-
περιμενει ο durantula τα ισπανακια με αγριες διαθεσεις....http://hangtime.blogs.nba.com/2012/08/0 ... -our-best/
-
Πολυ αγριες διαθεσεις τους βλεπω...
-
φανταστικό απο άποψη εξέλιξης το παιχνίδι
-
Πολυ κακο μπασκετικα παιχνιδι ομως...
-
Τους έβγαλε τη Παναγία η Ισπανία αλλά νίκησαν οι Αμερικάνοι.
-
Tα αμερικανα είχαν τόση εμπιστοσύνη στις επιθετικές τους δυνατότητες που δεν έκαναν καμμία προσπάθεια στις 3 πρώτες περιόδους να παιξουν άμυνα. Βάλε και ότι οι διαιτητές έκαναν ότι μπορούσαν να μην ανοίξει το παιχνίδι, γλίτωσαν οι αχώνευτοι το +40.
Πάντως το συμπερασμα του τουρνουα είναι ένα: Ντουραντ - Λεμπρον σημειώσατε 1.
-
Δεν είμαι και ο πλέον ειδικός, αλλά αυτή Αμερική πρέπει να ήταν από τις «λιγότερο» ομάδες του ολυμπιακού τουρνουά. Εκπληκτικές μονάδες, αλλά έλλειψη σχεδιασμού και τακτικής ως ομάδα, ειδικά στην άμυνα. Όταν ζορίζονταν άρχιζαν τις ατομικές ενέργειες στην επίθεση και τελείωναν το παιχνίδι.
-
O elvet εχει δικιο.Η αληθεια ειναι οτι εβλεπες κανενα σκριν που και που αλλα για πικ ν ρολ ουτε λογος και καπου εκει σταματουσε η ομαδικοτητα.Αμυνες βγαζαν δυνατες αλλα αυτο οφειλεται κατα πολυ στη φυσικη τους κατασταση και στην καυλα τους να τρεξουν αιφνιδιασμο
Kατα τ αλλα δεν ηταν κ ο,τι καλυτερο εχει επιδειξει η Team usa,αλλα τα παιδια και ολομοναχοι να επαιζαν ξερουν πολυ μπασκετ και δεν υπηρχε καν συγκριση με οποιαδηποτε αλλη ομαδα του τουρνουα -
Μα τα isolation plays είναι το σήμα κατατεθέν του αμερικάνικου μπασκετ ειδικά όταν έχεις 5 σταρ στην ομάδα βγαίνουν και εύκολα. Όσο έπαιξε ζώνη η Ισπανία (πάνω από 30' δηλαδή) ήταν κάπως δύσκολα, γιαυτό και έγινε κατάχρηση του σουτ.
Όσο για τον αν ήταν ότι καλύτερο, σίγουρα ήμασταν άτυχοι. Με Χαουαρντ και Μπος διαθέσιμους (τον Γρίφιν δεν τον έχω σε τόσο υπόληψη προς το παρόν) δε θα ήταν τόσο γυμνή στο 5. Ή αν είχαν καλέσει τον αγαπημένο Γκαρνέτ. Ο Τσαντλερ σε τέτοιο επίπεδο είναι καλός για 10' να ρίξει ξύλο όχι βασικός, ο Λαβ έχει ακόμα πολλά να αποδείξει και ο Ντέιβις ακόμα είναι ανύπαρκτός. Χαρντεν, Ντέιβις, Ιγκονταλα και ένας απο τους Τσαντλερ/Λαβ θα μπορούσαν να λείπουν και να είχαμε Γουέιντ, Ρόουζ, Χαουαρντ, Ολντριτζ ή Μπος. Τότε ναι θα υπήρχε κόντρα με το 92. Τωρα όχι.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μα τα isolation plays είναι το σήμα κατατεθέν του αμερικάνικου μπασκετ ειδικά όταν έχεις 5 σταρ στην ομάδα βγαίνουν και εύκολα. Όσο έπαιξε ζώνη η Ισπανία (πάνω από 30' δηλαδή) ήταν κάπως δύσκολα, γιαυτό και έγινε κατάχρηση του σουτ.Όσο για τον αν ήταν ότι καλύτερο, σίγουρα ήμασταν άτυχοι. Με Χαουαρντ και Μπος διαθέσιμους (τον Γρίφιν δεν τον έχω σε τόσο υπόληψη προς το παρόν) δε θα ήταν τόσο γυμνή στο 5. Ή αν είχαν καλέσει τον αγαπημένο Γκαρνέτ. Ο Τσαντλερ σε τέτοιο επίπεδο είναι καλός για 10' να ρίξει ξύλο όχι βασικός, ο Λαβ έχει ακόμα πολλά να αποδείξει και ο Ντέιβις ακόμα είναι ανύπαρκτός. Χαρντεν, Ντέιβις, Ιγκονταλα και ένας απο τους Τσαντλερ/Λαβ θα μπορούσαν να λείπουν και να είχαμε Γουέιντ, Ρόουζ, Χαουαρντ, Ολντριτζ ή Μπος. Τότε ναι θα υπήρχε κόντρα με το 92. Τωρα όχι.
Ησασταν?
Απλα αυτη η εθνικη μου βγαζε μια χαλαροτητα.Να το κανουμε το σουτακι κ αμα δε μπει στ αρχιδια μας και τετοιο στυλακι που το παρουσιαζουν οι teams usa εδω και αρκετα τουρνουα.Δε με τρελαινει ομολογω κ ας ειμαι ''καμμενος'' με το NBA.Στα playoffs και αμυνες θα δεις και γενικα παιζεται καλο μπασκετακι.Η εθνικη τους πιο soft απ οσο θα την ηθελα -
Όλοι οι φίλοι του μπασκετ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Όλοι οι φίλοι του μπασκετΠαντως κατι πρεπει να κανουν εκει στην Αμερικη με τους ψηλους..Bosh,aldridge σε εποχες garnett-shaq θα ηταν Β διαλογης παιχτες
-
Εδω οι Νικς περσι εδιωξαν τον Μπιλαψ και εμειναν χωρίς αξιόλογο κοντό (μέχρι να βγει ο Λιν) για να πάρουν τον Τσαντλερ. Ελεος
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εδω οι Νικς περσι εδιωξαν τον Μπιλαψ και εμειναν χωρίς αξιόλογο κοντό (μέχρι να βγει ο Λιν) για να πάρουν τον Τσαντλερ. ΕλεοςΟι νικς δεν ειναι και το ορθολογικοτερο παραδειγμα μεταγραφικων επιλογων,κατα καιρους εχουν κανει επικες πατατες(Και σε επιλογες προπονητων )
-
Δεν ξέρω αν το έδειξαν στην Ελλάδα αλλά μετά το τέλος του παιχνιδιού πέρασαν όλα τα μεγάλα αστέρια του ΝΒΑ (αρχής γενομένης φυσικά με Bryant και στη συνέχεια James και σια ένας-ένας) για συγχαρητήρια-respect στον Gasol. Λογικό, τόσα χρόνια παίζουν αντίπαλοι και έχει και δαχτυλίδια αλλά ήταν ωραίο (το Marc και τα λοιπά Ισπανά του ΝΒΑ του φτυσιματού όμως...)
Το παιχνίδι όμως δεν άντεχε σε καμία σοβαρή κριτική... (πιο καλό ήταν το ΗΠΑ-Λιθουανία)
EDIT: Durant παιχταράς, τον είχα δει και πρόπερσι στο ΟΑΚΑ και μου είχε κάνει εντύπωση
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Στο μεταξύ τέλος ο Σιζέφσκι από τις ΗΠΑ
http://www.sport24.gr/Basket/telos_epoxhs_sizefski_stis_hpa.1891596.html -
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΟΚ λοιπόν, ξεκινάμεΤεράστια μεταγραφή από το Μαϊάμι. Ο καλύτερος σουτέρ στον κόσμο (κάποιοι λένε όλων των εποχών, δεν μπορώ να ξέρω) ο Ρέι Άλεν, συμφώνησε με τους Χιτ για 3 χρόνια και λίγα λεφτα (3 το χρόνο). Αν σκεφτούμε ότι ο Μπατιέ και ο Μάικ Μίλερ είχαν τρελά ποσοστά στα τρίποντα επειδή ο Wade και ο Λαμπρος τραβούσαν 2 παίκτες και ήταν μόνιμα παρκαρισμένοι, φανταστείτε 20-25' κάθε αγώνα να τρεχει γύρω-γυρω ο Άλεν και να κοπανάει ξεμαρκάριστος. Μάλλον μόλις χάλασαν τα όνειρα του Νας και του Κόμπε (και του Γκραντ Χιλ που λέγεται ότι θα πάει μπας και πάρει δαχτυλίδι)
Τελικα οι Lakers μολις χαλασαν τα ονειρα σε ολους με την μεταγραφη του Howard!
http://nba.sport24.gr/article/1887919/kai-howard-kai-gasol-oi-lakers
-
-
ΤΏΡΑ στην ΕΤ-hd έχει παγκόσμιο πρωτάθλημα 3on3 στο Ζάππειο! Γυναίκες προς το παρόν, σε λίγο παίζουν οι δικές μας με την Τσεχία.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)