-
δίκιο έχεις, είναι στο +16 στο 25' μόνο. Που να βλεπόταν κίολας...
-
Στο πρώτο ημίχρονο δεν βλεπόταν. Για να πάρει τη διαφορά έπρεπε να παίξουν για ώρα και μαζί οι ΔΔ και Τσαρτσαρής για να ρολάρει λίγο η επίθεση και να μην κοιτάει ο ένας τον άλλο. Κίτσεν και Αρμοστρογκ απλά εκτός τόπου και χρόνου. Ο Άρης εντελώς ανύπαρκτος.
Άσχετο κουτσομπολιό: 2 ελληνόπουλα του Πανιωνίου (ο ένας έχει απασχολήσει πολύ τα ταμπλόιντ) σαλιάριζαν χθες μέχρι πρωίας σε μαγαζί της Γλυφάδας...θα πάνε μπροστά...
-
Η ομάδα μας είναι καινούργια Stefan!(Είμαι Παναθηναϊκός όπως κατάλαβες).Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ στο παιχνίδι με τη Ρεάλ.Έβγαλε καινούργια στοιχεία και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη με τη Ρεάλ.Σήμερα λόγω δουλειάς δεν το είδα το παιχνίδι.Όμως με την εικόνα που είδα την Παρασκευή έχω κάθε λόγο να χαμογελώ.Την Κυριακή πάντως θα έχουμε ένα καλό crash test με τον ΟΣΦΠ.Αν και είναι αρχή θα δούμε που είμαστε...
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Η ομάδα μας είναι καινούργια Stefan!(Είμαι Παναθηναϊκός όπως κατάλαβες).Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ στο παιχνίδι με τη Ρεάλ.Έβγαλε καινούργια στοιχεία και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη με τη Ρεάλ.Σήμερα λόγω δουλειάς δεν το είδα το παιχνίδι.Όμως με την εικόνα που είδα την Παρασκευή έχω κάθε λόγο να χαμογελώ.Την Κυριακή πάντως θα έχουμε ένα καλό crash test με τον ΟΣΦΠ.Αν και είναι αρχή θα δούμε που είμαστε...Τη Δευτέρα δεν είναι το ντέρμπι?
-
Δευτέρα είναι.
-
Άσχημη στιγμη για ντέρμπι πάντως. Οι ομάδες ειναι ανέτοιμες, το πιο πιθανό ειναι να βγει σουπα, άσε που δεν μπορεις να βγάλεις συμπεράσματα από τώρα.
-
Προσωπικα δεν βλεπω ντερμπυ αλλα μια σχεδον βεβαιη νικη του Ολυμπιακου με 7+ ποντους
Αν ηταν ακομα ο Ιβκοβιτς στον ΟΣΦΠ, θα ελεγα απολυτως βεβαιη νικη και με διψηφια διαφορα. -
Μακάρι, αλλά δε με έχει πείσει για τη σοβαρότητά του ως τώρα, ιδιαίτερα αμυντικά.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Άμα έχεις Διαμαντίδη να σε ταϊζει σωστά κάτω από τη μπασκέτα γιατί να μην ξαναπαίξεις έτσι? Σιγά το ματς που έκανε ο Σόφο. Τα αυτονόητα έκανε.Εν τω μεταξύ μαλακίες γράφανε τα παπαγαλάκια. Σιγά μην έχει αδυνατίσει. Σε κάποια φάση πάλευε με τη φανέλα και η μπάκα του είναι μεγαλύτερη από τη δική μου.
Δεν πρέπει να έχει υπάρξει πιο αδύνατος μετά τα 20 του. Δεν πάυει να είναι χοντρός και άμπαλος βέβαια.
Δεν είναι θέμα Διαμαντίδη. Με σωστά double team το παραμύθι τελειώνει. Μέχρι και ο κομπλεξικός ο Αλεξανδρής δημιούργησε προβλήματα απόψε στον αγγλομαθή κόουτς.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Προσωπικα δεν βλεπω ντερμπυ αλλα μια σχεδον βεβαιη νικη του Ολυμπιακου με 7+ ποντους
Αν ηταν ακομα ο Ιβκοβιτς στον ΟΣΦΠ, θα ελεγα απολυτως βεβαιη νικη και με διψηφια διαφορα.Υπάρχει λόγος που ο 'Σοφός' έφυγε (μια και το μπάτζετ του έμεινε υψηλό).
Την περσυνή επιτυχία δεν επρόκειτο να την έχει με τίποτα οπότε δεν κάθησε να την ξαναπάθει σαν το 1998.
Βέβαια, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει αστείο σχεδιασμό αλλά ο ΟΣΦΠ θα μαζέψει αρκετές στο εξωτερικό.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Δεν πρέπει να έχει υπάρξει πιο αδύνατος μετά τα 20 του. Δεν πάυει να είναι χοντρός και άμπαλος βέβαια.
Δεν είναι θέμα Διαμαντίδη. Με σωστά double team το παραμύθι τελειώνει. Μέχρι και ο κομπλεξικός ο Αλεξανδρής δημιούργησε προβλήματα απόψε στον αγγλομαθή κόουτς.
Να μάθει να πασάρει στο double team προτού κάνει βήματα. Επαγγελματίας είναι. Αυτά είναι πράγματα 1ης Δημοτικού για το μπάσκετ που πρέπει να παίζει ένας ψηλός. Ο Πεδουλάκης, δε, εικάζω πως θα έχει προβλήματα με τους παίχτες του γιατί πάει να το παίξει φάση Ιωαννίδης αλλά αυτά μετράνε μόνο άμα έχεις και 5-6 τίτλους να κάθονται. Τώρα το μόνο που καταφέρνει είναι να δείχνει εντελώς μαλάκας και να καταρρακώνει την αυτοπεποίθηση κάποιων πιο αδύναμων παικτών του.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Να μάθει να πασάρει στο double team προτού κάνει βήματα. Επαγγελματίας είναι. Αυτά είναι πράγματα 1ης Δημοτικού για το μπάσκετ που πρέπει να παίζει ένας ψηλός. Ο Πεδουλάκης, δε, εικάζω πως θα έχει προβλήματα με τους παίχτες του γιατί πάει να το παίξει φάση Ιωαννίδης αλλά αυτά μετράνε μόνο άμα έχεις και 5-6 τίτλους να κάθονται. Τώρα το μόνο που καταφέρνει είναι να δείχνει εντελώς μ@λ@κ@ς και να καταρρακώνει την αυτοπεποίθηση κάποιων πιο αδύναμων παικτών του.
Θα μάθει να πασάρει και να μην κάνει βήματα στα 27 του; Αστεία πράγματα.
Δε νομίζω να παίζει τέτοιο θέμα με τον Πεδουλάκη. Πάντα ήταν λίγο 'φωλιά του κούκου'.
Bonus
-
απορώ τι ψάχνετε...είμαστε εμφανώς πολύ χειρότεροι από πέρυσι και η χρονιά θα πάει στράφι εκτός αν μας την χαρίσει από ηλιθιότητα ο ΟΣΦΠ στην Ελλάδα! Το αν θα τους νικήσουμε ή όχι την Δευτέρα δεν το ξέρω διότι όλοι ακόμα ψάχνονται. Απλά πλέον εκείνοι έχουν την εμπειρία και το πληρέστερο ρόστερ!
Περί Ευρώπης θεωρώ άθλο να πάμε φέτος σε f4, επιτυχία την 8άδα και λογικό τον επόμενο γύρο! Μέχρι εκεί! -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Αν ηταν ακομα ο Ιβκοβιτς στον ΟΣΦΠ, θα ελεγα απολυτως βεβαιη νικη και με διψηφια διαφορα.Υπάρχει λόγος που ο 'Σοφός' έφυγε (μια και το μπάτζετ του έμεινε υψηλό).
Την περσυνή επιτυχία δεν επρόκειτο να την έχει με τίποτα οπότε δεν κάθησε να την ξαναπάθει σαν το 1998.
Βέβαια, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει αστείο σχεδιασμό αλλά ο ΟΣΦΠ θα μαζέψει αρκετές στο εξωτερικό.
Καμία σχέση αυτό που περιγράφεις με την ιδιοσυγκρασία του Ιβκοβιτς. Φεύγει όταν έχει πιάσει κορυφή με μια ομάδα, ακριβώς γιατί δεν έχει άλλη πρόκληση με αυτήν. Δε θα μου έκανε εντύπωση να αναλάμβανε τον...Άρη πχ και να τον έφτανε πιο ψηλά. Αν προσέξεις την πορεία του τόσα χρόνια, πάρα πολλές φορές έχει φύγει από την κορυφαία ομάδα και έχει αναζητήσει το αουτσάϊντερ, όπως ήταν άλλωστε κι ο Ολυμπιακός.
-
Όπως έχουμε πει και παλιότερα... προπονητικό τρολλ!
-
Και οι 2 κόουτς έφυγαν λόγω budget που δεν τους εξασφάλιζε αυτά που ήθελαν.
Ο βαψομαλιάς, όταν άκουσε το μπάτζετ, κατάλαβε ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο το να ξαναπάρει πρωτάθλημα Ελλάδος εάν είχε μείνει ο Ζότς με το περσινό μπάτζετ του ΠΑΟ και επίσης θα είχε με τον ΟΣΦΠ ταβάνι η πρόκριση στο Φ4. Άρα μια αποτυχημένη χρονιά σε σχέση με την περσινί.
Ο Ζότς γιατί ακούγοντας το νέο μπάτζετ, αισθανόταν ότι δεν θα ήταν και τόσο σίγουρη η κατάκτηση της Α1, ενώ πάλι θα είχε ταβάνι το Φ4. Και ειδικά ο Ζότς γιατί με το μπάτζετ αυτό δεν έβλεπε κάποια συνέχεια, και θα έμπλεκε πάλι με τα μνοετή συμβόλαια παικτών κ.λπ.
Όλα τα άλλα είναι οδοντόπαστες.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο ΠΑΟ μπορεί να ξεπεράσει τον ΟΣΦΠ στο τέλος στην Ελλάδα, γιατί θεωρώ καλύτερο προπονητή τον Άρτζι. Το θέμα είναι να κολήσεις τα κομμάτια σωστά μέχρι τότε και να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις τον χειμώνα.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ο βαψομαλιάς, όταν άκουσε το μπάτζετ, κατάλαβε ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο το να ξαναπάρει πρωτάθλημα Ελλάδος εάν είχε μείνει ο Ζότς με το περσινό μπάτζετ του ΠΑΟ και επίσης θα είχε με τον ΟΣΦΠ ταβάνι η πρόκριση στο Φ4. Άρα μια αποτυχημένη χρονιά σε σχέση με την περσινί.
Kάνεις λάθος. Είχε προηγηθεί η απόφαση Γιαννακοπουλαίων και Ομπράντοβιτς για αποχώρηση και μετά έφυγε ο Ίβκοβιτς.
-
Ναι σωστά αυτό. Αλλά θα ερχόταν ο Φιλ Τζάκσον
-
Ποιός Τζάκσον; Το ξέρανε κι οι πέτρες οτι ήταν η τελευταία χρονιά που έπεσαν κάποια χρήματα στον παο. Ο Ιβκοβιτς έφυγε απλά για να φύγει νικητής. Το να κάνεις το νταμπλ με μια ομάδα αουτσάιντερ είναι άθλος. Το να το ξανακάνεις με μια ομάδα ήδη φαβορί δε του λέει τίποτα. Γι αυτό άλλωστε και ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έχει κοουτσάρει δύο φορές στην καριέρα του. Του αρέσει να βρίσκει προκλήσεις. Γι αυτό και δεν έκανε ποτέ αυτό που έκανε ο Ομπράντοβιτς, να μείνει δλδ σε μια ομάδα για χρόνια στην κορυφή.
Ο Ομπράντοβιτς είναι άλλη περίπτωση. Έχασε κατά κράτος από τον Ντούσαν και την κοπάνησε α) για να εξασφαλίσει τα δικά του φράγκα και β) για να μην ξαναβγεί 2ος. Το οτι είχε κοπεί το μπάτζετ το ξέραμε απ το Νοέμβρη. Το ίδιο και στον Ολυμπιακό.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Ο Ομπράντοβιτς είναι άλλη περίπτωση. Έχασε κατά κράτος από τον Ντούσαν και την κοπάνησε α) για να εξασφαλίσει τα δικά του φράγκα και β) για να μην ξαναβγεί 2ος. Το οτι είχε κοπεί το μπάτζετ το ξέραμε απ το Νοέμβρη. Το ίδιο και στον Ολυμπιακό.
Εγώ πιστεύω ότι ο Ζοτς έφυγε γιατί περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή να βρεθούν 20-25εκ € να φτιάξει ομάδα Ευρωλίγκας, πράγμα που δεν έγινε ποτε. Δεν ήταν ο φόβος της ήττας, πρώτον γιατί το να χάσεις μία φορά στα 15 χρόνια δεν τρέχει και τίποτα και δεύτερον γιατί ένας άνθρωπος με τέτοια σχέση με το τζόγο είναι πολύ συνηθισμένος στην ήττα. Αν ήταν καθαρά οικονομικό το ζήτημα θα είχε πάει σε μία από τις (σίγουρα πολλές) ομάδες του έκαναν πρόταση το καλοκαίρι. Επίσης πιθανολογώ ότι πέραν του ότι ήθελε να ξεκουραστεί, κατα βάθος περιμένει κι ένα κάποιο θαύμα ώστε να γυρίσει του χρόνου, όπως και ο Φώτσης ή ο Drew πχ που ήταν έτοιμοι να ξαναρθουν.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)