-
Η πέμπτη αναμέτρηση της σειράς με την Μπαρτσελόνα, ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να ζητήσει αναβολή του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (21/04, 5μ.μ.).
http://www.gazzetta.gr/a1-andron/articl ... athinaikos -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ρε παιδιά τι πικερό (που λέει κι ο Μισσας) σε ζώνη λέτε; Τα πικερά βασίζονται στο ότι θα βγει ο παίκτης που μαρκάρει τον ψηλό στην αλλαγή πάνω στο μαρκάρισμα του κοντού και ο παίκτης που κάνει το σκριν θα πάρει ασσίστ και θα βγει μόνος του με το καλάθι. Στη ζώνη ο παίκτης που τρώει το σκριν αφήνει τον παίκτη και τον αναλαμβάνει ο διπλανός του στη ζώνη. Δε βγαίνει από την πίσω ζώνη κανείς να μαρκάρει, κλείνει συνήθως κάποιος από τα πλάγια. Πρέπει να γίνει πολύ γαμάτη κυκλοφορία για να πιάσει σε καλή ζωνη, σε 2-3 που έπαιζε χθες η Μπαρτσελόνα σχεδόν αδύνατον.
Δεν παίζονται μόνο στην κορυφή τα πικερά... Υπάρχουν και τα πλάγια, και αν είσαι και Ομπράντοβιτς παίζεις ακόμα και με τις μοίρες...
Όπου και να παίζονται πρέπει να βγει ο ψηλός έξω. Αυτό συμβαίνει στα μ2μ. Για να συμβεί σε ζώνη πρέπει να έχει ήδη λόγω κίνησης ή κάπως τελος πάντων να είναι ήδη ξεχαρβαλωμένη.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οταν επαιζα μπασκετ στο σχολειο ποτε δεν με ειχε σταματησει σκριν και παντα απορουσα για την χρησιμοτητα του οταν το εβλεπα στο χαζοκούτι
Απο τοτε το παιχνιδι εχει αλλαξει ακομα περισσοτερο καθοτι οι ψηλοι πλεον τρεχουν σαν τον Βεγγο πανω-κατω στην ρακετα και μαρκαρουν τον playmaker,το τριαρι και εναν που περναγε απεξω και ειδε φως.Καπως ετσι ο Ολυμπιακος στα μισα ματς της ευρωλίγκα δεν μπορει να παρει αρκετα αμυντικα ριμπαουντ γιατι οι ψηλοι του ειναι μονιμα εκτος θεσηςΑγαπάμε σκριν! Μεγάλη εφεύρεση! Επίσης αγαπάμε σκριν τύπου Μπατίστ ή Ζόραν Σάβιτς!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η πέμπτη αναμέτρηση της σειράς με την Μπαρτσελόνα, ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να ζητήσει αναβολή του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (21/04, 5μ.μ.).
http://www.gazzetta.gr/a1-andron/articl ... athinaikosΑυτά δεν μπορώ! Παίξτε ρε μαλάκες με Σκορδίλη, Γιαννόπουλο, Ξανθόπουλο και του άλλους αλλαγές, ίσα ίσα σαν μια καλή προπόνηση. Σιγά το ταξίδι μέχρι την εξωτική Πάτρα, 2 ώρες δρόμος...λες κι αν χάσουν θα αλλάξει κάτι...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Επίσης αγαπάμε σκριν τύπου Μπατίστ ή Ζόραν Σάβιτς!Σκριν υπερστροφικά ;
-
Σωστός ... Να δούμε και τον πιτσιρικά τον 17χρονο..
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
30 λεπτα και ο ΔΔ άποντος
Λιγα τα λογια για τον Αγιο
Δε μας είπες εχθές αν έφτασε η ώρα του Σπανούλη να αποσυρθεί.
Αλλη μια γιατι αλλο αθλημα βλεπουμε.
Τι ηταν σημερα ο ΔΔ στα πρωτα 25-30 λεπτα ? 0 (ΜΗΔΕΝ).Αμα ειναι να φτανω να χανω με 15 στο 3ο δεκαλεπτο για να βγαλει ασσιστ ο ΔΔ τι να το κανω.Εχει λιωσει ο ανθρωπος με την ψυχη στο στομα εβαλε 2 τριποντα προχθες και μαγκια του αλλα ως εκει.at the end o the day,μια χρονια ολοκληρη,2 ματς με τη barca θα θυμομαστε.
Μακαρι να φτασουν να το σηκωσουν και να το παρει μονος του ο ΔΔ,ομως και παλι τιποτα δεν αλλαζει στην αποψη μου.
Δεν ειναι αρκετος πια για 35λεπτα.Αν δε το βλεπεις ουτε εσυ ουτε οι insiders φιλοι σου,δε φταιω εγω.Ειλικρινα δεν εχω δει ποτε ξανα ΤΟΣΟ κουρασμενο παιχτη.Κουρασμενο τον λεω,οχι αμπαλο(Που προφανως δεν ειναι).Και τι να συγκρινω με Σπανουλη που ο ανθρωπος οσο και να μη τον παω κλεινει χρονια στην el με 15p μ.ο και 6 ασιστς σε 25 λεπτα?Για συγκρινε με τον ΔΔ : 31:38 λεπτα 8.2 (σχεδον οι μισοι ποντοι) και παλι σχεδον 6 ασιστς με ιδια λαθη.Να στο μεταφρασω?Με 6 λεπτα παραπανω φετος Ο ΔΔ το μονο που κανει ειναι να βαζει τους μισους ποντους σε σχεση με τον Σπανουλη και να κλεβει καμια μπαλα παραπανω.
bonus fyi γαυρος δεν ειμαι..Έχεις δίκιο. Σπανούλης MVP, ΔΔ περιφερόμενο πτώμα.
Δεν ασχολούμαι άλλο με το θέμα. Απλά έχεις δίκιο. Το λέει και ο Παπαδογιάννης άλλωστε.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ρε παιδιά τι πικερό (που λέει κι ο Μισσας) σε ζώνη λέτε; Τα πικερά βασίζονται στο ότι θα βγει ο παίκτης που μαρκάρει τον ψηλό στην αλλαγή πάνω στο μαρκάρισμα του κοντού και ο παίκτης που κάνει το σκριν θα πάρει ασσίστ και θα βγει μόνος του με το καλάθι. Στη ζώνη ο παίκτης που τρώει το σκριν αφήνει τον παίκτη και τον αναλαμβάνει ο διπλανός του στη ζώνη. Δε βγαίνει από την πίσω ζώνη κανείς να μαρκάρει, κλείνει συνήθως κάποιος από τα πλάγια. Πρέπει να γίνει πολύ γαμάτη κυκλοφορία για να πιάσει σε καλή ζωνη, σε 2-3 που έπαιζε χθες η Μπαρτσελόνα σχεδόν αδύνατον.
Δεν παίζονται μόνο στην κορυφή τα πικερά... Υπάρχουν και τα πλάγια, και αν είσαι και Ομπράντοβιτς παίζεις ακόμα και με τις μοίρες...
Όπου και να παίζονται πρέπει να βγει ο ψηλός έξω. Αυτό συμβαίνει στα μ2μ. Για να συμβεί σε ζώνη πρέπει να έχει ήδη λόγω κίνησης ή κάπως τελος πάντων να είναι ήδη ξεχαρβαλωμένη.
Στο πικερό ΔΕΝ είναι η μπάλα στον ψηλό η μόνη επιλογή.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... AsF0#t=18s
Εδώ ας πούμε, ο Διαμαντίδης πρώτα πέρνει σκριν από τον Γκιστ και μετά παίζει πικερό με τον Λάσμ. Ο Λάσμ κάνει το dive αλλά ο Διαμαντίδης σουτάρει γιατί και ο παίχτης του έχει μείνει πίσω, και ο Τόμιτς δεν έχει καλύψει. Και αυτό πικερό είναι.
-
εξάλλου με την σουπερ προχτεσινή εμφάνιση του Βασιλάκη , πέταγε ο γαύρος στην Πόλη..
-
Οταν επαιζα μπασκετ στο σχολειο ποτε δεν με ειχε σταματησει σκριν και παντα απορουσα για την χρησιμοτητα του οταν το εβλεπα στο χαζοκούτι
Απο τοτε το παιχνιδι εχει αλλαξει ακομα περισσοτερο καθοτι οι ψηλοι πλεον τρεχουν σαν τον Βεγγο πανω-κατω στην ρακετα και μαρκαρουν τον playmaker,το τριαρι και εναν που περναγε απεξω και ειδε φως.Καπως ετσι ο Ολυμπιακος στα μισα ματς της ευρωλίγκα δεν μπορει να παρει αρκετα αμυντικα ριμπαουντ γιατι οι ψηλοι του ειναι μονιμα εκτος θεσηςΑγαπάμε σκριν! Μεγάλη εφεύρεση! Επίσης αγαπάμε σκριν τύπου Μπατίστ ή Ζόραν Σάβιτς!
Δες και του Χάινς, καλά είναι.
-
http://www.gazzetta.gr/a1-andron/articl ... athinaikosΑυτά δεν μπορώ! Παίξτε ρε μαλάκες με Σκορδίλη, Γιαννόπουλο, Ξανθόπουλο και του άλλους αλλαγές, ίσα ίσα σαν μια καλή προπόνηση. Σιγά το ταξίδι μέχρι την εξωτική Πάτρα, 2 ώρες δρόμος...λες κι αν χάσουν θα αλλάξει κάτι...
Ο Jesus Γιαννόπουλος πάει από Κορινθιακό Κόλπο και το κάνει σε 15 λεπτά.
-
Τι ηταν σημερα ο ΔΔ στα πρωτα 25-30 λεπτα ? 0 (ΜΗΔΕΝ).Αμα ειναι να φτανω να χανω με 15 στο 3ο δεκαλεπτο για να βγαλει ασσιστ ο ΔΔ τι να το κανω.Εχει λιωσει ο ανθρωπος με την ψυχη στο στομα εβαλε 2 τριποντα προχθες και μαγκια του αλλα ως εκει.at the end o the day,μια χρονια ολοκληρη,2 ματς με τη barca θα θυμομαστε.
Μακαρι να φτασουν να το σηκωσουν και να το παρει μονος του ο ΔΔ,ομως και παλι τιποτα δεν αλλαζει στην αποψη μου.
Δεν ειναι αρκετος πια για 35λεπτα.Αν δε το βλεπεις ουτε εσυ ουτε οι insiders φιλοι σου,δε φταιω εγω.Ειλικρινα δεν εχω δει ποτε ξανα ΤΟΣΟ κουρασμενο παιχτη.Κουρασμενο τον λεω,οχι αμπαλο(Που προφανως δεν ειναι).Και τι να συγκρινω με Σπανουλη που ο ανθρωπος οσο και να μη τον παω κλεινει χρονια στην el με 15p μ.ο και 6 ασιστς σε 25 λεπτα?Για συγκρινε με τον ΔΔ : 31:38 λεπτα 8.2 (σχεδον οι μισοι ποντοι) και παλι σχεδον 6 ασιστς με ιδια λαθη.Να στο μεταφρασω?Με 6 λεπτα παραπανω φετος Ο ΔΔ το μονο που κανει ειναι να βαζει τους μισους ποντους σε σχεση με τον Σπανουλη και να κλεβει καμια μπαλα παραπανω.
Δεν ασχολούμαι άλλο με το θέμα. Απλά έχεις δίκιο. Το λέει και ο Παπαδογιάννης άλλωστε.
Εγώ δεν είπα κάπου οτι ένας απο τους δυο είναι MVP.Εσυ πεταξες ενα όνομα στη συζήτηση κ απλα παρέθεσαν τα στατιστικά φέτος.Οι αριθμοί μιλάνε,δε μπορω να πω κάτι παραπανω ή να σε βοηθήσω περισσότερο.Βγήκαν συμπεράσματα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Μην τον βοηθησεις παραπανω γιατι μετα θα μας 'βοηθαει' εκεινος κι υστερα ουτε η Παναγια δεν θα μπορει να μας βοηθησει...
-
Πλάκα πλάκα δύσκολη απόφαση η φετινή για MVP Euroleague. Ποιον θα επιλέγατε?
-
Πλάκα πλάκα δύσκολη απόφαση η φετινή για MVP Euroleague. Ποιον θα επιλέγατε?Πρεπει να εχεις δει σχεδον ολα τα ματς και να διαβασεις τις στατιστικες για να καταληξεις σε μια δικαιη αποφαση...
Πιστευω παντως ο Σπανουλης θα ηταν σοβαρος υποψηφιος.
Σιγουρα θα επρεπε να ειναι και ο Tomic της Μπαρτσα. -
Πλάκα πλάκα δύσκολη απόφαση η φετινή για MVP Euroleague. Ποιον θα επιλέγατε?Teodosic ισως.
Αν και θα πρεπει να μειωσει λιγο τα λαθη του και να βελτιωσει την επιλογη του σε καποια μακρινα σουτ. -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Εγώ δεν είπα κάπου οτι ένας απο τους δυο είναι MVP.Εσυ πεταξες ενα όνομα στη συζήτηση κ απλα παρέθεσαν τα στατιστικά φέτος.Οι αριθμοί μιλάνε,δε μπορω να πω κάτι παραπανω ή να σε βοηθήσω περισσότερο.Βγήκαν συμπεράσματα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Αριθμούς συνήθως χρησιμοποιούν αυτοί που δε μπορούν να καταλάβουν λίγο παραπάνω το παιχνίδι ή/και οι δημοσιογράφοι.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μην τον βοηθησεις παραπανω γιατι μετα θα μας 'βοηθαει' εκεινος κι υστερα ουτε η Παναγια δεν θα μπορει να μας βοηθησει...Somebody farted?
-
32 δεν ξέρω αν υπήρχαν, αλλά σίγουρα υπήρχαν 3-4 που τα δοκίμασαν αρκετές φορές και δεν έπιασαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά (step με Τσαρτσα, hi-low με Λάσμε-Γκιστ, το γνωστό iso του Σόφο, συν τα p'n'r -που δεν δουλεύουν καλά σε ζώνη πάντως). Ο Τσαρτσα συνεχίζει να είναι διστακτικός, Λάσμε-Γκιστ δεν έχουν καλή πάσα (το ξέραμε ήδη αυτό), και έμεινε να παλεύει μόνος του ο Σόφο (ώσπου τον ξέχασε -ή τραυματίστηκε ?- ο RG). Στην αρχή δούλεψε και το cross με τον Maciulis 2-3 φορές, μετά ήταν 'γύρω-γύρω όλοι'....
Εκπληκτική αστοχία, που τουλάχιστον στην αρχή δεν δικαιολογείται από την κούραση...άρα ή ήταν ΟΛΩΝΩΝ η 'μέρα' τους, ή τους έφαγε το άγχος....αλλά και τον ΔΔ ?!?!
Ο χοντρός όσα έβαζε μπροστά, τα διπλά έτρωγε πίσω από τον Τόμιτς. Τι να ξεχαστεί...
Κάτι πρέπει να σου έχει κάνει ο Σόφο, δεν εξηγείται αλλιώς...σε ματς που για περίπου 10 λεπτά ήταν Σόφο-Μπάρτσα (ο μοναδικός λόγος που δεν χάναμε με 20 από το ημίχρονο λέγεται Σόφο), εσύ βρήκες να πεις ότι ήταν τρύπιος πίσω..λες και η υπόλοιπη άμυνα του ΠΑΟ χθες έσπαγε κόκκαλα, ή ότι ο Τόμιτς δεν έκανε πάρτυ με όποιον έβρισκε μπροστά του χθες...
Να είμαστε αντικειμενικοί όσο και όποτε μπορούμε τουλάχιστον...
-
Δεν ειναι θεμα αντικειμενικοτητας, ειναι θεμα οτι εσυ, εγω κι οι υπολοιποι δεν καταλαβαινουμε το αθλημα σε βαθος.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)