-
Να 'μαστε πάλι εδώ στο θέμα του 'τι γίνεται αύριο'
-
-
-
ο τίτλος είναι έμμεση αναφορά ?
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ο τίτλος είναι έμμεση αναφορά ?Ο κοσμος το 'χει τουμπανο
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=204660 -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Είπα ότι στις περισσότερες χώρες υπάρχουν τέτοιοι νόμοι. Δεν ξέρω συγκεκριμένα για την Γερμανία όμως. Αν δεν υπάρχει αντίστοιχος νόμος εκεί, η θέση μου ότι είναι το πιο οργανωμένο μπουρδέλο του κόσμου ενισχύεται.
Μου τα κωλομπαρίζεις τώρα.
Αρα μπορεί η συγκεκριμένη δημοσίευση να είναι νομιμότατη.
Μήπως έχεις τον αντίστοιχο ελληνικό νόμο πρόχειρο; Κάτι θέλω να δω.Επειδή μιλούσαμε για μπουρδέλα..
-
Υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα για την επιστροφή στη δραχμή και η εκλογή του αντιπαθητικού και των συνιστωσών είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα οδηγήσει εκεί.
(όλοι οι πολιτικοί που έβγαλαν τα λεφτά έξω, όλοι οι άλλοι που έβγαλαν τα λεφτά έξω, οι εκδότες που χρωστάνε και θα τα ξοφλήσουν σε ξεφτιλισμένες δραχμές κλπ).Άντε και καλή δραχμή, 80% μείωση του δανείου κάθε χρόνο.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ο τίτλος είναι έμμεση αναφορά ?
Ο κοσμος το 'χει τουμπανο
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=204660Μπα...δε νομίζω να βγεί 1ος ο ΣΥΡΙΖΑ.
-
Οι σημερινές εκλογές είναι με λίστα και όχι με σταυρό ?
Αν είναι με λίστα, τι έγινε με την κατάρτιση των λιστών των κομμάτων, δεν είδα καμία σχετική είδηση... -
Μπορείς να βάλεις σταυρό, δεν είναι άκυρο αλλά δεν μετράει ο σταυρός.
Αν πρόσεξες κάτι υποψήφιους που είχαν εκλεγεί και μετά έβριζαν το κόμμα τους, αυτούς μάλλον τους έβαλαν χαμηλά στη λίστα και δεν θα ξανάβγαιναν (θα έβγαινε ο ξάδελφος του πρόεδρου που τον έχωσαν πιο πάνω στη λίστα).
-
σίγουρα δεν είναι άκυρο αν βάλεις σταυρό;
Στο ypes λέει αυτό:
Πώς ψηφίζουμε στις εκλογές με λίστα;
Οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν μόνο το ψηφοδέλτιο με το κόμμα που επιθυμούν να ψηφίσουν, χωρίς να βάλουν σταυρούς προτίμησης υπέρ των υποψήφιων βουλευτών. Εντούτοις, ψηφοδέλτια με σταυρό προτίμησης δεν λαμβάνονται υπόψη ως άκυρα.το οποίο πρέπει να είναι η πιο ηλίθια διατύπωση που θα μπορούσε να κάνει κάποιος.
-
Με ποιά κριτήρια καταρτίστηκαν οι λίστες ?
Επαιξε ρόλο η κατάταξη στις προηγούμενες εκλογές (δηλ. η εκπεφρασμένη βούληση του λαού) ή μπα ? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οι σημερινές εκλογές είναι με λίστα και όχι με σταυρό ?
Αν είναι με λίστα, τι έγινε με την κατάρτιση των λιστών των κομμάτων, δεν είδα καμία σχετική είδηση...Έγινε μεγάλο θέμα. Ειδικά σε κάτι νομούς όπως εδώ στα Χανιά με τους αυλικούς της Ντόρας....σκοτωθήκανε!
-
Στα περισσοτερα κομματα επαιξε.
Νομιζω μονο ο ΔΗΞΑ αλλαξε τη σειρα και εβαλε κατι τραπεζιτες επικεφαλης και γι' αυτο αποχωρησαν οι μισοιedit
ναι, και στη ΝΔ λογω Ντορας -
στη γλυφαδα συνεχιζει και εχει ωραια γκομενακια στην επιτροπη, αλλα οχι και να κανει ο παλιος εφορευτικη
(σιγα μη τσιμπησω με κατι τετοια)της αραδιασα εκει τα custom χαρτακια με τις διατεταγμενες υπηρεσιες και δε συμμαζευεται , την αποστομωσα και τωρα ωρα για υπνο
δε θα με ξαναχωσετε κλωσσες
-
Υπάρχει κάποιος λόγος που στο πακέτο με τα ψηφοδέλτια, δίνουν πρώτο ψηφοδέλτιο τον ΣΥΡΙΖΑ;;
Από περιέργεια έκατσα και κοίταξα την σειρά και είδα ότι αν κάποιος ήθελε να βρει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ήθελε πολύ ψάξιμο. Το ίδιο και της ΝΔ... καθώς και της Δράσης. Ειδικά της Δράσης ήταν στα τελευταία.
Δεύτερο ψηφοδέλτιο ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ και τρίτο το ΚΚΕ...
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν βρήκα ψηφοδέλτιο. Κάπου θα ήταν μέσα στο πακέτο.Έκανα την ερώτηση αυτή στις ηλίθιες εκεί μέσα και στραβομουτσούνιασαν.
Το ίδιο συνέβει και σε τουλάχιστον ακόμη δύο εκλογικά κέντρα στο ίδιο σχολείο από γνωστούς που βρήκα εκεί.
Περίμενα είτε να είναι αλφαβητικά είτε με τη σειρά που βγήκαν στις προηγούμενες εκλογές.
-
Koλπο ειναι!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Koλπο ειναι για να μπερδεύουν τα γερόντια!!! -
Δεν νομίζω ότι είναι μόνο για τους ηλικιωμένους. Ακόμη και εγώ κάποια στιγμή δυσανασχέτησα με το ψάξιμο. Έψαχνα τη ΔΡΑΣΗ και ΔΡΑΣΗ δεν έβρισκα. Και τελικά τα έμπλεξα εντελώς.
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]