-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
@Bayern7Σε είχα παρεξηγήσει και μετανιώνω (ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ!)
Τώρα το nick σου είναι καταχωρημένο στο μυαλό μου λίγο παραδίπλα απ'το Ρισπέκ!
Και το πιο ωραίο είναι οτι δίνω περίπου 70% πιθανότητες να μην είσαι καν Ολυμπιακός! (όχι ότι έχει σημασία δλδ)
+οο
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Δεν τον άφησε η αστυνομία.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
My balls are moving, one next to the other. Από πότε ο Δημητράκης κάνει ότι του λέει η Αστυνομία? Εγώ τώρα που δεν είμαι συνδεσμίτης, που στο διάολο θα βρω εισιτήριο? Θα τρέχω στο Mall στο Viva?
-
Βασικα ο Bayern με τις τρολιες του, που ηταν απο παλια ολοφανερες τρολιες εχει ξεφτυλισει και εκθεσει κατι τυπους που το παιζουν αντικειμενικοι και με την πρωτη τρολια του Bayern εδειχναν τον χαρακτηρα τους. Εχω γελασει αρκετα κατα καιρους...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
My balls are moving, one next to the other. Από πότε ο Δημητράκης κάνει ότι του λέει η Αστυνομία? Εγώ τώρα που δεν είμαι συνδεσμίτης, που στο διάολο θα βρω εισιτήριο? Θα τρέχω στο Mall στο Viva?
Εμ ναι, όπως έτρεξα κι εγώ από την Πέμπτη;
ΑΝ βρεις, είχαν μείνει πολύ λίγα. Πάντως δεν ίσχυσε αυτό που έλεγαν ότι θα είχαν προτεραιότητα όσοι είχαν πάει με τον Πανιώνιο.
ΥΓ: Θπανούληθ;
-
ΑΝ βρεις, είχαν μείνει πολύ λίγα. Πάντως δεν ίσχυσε αυτό που έλεγαν ότι θα είχαν προτεραιότητα όσοι είχαν πάει με τον Πανιώνιο.
ΥΓ: Θπανούληθ;
Ναβαροθπανουλης
xperia z 4.2.2 aosp
-
Εμ ναι, όπως έτρεξα κι εγώ από την Πέμπτη;ΑΝ βρεις, είχαν μείνει πολύ λίγα. Πάντως δεν ίσχυσε αυτό που έλεγαν ότι θα είχαν προτεραιότητα όσοι είχαν πάει με τον Πανιώνιο.
Όποιος θέλει απόκομμα με Πανιώνιο για 'σειρά προτεραιότητας' με γαύρο, του δίνω το δικό μου...σιγά μην βρείτε και σιγά μην ισχύσει...
Η λύση είναι μία, την εφαρμόζω εδώ και πολλά χρόνια
Κάρτες διαρκείας
http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=3888 -
Γράφει στο site ότι η προτεραιότητα θα ίσχυε για 2 μέρες από την έκδοση των εισιτηρίων. Από και πέρα θα τα έδιναν κανονικά.
-
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Όποιος θέλει απόκομμα με Πανιώνιο για 'σειρά προτεραιότητας' με γαύρο, του δίνω το δικό μου...σιγά μην βρείτε και σιγά μην ισχύσει...
Η λύση είναι μία, την εφαρμόζω εδώ και πολλά χρόνια
Κάρτες διαρκείας
http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=3888Έξι χρόνια είχα, φέτος το έκοψα. Διαρκείας για Πέδουλα δε δίνω, κι πλήρωσα παραπάνω λεφτά για λιγότερα παιχνίδια.
Γράφει στο site ότι η προτεραιότητα θα ίσχυε για 2 μέρες από την έκδοση των εισιτηρίων. Από και πέρα θα τα έδιναν κανονικά.
Δεν ίσχυσε καθόλου.
-
-
-
credit στον ΠΑΟ για την καλή εμφάνιση...χμ...δηλαδή στους Λασμε, Γκιστ και Καρι που διέλυσαν τον Οσφπ παρά τις προσπάθειες του Ουκιτς και με προπονητή τον Πεδουλάκη!
από τους πιο εντυπωσιακες εμφανίσεις σε θέαμα σε τελικό που θυμάμαι!Οσφπ απλά για κλάματα σε αυτό το παιχνίδι!
-
Μου τα πήρε τα 20 τελικά ο Δημητράκης. Να δω τι θα τα κάνει...ούτε για 0.5gr δεν φτάνουν...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μου τα πήρε τα 20 τελικά ο Δημητράκης. Να δω τι θα τα κάνει...ούτε για 0.5gr δεν φτάνουν...5-6 φιλοι μου βαλαν κατι φωτο του cover στα προφιλ τους στο facebook.Αυτοι πρεπει να μυτιασαν μισοκιλα για να χουν προτυπο τον Δημητρακι.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Προσπαθεια Σοφο για 360 στο ζεσταμα. Παιζει να μην εχω δει πιο αστεια σκηνη στη ζωη μου. Σα να βλεπεις χιπο να κανει μπαλετο!
Sent from my GT-I9300
-
epic fail το κάρφωμα Πρίντεζη
-
Πολυ ησυχία....
xperia z 4.2.2 aosp
-
Λοιπόν (1) δεν είχε 18.000 μέσα, πρέπει να ήταν 17.500 (2) ο Ματσιούλις πρέπει να κάνει μερικά crash-courses στο πως σουτάρουν (3) δεν ξέρω πως φάνηκε από την τηλεόραση, αλλά πρέπει να ήταν το πιο 'εκκλησία' ΟΑΚΑ που θυμάμαι σε τέτοια ματς, μόνο φωνή και ακόμα και ελάχιστες βρισιές (μπράβο μας), (4) αφού δεν κέρδισε αυτός ο -μέτριος- ΟΣΦΠ αυτόν τον κακό -επιθετικά- ΠΑΟ σήμερα, δεν ξέρω πότε θα το κάνει...να πούμε 3-0 ? Μάλλον νωρίς είναι, και μάλλον ένα ματς τουλάχιστον πρέπει να το πάρει ο γαύρος...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Λοιπόν (1) δεν είχε 18.000 μέσα, πρέπει να ήταν 17.500Πιστεύω ήταν αρκετά λιγότεροι. Γύρω στις 15-16.000 υπολογίζω.
Highlight της χρονιάς ο Δημητράκης που έκανε λες και την έριξε ο ίδιος την τάπα!
-
Τι κανετε φουφηδες;
Για αλλη μια φορα τραγικο μπασκετακι
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)