-
Τι ψάχνεις ρε Ντίνο τώρα...
-
Ο χρήστης matrix1977 έγραψε:
Ποιο φωτιστικο σωμα???Τι εννοεις?Το μπαλαστ κ την λαμπα εβαλα μεσα κ ρυθμισα την δεσμη σε ηλεκτρολογο....Το εκανα καλα τι λες?Όταν σε ένα φωτιστικό σώμα που έχει κατασκευαστεί για λάμπες αλογόνου πας και του βάζεις xenon το αποτέλεσμα συνήθως είναι δραματικό για τους απέναντι γιατι η δέσμη διαχέεται ΠΑΝΤΟΥ.
Αν δεις τα εργοστασιακά xenon φανάρια έχουν προτζεκτορες γιαυτο το λόγο.
Θα σου πω το πιο απλό. Άναψε τα φώτα σου και μπες σε ένα μπροστινό αυτοκίνητο (πχ της γυναίκας σου, φίλου σου κλπ). Σε ενοχλούν? Κανε αυτο το τεστ.
Τα xenon μέχρι και στα προβολακια δε κατάλαβα τι τα θες πάντως...
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Δεν έχουν όλα τα εργοστάσια xenon προτζεκτορες μπροστά, το έχω ξαναπεί πολλές φορές αυτό. Το θέμα είναι o σχεδιασμός του κατόπτρου o οποίος είναι άλλος για λάμπα πυράκτωσης και άλλος για λάμπα xenon.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν έχουν όλα τα εργοστάσια xenon προτζεκτορες μπροστά, το έχω ξαναπεί πολλές φορές αυτό. Το θέμα είναι o σχεδιασμός του κατόπτρου o οποίος είναι άλλος για λάμπα πυράκτωσης και άλλος για λάμπα xenon.Sent from my GNex using smoke signals.
Νομίζω πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των σύγχρονων, εργοστασιακών xenon έχουν προτζεκτορες.
Οποία εταιρία μου έρχεται στο νου, πλέον έχει τέτοια φανάρια. Το μόνο που θυμάμαι να μην έχει προτζεκτορες είναι το παλιο s60 και το forester.
Ποια σύγχρονα αυτοκίνητα ´12 έχουν ακόμα κατοπτρα?
Προφανώς κι ο σχεδιασμός του κατοπτρου είναι διαφορετικός πάντως.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
To θέμα του τόπικ ποιό είναι ακριβώς ??
-
Ευχαριστω για της συμβουλες κυριοι....Τα φωτα εχουν ρυθμιστει σε ηλεκτρολογο κ η δεσμη εχει κατεβει σε τετοιο σημειο ωστε να μην ενοχλω τους απεναντι η κ τους προπορευομενους απο εμενα....Οταν δε φορτωνω το αυτοκινητο χρησιμοποιο το κουμπακι που κατεβαινουν κ που πολλοι απο εδω ουτε ξερουν που βρισκετε στο αυτοκινητο τους...Τα τεσταρα οταν τα εβαλα κ διαπιστωσαμε 15 ανθρωποι οτι δεν στραβωνουν κοσμο...Ολοι αυτοι που πουλανε αυτα τα κιτ ειναι για φυλακη θελετε να πειτε σωστα?Η ενταση τους δεν ειναι ενοχλητικη επαναλαμβανω κ τα αποτελεσματα ειναι παραπανω απο καλα στον δρομο....Τα προβολακια φιλε μου δεν τα αναβω μαζι με την μικρη σκαλα οπως κανουν μερικοι καγκουρες να το παιξω μουρη αλλα μονο σε αγροτικους δρομους που ειμαι τελειως μονος η σε ομιχλη....Κ εκει εχω φροντισει να μην τυφλωνω κοσμο....Δεν αντιλεγω σε αυτα που λεει ο drdino κ ο νικος κ καλως τα γραφουν....Α!Με σταματησε μπλοκο στην δυραχιου πριν κανα δυο μερες κ δεν μου εκανε καποια σχετικη παρατηρηση για τα φωτα....
-
Ναι, για φυλακή είναι, στην Ευρώπη αυτά τα κιτ είναι παράνομα.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, για φυλακή είναι, στην Ευρώπη αυτά τα κιτ είναι παράνομα.Sent from my GNex using smoke signals.
Here we are Balkanians not European
-
Tο κιτ απο ευρωπη ηρθε κ συγκεκριμμενα απο την γερμανια,δεν λεω την μαρκα του αλλα βλεπω στο κουτι οτι εχει κ ειδικο πιστοποιητικο οτι ειναι νομιμο κ συμβιβαζετε με της διαταξεις του Κ.Ο.Κ τουλαχιστον της γερμανιας.Ειναι ακριβως ιδιο με ενος φιλου που εχει allroad k το εχει βαλει κ αυτος κ μαλιστα εχει ταξιδεψει γερμανια κ δεν του εχουν κανει ουτε εκει παρατηρηση σε ελεγχο...Μολις σημερα το πρωι μπηκε κ ενα φιλτρο ελευθερας στο ματριξ μεσα στο φιλτροκουτι εννοειται κ μπηκαν κ ανεμοθραυστες στα εμπρος παραθυρα οι οποιοι δεν σπρωχνουν οπως οι περισσοτεροι στο κλεισιμο το παραθυρο προς τα μεσα διαλυοντας μακροχρονια τον γρυλλο του παραθυρου..Κ αυτοι γερμανικοι ειναι κ νομιμοι παιδια γιατι καποιοι απο δω μεσα θα πουν οτι κ αυτοι διημιουργουν προβληματα στην οδικη συμπεριφορα του αυτοκινητου!!!!
-
Πρεπει να στο πω στα ισα. Καγκουρας εισαι πλεον.
-
Έβαλες ελεύθερο φίλτρο στο ματριξ ....
Για να ανέβασε θα την απόδοση η για να ευχές πιο σπορ ήχο ;
Κανε μια καλή να δεις που φτιάχνονται τα μουφοξενον σου ...
Η μπος δεν βγάζει φθηνοξενον...Υπάρχει ειδικό θέμα για τα ξένον και γιατι είναι κουραστικά όταν είναι σαν τα δικα σου
-
Οχι για να ρουφάει περισσότερη σκόνη.
-
Red monster δηλαδη η εταιρεια που εφτιαξε το φιλτρο για το ματριξ το ελευθερο γιατι το εφτιαξε για πες μας?Αμα ηθελα γκαζι φιλαρακι του πεταω ενα κιτ απο κουπε S145 με της τουρμπινες του κ της σχαστρες του κ τα ιντερκουλερ να πετανε απο μπροστα κ να γουσταρω να κολαω προφυλακτηρες....Οπως λεει κ ο νονος καγκουρας δεν ειμαι?Ελτεο εσυ τι προτεινεις για το φιλτροκουτι για πες μας που ξερεις....Red πως εβγαλες συμπερασμα οτι ειναι μπος κ οτι ειναι κ μουφοξενον???Ποιος εισαι ρε φιλαρακι?Πως το καταλαβες?Ποιος ειπε οτι το ματριξ θελω να το κανω γρηγορο?Αμα θελω να τρεξω κ να βγαλω τα αποθημενα μου υπαρχει οχημα κ για αυτο...Ολοι οι εξυπνοι μαζι ενωμενοι....Που να του εβαζα κ καμια Group n εξατμιση...Χαχαχαχα.....Σαν διαβαζουμε κ γελαμε παιδια ειλικρινα....Εβαλα φιλτρο κ ανεμοθραυστες κ βγηκα καγκουρας...Φανταζομαι τι θα λες για κατι σαξακια κ ραλακια κ πουντακια κ καθε ειδους τετοιο κατασκευασμα που βλεπεις πιτα να σερνετε κ να κανει θορυβο....Αληθεια εσεις τι αμαξι οδηγειτε?
-
Συγγνωμη παιδια αλλα πολυ συζητηση δεν εχει γινει για ενα αμαξι ειδικα που ελαχιστους απασχολει..ενω δεν κυκλοφορει πλεον..μηπως φτανει?
-
Αφου δε θες γκαζι γιατι εβαλες φιλτρο?
Αααα καταλαβα επειδη ΔΕ θες γκαζι εβαλες το φιλτρο για να χασει 2-3 αλογα... -
Ακριβως φιλε μανιατη....Ασε να μιλησουμε για σιτροεν καλυτερα για να εχει κ ενδιαφερον......Να μιλησουμε για κανενα εβο που ο ιδιοκτητης του το κινει μια φορα τον μηνα κ τετοια.....Δεν τα εχω με κανεναν παιδια κ κερναω κ καφε να σας δειξω κ πως τα μουφοξενον δεν στραβωνουν οκ?Μην τα περνετε....Μιλαμε....Ολοι οι ειδικοι εδω μαζεμενοι....Ολοι εμεις οι υπολοιποι δεν ξερουμε την τυφλα μας......Ολα τα προιοντα βελτιωσης για κλωτσιες κ αχρηστα.....Το ματριξ ξερω γιατι το πηρα παιδια,δεν του εβαλα αεροτομη 2 μετρα ουτε αεραγωγο καρλος σαινθ ουτε 25αρες ζαντες απο κατερπιλαρ οκ?Φιλε ελτεο εσυ που λες για το φιλτρο μου που ρουφαει σκονη υπαρχει ματριξ το οποιο φοραει μοτερ απο s145 που στην ουσια ειναι το g4ed τουρμπισμενο αλλα εχει της βελτιωσουλες του κ βγαζει δυναμομετρημενα 180 αλογα περιπου κ ξεβρακωνει αυτοκινητα σαν το δικο σου....Κ μην βιαστεις να πεις κατι γιατι κ αναρτηση διαθετει κ φρενα κ τα παντα που το κανουν ασφαλες....Απλα ηθελε ο ανθρωπος ματριξ γρηγορο...Τα εσκασε κ το εφτιαξε....Κ σε καποιους κομπλεξικους που εδωσαν τριαντα χιλιαρικα για τον μαστραπα τους κ δεν μπορουν να χωνεψουν οτι τους περασε ματριξ ειναι αδιανοητο.....Εγω δεν ανηκω στην κατηγορια αυτη....14 αρες φοραω φιλε,δεν εχω βαψει τα πισω φωτα με μαυρο σπρει οκ?Δεν εχω φιμε πλαστικο στης πινακιδες ουτε αυτοκολητο στο πισω τζαμι ΟΝΝΕΙLL ωραια....Μην βαρατε.....
-
Eγω προσωπικα δεν εχω προβλημα που εχεις ματριξ και καλα κανεις...εμενα η απορια μου εγκειται στο οτι αναλυουμε ενα αμαξι επι ενα μηνα(απο το πρωτο post) που ελαχιστο ενδιαφερον εχει..και καλα εκανες και το ανελυσες και μας εδωσες εντυπωσεις απλα φτανει..και εγω ενα renault megane του 2000 εχω αλλα δεν καθομαι να το αναλυω σε ποστ γιατι λιγους ενδιαφερει..αυτο εννοω..με καλη διαθεση παντα..
-
Δε θα μας πεις εσυ κυριος ποτε θα κλειδωθει το θεμα..
Εχει πολυ ψωμι η υποθεση ακομη.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε θα μας πεις εσυ κυριος ποτε θα κλειδωθει το θεμα..
Εχει πολυ ψωμι η υποθεση ακομη..χαχαχα...αγανακτισμενος ο νονος...
-
Ο χρήστης matrix1977 έγραψε:
Red monster δηλαδη η εταιρεια που εφτιαξε το φιλτρο για το ματριξ το ελευθερο γιατι το εφτιαξε για πες μας?Αμα ηθελα γκαζι φιλαρακι του πεταω ενα κιτ απο κουπε S145 με της τουρμπινες του κ της σχαστρες του κ τα ιντερκουλερ να πετανε απο μπροστα κ να γουσταρω να κολαω προφυλακτηρες....Οπως λεει κ ο νονος καγκουρας δεν ειμαι?Ελτεο εσυ τι προτεινεις για το φιλτροκουτι για πες μας που ξερεις....Red πως εβγαλες συμπερασμα οτι ειναι μπος κ οτι ειναι κ μουφοξενον???Ποιος εισαι ρε φιλαρακι?Πως το καταλαβες?Ποιος ειπε οτι το ματριξ θελω να το κανω γρηγορο?Αμα θελω να τρεξω κ να βγαλω τα αποθημενα μου υπαρχει οχημα κ για αυτο...Ολοι οι εξυπνοι μαζι ενωμενοι....Που να του εβαζα κ καμια Group n εξατμιση...Χαχαχαχα.....Σαν διαβαζουμε κ γελαμε παιδια ειλικρινα....Εβαλα φιλτρο κ ανεμοθραυστες κ βγηκα καγκουρας...Φανταζομαι τι θα λες για κατι σαξακια κ ραλακια κ πουντακια κ καθε ειδους τετοιο κατασκευασμα που βλεπεις πιτα να σερνετε κ να κανει θορυβο....Αληθεια εσεις τι αμαξι οδηγειτε?Τα σαξο και τα ράλι είναι σπορ αυτοκίνητα και οι μετατροπές αυτο τον σκοπό -ψευδαίσθηση έχουν να ενισχύσουν το σπορτινες...
Το ματριξ είναι ένα οικογενειακό και μάλιστα χιουνται... 2/2 στην αποτυχία σπορ συμπεριφοράς ...
Οι κάτοχοι 'φτιαγμενων' σαξοραλλων είναι καγκουρακια , ο κάτοχος ματριξ με βελτιώσεις είναι απλα καραγκιόζης ...Αν πέταξε θα όπως λες τον συμπίεστο του κούπα θα έχεις ένα πιο πεζοδρομιοεραστικο χιουνται... Κανένα σοβαρό αυτοκίνητο δεν το πας προφυλακτηρες ούτε στην ευθεία ...
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ HYUNDAI MATRIX