-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Οι δε ευρωπαίοι δέχονται να συζητήσουν μόνο για ενδεχόμενη επιμήκυνση του χρόνου εφαρμογής του μνημονίου.
...αν δεν κάνω λάθος, η επιμήκυνση προβλέπεται από το μνημόνιο, στην περίπτωση που η ύφεση συνεχίζει την... ανοδική της πορεία (αναφέρεται σε ποσοστό πάνω από 4-5%)... ας το επιβεβαιώσει κάποιος αν είναι εύκολο.
-
Αντίρρηση καμία, Μάνο. Το βασικό θέμα είναι, θα κάνουν κυβέρνηση οι 'μνημονιακοί' ή θα έχουμε πάλι τα καραγκιοζιλίκια 'χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση δεν κάνουμε' και θα μείνουμε ξεκρέμαστοι για κανένα μήνα ακόμα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γρήγορη σκέψη για τις αποψινές πίπες του ΠΑΣΟΚ, ότι θέλουν ΣΥΡΙΖΑ τάχα μου κλπ.Αναγκαστικά, θα κυβερνήσουν με τη ΝΔ σε θέση ισχύος και, μάλλον, τη ΔΗΜΑΡ (το καλό που της θέλω ).
Γνωρίζουν ότι στις επόμενες εκλογές, που ελπίζω να γίνουν μετά από πολύ καιρό και υπό κανονικές συνθήκες, θα φάνε κι άλλο ξύλο από το ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθούν να πλασάρουν, έστω προσχηματικά και αμυντικά, πιο αριστερόστροφο προφίλ, ώστε να μπορούν να συγκυβερνήσουν στο μέλλον με το ΣΥΡΙΖΑ, αν κληθούν κι αν υπάρξει ανάγκη.
Χώρια που αναμένεται εσωκομματικός χαμός, με Αννούλα και κάποιους άλλους να θέλουν να κάτσουν στην καρέκλα του Βενιζέλου και το παίζουν εξτρά προοδευτικοί με κόκκινους κόκκους, όπως έκαναν κατόπιν εορτής η Λούκα με τον Καστανίδη..Προς το παρόν, να ρουφήξουν το αυγό τους.
Αύριο θα κάνουν κυβέρνηση. Ούτε οι δικοί τους ψηφοφόροι δεν ψήφισαν για ακυβερνησία, σε καμία περίπτωση ο ΠΑΣΟΚος δεν θέλει νέες εκλογές.
Τα κουκιά για συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ/ΔΗΜΑΡ κλπ δεν βγαίνουν, οπότε η λύση είναι μία και δεν υπάρχει λόγος για καθυστερήσεις. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και πλέον είναι σαφέστατο σε όσους γνωρίζουν απλές μαθηματικές πράξεις κι έχουν σώας τα φρένας ότι, είτε σε αριθμό εδρών, είτε σε αριθμό ψήφων, οι 'αντιμνημονιακοί' (τρελό συνονθύλευμα, από άκρα δεξιά, μέχρι άκρα αριστερά και παραδοσιακούς κομμουνιστές) είναι απόλυτη μειοψηφία.Αντιρρήσεις;
Σε αυτό το τελευταίο η αντίρρηση είναι ότι η ψήφος της 17ης Ιουνίου είναι σκεδασμένη από το φόβο μη εκλογής κυβέρνησης και για το λόγο αυτό έχουμε τόσο μεγάλη αύξηση των ποσοστών των 2 πρώτων κομμάτων (ε ρε γλέντια... χωρίς δικομματισμό δεν κάνουμε )
Ως προς την μνημονιακή-αντιμνημονιακή στάση νομίζω περισσότερο αξιόπιστες είναι οι εκλογές της 6ης Μαίου
Υπόψην ότι πχ. η ΔΗΜΑΡ δεν είναι υπερ του μνημονίου αλλά σαφώς υπερ της παραμονής στο ευρώ και την ΕΕ.
Οπότε θεωρώ 'μνημονιακά' κόμματα ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΔΗΞΑ+Μάνο+Ντόρα κτλ. και 'αντιμνημονιακά' ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΧΑ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ.
6/6: Μνημονιακά = ~40-45% (περιλαμβανομένου ενός ποσοστού ~5% από τους 'λοιπούς' που ήταν 11%!)
17/6: Μνημονιακά = ~45-48% (συν πάλι ένα 3% από τους 'λοιπούς' αλλά ήταν 6%)Οπότε σε κάθε περίπτωση δεν ισχύει αυτό που λες ότι ο λαός ψήφισε 'μνημονιακά' αλλά και πάλι με 45%-55% εγώ δε βλέπω κάτι σαφές αλλά μια μικρή αντιμνημονιακή τάση.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καμία σχέση. Η αντιπολίτευση έχει θεσμικό ρόλο και πραγματοποιείται θεσμικά.
Λέει τη γνώμη της, διαμαρτύρεται, αντιπροτείνει, συμμετέχει στη διαμόρφωση των αποφάσεων ή απλώς αρνείται, ως έχει δικαίωμα.
Αντιπολίτευση δεν είναι να προσπαθείς να κάψεις την πόλη, να εμποδίζεις έμπρακτα την εφαρμογή των νόμων, να καλείς τους άλλους να παρανομήσουν.
Στο γυμνάσιο τα έμαθες, 'Αγωγή του Πολίτη' έλεγαν το μάθημα. Να το ξαναδιδάξουμε, αφού έχεις τελειώσει πια και πανεπιστήμιο;
Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας ψάρι, γιατί έτσι μας γουστάρει.Yet, εσύ το βαφτίζεις.
Όποια αντιπολίτευση δε σου γουστάρει, την κάνειος λάστιχο αποδίδοντας ό,τι σου γουστάρει και τη βαφτίζεις φασιστική (βλ. παρακάτω).Και γενικά: δεν υπάρχει χειρότερο και φασιστικότερο πράγμα από το να λες
'Κέρδισα; κάνω αυτό που υποσχέθηκα.
Έχασα; Θα σας εμποδίσω να κάνετε αυτό που θέλετε ΚΑΙ έχετε υποσχεθεί προεκλογικά, γιατί είναι διαφορετικό από αυτό που επιθυμώ εγώ'.Μάλιστα. Είναι πλέον φασιστικό για την αντιπολίτευση να λέει ότι θα επιμείνει σε αυτά που υποστηρίζει και αυτά για τα οποία την ψήφισε ο κόσμος.
Είναι φασιστικό η αντιπολίτευση να αντιτίθεται στην κυβέρνηση
Ευτυχώς είχε βάλει τη ρήτρα ο tiffosi, γιατί αλλιώς θα του έγραφα 'τα βλέπεις;'Στη δημοκρατία η αντιπολίτευση πρέπει να αλλάζει πρόγραμμα.
Εκτός κι αν είναι η ΝΔ αντιπολίτευση, τότε το δημοκρατικό χρέος θα είναι πάντα να σώσει τη πατρίδα και το έθνος και να επιμείνει. Αν, ω μη γένοιτο, είναι δε και αντιπολίτευση στο σύριζα
Βρε, τα θέλετε και τα λέτε αυτά;
Και πλέον είναι σαφέστατο σε όσους γνωρίζουν απλές μαθηματικές πράξεις κι έχουν σώας τα φρένας ότι, είτε σε αριθμό εδρών, είτε σε αριθμό ψήφων, οι 'αντιμνημονιακοί' (τρελό συνονθύλευμα, από άκρα δεξιά, μέχρι άκρα αριστερά και παραδοσιακούς κομμουνιστές) είναι απόλυτη μειοψηφία.
Αντιρρήσεις;Ποιους βαφτίζεις μνημονιακούς και ποιους αντιμνημονιακούς και ποιους επιλέγεις εσύ να συμψηφίσεις; Γιατί εμένα αυτά δεν μου είναι καθόλου ευδιάκριτα.
Το μόνο συμψηφισμό που μπορώ εύκολα να κάνω είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που βγάζουν ένα 42% επί των εγκύρων, aka γάμησετά επί του συνόλου
Greek statistics κι εσύ manosk; -
ηρθε η ωρα της Αριστερας, ΝΟΤ!
ο εμπειρος στις καταληψεις Αλεξης, ετρεξε να δηλωσει αντιπολιτευση μη τυχον και πανε να τον μπλεξουν σε καμια κυβερνηση
οι καμενοι Ελληνες απεδειξαν οτι ειναι πολλοι, αν και δεν ειχα αμφιβολιες
το Πασοκ απεδειξε οτι τελικα εχει ακομη περισσοτερους διορισμενους απο οτι περιμεναμε
η Δημαρ -τους αγαπαμε ολους- θα αναλαβει ευθυνες ή θα μεινει στον παγκο;
η ΧΑ διατηρησε πολυ υψηλο ποσοστο, το χαστουκι μαλλον τους εκανε καλο. Ευτυχως δεν το εριξε στον Παυλοπουλο, θα χτυπαγε 15%...
το ΚΚΕ το εριξε ο Ομπαμας, πιθανη και η νοθεια . Ευτυχως τελειωσαν οι εκλογες και τωρα μπορουν να ξαναπαιξουν στο θιασο 'δε με νοιαζει τι θα ρωτησεις, αλλα σου λεω οχι απο πριν'.
η ΝΔ -τσιρκο με απ'ολα- θα αναλαβει μαζι με το πασοκ -δεν μπορω να διορισω αλλους αυτη τη στιγμη- να κυβερνησει τη χωρα. Τι πιθανοτητες επιτυχιας εχουν; Θα φανει μεσα σε 2-3 μηνες. Περιθωρια λαθους δεν υπαρχουν. Ή κανουν τις αλλαγες που χρειαζονται ή παμε σε οικονομικη καταστροφη. Εχουν ετοιμο το προγραμμα, αυτο του Τζημερου, ας το εφαρμοσουν!
Για αρχη θα τους ελεγα, να μην ασχολουνται με το τι θα κανει ο Τσιριζα στην αντιπολιτευση, αλλα τι θα κανουν αυτοι σαν κυβερνηση
Ειναι η τελευταια τους ευκαιρια, αν αποτυχουν, στις επομενες εκλογες ο Τσιπρας θα εχει 60%τελικα καναμε εναν τεραστιο κυκλο για να φυγουμε απο πασοκ-νδ, και καταληξαμε παλι σε αυτους
-
Εγω ξερω οτι δεν εχουμε το θρασσος να ζητησουμε να αλλαξει κατι.
Παμε προφανως για τα ιδια με πριν, αλλα με διαφορετικη σειρα τα ονοματα: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αντι για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Τουλαχιστον ενας Ελληνας εκανε το ονειρο του πραγματικοτητα. Ο Σαμαρας θα γινει επιτελους πρωθυπουργος.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Λαφαζάνης στο ΣΚΑΪ. Ο κόσμος ψήφισε αντιμνημονιακά.
Περίπου 45.7% ψήφισε έτσι και 48.5% ψήφισε 'μνημονιακά'. Που το είδε ο Λαφαζάνης?Γιατί, ο Κοττάκης που έκανε παπαροσυλλογισμούς στον ΣΚΑΙ(νομίζω) ήταν καλύτερος;
Λοιπόν...
-εκλεκτός φορουμίτης χρησιμοποιούσε τους καλύτερους χαρακτηρισμούς(not) για τους Έλληνες πριν από 2 μέρες. Ξαφνικά, χτες το βράδυ άλλαξε άποψη.
-εκλεκτός φορουμίτης είπε πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής αυξήθηκαν(not), Ήταν ο ίδιος που είχε πει μετά τις προηγούμενες εκλογές πως η δημοσιότητα θα τους στείλει πίσω στο καβούκι τους.
Παρεμπιπτόντως, πως γίνετε να κατηγορούμε τον ΣΥΡΙΖΑ πως δεν θέλει να κυβερνήσει όταν η ίδια η ΝΔ δεν δέχεται να κάνει κυβέρνηση μαζί του; Η πλήρης αντιστροφή της λογικής. Αυτό το λάθος έκαναν σε ολόκληρη την προεκλογικλή περίοδο οι του ΣΥΡΙΖΑ: αντί να αναδείξουν τις απίστευτες παπαριές της συμορίας των διεφθαρμένων που είχαν εφαρμόσει το 'λεφτά υπάρχουν' στην πράξη στο απίστευτο πάρτυ λαμογιάς της διετίας 2007-2009, κρατούσαν αμυντική στάση. Δεν πειράζει, εγώ δεν πρόκειται να χαρακτηρίσω τον λαό ανάλογα με το αν οι αποφάσεις του με βολεύουν...
-
είναι στείρος φασισμός να κάνεις αντιπολίτευση στη ΝΔ
-
Καλημέρα......επιβεβαιώσαμε σαν λαός για άλλη μία φορά,πως ξεχνάμε πολύ γρήγορα!!Δυστυχώς,αποφάσισαν οι παλαιότεροι για τους νεότερους........Καλό 'πλύσιμο' μάγκες και καλό στήσιμο....Όταν καταλάβουμε τι έγινε,θα είναι πολύ αργά!!
ΥΓ.Ρέεεεεεεεεεεεεε...........έχει υπογράψει για παράδοση-παραλαβή...ρέεεεεεεεε............. -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Μιλάμε τα πράγματα είναι σοβαρά με εσάς δεν εξηγείται αλλιώς.. Οι ΧΑτες πήγαν και κάψαν το περίπτερο του Συριζα (τωρα θα μπει ο Μανος και ο εντι να πουν οτι ο συριζα εκαψε μανες και παιδια) και εσεις ειστε τοσο κολλημενοι που το πατε σε τσαμπουκάδες και γαυροβάζελους..
Αν αυτό έχεις καταλάβει από όσα έχουν συζητηθεί τόσο καιρό, η τιμωρία σου είναι να τα ξαναδιαβάσεις 100 φορές.
Οι ΧΑτες που επιτέθηκαν και μάλιστα απρόκλητα, είναι το αντίστοιχο των αριστεριστών με τις κουκούλες που επιτίθενται και τραμπουκίζουν.
Η θέση όλων αυτών είναι στη φυλακή. ΟΛΩΝ.Δεν υπάρχει 'καλό' άκρο, ούτε 'καλή' βία σε δημοκρατία, πλην της βίας που ασκείται για να προστατευτεί η δημοκρατία από όσους θέλουν με τη βία να την καταλύσουν.
Να καταλύσουν δηλαδή το δικαίωμά ΣΟΥ και ΜΟΥ να εκφραζόμαστε ελεύθερα, γραπτά και προφορικά (όχι εμπράκτως, με όπλα και χουλιγκανισμούς), να επιλέγουμε εκπροσώπους για να κυβερνηθεί το κράτος μας, να αποφασίζουμε ποιοι θα εφαρμόσουν ποιους νόμους.Άλλωστε, η ΧΑ διαμαρτύρεται ήδη για 'αστυνομική βαναυσότητα'. Μπορεί να κάνει μια κοινή πορεία διαμαρτυρίας με τους κουκουλοφόρους.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Παμε προφανως για τα ιδια με πριν, αλλα με διαφορετικη σειρα τα ονοματα: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αντι για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Τουλαχιστον ενας Ελληνας εκανε το ονειρο του πραγματικοτητα. Ο Σαμαρας θα γινει επιτελους πρωθυπουργος.
τον ξερεις? αν ναι δεν δινεις τα στοιχεια του στην χ.α?
-
Φαντάζομαι πως στο δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης δεν περιλαμβάνονται οι διαδηλώσεις, ιδίως όταν τις διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
-
Φαηλος Κρανιδιωτης εχτες τα εσπασε. Κριμα γιατι ειναι και σχετικα νεος αλλα με τετοια μυαλα δεν παμε μπροστα.
Μεταξυ αλλων ειπε:
'Ο συριζα δεν πιστευει στην δημοκρατια'
'Ο συριζα ειναι κουκουλοφοροι'
'Ο συριζα με τη Χ.Α ειναι το ιδιο με τη διαφορα οτι η Χ.Α πιστευει στο εθνος'
'Ο συριζα φταιει για την ανοδο της Χ.Α'Και την ιδια ωρα οι αλλοι λενε οτι ο Συριζα φταιει απο τις 6 μαιου για την πολιτικη ασταθεια.
Αλλα ενας πουστης δημοσιογραφος δεν εχει τα κοτσια να βγει και να τους πει με τι θρασος μας κοροιδευουν μεσα στα ματια μας.
Ο Κακλαμανης εχτες ελεγε ποσο σοβαρο κομμα ειναι το ΠΑΣΟΚ και ποσο αισθηση ευθυνης εχει αυτες τις μερες. Μεχρι τις 5 Μαιου οι του ΠΑΣΟΚ ηταν οι πιο αχρηστοι που υπηρχαν.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Φαντάζομαι πως στο δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης δεν περιλαμβάνονται οι διαδηλώσεις, ιδίως όταν τις διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.O ΣΥΡΙΖΑ δε κάνει μόνο διαδηλώσεις. Δημιουργεί μπάχαλο και εκφράζει την ανομία και το ριζοσπαστικό ακτιβισμό!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τον ξερεις? αν ναι δεν δινεις τα στοιχεια του στην χ.α?
Δεν εχουν τα στοιχεια του Σαμαρα δηλαδη;
-
[in cabala's mind]>Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Τουλαχιστον ενας Ελληνας εκανε το ονειρο του πραγματικοτητα και ο Σαμαρας θα γινει επιτελους πρωθυπουργος
[/in cabala's mind]
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Φαντάζομαι πως στο δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης δεν περιλαμβάνονται οι διαδηλώσεις, ιδίως όταν τις διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
O ΣΥΡΙΖΑ δε κάνει μόνο διαδηλώσεις. Δημιουργεί μπάχαλο και εκφράζει την ανομία και το ριζοσπαστικό ακτιβισμό!
Όντως, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δημιουργήσει την γραφειοκρατία, έχει νομοθετήσει 500 αντικρουόμενες/φωτογραφικές διατάξεις για κάθε θέμα.
Το ότι ο ριζοσπαστικός ακτιβισμός(βέβαια, παίζει ρόλο και πώς ορίζεις τις έννοιες) δημιουργεί μπάχαλο, το πιστεύει το Tea Party και μόνο, παίζει να το πιστεύει και ο Τζήμερος.Παρεμπιπτόντως, όσοι λέτε απίστευτες χαζομάρες για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους κουκουλοφόρους, έχετε ιδέα για το πόσα οργανωμένα μπλοκ έχει ο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί, οι αναρχικοί της Πάτρας έχουν περισσότερα μπλοκ από ό,τι ο ΣΥΡΙΖα πανελλαδικά.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Καμία σχέση. Η αντιπολίτευση έχει θεσμικό ρόλο και πραγματοποιείται θεσμικά.
Λέει τη γνώμη της, διαμαρτύρεται, αντιπροτείνει, συμμετέχει στη διαμόρφωση των αποφάσεων ή απλώς αρνείται, ως έχει δικαίωμα.
Αντιπολίτευση δεν είναι να προσπαθείς να κάψεις την πόλη, να εμποδίζεις έμπρακτα την εφαρμογή των νόμων, να καλείς τους άλλους να παρανομήσουν.
Στο γυμνάσιο τα έμαθες, 'Αγωγή του Πολίτη' έλεγαν το μάθημα. Να το ξαναδιδάξουμε, αφού έχεις τελειώσει πια και πανεπιστήμιο;
Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας ψάρι, γιατί έτσι μας γουστάρει.Yet, εσύ το βαφτίζεις.
Όποια αντιπολίτευση δε σου γουστάρει, την κάνειος λάστιχο αποδίδοντας ό,τι σου γουστάρει και τη βαφτίζεις φασιστική (βλ. παρακάτω).Προσπάθησε περισσότερο.
Αυτά που έγραψα ήταν σαφή και μην παριστάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Η αντιπολίτευση, όπως και η διακυβέρνηση, έχουν πολύ συγκεκριμένα πλαίσια στα οποία δικαιούνται να κινηθούν.
Όπως δεν θα σου άρεσε να μπει η αστυνομία στο σπίτι σου και να σε σαπίσει, επειδή έγραψες ότι ο Σαμαράς είναι μαλάκας και δεν στηρίζεις το έργο του, έτσι δεν μου αρέσει -και, guess what, έχω το Σύνταγμα υπέρ μου- να εμποδίζει με τη βία, παράνομα και τραμπουκίστικα κάποιος την εφαρμογή της δημοκρατικά εκπεφρασμένης λαϊκής βούλησης.
Πόσο πιο απλά επιτέλους;Και γενικά: δεν υπάρχει χειρότερο και φασιστικότερο πράγμα από το να λες
'Κέρδισα; κάνω αυτό που υποσχέθηκα.
Έχασα; Θα σας εμποδίσω να κάνετε αυτό που θέλετε ΚΑΙ έχετε υποσχεθεί προεκλογικά, γιατί είναι διαφορετικό από αυτό που επιθυμώ εγώ'.Μάλιστα. Είναι πλέον φασιστικό για την αντιπολίτευση να λέει ότι θα επιμείνει σε αυτά που υποστηρίζει και αυτά για τα οποία την ψήφισε ο κόσμος.
Είναι φασιστικό η αντιπολίτευση να αντιτίθεται στην κυβέρνηση
Ευτυχώς είχε βάλει τη ρήτρα ο tiffosi, γιατί αλλιώς θα του έγραφα 'τα βλέπεις;'Καταλαβαίνει όποιος δεν παριστάνει τον εξυπνάκια του δημοτικού ότι το 'εμποδίζω' είναι αυτό που έγραψα λίιιιγο παραπάνω. Δηλαδή, εμποδίζω με τη βία, αντίθετα με το Σύνταγμα.
Άμα μάθεις να σέβεσαι την ψήφο του λαού, θα σου γίνει πιο εύκολη η κατανόηση των ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ απλών αυτών πραγμάτων.Στη δημοκρατία η αντιπολίτευση πρέπει να αλλάζει πρόγραμμα.
Εκτός κι αν είναι η ΝΔ αντιπολίτευση, τότε το δημοκρατικό χρέος θα είναι πάντα να σώσει τη πατρίδα και το έθνος και να επιμείνει. Αν, ω μη γένοιτο, είναι δε και αντιπολίτευση στο σύριζα
Βρε, τα θέλετε και τα λέτε αυτά;
ΠΟΙΟΣ και ΠΟΤΕ υποστήριξε κάτι τέτοιο; Περιμένω απάντηση σ' αυτό.
Το μέσο είναι το ζήτημα.
Δηλαδή (σε άτομα προσχολικής ηλικίας συχνά μιλάω πιο πολύπλοκα όταν εξηγώ κάτι) άμα υπάρχουν 3 παιδάκια που θέλουν βόλτα παγωτό και 2 παιδάκια που θέλουν λούνα-παρκ, ενώ μπορούμε να πάμε μόνο σε ένα μέρος, τότε τα 2 παιδάκια μπορούν να κλαίνε, να ουρλιάζουν σαν κακομαθημένα μαλακιστήρια ή να πείσουν τα άλλα παιδάκια ότι το λούνα-παρκ είναι καλύτερο και την επόμενη φορά να προτιμήσουν αυτό.
Αλλά, αν πάνε να πλακώσουν στο ξύλο τα άλλα παιδάκια για να περάσει το δικό τους, θ' αρπάξουν τις ψιλές τους και θα μείνουν στο σπίτι.
Νομίζω ότι δεν μπορώ να κάνω ακόμα πιο λιανά, θα χάσω κι αυτό το IQ που μου έχει μείνει.Και πλέον είναι σαφέστατο σε όσους γνωρίζουν απλές μαθηματικές πράξεις κι έχουν σώας τα φρένας ότι, είτε σε αριθμό εδρών, είτε σε αριθμό ψήφων, οι 'αντιμνημονιακοί' (τρελό συνονθύλευμα, από άκρα δεξιά, μέχρι άκρα αριστερά και παραδοσιακούς κομμουνιστές) είναι απόλυτη μειοψηφία.
Αντιρρήσεις;Ποιους βαφτίζεις μνημονιακούς και ποιους αντιμνημονιακούς και ποιους επιλέγεις εσύ να συμψηφίσεις; Γιατί εμένα αυτά δεν μου είναι καθόλου ευδιάκριτα.
Το μόνο συμψηφισμό που μπορώ εύκολα να κάνω είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που βγάζουν ένα 42% επί των εγκύρων, aka γάμησετά επί του συνόλου
Greek statistics κι εσύ manosk;Διάβασε ή θυμήσου τα προεκλογικά προγράμματα. Η βασική κατευθυντήρια αρχή (εντός ευρώ, με προσπάθεια αναδιαμόρφωσης όσο γίνεται περισσότερο και προς το θετικότερο με διαπραγματεύσεις του μνημονίου, ώστε να επιστρέψουμε στις αγορές αυτοδύναμα) υποστηρίχθηκε από συγκεκριμένα κόμματα, 3 κοινοβουλευτικά και κάποια εξωκοινοβουλευτικά. Η ΔΗΜΑΡ είναι μπαλαντέρ, αλλά εντός ευρώ, χωρίς καμία μονομερή καταγγελία.
Τι δεν καταλαβαίνεις (πάλι); -
Α, περί μεταρρυθμίσεων: Θυμάστε ποιός ήταν ο υπουργός που τρέναρε επί 5 μήνες την απελευθέρωωση των ταξί; Ναι, άνηκε στον Συριζα.
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]