-
Απόσπασμα της συνέντευξης που αναφέρθηκα που συζητά τον οικονομικό κίνδυνο τυχών αστικών διεκδικήσεων πέρα των ασφαλιστικών συμβολαίων για το οποίο η MSA έχει φροντίσει να κρατήσει απόθεμα 5,5 εκ. λιρών. Σε εμάς προφανώς ένα τέτοιο συμβάν θα ήταν αυτόματα μοιραίο.
Autosport: You’ve already said that one of these big claims outside of insurance could kill the governing body, so what would happen to motorsport without the MSA?
Alan Gow (πρόεδρος MSA): Motorsport wouldn’t stop, but the FIA would have to delegate the authority to someone else.
BT: The British Ski Federation and the British Boxing Board of Control both went bust and left their sports in a state of inertia.Το παράδειγμα της Ινδίας δε βλέπω τι σχέση έχει με αυτό που λέω εγώ, εκεί δεν υπήρξε οικονομικό θέμα. Πέρα από αυτό βέβαια η FIA ασχολήθηκε και μάλιστα πολύ κάνοντας φυσικα το χατίρι των Mallya, Chandhok Sr
http://www.thaindian.com/newsportal/unc ... 54415.html -
Καλά Go_For_Pole, εγώ μένω με ό,τι μου έχουν πει μέσα από τη FIA, μείνε και συ με ό,τι έχει πει σε μία συνέντευξη σε ένα ΜΜΕ επί υποθετικής ερώτησης (τι θα γίνει αν χρεωκοπήσει κτλ. φέξε μου και γλύστρισα υπάρχει κάποιο τέτοιο προηγούμενο στη FIA ? ώστε να ξέρει κιόλας ο Alan Gow τι θα γίνει, ή αρκεί το προηγούμενο του σκι και του μποξ ) ο πρόεδρος της MSA.
(Ο κυριούλης που έλεγα, που τον ξέρω προσωπικά, ήταν ο Nazir Housein και όπως θα είδες η υπόθεση ήταν αρκετά πολύπλοκη, δεν είναι το ίδιο με την ΕΛΠΑ που είναι μέλος της FIA εδώ και 80 χρόνια. Για ρώτα τι πόρτα έφαγαν οι Kύπριοι που πήγαν να φάνε τον Κυριακίδη από τη FIA)
Τι να λέμε τώρα, ας πάρει μια ομοσπονδία (κανονική ή αυτοαποκαλούμενη ) το χρίσμα της ΓΓΑ για εντός Ελλάδας και συζητάμε για pouvoir sportif, louis vuitton και άλλες Γαλλικές λέξεις.
-
οκ nass, μείνε με αυτό που σου είπαν, τι να ξέρει ο Gow άλλωστε
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
να εχει μεγαλο η μεγαλυτερο βαθμο ποδιτσαςΟι Ναΐτες αγρυπνούν...
-
τελικα θα γινει ο αγων???
-
όπως ολα δειχνουν θα γινει, αν και το συμβολαιο προσωπικου ατυχηματος ακομα δεν το εχουμε δει...
αλλα αφου δεν νοιαζονται οι συμμετεχοντες,
δεν νοιαζεται ο ΣΟΑΑ...οι υπολοιποι περιττευουμε.....
Ραλλυ Σπριντ Πυργου