-
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/513172/apohorise-o-olympiakos
Αποχώρησε ο Ολυμπιακός!
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συναντήθηκαν για τα μέτρα ασφαλείας του δεύτερου τελικού με τους «ερυθρόλευκους» να ζητούν να εκκενωθεί όλη η εξέδρα πίσω από τον πάγκο της ομάδας!Παράλληλα, υπήρξε αίτημα από τους «ερυθρόλευκους» να είναι άδειες και οι θύρες δεξιά και αριστερά της φυσούνα, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά. Η πλευρά τις αστυνομίας υπογράμμισε πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό, καθώς η φυσούνα θα φτάνει μέχρι το κέντρο, ενώ από τον Παναθηναϊκού τόνισαν πως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει των τελικών!
Μετά από αυτά η πλευρά του Ολυμπιακού αποχώρησε από τη σύσκεψη επειδή θεώρησε ότι δεν ικανοποιούνται τα αιτήματα της...
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ Γ@$#%%Ν ΚΙΟΛΑΣ ?!
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Oι μπασκέτες είναι μεταλλικές, τα μέταλλα είναι είδος προς εξαφάνιση
Προσωπικα σπασμενα ταμπλο βλεπω συνηθως
Για πες αποψε τι βλεπεις ??Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Miami @6 βλέπω γενικά ΕΚΤΟΣ αν σήμερα δω και πάλι το τέλειο μπάσκετ του Ποπ. Ο Λεμπρον είναι σε τρελλη κατάσταση, θλίβομαι με όσους μετράνε βήματα και παπαριές αντί να απολαύσουν ότι καλύτερο έχει παίξει μπάσκετ τον 21ο αιώνα. Αν ο περσινός ή ο προπέρσινος Λεμπρον είχε τον Μπος και τον Ντγουέιντ σε τέτοια κατάσταση θα ήταν εδώ και 3 βδομάδες για ψάρεμα όπως λένε και οι Σακ και Τσακ. Αλλά πέρα από τον Λάμπρο οι Χιτ εχουν πάρει πολύ βοήθεια από τον πάγκο και παίζουν σκυλίσια όλες οι δευτεράτζες τους. Τους πιστεύω αν και η λογική και η ανάλυση λέει Σπερς.
-
Νταξει κ εγω θλιβομαι για τον Λεμπρον που ειναι τετοιος παιχταρας και καθεται και μου φλοπαρει και κανει σα λουλου ΑΝ του δωσουν κανενα επιθετικο.Αλλα καθαρα προσωπικη αποψη/αντιπαθεια που δεν αναιρει οτι εδω και καιρο δεν υπαρχει ανθρωπος να παιζει μπασκετ στον κοσμο σε τετοια φορμα.
Πιστευω κ εγω οτι ο παγκος βοηθαει πολυ παραπανω απο γουειντ και μπος και αν ξεφουσκωσουν αυτοι για κανα 2 ματς,οι σπερς θα το εκμεταλλευτουν,οποτε κ εγω τεινω στα 6 ματς,δυσκολο το 7ο.Ο ποπ θα κανει τα μαγικα του,θα εχει ξυλικι η σειρα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Νταξει κ εγω θλιβομαι για τον Λεμπρον που ειναι τετοιος παιχταρας και καθεται και μου φλοπαρει και κανει σα λουλου ΑΝ του δωσουν κανενα επιθετικο.Έλα ρε εδώ άλλοι έχουν σαρώσει τα Μουντομπάσκετ και τα Ευρωμπασκετ με βασικό όπλο το φλόπινγκ. Στο Λεμπρόν μας πειράζει που το υπόλοιπο στυλ παιχνιδιού του είναι διαφήμιση για το άθλημα? Ο άνθρωπος κάνει εξωπραγματικά πράγματα και δεν έχει καν το ταλέντο του Κόμπε ή του Ντουράντ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έλα ρε εδώ άλλοι έχουν σαρώσει τα Μουντομπάσκετ και τα Ευρωμπασκετ με βασικό όπλο το φλόπινγκ. Στο Λεμπρόν μας πειράζει που το υπόλοιπο στυλ παιχνιδιού του είναι διαφήμιση για το άθλημα? Ο άνθρωπος κάνει εξωπραγματικά πράγματα και δεν έχει καν το ταλέντο του Κόμπε ή του Ντουράντ.
Ναι ρε συ δεν ειπα καπου οτι δεν ειναι ο καλυτερος.Αλλα στο δικο μου μυαλο υπαρχει η εξης διαφορα.Ας φλοπαρει η λουγκρα ο ναβαρο γιατι βαριεται να παιξει αμυνα και κυριως επειδη δε μπορει να παιξει αμυνα.Ο λεμπρον γιατι να αμαυρωνει εστω κ 1% την εικονα του με βλακειες χωρις λογο?Στο κατω κατω νομιζω κανει τα λιγοτερα φαουλ στο ΝΒΑ αναλογικα με το χρονο συμμετοχης του και σιγουρα παιζει φοβερη αμυνα οταν χρειαζεται.Το να πεφτει σαν ηθοποιος ειναι αστειο για εναν απο τους μεγαλυτερους αθλητες σημερα.
-
ο ΕΣΚΑΝ είπε όχι στο αίτημα για ντόπινγκ
Αρνητική απάντηση στον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει αίτημα να υπάρξει επιπλέον έλεγχος ντόπινγκ κατά τη διάρκεια των τελικών της Α1, ωστόσο η απάντηση του ΕΣΚΑΝ ήταν αρνητική.Ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε καταθέσει επίσημο αίτημα να υπάρξει επιπλέον έλεγχος ντόπινγκ στους τελικούς, ωστόσο το ΕΣΚΑΝ απάντησε αρνητικά,. με έγγραφο το οποίο φέρει την υπογραφή της κ. Χαράς Σπυροπούλου. Το όλο ζήτημα ξεκίνησε από δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο καλεί τόσο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όσο και τους ιδιοκτήτες της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, αδερφούς Αγγελόπουλους, να δώσουν απαντήσεις για το αν ο χώρος του μπάσκετ μολύνεται ή όχι από απαγορευμένες ουσίες.
Στο έγγραφο του ΕΣΚΑΝ, αναφέρεται πως ο έλεγχος πριν από τους αγώνες είναι παράνομος και πως δεν μπορεί να γίνει αιματολογικός έλεγχος με τον κίνδυνο να υπάρξει τραυματισμός στη φλέβα κάποιου αθλητή. Παράλληλα, τονίζεται πως θα γίνουν οι προβλεπόμενοι έλεγχοι, όπως ορίζονται από τον κανονισμό.
Επίσης σημειώνεται πως δεν επιτρέπεται βάσει της νομοθεσίας ο έλεγχος σε όλους τους αθλητές πριν ή μετά από τους αγώνες, καθώς υπάρχει συγκεκριμενος αριθμός δειγμάτων, που ορίζει η νομοθεσία.
http://www.gazzetta.gr/basketball/artic ... nathinaiko
Πριν ζητήσουν ελένχους κλπ δεν τα ήξεραν όλα αυτά;
-
Προφανώς και τα ήξεραν ρε BILL. Τι ρωτάς;
Παιχνίδι εντυπώσεων και μαλακίας είναι. Να χαμε να λέγαμε. -
-
Εγώ πιστεύω είναι δάκτυλος Γιώργη Μπαρατζώκα για να ιντριγκάρει τους παίχτες του.
-
Στο μπασκετ παραδοσιακα υπαρχει μεγαλη χαλαροτητα σε αυτα τα θεματα
Ο Οικονομου ηταν νομιζω που ελεγε οτι στον ΠΑΟ υπηρχε παγκος με φαρμακα και οποιος ηθελε επαιρνε
Στον γαυρο εχουμε πιο προσφατο παραδειγμα,κυριε Μακη μου τελειωσε το φαρμακο -
Και κατι για τον Ντραζεν
-
Ελεος με τον Ντραζεν
Ενας καλος παιχτακος ητανε οχι ο michael jordan,δεν ηταν καν λιγο ενδιαφερουσα προσωπικοτητα για να σταθεις λιγο παραπανω -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Και κατι για τον Ντραζεν -
Koιτα ρε τα κωλοπαπούδια που θα με βάλουν να δω το παιχνίδι...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Koιτα ρε τα κωλοπαπούδια που θα με βάλουν να δω το παιχνίδι...Ουτε εγω το ειδα live.Ο Lebron triple double παλι,αλλα βασει στατιστικων ο παγκος δε βοηθησε ιδιαιτερα.
Respect στα παππουδια και δαχτυλιδι asap στον T-MacSent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Στην τύχη ένα 4αρι να παρουν, με κλήρωση από όποιαδήποτε ομάδα να αντικαταστήσει τον Μπος θα το παρουν με τα χερια κάτω. Οταν διαβάζω για Big-3 και μέσα στους 3 μετράει και ο Μπος τραβάω κωλότριχες.
-
Ρε τα γερόντια. Το λέει ακόμα η ψυχούλα τους!
Και καλά αυτό το big-3 μαλακία ολκής είναι. O Wade εδώ και 2 χρόνια ψιλοπαραπαίει, ο Bosh είναι ο Bosh και μένει ο άλλος να πρέπει να κάνει triple-double σε κάθε αγώνα.
-
Ο bosh απλα αυτο το λιγο που παιζει οντως θα το επαιζαν ολα τα 4αρια του ΝΒΑ,αντε μονο στο σουτακι ξεχωριζει λιγο,αλλα τι να το κανεις..Το προβλημα του ειναι 100% στην αμυνα.Πιο σοφτ κ απο τον Παου ειναι η παλιολουγκρα.
-
-
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)