-
έχοντας οδηγήσει σβέλτα κουπρα φαντάζομαι πόσο ευχάριστο θα είναι αυτό με τα 240 αλογα...
-
Το παιδι με το mito μπορει να το ξερετε ειναι μέλος και εδω.. βασικά ειναι απο τις λίγες Mito Που ειναι τοσο δυνατες !Και μπράβο του! Το θεμα ειναι οτι για να φτάσει σε αυτα τα νουμερα multiair θέλει σχεδον τα πάντα άλλαγμα ,μπεκ,τουρμπο,πιστονια,μπιελες πυρους και και και και και . Και το παιδι δεν ξερω και εγω τι εχει τραβίξει για να φτάσει εκεί ,πολλά λεφτά την στιγμή που το σάπιο μοτέρ της VAG οπως το λετε απλα με εισαγωγή,Intercooler,εξατμιση και stage 2 προγραμμα φτάνει στα ιδια νουμερα .
Απλα ειπα στο παιδι οτι πολυ καλή η επιλογή του , πυραυλος το QV αλλα αν θελει να το ανεβάσει δεν θα ανεβει οπως ενα OPC ή ενα Cupra . Αν αλλάξεις ολα αυτα που αλλαξε ο αλλος στο mito δηλαδη μπιελοπιστονα,μπεκ,τουρμπο κλπ κλπ μιλαμε για 350+ αλογα ασχετα αν δεν μπορει να τα φτάσει λογω DSG .
Το Cupra λοιπον φτάνει στα 250max βελτιωση και το Mito 200+ (με λιγα λεφτα παντα) -
Η Mito, Η QV, Η Alfa Romeo.
-
So?
-
so?nothing
απλα το παιδι οπως το καταλαβατε και εσεις γκαζιαρι ετσι και εγω ... Καποια στιγμη θα το βελτιώσει και οταν αρχίσει η βελτίωση δεν σταματάει ... -
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
Καποια στιγμη θα το βελτιώσει και οταν αρχίσει η βελτίωση δεν σταματάει ...Πώς είσαι τόσο σίγουρος για αυτό; Υπάρχουν πολλοί γκαζιάρηδες που ούτε να ακούσουν δεν θέλουν για καγκουρέματα.
-
Μην το λες , μπορει να προλάβει να πηξει πρώτα ο εγκέφαλος του ...
Εσένα σε ικανοποίησε το κουπεα και το μόνο θέμα ηταν η δύναμη του μοτέρ ; -
Ρε παιδιά δεν θέλω να το πειράξω απλώς έψαχνα για κάτι καλό και δυνατό μόλις είδα το μίτο μου κανε κλικ αλλα το θέμα ηταν και το εσωτερικό γιατί έβαλα και την οθόνη πάνω και στο εσωτερικό το αμάξι, γνώμη μου πάντα τα σπάει.Για το κουπρα δεν ήθελα γιατί δυο φίλοι μου που ασχολουντε πολύ μου παν μακριά!
-
yes το cupra ...240 μαμα τουρμπίνα μαμα τα πάνταΜετά δουλεύει σα δίχρονο;
Σε κάθε γέμισμα βενζίνης βάζεις και λάδι; -
Καλορίζικο τότε !! Και προσοχή ... Ωραιο εσωτερικό ΤΟ mito(αμαξι ειναι) αλλα εξωτερικό δεν μου αρέσει(για τα δικα μου γουστα) Μπροστά ειναι σαν αλογακι της παναγιας με αυτα τα φωτα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
yes το cupra ...240 μαμα τουρμπίνα μαμα τα πάντα
Μετά δουλεύει σα δίχρονο;
Σε κάθε γέμισμα βενζίνης βάζεις και λάδι;Οσοι το εχουν βελτιωσει εχουν δει σημαντική μειωση στην καταναλωση λαδιου σε σχεση με μαμα ... για το 180αρι παντα ε
-
Ο χρήστης tasos88 έγραψε:
Ρε παιδιά δεν θέλω να το πειράξω απλώς έψαχνα για κάτι καλό και δυνατό μόλις είδα το μίτο μου κανε κλικ αλλα το θέμα ηταν και το εσωτερικό γιατί έβαλα και την οθόνη πάνω και στο εσωτερικό το αμάξι, γνώμη μου πάντα τα σπάει.Για το κουπρα δεν ήθελα γιατί δυο φίλοι μου που ασχολουντε πολύ μου παν μακριά!Όχι ρε φίλε, αφού αποφασίσαμε ότι θέλεις να το πειράξεις! Αμάν πια με τις αντιρρήσεις!
-
ΤΟ mito(αμαξι ειναι)Ντάξει τότε...ΤΟ Ferrari, TΟ Αston Martin, TO Porsche, ΤO ΒMW, ΤΟ Μercedes...αμάξια είναι. Κι ο συγχωρεμένος ο παππούς μου έτσι τα έλεγε, αλλά ήταν και 84αρων...
-
+1 stefan Οι Alfa και κάποιες άλλες είναι πάντα γένους θυληκού
Βέβαια δεν υπάρχει λόγος να φαγωθούμε. Δεν είναι θέμα ηλικίας είναι θέμα του πως βλέπει κανείς το αυτοκίνητο. Αν είναι για κάποιον μόνο ένα αντικείμενο, τότε ναι, από την ψυχρή και ορθολογιστική άποψη όλα το είναι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καποια στιγμη θα το βελτιώσει και οταν αρχίσει η βελτίωση δεν σταματάει ...
Πώς είσαι τόσο σίγουρος για αυτό; Υπάρχουν πολλοί γκαζιάρηδες που ούτε να ακούσουν δεν θέλουν για καγκουρέματα.
Υποθέτω αντίστοιχα κάγκουρας είναι και όποιος πειράζει φρένα και αναρτήσεις έτσι;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πώς είσαι τόσο σίγουρος για αυτό; Υπάρχουν πολλοί γκαζιάρηδες που ούτε να ακούσουν δεν θέλουν για καγκουρέματα.
Υποθέτω αντίστοιχα κάγκουρας είναι και όποιος πειράζει φρένα και αναρτήσεις έτσι;
Αν πειραζεις με την λογικη μπερν αουτ , ναι είσαι αντίστοιχος καγκουρας...
Υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλα οι περισσότεροι είναι γτπ -
Καλορίζικο τότε !! Και προσοχή ... Ωραιο εσωτερικό ΤΟ mito(αμαξι ειναι) αλλα εξωτερικό δεν μου αρέσει(για τα δικα μου γουστα) Μπροστά ειναι σαν αλογακι της παναγιας με αυτα τα φωταΚαταρχήν είναι το αυτοκίνητο , εκτός αν θεωρείς Ότι δεν είναι αυτοκινουμενο και το σέρνουν άλογα
Έτσι Γιατί θες να μας το παίξεις και ξύπνιος )Έπειτα για να το διάλεξε παει να πει Ότι του άρεσε , τι νόημα έχει η παράθεση σου με το προσωπικο σου γούστο ;
-
οσο νοημα ειχαν και τα προηγουμενα που ειπαμε περι καλου μοτέρ vag,σάπιου(εσυ) βελτιωση κλπ κλπ
-
οσο νοημα ειχαν και τα προηγουμενα που ειπαμε περι καλου μοτέρ vag,σάπιου(εσυ) βελτιωση κλπ κλπκανε μου παράθεση που είπα οτι το μοτέρ του βαγκ είναι -σάπιο- ή αντίστοιχης σημασίας λέξης ...
σε αντίθετη περίπτωση Διεγράφη προσβλητικός χαρακτηρισμός [Mod] ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ... οπότε καλό είναι να μην ξανασχοληθεί κανείς μαζί σου...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αν πειραζεις με την λογικη μπερν αουτ , ναι είσαι αντίστοιχος καγκουρας...
Υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλα οι περισσότεροι είναι γτπτι ενοεις με την λογικη μπερν αουτ ..
Το θεμα καγκουρας ειναι καθαρα υποκειμενικό !! Σε αλλον αρέσει η βελτίωση επιπέδου dragster σε αλλον καθαρα και μονο για πατήματα και ευθείες και σε αλλους για στροφες και σε αλλους και για τα δυο..Οπως εσυ θεωρεις καγκουρα αυτον που δεινει λεφτά για αλογα και θεωρεις τα μαμα αλογα οικανοποιητικα ετσι και αυτος σε θεωρει καγκουρα που δεινεις λεφτα για αναρτήσεις επειδη θεωρει οτι τα μαμα ειναι μια χαρα ....
Οπως αλλος κράζει τον αλλον που χαλαει χιλιαρικα σε υπολογιστες ενω αυτος χαλαει χιλιαρικα σε λεφτα ...Ο καθενας οτι γουσταρει κανει .
Αντε και πολυ off topic βγηκαμεΣε παρακαλω πολύ τα χαζος αλλου !
ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ