-
Τους έχει ...
http://www.sport24.gr/Basket/pataei_par ... 81720.html
-
Φέρνει τα όπλα του στην ομάδα!
-
Δεν βρίσκω πουθενά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα (sport24 & nova) το σημερινό ματς του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις...
Δεν το δείχνει? -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Δεν βρίσκω πουθενά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα (sport24 & nova) το σημερινό ματς του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις...
Δεν το δείχνει?22:00, ΕΤ1
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μάλιστα... Για άλλη μια φορά δηλαδή κάποια αθλητικά sites (sport24 εν προκειμενω, έχω πετύχει και το σπορτ-φμ παλαιότερα) δεν αναφέρουν (καταλάθος, είμαι σίγουρος ) αθλητικές προβολές της κρατικής τηλεόρασης!
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Μάλιστα... Για άλλη μια φορά δηλαδή κάποια αθλητικά sites (sport24 εν προκειμενω, έχω πετύχει και το σπορτ-φμ παλαιότερα) δεν αναφέρουν (καταλάθος, είμαι σίγουρος ) αθλητικές προβολές της κρατικής τηλεόρασης!
Εγω το ειδα στο http://www.gazzetta.gr/euroleague-olymp ... po-ntermpi
-
Καλό το γκατζέτα, αλλά για να βρεις απλά ρεπορτάζ σε σχέση με έναν αγώνα πρέπει να φτιάξεις μόνος σου το sitemap. Παλιά το sport.gr τα είχε όλα τακτοποιημένα, τώρα και αυτό έχει γίνει blog friendly.
-
Αν ημουν ο Πεδουλακης θα εβγαζα για ενα φαι τον Πλαθα να μου εξηγησει λιγο πως παιζουν αμυνα το γαυρο.
Στάλθηκε από το GT-I9300
-
Αν ημουν Μπαρτζωκας θα εβγαζα για ενα φαι τον Ντουντα να μου πει πως να φτιαξω ομαδα.
-
Ειχα πει μετα το ντερμπυ οτι και οι 2 προπονητες ειναι για μεσα στα συνορα μονο και οι φαπες στην ευρωλιγκα θαναι αμετρητες και για τους 2
Και αντε για μας δεν λεει και πολλα γιατι εχουμε ολοκαινουργια ομαδα,και 15 χρονια εχουμε ζησει απεραντες χαρες
Ο ολυμπιακος ομως με στρωμενη την περσινη ομαδα και προσθηκη του κατ εμε παικταρα περπε θα πονεσει πολυ και αυτος στην ευρωπη.Απλα αρτσι και μπαρτζωκας ειναι πολυ λιγοι να κουμανταρουν τις 2 κορυφαιες ομαδες στην ελλαδα
Τα πρωτα δειγματα αυτο μου δειχνουν, τωρα το μελλον μπορει και να με διαψευσει
-
Κατι παιχτηκε με Ντορσεϋ και δηλωσε 'τελευταιο παιχνιδι μου ηταν αυτο, εγω δεν καθομαι αλλο εδω'
-
http://sports.yahoo.com/news/stern-reti ... nM-;_ylv=3
Μόνο ο Βασιλακόπουλος έμεινε να βαστάει ...
Μιας και το είχαμε πιάσει το θέμα πριν το ντέρμπι, επιμένω πως το hype που έχει δημιουργηθεί γι' αυτή τη σεζόν δεν είναι υπερβολικό. Λίγο η κουτσουρεμένη περσινή regular, λίγο οι αρκετές μετακινήσεις που έχουν ενισχύσει αρκετές ομάδες, είναι φυσικό να περιμένουμε πως και πως το φετινό πρωτάθλημα. Χώρια και η κατάσταση του ελληνικού και κατ' επέκταση ευρωπαϊκού μπάσκετ. ΟΚ τα φαβορί για το πρωτάθλημα είναι οι Μάϊάμι, Οκλαχόμα και ΛΑΛ αλλά έχουμε και μια πληθώρα δυνατών ομάδων που μπορούν να δυσκολέψουν τις 3 προαναφερθείσες. Το μόνο κακό είναι πως η σεζόν ξεκίνησε με πολλούς τραυματισμούς και ομάδες που τις περίμενα ξεκινούν αποδεκατισμένες. Οι γελωτοποιοί Νικς μόλις έχασαν και τον Τσάντλερ για κάποιο διάστημα και έχοντας και τραυματισμένους τον Στουνταμάιρ και τον Κάμπυ θα ξεκινήσουν με τον υπεραιωνόβιο Ρασίντ Ουάλας και ένα ρούκι.
Αν υποθέσουμε πως επανέρχονται οι όποιοι τραυματίες στα γνωστά στάνταρ απόδοσης, περιμένω να δω από τη νέα χρονιά τους Τίμπεργουλφς που έχουν μαζέψει μπόλικους καλούς Ευρωπαίους με τον Πέκοβιτς να έχει μεταμορφωθεί σε σέντερ ολκής στο β' μισό της περασμένης περιόδου. Η ομάδα χαμένη στην αφάνεια τα τελευταία 15 χρόνια (από Γκαρνέτ-Στάρμπερι), άκρως αντιτουριστική, διαφαίνεται ως φαβορί για την 8η θέση της Δύσης. Άμα τους βγει και λίγο ο Ρόυ τότε εύκολα χτυπούν και 7η θέση περνώντας τους Ντάλας. Πλάκα πλάκα αν ψάχνουμε για καμιά ψευτοέκπληξη, δυνατής ομάδας να μείνει εκτός πλέυ οφ θα διάλεγα τους Ντάλας .
Γενικά το πρωτάθλημα θα είναι μάλλον πολλών ταχυτήτων. Βάσει ρόστερ οι 3 γνωστές ομάδες φαίνονται αχτύπητες. Το καλό είναι ότι θα υπάρχουν και μπόλικες ομάδες τύπου περσινών Ιντιάνα ή Ντένβερ. Πέρα από αυτές, συμπαγή και ισχυρά σύνολα φαίνεται να απαρτίζουν οι Γιούτα, οι Γκρίζλις και οι 76ρηδες ενώ λίγο παραπάνω μάλλον, λόγω των franchise players ή προπονητών που διαθέτουν είναι οι Κλίπερς, οι Νετς και οι Σπερς. -
ο ντοπισι απλα ειναι η ψυχοπαθης η ναρκομανης η και τα 2 . Λεει πως φευγει και μετα το συζηταει με οπαδους στο fb τι φταιει κραζοντας συμπαικτες. BB JOEY
-
Περισυ ο Ολυμπιακος αλλαξε παιχτες γιατι δεν πηγαινε καλα.
Φετος που δεν υπαρχει μεγαλο ονομα στον παγκο,θα αλλαξει προπονητη. -
Τι να σου κάνει ο νεος προπονητής; Η ζημιά έχει γίνει ήδη = ελλειπής προετοιμασία .
Ας τον αφήσουν μέχρι τέλος , αν δε φαει ξύλο πως θα μάθει;
Τι περιμέναν δηλ. , να ντυθεί έμπειρος Γιουγκοσλάβος προπονητής; Όσο χρονών είναι ηλικιακά , τόσα προπονητικά χρόνια είχε ο μεγάλος. -
Τα σουτ δεν μπαινουνε,το θεμα ειναι γιατι δεν μπαινουνε,γιατι δεν υπαρχουν παιχτες,γιατι δεν γινονται βοηθειες,γιατι οι αντιπαλοι ειναι πια διαβασμενοι και υποψιασμενοι;
-
Το μόνο σύστημα που είδα εχθές( στο α' ημίχρονο) ήταν γιούργια του Σπανούλη , μάζεμα 2-3 παιχτών επάνω του και πάσα έξω για σουτ , περίπου το ίδια και στα προηγούμενα 2-3 ματς .
Στην αρχή του β' ημιχρόνου καθηστέρησε η ΕΤ1 να κάνει σύνδεση , το παιχνίδι είχε ήδη αρχίσει και από τα νεύρα μου την έκλεισα τη ριμάδα.
Άντιτς χώμα... δε ξέρω αν φταίει η έλλειψη ντόπας ή η καινούγια είναι β διαλογής. Μάλλον άφησαν το ντοπάρισμα για το β' εξάμηνο ενώ οι υπόλοιποι από νωρίς,. -
Δεν εινο μονο αυτα , ειναι κ το γεγονος οτι δεν παιζει αμυνα κ δεν δειχνει διαθεση να παιξει αμυνα. Ο ντορσι μπορει να λεει καποιες αληθειες αλλα δεν κοιταζει να βελτιωθει λιγακι παρα μονο κανει αχρειαστες τριπλες στην κορυφη της ρακετας που προκαλουν νευρικοτητα σε ολη την ομαδα. Προφανως εχει τελειωσει απο τον ολυμπιακο κ σ αυτο δεν φταιει ο μπαρτζωκας αλλα ο τρελος ψυχισμος του
-
Ο Ιβκοβιτς αν και δεν ειναι ευρεως γνωστο,ειναι μεγαλος μαστορας και στην διαχειριση της ψυχολογιας των παιχτων
Ο Μπαρτζωκας δεν φαινεται να ειναι,εχει μια παθητικη σταση.
Παντως το ροστερ ειναι ιδιο με περισυ και με λιγες καλες προσθηκες( ο Περπερογλου μαλιστα παιζει καλα με το καλημερα σε ολα σχεδον τα ματς,ο Σπανουλης εκανε χρονια να παιξει καλα κατα του βαζελου ),δεν δικαιουται κανεις να πει οτι το υλικο δεν ειναι καλο. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Ιβκοβιτς αν και δεν ειναι ευρεως γνωστο,ειναι μεγαλος μαστορας και στην διαχειριση της ψυχολογιας των παιχτων
Ο Μπαρτζωκας δεν φαινεται να ειναι,εχει μια παθητικη σταση.
Παντως το ροστερ ειναι ιδιο με περισυ και με λιγες καλες προσθηκες( ο Περπερογλου μαλιστα παιζει καλα με το καλημερα σε ολα σχεδον τα ματς,ο Σπανουλης εκανε χρονια να παιξει καλα κατα του βαζελου ),δεν δικαιουται κανεις να πει οτι το υλικο δεν ειναι καλο.Μα το υλικο ειναι πολυ καλο σε αντιθεση με εμας που και το υλικο φαινεται μετριο αλλα και ολοκαινουργια ομαδα ειναι.
Απλα η γνωμη μου ειναι πως και οι 2 προπονητες δεν κανουν για τετοιες ομαδες
Ομαδες που εκτος απο το πρωταθλημα ελλαδος,καθε χρονο εχουν στοχο αν οχι την κουπα τουλαχιστον το F4
Δεν βλεπω λοιπον πως καποια απο τις 2 ομαδες ειναι ικανη να φτασει F4 με μετριους προπονητες
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)