-
Σουτάκι not bad, eh?
-
ο Μπαρτζ δείχνει σοβαρός, νομίζω και μαθητής του Σούλη, έχει πολύ ψωμί να φάει κατά τη γνώμη μου ακόμα...
του δίνω credit ότι οι παίκτες του οσφπ δεν κωλώνουν να σουτάρουν ακόμα και αν η σχέση τους με το σουτ είναι πλατωνική -
Η εμφανιση του ΟΣΦΠ στο F4 δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που ειδαμε λιγες μερες πριν με την Εφες
Ηταν κανονικη μεταμορφωση επιπεδου transformers.
Αλλαξαν και οι παιχτες κλειδια,ο Ολυμπιακος θα μπορουσε ισως να κερδισει την Ρεαλ ακομα και αν δεν ξαναμπαινε ποτε ο Σπανουλης μεσα και εμενε ο Σλουκας.Ο Παπανικολαου ηταν καθε αλλο παρα καθοριστικος (βαρομετρο τον λεγαμε στην κανονικη περιοδο),ο Αντιτς που ηταν σε μονιμη πτωση μετα το καλο ξεκινημα στην σαιζον στην αμυνα επαιξε για δυο και βοηθησε και στην επιθεση.
Ειναι σαν να κατεβηκε αλλη ομαδα στο F4! -
Οι ομαδες που σηκωνουν τις κουπες ειναι αυτες που προετοιμαζονται για το Φ4 και την υπολοιπη σεζον κανουν τα απολυτως απαραιτητα (με κινδυνο βεβαια να παθεις ζημια στα προημιτελικα, βλ. Ολυμπιακος-Σιενα το 2011). Σε αυτο ο Μπαρτζωκας πηρε αριστα.
-
Αποψε εχω προαισθημα οτι θα κανει 3-2 το golden state μεσα στα παππουδια .Στην προχθεσινη παραταση ηταν χωμα,ποσο να ξεκουραστηκαν μεχρι σημερα?
Επισης η ΝΥ παιζει ματς διχως αυριο αποψε και πιστευω θα το κανει το 2-2,παρα τις μινι παρεξηγησεις που εχουν να επιλυσουν με τις δηλωσεις του Chandler. edit,απ'οτι διαβαζω,εχουν αμφιβολο τον Shumpert,οποτε ζορικα τα πραγματα
Επισης περι westbrook που πολλοι εδω μεσα δε τον ειχαμε και σε μεγαλη εκτιμηση,μας αποδεικνυει η ιδια η ομαδα του οτι καναμε λαθος αφου χαροπαλευει και στις δυο μεριες του γηπεδου χωρις αυτον.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δηλαδή με κινητά σκριν μειώνονται διαφορές 17 πόντων? Καλή φάση.Ακριβώς. Είναι ο νέος Μπατίστ.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
90 ποντους σε 3 δεκαλεπτα δε βαζεις με τα κινητα σκριν ενος παιχτη.Ξεχνας κατι αμυναρες του Χαϊνς,κατι τριπονταρες του Σπανουλη χωρις να προηγηθει σκριν,κατι ωραια ποσταρισματα του Περπερογλου.Εκτος κ αν τα βλεπεις ολα αρνητικα,τοτε πασο.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο Μπαρτζ δείχνει σοβαρός, νομίζω και μαθητής του Σούλη, έχει πολύ ψωμί να φάει κατά τη γνώμη μου ακόμα...
του δίνω credit ότι οι παίκτες του οσφπ δεν κωλώνουν να σουτάρουν ακόμα και αν η σχέση τους με το σουτ είναι πλατωνικήΟ Σούλης ήταν (και πιθανόν είναι ακόμα) ο καλύτερος Έλληνας προπονητής. Ήταν όμως πάντα αντιτουριστικός και δεν είχε κολλητούς ΑΡΔ όποτε δεν είχε ποτέ αντίστοιχο λιβάνισμα.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
90 ποντους σε 3 δεκαλεπτα δε βαζεις με τα κινητα σκριν ενος παιχτη.Ξεχνας κατι αμυναρες του Χαϊνς,κατι τριπονταρες του Σπανουλη χωρις να προηγηθει σκριν,κατι ωραια ποσταρισματα του Περπερογλου.Εκτος κ αν τα βλεπεις ολα αρνητικα,τοτε πασο.Ρε γαμώτο, μιλάω με γρίφους ή αναλύω διαφορικές εξισώσεις εδώ μέσα;
Πόσα χρόνια ακούγαμε παπαριές για κινητά σκριν του Μπατίστ; Ε λέω ότι τόσα χρόνια όλα αυτά ήταν παπαριές καθώς όλοι οι ψηλοί στην Ευρώπη έτσι σκρινάρουν.
ΥΓ: Μη μου λες για τις τριποντάρες του 'Σκοτώστε τον Βασίλη'. Μόλις έφαγα.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
90 ποντους σε 3 δεκαλεπτα δε βαζεις με τα κινητα σκριν ενος παιχτη.Ξεχνας κατι αμυναρες του Χαϊνς,κατι τριπονταρες του Σπανουλη χωρις να προηγηθει σκριν,κατι ωραια ποσταρισματα του Περπερογλου.Εκτος κ αν τα βλεπεις ολα αρνητικα,τοτε πασο.
Ρε γαμώτο, μιλάω με γρίφους ή αναλύω διαφορικές εξισώσεις εδώ μέσα;
Πόσα χρόνια ακούγαμε παπαριές για κινητά σκριν του Μπατίστ; Ε λέω ότι τόσα χρόνια όλα αυτά ήταν παπαριές καθώς όλοι οι ψηλοί στην Ευρώπη έτσι σκρινάρουν.
Οταν μιλας με υποννοουμενα ή οπαδικες ειρωνειες προφανως και μιλας με γριφους.Οταν λες με κινητα σκριν νικησε ο Ολυμπιακος,καταλαβαινω το δεδομενο,τωρα αν στο μυαλο σου τα εχεις αλλιως,δε γινεται να μαντευουμε.
Ο Σπανουλης τα εβαλε,τελειωσε τον τελικο με 20 ποντους και γεια σας.Οσο να ξερνας,εκανε καλο παιχνιδι,του βγηκαν τα σουτ.
-
Ο Σπανουλης τα εβαλε,τελειωσε τον τελικο με 20 ποντους και γεια σας.Οσο να ξερνας,εκανε καλο παιχνιδι,του βγηκαν τα σουτ.
Για αυτά λες;
-
Αστον,μολις εφαγε
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η εμφανιση του ΟΣΦΠ στο F4 δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που ειδαμε λιγες μερες πριν με την Εφες
Ηταν κανονικη μεταμορφωση επιπεδου transformers.
Αλλαξαν και οι παιχτες κλειδια,ο Ολυμπιακος θα μπορουσε ισως να κερδισει την Ρεαλ ακομα και αν δεν ξαναμπαινε ποτε ο Σπανουλης μεσα και εμενε ο Σλουκας.Ο Παπανικολαου ηταν καθε αλλο παρα καθοριστικος (βαρομετρο τον λεγαμε στην κανονικη περιοδο),ο Αντιτς που ηταν σε μονιμη πτωση μετα το καλο ξεκινημα στην σαιζον στην αμυνα επαιξε για δυο και βοηθησε και στην επιθεση.
Ειναι σαν να κατεβηκε αλλη ομαδα στο F4!Εντάξει, με την Εφές είχαμε και άλλα.
-
-
-
Ρε γαμώτο, μιλάω με γρίφους ή αναλύω διαφορικές εξισώσεις εδώ μέσα;
Οταν μιλας με υποννοουμενα ή οπαδικες ειρωνειες προφανως και μιλας με γριφους.Οταν λες με κινητα σκριν νικησε ο Ολυμπιακος,καταλαβαινω το δεδομενο,τωρα αν στο μυαλο σου τα εχεις αλλιως,δε γινεται να μαντευουμε.
Η αλήθεια είναι ότι ΠΑΝΤΑ, ΟΛΟΙ εννοούν ακριβώς αυτό που λένε.
Τι να κάνουμε, στο Tapatalk δεν έχω βρει να έχει emoticons...
-
Όχι ρε φίλε, δηλώσεις του Μπαναότ στην Κίνα 'πρέπει να έχουμε υπομονή'.
-
Κοιταχτε ολη τη κινηση στο 4ο τριποντο. Καθομουν sto live και εβλεπα το σπριντ του και την ενταση που εβγαλε για να ξεμαρκαριστει λεω αποκλειεται να εχει κουραγιο να σηκωθει να το βαλει με ηρεμια και...φλαπ.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Κοιταχτε ολη τη κινηση στο 4ο τριποντο. Καθομουν sto live και εβλεπα το σπριντ του και την ενταση που εβγαλε για να ξεμαρκαριστει λεω αποκλειεται να εχει κουραγιο να σηκωθει να το βαλει με ηρεμια και...φλαπ.Δες Ναβάρο.
-
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)