-
Η εκκρεμοτητα με το ασφαλιστηριο συμβολαιο, εχει παψει πλεον να ειναι εκκρεμοτητα.
Αυτο σημαινει οτι οποιος αγωνιζομενος επιθυμει να τρεξει, μπορει να το κανει χωρις να εχει τιποτα να φοβηθει.
Απο την αλλη, ο κυριος που εκανε την καταγγελια για το ασφαλιστηριο συμβολαιο στην Αστυνομικη Διευθυνση Πυργου και που ειπε στον προεδρο της οργανωτικης επιτροπης οτι θα προσελθει στον τεχνικο ελεγχο με τον εισαγγελεα, (Ευσταθιος Γκαβος το ονοματακι του), παρακινουμενος απο γειτονικο σωματειο, καλει τους αγωνιζομενους και τους προτρεπει να μην λαβουν μερος στον αγωνα, διοτι δεν ειναι καλυμενοι ασφαλιστικα.
Λιγη τσιπα κυριε Γκαβε, δεν βλαπτει να εχουμε επανω μας !!!
Φροντιστε, τα μικροσυμφεροντα και οι κοντρες να μην εχουν αντικτυπο στις πλατες των (συναδελφων???) αγωνιζομενων.
Ντροπη σας.'el-em'
-
Η εκκρεμοτητα με το ασφαλιστηριο συμβολαιο, εχει παψει πλεον να ειναι εκκρεμοτητα.
Αυτο σημαινει οτι οποιος αγωνιζομενος επιθυμει να τρεξει, μπορει να το κανει χωρις να εχει τιποτα να φοβηθει.
Απο την αλλη, ο κυριος που εκανε την καταγγελια για το ασφαλιστηριο συμβολαιο στην Αστυνομικη Διευθυνση Πυργου και που ειπε στον προεδρο της οργανωτικης επιτροπης οτι θα προσελθει στον τεχνικο ελεγχο με τον εισαγγελεα, (Ευσταθιος Γκαβος το ονοματακι του), παρακινουμενος απο γειτονικο σωματειο, καλει τους αγωνιζομενους και τους προτρεπει να μην λαβουν μερος στον αγωνα, διοτι δεν ειναι καλυμενοι ασφαλιστικα.
Φροντιστε, τα μικροσυμφεροντα και οι κοντρες να μην εχουν αντικτυπο στις πλατες των (συναδελφων???) αγωνιζομενων.
Ντροπη σας.'el-em'
-
Ντροπη σας.'el-em'
-
Κυριε Μελετοπουλε τα συμβολαια που εχουν αναρτηθει στο site Της ομαε ειναι ληγμενα
Ημερομηνιες αναφερει εδω
http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-e ... iles/4.pdf
και εδω
http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-e ... es/p.1.pdfTo Cover Note δεν αναγραφει πουθενα σε ποιο συμβολαιο αναφερεται (αριθμο συμβολαιου) και την ημερομηνια ληξης αυτου.
Αρα και το Cover Note να εχει ο αγωνιζομενος μαζι του,σε καποιο περιστατικο θα ερωτηθει λογικα σε ποιο συμβολαιο αντιστοιχει, αλλα και να εχει εκτυπωσει τα συμβολαια της ομαε , και αυτα ληγμενα ειναι.
Ισχυει κατι διαφορετικο? -
επισης νομιζω λειπει η ασφαλεια προσωπικου ατυχηματος(ή εστω η βεβαιωση της)
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ντροπη σας.Αυτή η γραμμούλα θα έπρεπε να έχει γραφτεί και σε πολλά άλλα θέματα ,πολλών αγώνων ,σε όλα τα φόρουμ του έιδους
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Κυριε Μελετοπουλε τα συμβολαια που εχουν αναρτηθει στο site Της ομαε ειναι ληγμενα
Ημερομηνιες αναφερει εδω
http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-e ... iles/4.pdf
και εδω
http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-e ... es/p.1.pdfTo Cover Note δεν αναγραφει πουθενα σε ποιο συμβολαιο αναφερεται (αριθμο συμβολαιου) και την ημερομηνια ληξης αυτου.
Αρα και το Cover Note να εχει ο αγωνιζομενος μαζι του,σε καποιο περιστατικο θα ερωτηθει λογικα σε ποιο συμβολαιο αντιστοιχει, αλλα και να εχει εκτυπωσει τα συμβολαια της ομαε , και αυτα ληγμενα ειναι.
Ισχυει κατι διαφορετικο?Αγαπητε,
Κανενα συμβολαιο δεν ειναι ληγμενο.
Σε περιπτωση ατυχηματος παντως, να εισαι βεβαιος οτι δεν θα ζητηθει απο εσενα καποιο συμβολαιο αλλα απο τον οργανωτη.
Οποτε ηρεμισε και ασε τα πραγματα να καθησυχασουν.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
παρακινουμενος απο γειτονικο σωματειο, καλει τους αγωνιζομενους και τους προτρεπει να μην λαβουν μερος στον αγωναΈχει κάποιος την καλοσύνη να μας πληροφορήσει ποιο είναι αυτό 'γειτονικό σωματείο' και ποια είναι η διαμάχη που προκάλεσε ταλαιπωρία και απώλεια χρημάτων σε 23 πληρώματα; Νομίζω ότι δικαιούνται όλοι οι αγωνιζόμενοι να ξέρουν ποιο σωματείο δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις και γιατί και, επιπλέον, γύρω από τον Πύργο υπάρχουν άλλα 4-5 'γειτονικά σωματεία' και είναι κρίμα να προσπαθούμε να φανταστούμε ποιο απ' αυτά είναι.
Υ.Γ. Μην τυχόν γράψει κανείς ότι αυτό έγινε από ειλικρινές ενδιαφέρον για την ασφάλιση των αγωνιζόμενων γιατί, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, αφενός έπρεπε να γίνει μέσω των θεσμικών οργάνων και αφετέρου θα γινόταν και για άλλους αγώνες αυτής της περιόδου, π.χ. την Κύμη, και όχι στοχευμένα.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
παρακινουμενος απο γειτονικο σωματειο, καλει τους αγωνιζομενους και τους προτρεπει να μην λαβουν μερος στον αγωνα
Έχει κάποιος την καλοσύνη να μας πληροφορήσει ποιο είναι αυτό 'γειτονικό σωματείο' και ποια είναι η διαμάχη που προκάλεσε ταλαιπωρία και απώλεια χρημάτων σε 23 πληρώματα; Νομίζω ότι δικαιούνται όλοι οι αγωνιζόμενοι να ξέρουν ποιο σωματείο δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις και γιατί και, επιπλέον, γύρω από τον Πύργο υπάρχουν άλλα 4-5 'γειτονικά σωματεία' και είναι κρίμα να προσπαθούμε να φανταστούμε ποιο απ' αυτά είναι.
Υ.Γ. Μην τυχόν γράψει κανείς ότι αυτό έγινε από ειλικρινές ενδιαφέρον για την ασφάλιση των αγωνιζόμενων γιατί, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, αφενός έπρεπε να γίνει μέσω των θεσμικών οργάνων και αφετέρου θα γινόταν και για άλλους αγώνες αυτής της περιόδου, π.χ. την Κύμη, και όχι στοχευμένα.
Εχεις P.M.
'el-em'
-
[quote='el-em
Αγαπητε,Κανενα συμβολαιο δεν ειναι ληγμενο.
Φιλικα,
'el-em'[/quote]
Αυτο μπορειτε να μου το τεκμηριωσετε?
Ηρεμος ειμαι και μαλιστα σκεφτομαστε να τρεξουμε το Σπριντακι γιαυτο ρωτω. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εχεις P.M.
Ευχαριστώ για την κατατοπιστική ενημέρωση. Μήπως θα ήταν καλό να γράψετε και δημοσίως αυτά που μου είπατε, ίσως με κάποια διατύπωση που να μην αφήνει περιθώρια παράξενων 'αντιδράσεων';
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Εχεις P.M.
Ευχαριστώ για την κατατοπιστική ενημέρωση. Μήπως θα ήταν καλό να γράψετε και δημοσίως αυτά που μου είπατε, ίσως με κάποια διατύπωση που να μην αφήνει περιθώρια παράξενων 'αντιδράσεων';
Οχι φιλε μου.
Τα εγραψα σε εσενα, γιατι εχεις δωσει εξετασεις και εχεις περασει στο μαθημα της εχεμηθειας.
Δεν χρειαζεται ο καθενας να ξερει και την παραμικρη λεπτομερια, γιατι πλεον θα κοπουν και αυτες οι λιγες καλημερες που εχουν μεινει στους αγωνιζομενους.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Οχι φιλε μου.
Τα εγραψα σε εσενα, γιατι εχεις δωσει εξετασεις και εχεις περασει στο μαθημα της εχεμηθειας.
Δεν χρειαζεται ο καθενας να ξερει και την παραμικρη λεπτομερια, γιατι πλεον θα κοπουν και αυτες οι λιγες καλημερες που εχουν μεινει στους αγωνιζομενους.Κατανοητή και απόλυτα σεβαστή η απάντηση.
Ο λόγος που το ζήτησα είναι γιατί σκέφτηκα πώς θα αντιδρούσα αν ήμουν εγώ στη θέση ενός από τους 23 που πήγαν στον Πύργο και δεν έτρεξαν. Στη θέση τους, το ελάχιστο που θα ήθελα θα ήταν να γνωρίζουν όλοι τους υπαίτιους ώστε στο μέλλον να πράξουν τα δέοντα. -
Προφανώς το θέμα της τσίπας/ντροπής στο μυαλό της αυτοαποκαλούμενης ομοσπονδίας ισχύει μονοσήμαντα γιατί πριν δυο μήνες ήταν αυτοί που έκαναν καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων για τον αγώνα καρτ των «άλλων». Από την άλλη scn δεν καταλαβαίνω τι σου φταίει οποιοσδήποτε άλλος εκτός της ΟΜΑΕ για αυτό που έγινε στον Πύργο. Ελέγχθηκαν και βρέθηκαν να μην έχουν τα χαρτιά που θα έπρεπε να έχουν, αυτή είναι όλη η ουσία. Το οποίο σε συνδυασμό με εκείνη την ανακοίνωση που έκανε μαθήματα και συστάσεις περί ασφαλιστικών θεμμάτων στους γονείς των οδηγών που μετείχαν στον αγώνα καρτ των «άλλων» σε κάνει τουλάχιστον να χαμογελάς με την λεπτή ειρωνεία της ζωής.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Προφανώς το θέμα της τσίπας/ντροπής στο μυαλό της αυτοαποκαλούμενης ομοσπονδίας ισχύει μονοσήμαντα γιατί πριν δυο μήνες ήταν αυτοί που έκαναν καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων για τον αγώνα καρτ των «άλλων». ......................Πω πω πω ..... δεν αφηνετε να γινει ουτε το απροσδοκητο του αιωνα , με τιποτα ......
Μα ειναι τωρα πραγματα αυτα που γραφεις , επανω που η Αλεκιτσα τακιμιαζει με τον Αντωνακη και πανε για την σουπερ συγκυβερνηση , να πετας τα ξεχασμενα κι απ'τα χρυσοψαρα γεγονοτακια ? τστστσ .......ντροπη
Οχι τιποτε αλλο θα ξαναβγει ο εκπροσωπος τυπου εξω φρενων (και με το δικιο του ) και δεν τον αντεχω τον ......, ημαρτον go for ....... -
Η super συγκυβέρνηση που λες έχει κατά τη γνώμη μου σαν κίνητρο της την επιβίωση (σε περίπτωση χρεοκοπίας η FIA καθορίζει νέο κάτοχο του pouvoir sportif) συνεπώς δεν νομίζω ότι έχει καμία σημασία το τι θα γράψει κανείς.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
(σε περίπτωση χρεοκοπίας η FIA καθορίζει νέο κάτοχο του pouvoir sportif)Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό.
-
Αυτό διάβασα από συνεντεύξη του Alan Gow της Βρετανικής ομοσπονδίας, πιστεύω ότι το ξέρει σε βάθος το θέμα
-
Σε συζήτηση με FIA-τζήδες λόγω του θέματος που είχε προκύψει προ πολλών ετών με την Ινδική Ομοσπονδία, η θέση της FIA είναι ότι δεν ανακατεύεται στα εσωτερικά της κάθε χώρας. Για να αλλάξει το pouvoir sportif μιας χώρας δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία η FIA -και γιατί άλλωστε, μέλη έχει που αρκεί να πληρώνουν τη συνδρομή τους.
Πρέπει να έρθει επιστολή από επίσημο φορέα (= κυβέρνηση) της χώρας για να ασχοληθεί (= διερευνήσει και μόνο) η FIA και πάλι δεν αποφασίζει η ίδια 'αχα, το pouvoir sportif το έχει ο Α ή ο Β', διότι, απλά, αν ο χαμένος είναι ήδη μέλος της θα έχει σοβαρά προβλήματα με δικαστήρια κτλ., θα είναι σα να πετάει το μέλος έξω (και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το καταστατικό της FIA πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων παραπτωμάτων) αλλά 'βρείτε τα και πείτε μας ποιός θέλετε να είναι μέλος της FIA'. Στην οποία περίπτωση πέφτουν οι μπουνιές στο εσωτερικό της χώρας και φτάνει μια επιστολή από τον παλιό κάτοχο του pouvoir sportif ότι ο νέος κάτοχος και μέλος της FIΑ θα είναι ο τάδε (αυτό έγινε τελικά και με τους Ινδούς και έγινε η Ινδική Ομοσπονδία μέλος της FIA στη θέση του καλού κυριούλη (χωρίς πλάκα, τον ξέρω τον τύπο) που ήταν παλιά)
Με άλλα λόγια, αν δε θέλει η ΕΛΠΑ να παραδώσει το pouvoir sportif δεν υπάρχει απλός τρόπος να υποχρεωθεί._
-
Πως πως , γινεται και παραγινεται αρκει ο νεος εκπροσωπος να εχει μεγαλο η μεγαλυτερο βαθμο ποδιτσας απ'τον προηγουμενο
Ετσι πανε αυτα τα υπολοιπα ειναι σαλτσες για τους τυπους ................
Ραλλυ Σπριντ Πυργου