-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
αχχαχααχχαχαχαχαχααρχισανε στο ειπα...φαουλ στον τσαρτσαρη απο αντιτς...αψχχαχαχαχα
φαουλ απ τον τσαρτσαρη τιποτα...
φαουλ τωρα...τα βλεπεις; Σας βλεπουν ρε ζωα γκρι,ποσα παιρνετε πια;
Καμία βολή θα σουτάρετε;
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μαρεσει που ο φιλος ελεγε οτι ο παο θα αργησει να φτασει στις βολες....μεσα σε 20 δευτερα...αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΑν δυσκολεύεσαι να μετρήσεις μέχρι το πέντε, χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου. 3 εχει ο Παναθηναϊκός ακόμη.
-
Ελα,σοβαρα;
Εσυ καρντασι μου που εχεις ματακια ειδες τωρα το ριπλει του περπερογλου; Η δεν τρως πολυ ψαρακι;
-
Ανεξαρτήτως της σφαγής του παναθηναικού σήμερα, τι διαμάντια αράπηδες είναι αυτοί που έχει;
-
χχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα φαουλ στο σλουκα κανενα...χαχαχαχαχαχαχ τι φαρα ρε πουστη μου
-
Αναμενόμενο...
-
Μακάρι να κερδίσει ο βάζελος να σταματήσουμε να σας ακούμε και να σας διαβάζουμε για 4 μήνες τουλάστιχον.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
οι γκρι ζεσταινονται για την 4η περιοδο κλασσικα....με εχει παρει ο υπνος με αυτο το συνοθυλευμα τον ολυμπιακο.
** με μειονεκτημα εδρας επι του πρωταθλητη ευρωπης**
ΥΓ:Επεισοδια παλι απο τους αγνους φιλαθλους του οσφπ
Βαγγελα βγες να κανεις δηλωσεις...διδασκετε ηθος... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ελα,σοβαρα;Εσυ καρντασι μου που εχεις ματακια ειδες τωρα το ριπλει του περπερογλου; Η δεν τρως πολυ ψαρακι;
Το χεράκι του πανω στο αριστερό χέρι του Λάσμε το είδες ή όχι;
Και τώρα αυτό που περιμέναμε εφόσον κέρδιζε ο Παναθηναϊκός. Το παιχνίδι δε θα τελείωνε.
-
Προφανως οταν ο αλλος δινει τα λεφτακια του να δει ακουμπημα κουνουπιου στον πλουταρχο του μπασκετ (διαμαντιδη) για φαουλ και οι κλωτσιες σε αιφνιδιασμο να περνανε στο ντουκου αυτα θα κανει. Και φυσικα αυτα τα εσπειραν οι φαρμακοτριφτες,τωρα τα θεριζει ολος ο φιλαθλος κοσμος.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Προφανως οταν ο αλλος δινει τα λεφτακια του να δει ακουμπημα κουνουπιου στον πλουταρχο του μπασκετ (διαμαντιδη) για φαουλ και οι κλωτσιες σε αιφνιδιασμο να περνανε στο ντουκου αυτα θα κανει. Και φυσικα αυτα τα εσπειραν οι φαρμακοτριφτες,τωρα τα θεριζει ολος ο φιλαθλος κοσμος.χαχαχα νασαι καλα που μετα το συνοθυλευμα σας βρηκαμε εσενα συνεχιστη να μας προσφερεις απλετο γελιο
-
Ελπίζω αν ξαναρχίσει να κάτσουν οι γάβροι να χέσουν, αλλιώς παίζουν με την σωματική τους ακεραιότητα έαν γίνει 4ο μάτς σε ΟΑΚΑ....
Κρίμα αλλά και αναμενόμενο.
Σήμερα που σκόραρε ο ΠΑΟ 70+ τι φταίει;;; Πάλι οι γκρίζοι που τρώει κάτι τζαρτζαρίσματα ο Μαικ και δεν σφυρίζουν;
Ειλικρινά δεν θέλω να ξαναρχίσει
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αναμενόμενο...Μάζευαν τα πανιά 10 λεπτά πριν κάνουν ότι έκαναν. Άρα δεν 'ξέσπασαν' αλλά ήταν προμελετημένο το πράγμα.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Προφανως οταν ο αλλος δινει τα λεφτακια του να δει ακουμπημα κουνουπιου στον πλουταρχο του μπασκετ (διαμαντιδη) για φαουλ και οι κλωτσιες σε αιφνιδιασμο να περνανε στο ντουκου αυτα θα κανει. Και φυσικα αυτα τα εσπειραν οι φαρμακοτριφτες,τωρα τα θεριζει ολος ο φιλαθλος κοσμος.
χαχαχα νασαι καλα που μετα το συνοθυλευμα σας βρηκαμε εσενα συνεχιστη να μας προσφερεις απλετο γελιο
Μαλακα θα ερθω στο λουτρακι να σε τρελανω μετα αν συνεχισεις..
-
Pasxos πάλι όταν έχει φάπα εμφανίζεσαι ρε γμτ! Bad timing!
Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι είσαι πράσινο τρόλ!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
χαχαχα νασαι καλα που μετα το συνοθυλευμα σας βρηκαμε εσενα συνεχιστη να μας προσφερεις απλετο γελιο
Μαλακα θα ερθω στο λουτρακι να σε τρελανω μετα αν συνεχισεις..
μλκ αν μου το σφυριξουν οτι ερχεσαι,εγω θα φευγω
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Προφανως οταν ο αλλος δινει τα λεφτακια του να δει ακουμπημα κουνουπιου στον πλουταρχο του μπασκετ (διαμαντιδη) για φαουλ και οι κλωτσιες σε αιφνιδιασμο να περνανε στο ντουκου αυτα θα κανει. Και φυσικα αυτα τα εσπειραν οι φαρμακοτριφτες,τωρα τα θεριζει ολος** ο φιλαθλος κοσμος.**Αυτό ακριβώς.
Ειδικά ο φίλαθλος κόσμος που είναι σήμερα στο γήπεδο. -
Εκκενωση ζητουν....
Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εκκενωση ζητουν....Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
και αλλη εκενωση?
Αφου τα σορτσακια τους ειναι ηδη καφε...
ποσο πια? -
23:05 Ο Βασίλης Ξανθόπουλος έχει χτυπηθεί με γροθιά από οπαδούς του Ολυμπιακού.
Μάγκες Πειραιωτες.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)