-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πόσα λίγα ξέρεις θαυμαστή του χοντρού και του υπόδικου...Πάρτο πίσω αυτό. Εγώ είμαι απέναντι και κάνω αμείλικτη κριτική στον χοντρό, ιδρωμένο μπουνταλά, τον μαουνιέρη με τα συγκαμένα μπούτια που παριστάνει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.
Είμαι σκληρά Κοκκαλικός.
Δλδ τώρα που το ξανασκέφτομαι αν ιδρύσει ο Πρόεδρος (ο Ένας, Αυτός) νέα ομάδα με το όνομα Κοκκαλιακός, αυτήν την ομάδα θα υποστηρίζω.
ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ.
ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΕ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΣ, ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ. ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΚΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΑΦΡΑΓΚΟ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΣΟΥ. -
To πληκτρολόγιό μου γέμισε ξερατά...
-
Ε πως αλλιώς να φτιάξεις αυτούς τους ώμους? Ναι μεν γυμναστήριο, ναι μεν σωματοδομή, αλλά ο πούστης είναι σαν ψεύτικος. Όλο και κάτι θα χει χαπακώσει.Εντάξει, οι ώμοι δε μου φαίνονται θέμα ντόπας, περισσότερο θέμα γενετικό.
Η φόρμα που περνάει όμως...
-
Πάμε γερά για το διπλό (δύσκολο αλλά....). Για να είμαι εντάξει και με την συνείδησή μου το έπαιξα διπλό και στο στοίχημα
-
3 foul ο ισάξιος του Γκαλη σε 4,5 λεπτά;;;;
ΩΩΩΩΩΩΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑSent from my iPhone using Tapatalk 2.0.5
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ήπιε από τα πειραιώτικα νερά... ...δεν είχε και το φάρμακο του Μπουρούση και του Hines...
-
Χαλια ξεκινημα ο ΠΑΟ,εχει μαλλον ηδη χασει το ματς πριν καν τελειωσει το πρωτο 10λεπτο
Bring on τις φωτογραφιες με τις γκριματσες του Πεδουλακη -
Σε έχει πονέσει πολύ ε;
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Χαλια ξεκινημα ο ΠΑΟ,εχει μαλλον ηδη χασει το ματς πριν καν τελειωσει το πρωτο 10λεπτο
Bring on τις φωτογραφιες με τις γκριματσες του Πεδουλακη2 ανύπαρκτα φάουλ στον ΔΔ σε 4 λεπτά.
Και η Φλοπερλόνα στο F4.
-
Μια χαρά είναι η διαιτησία. Αν σε 3ο ματς δεν έχει βρεθεί ένας υποτυπώδης τρόπος καταπολέμησης της ζώνης και με τα σημερινά ποσοστά των gay δεν κερδίζεις μέχρι αύριο να παίζεις.
-
Ο Σοφο εχει ηδη φαει 2 ταπες απο τον Τζαβαι που κανει παρτυ και επιθετικα
Ο ΔΔ ειναι παλι αρνητικος στην επιθεση
Ο πουθενάς ο Μπανκς ουτε μια ασιστ δεν εχει βγαλει,ισως τον παρει η ΑΕΚ του χρονου;Απο την αλλη μερια εχει λιγο ξυπνησει ο Λορμπεκ που γενικα ηταν κακος σε αυτη την σειρα
-
Μια χαρά είναι η διαιτησία. Αν σε 3ο ματς δεν έχει βρεθεί ένας υποτυπώδης τρόπος καταπολέμησης της ζώνης και με τα σημερινά ποσοστά των gay δεν κερδίζεις μέχρι αύριο να παίζεις.Ωραία, πες μου τι έκανε στο 2ο και στο 3ο φάουλ ο ΔΔ.
-
Μια χαρά είναι η διαιτησία. Αν σε 3ο ματς δεν έχει βρεθεί ένας υποτυπώδης τρόπος καταπολέμησης της ζώνης και με τα σημερινά ποσοστά των gay δεν κερδίζεις μέχρι αύριο να παίζεις.Μα δεν χρειάζεται να δώσει πέναλτυ ή κόκκινη. Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ και πρόπερσυ, 2-3 φαουλάκια στον ΔΔ στο πρώτο δίλεπτο, και ήδη έχεις δώσει ένα 55-45 στη Φάρσα. Βάλε και 2-3 επιστημονικά σφυριγματάκια εδώ και εκεί, συν το ότι προφανώς κάνανε αλλαξοκωλιές όλο το βράδυ χθες οι ισπανοί, φτάνουν....
-
3 καθαρά φάουλ και ίσως ένα που ήταν δεν ήταν.
Επιτέλους βρέθηκε ένας διαιτητής να σφυρίζει ότι βλέπει. Να σφυρίζει το βρώμικο παιχνίδι του αγκωνίδη. -
Επιτέλους βρέθηκε ένας διαιτητής να σφυρίζει ότι βλέπει. Να σφυρίζει το βρώμικο παιχνίδι του αγκωνίδη.Μιλάνε οι μεγάλοι εδώ, πήγαινε να παίξεις με τα κουβαδάκια σου...
-
Επιτέλους βρέθηκε ένας διαιτητής να σφυρίζει ότι βλέπει. Να σφυρίζει το βρώμικο παιχνίδι του αγκωνίδη.Εγώ λέω να μου πεις που να στείλω τα Aloperidin.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Bring on τις φωτογραφιες με τις γκριματσες του Πεδουλακη2 ανύπαρκτα φάουλ στον ΔΔ σε 4 λεπτά.
Και η Φλοπερλόνα στο F4.
Πως το είπες την άλλη φορά εσύ? Ότι όσο είδες τον τέταρτο αγώνα του ολυμπιακού ήταν οκ η διαιτησία? Οκ..Ας πω κάτι παρόμοιο...στη δεύτερη περίοδο μια χαρά ήταν η διαιτησία για εσάς!! Χαχαχα! Φάε κι εσύ ένα λαμονικα να γουστάρεις.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Επιτέλους βρέθηκε ένας διαιτητής να σφυρίζει ότι βλέπει. Να σφυρίζει το βρώμικο παιχνίδι του αγκωνίδη.Μιλάνε οι μεγάλοι εδώ, πήγαινε να παίξεις με τα κουβαδάκια σου...
Όντως είστε μεγάλοι...
Καθρεφτάκι.Εντάξει αρχίστε να συνηθίζετε. Συνηθίσατε στο κανονικό το άθλημα το αντρικό να είστε 6ο-7οι και να παίζετε μπαράζ με τον Πανόπουλο, στο βόλλευ πέφτετε στην β κατηγορία, στο μπάσκετ σιγά σιγά τσο και λο και εκεί, polo μια ζωή ανύπαρκτοι (μπρατσάκια και τα σχετικά). Ε ντάξει πριν καμιά βδομάδα πανηγυρίσατε πρωτάθλημα μπάσκετ, γυναικείο Μόνο αυτό σας έμεινε γιατί και στο γυναικείο βόλλευ το σηκώσαμε το double.
ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΒΑΖΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΣ. -
Πολύ δύσκολα ο βάζελος. Όσο βέβαια η διαφορά είναι στο 10αρικο, θεωρητικά θα έχει ελπίδες αλλά και παλι...
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Μια χαρά είναι η διαιτησία. Αν σε 3ο ματς δεν έχει βρεθεί ένας υποτυπώδης τρόπος καταπολέμησης της ζώνης και με τα σημερινά ποσοστά των gay δεν κερδίζεις μέχρι αύριο να παίζεις.
Ωραία, πες μου τι έκανε στο 2ο και στο 3ο φάουλ ο ΔΔ.
Ντάξει ρε συ στη Βαρκελώνη παίζουν. Λίγο έδρα να σφυράει τα δίνει. Και τα 3 του Τόμιτς δεν ήταν 100%.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Και η Φλοπερλόνα στο F4.
Πως το είπες την άλλη φορά εσύ? Ότι όσο είδες τον τέταρτο αγώνα του ολυμπιακού ήταν οκ η διαιτησία? Οκ..Ας πω κάτι παρόμοιο...στη δεύτερη περίοδο μια χαρά ήταν η διαιτησία για εσάς!! Χαχαχα! Φάε κι εσύ ένα λαμονικα να γουστάρεις.
Sent from my Neo V using Tapatalk
Ακόμα περιμένω συγκεκριμένες φάσεις όμως. Γιατί οι Τούρκοι είχαν φάσεις να φωνάζουν στο τέλος.
Βέβαια, θα πρέπει να ξέρεις και τους κανονισμούς για να πεις...
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)