Γιατί λίγα συμβαίνουν? Εγώ έχω αρπαχτεί με αντίπαλο προπονητή στα 16 μου γιατί έκραξε λάθος πάσα που έκανα. Πριν 2 βδομάδες ήμουν σε ματς 3ης εθνικής Κρανίδι-Καλαμάτα και ένας Καλαματιανός πήγε να αρπαχτεί με πιτσιρίκι 15 χρονών που τον έβριζε στο 1μ. Σε ένα ντέρμπυ σε υψηλό επίπεδο τι πιο εύκολο να το χάσεις για λίγο και να κάνεις και κανα δυο νοήματα προς την εξέδρα.
Αυτά που μου λες είναι σα να λες 'τι, λίγα συμβαίνουν στους δρόμους; Με κλείνει ο άλλος στο φανάρι, βγάζω καραμπίνα'.
Στο γήπεδο πας να παίξεις το μπάσκετ που μπορείς και να κερδίσεις, όχι για να πλακώνεσαι, ούτε να το παίζεις έξυπνος ή πλούσιος. Αν ασχολείσαι με άλλα πράγματα, το έχεις χάσει το παιχνίδι, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
-
Υπερβολές. Πάνω στην ένταση του αγώνα γίνονται και λέγονται πολλά.
-
Υπερβολές. Πάνω στην ένταση του αγώνα γίνονται και λέγονται πολλά.Και μετά μπαίνουν οι απ' έξω μέσα και μιλάμε για τους ανεγκέφαλους της εξέδρας και όχι γι' αυτούς του παρκέ.
Παίκτης που πιάνει διάλογο με την εξέδρα πρέπει να πηγαίνεις κιόαλς εκεί, στην εξέδρα.
-
Αυτον που θυμαμαι ως ορισμο της παγοκολωνας ειναι τον Γκαλη,poker face ο τυπος,βεβαια μπορει να τον βριζανε αλλα δεν διανοούνταν κανεις να τον αγγιξει,αυτο δεν ηταν ηθικά αποδεκτο με την καμία.
-
Ηταν και πρακτικοι οι λογοι
-
-
Αυριο εχει στις 13.00 (!) ΟΣΦΠ-Ρόδος στην ET1
-
Άλλη μια 50άρα?
Γμτ, δε μ' αρεσει έτσι το πρωτάθλημα... καθόλου...
Απορώ τι γούστα βγάζανε οι βάζελοι όταν έπαιρναν τις εδώ κούπες με μισή ομάδα αντίπαλο και μετά το χάος... -
Οτι γούστα βγάζουνε οι γάβροι στο ποδόσφαιρο χρόνια τώρα: τα γούστα του ΟΠΑΔΟΥ (ουγκ-ουγκ)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οτι γούστα βγάζουνε οι γάβροι στο ποδόσφαιρο χρόνια τώρα: τα γούστα του ΟΠΑΔΟΥ (ουγκ-ουγκ)Ευχαριστώ. Κρατιέμαι ώρα να μην μπλέξω τη βρωμιά του ποδοσφαίρου σε αυτό το σχετικά πολιτισμένο τόπικ.
-
Kαι ποιος σου είπε οτι μου αρέσει το πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου με τον ίδιο τρόπο?
-
Κανείς. Απλά επειδή απορείς... Πάμε παρακάτω, έχει δίκιο o stefan147.
-
Πιστευω οτι η Ροδος μπορει να το παλεψει,ειναι και στην εδρα της,αν βρει λιγο χυμα και κουρασμενο τον ΟΣΦΠ μπορει να δωσει ενδιαφερον στο ματς.Αν παλι στην Ροδο την δουνε την δουλεια οτι χαμενο το εχουμε-βαλε μεσα τα τσικό,τοτε τουλαχιστον θα δουμε ελευθερο μπασκετ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κανείς. Απλά επειδή απορείς... Πάμε παρακάτω, έχει δίκιο o stefan147.+ough
Αλήθεια Τάιγκερ τι ακριβώς σε εντυπωσίασε από τη Κάχα. Δεν έχω δει την ομάδα κθλ αλλά είναι η 2η χειρότερη από τις 24 ομάδες βάσει αποτελεσμάτων . Και το ροστερ είναι μάλλον για τα πανηγύρια. Ο Νοτσιόνι που έχει να παίξει 2,5 χρόνια μπάσκετ και κάτι σέρβικα πρόσπεκτς, ξεχασμένα απ' το θεό, που στη καλύτερη συμπληρώνουν εθνική Σερβίας. Μόνο ο Εμετέριο αλλά και αυτός φαίνεται να είναι σε χειρότερη κατάσταση και από το ΔΔ.
-
Προσωπικα μου αρεσει η Καχα για τον λογο που μου αρεσει το Ισπανικο πρωταθλημα,γρηγορο παιχνιδι,ψηλη και νεανικη ομαδα κτλ,και με τους Τουρκους ειχαν κανει ενα φοβερο ξεκινημα,δεν το πιστευα οτι καταφεραν και εχασαν αυτο το ματς.
Πιστευω οτι με τον νεο προπονητη οι παιχτες θα εχουν την ευκαιρια να δειξουν αλλο προσωπο,και το οτι χαθηκε το τρενο της Ευρωλιγκα μπορει να δουλεψει υπερ τους για το εγχωριο πρωταθλημα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Προσωπικα μου αρεσει η Καχα για τον λογο που μου αρεσει το Ισπανικο πρωταθλημα,γρηγορο παιχνιδι,ψηλη και νεανικη ομαδα κτλ,και με τους Τουρκους ειχαν κανει ενα φοβερο ξεκινημα,δεν το πιστευα οτι καταφεραν και εχασαν αυτο το ματς.
Πιστευω οτι με τον νεο προπονητη οι παιχτες θα εχουν την ευκαιρια να δειξουν αλλο προσωπο,και το οτι χαθηκε το τρενο της Ευρωλιγκα μπορει να δουλεψει υπερ τους για το εγχωριο πρωταθλημα.Ομάδα που πήγε να βασιστεί στον
http://www.euroleague.net/competition/p ... ubcode=BAS
για PG, όχι μόνο είναι κακή αλλά αξίζει μια ειδική θέση στην μπασκετική κόλαση. Άσε τον ημίτρελο τον Ιβάνοβιτς.
For the festivals.
-
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 29833.html
Δημιουργησαν φασαριες οι αλλοι στο φιλικο
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)