-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Οπως καταλαβαινεις ποτε δεν ψηφισα με βαση το ατομικο συμφέρον και παντα ημουν απροσκυνητος,οποτε τα δασκαλικια σου αλλου και τις εξυπναδες.Tα παραμύθια σου δεν περνάνε εδώ. Ώστε λοιπόν ψήφισες ΠΑΣΟΚ και παραπάνω από μία φορές; Και παρ'ολα αυτά επιμένεις -ακόμα!- ότι δεν έχεις μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάντια της χώρας, ε;
Όσο πάει γίνεται όλο και καλύτερο! -
Κομματικό θύμα δεν είμαι
Εσεις θα ξυπνηστε οταν πατε στην αραπιά για δουλειά..... -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
@G60
Πάρε λίγο ακόμα παρακράτος.Γ. Θ. Κρεμμυδάς - Οι άνθρωποι της Χούντας μετά τη Δικτατορία.
http://goo.gl/n8Pi8Ρε φιλε,μαθε πρωτα τι θα πει η λεξη παρακρατος .
Παρακρατος πχ ειναι οι αναρχικοι οι οποιοι χρησιμοποιουνται απτην εκαστοτε εξουσια για να διαλυουν καθε πορεια εργαζομενων.
Ανοιξε τα στραβα σου και μην αναλωνεσαι στο να πολεμας την Χρυση Αυγη η οποια στο κατω κατω δεν εχει κυβερνησει ,ουτε καν στο κοινοβουλειο δεν προλαβε να μπει.
Ασχολεισου με το κομμα σου την ΑΝΤΑΡΣΥΑ .To παρακράτος (παρά του κράτους, δίπλα στο κράτος, λατ. status in statu) είναι ένας κρυφός μηχανισμός ανθρώπινης ομάδας που στέκει δίπλα στην πολιτική εξουσία (ή μέρος αυτής) και πράττει ακολουθώντας εντολές της, που συνήθως δεν υπόκεινται στον ηθικό κώδικα των νόμων (και πολλές φορές στους ίδιους τους νόμους), ώστε να χειραγωγείται η πολιτική ζωή ενός τόπου.
http://el.wikipedia.org/wiki/Π�% ... E%BF%CF%82
'Περικλής', Εκλογές Βίας και νοθείας και παρακράτος
Στις εκλογές του 1958 η ΕΔΑ αναδείχθηκε αξιωματική αντιπολίτευση με ποσοστό 24,4%. Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονη ανησυχία στην κυβέρνηση της ΕΡΕ, η οποία αντέδρασε άμεσα συγκροτώντας μυστική επιτροπή στα πλαίσια του σχεδίου 'Περικλής' στην οποία συμμετείχαν οι Γεώργιος Παπαδόπουλος, Γεώργιος Γεωργαλάς και Λευτέρης Σταυρίδης. Σκοπός του 'Περικλή' ήταν ο περιορισμός της επιρροής της ΕΔΑ και η εφαρμογή του θα είχε βαθειά χρονική διάρκεια. Επιπλέον η ΕΡΕ χρηματοδότησε διάφορους αντικομμουνιστικούς, συντηρητικούς και εθνικιστικούς κύκλους, κυρίως δημοσιογραφικούς, σπαταλώντας μάλιστα μεγάλο μέγεθος οικονομικών πόρων [6]. Τελικά το σχέδιο βρήκε ανοιχτή εφαρμογή στις εκλογές του 1961, που ονομάστηκαν εκλογές βίας και νοθείας [7]. Εντούτοις, το σχέδιο καταγγέλθηκε από την ΕΔΑ και την Ένωση Κέντρου. Παρά ταύτα, η ΕΡΕ διατήρησε επαφές με διάφορους ακροδεξιούς κύκλους, κυρίως με παρακρατικές οργανώσεις (π.χ. Οργάνωση Καρφίτσα) [8]. Ωστόσο, η κατάσταση θα ξεφύγει από τον έλεγχο της ΕΡΕ το 1963 όταν θα δολοφονηθεί από την Καρφίτσα ο Γρηγόρης Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ και θα τραυματιστεί ο Γιώργος Τσαρουχάς. Τότε, ο Καραμανλής θα αναφωνήσει το περίφημο Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο θέλοντας έμμεσα να στιγματίσει το παλάτι και την Φρειδερίκη.
http://el.wikipedia.org/wiki/Εθνική_Ριζοσπαστική_Ένωσις
Τα υπόλοιπα που γράφεις (σε στυλάκι Κασιδιάρη) τα αφήνω ασχολίαστα.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Κομματικό θύμα δεν είμαι
Εσεις θα ξυπνηστε οταν πατε στην αραπιά για δουλειά.....Πουθενα δεν θα πανε,πληρωνει ο μπαμπας .
-
Κομματικό θύμα δεν είμαι
Εσεις θα ξυπνηστε οταν πατε στην αραπιά για δουλειά.....Πουθενα δεν θα πανε,πληρωνει ο μπαμπας .
Θα τελείωσουν κι αυτά....μέχρι να καταλάβουν ότι θα πρέπει να φορανε ελληνικα βρακιά και θα κοπουνε κατι αρμανι και τσαμπα μαγκιες
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@G60
Πάρε λίγο ακόμα παρακράτος.Γ. Θ. Κρεμμυδάς - Οι άνθρωποι της Χούντας μετά τη Δικτατορία.
http://goo.gl/n8Pi8Ρε φιλε,μαθε πρωτα τι θα πει η λεξη παρακρατος .
Παρακρατος πχ ειναι οι αναρχικοι οι οποιοι χρησιμοποιουνται απτην εκαστοτε εξουσια για να διαλυουν καθε πορεια εργαζομενων.
Ανοιξε τα στραβα σου και μην αναλωνεσαι στο να πολεμας την Χρυση Αυγη η οποια στο κατω κατω δεν εχει κυβερνησει ,ουτε καν στο κοινοβουλειο δεν προλαβε να μπει.
Ασχολεισου με το κομμα σου την ΑΝΤΑΡΣΥΑ .To παρακράτος (παρά του κράτους, δίπλα στο κράτος, λατ. status in statu) είναι ένας κρυφός μηχανισμός ανθρώπινης ομάδας που στέκει δίπλα στην πολιτική εξουσία (ή μέρος αυτής) και πράττει ακολουθώντας εντολές της, που συνήθως δεν υπόκεινται στον ηθικό κώδικα των νόμων (και πολλές φορές στους ίδιους τους νόμους), ώστε να χειραγωγείται η πολιτική ζωή ενός τόπου.
http://el.wikipedia.org/wiki/Π�% ... E%BF%CF%82
'Περικλής', Εκλογές Βίας και νοθείας και παρακράτος
Στις εκλογές του 1958 η ΕΔΑ αναδείχθηκε αξιωματική αντιπολίτευση με ποσοστό 24,4%. Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονη ανησυχία στην κυβέρνηση της ΕΡΕ, η οποία αντέδρασε άμεσα συγκροτώντας μυστική επιτροπή στα πλαίσια του σχεδίου 'Περικλής' στην οποία συμμετείχαν οι Γεώργιος Παπαδόπουλος, Γεώργιος Γεωργαλάς και Λευτέρης Σταυρίδης. Σκοπός του 'Περικλή' ήταν ο περιορισμός της επιρροής της ΕΔΑ και η εφαρμογή του θα είχε βαθειά χρονική διάρκεια. Επιπλέον η ΕΡΕ χρηματοδότησε διάφορους αντικομμουνιστικούς, συντηρητικούς και εθνικιστικούς κύκλους, κυρίως δημοσιογραφικούς, σπαταλώντας μάλιστα μεγάλο μέγεθος οικονομικών πόρων [6]. Τελικά το σχέδιο βρήκε ανοιχτή εφαρμογή στις εκλογές του 1961, που ονομάστηκαν εκλογές βίας και νοθείας [7]. Εντούτοις, το σχέδιο καταγγέλθηκε από την ΕΔΑ και την Ένωση Κέντρου. Παρά ταύτα, η ΕΡΕ διατήρησε επαφές με διάφορους ακροδεξιούς κύκλους, κυρίως με παρακρατικές οργανώσεις (π.χ. Οργάνωση Καρφίτσα) [8]. Ωστόσο, η κατάσταση θα ξεφύγει από τον έλεγχο της ΕΡΕ το 1963 όταν θα δολοφονηθεί από την Καρφίτσα ο Γρηγόρης Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ και θα τραυματιστεί ο Γιώργος Τσαρουχάς. Τότε, ο Καραμανλής θα αναφωνήσει το περίφημο Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο θέλοντας έμμεσα να στιγματίσει το παλάτι και την Φρειδερίκη.
http://el.wikipedia.org/wiki/Εθνική_Ριζοσπαστική_Ένωσις
Τα υπόλοιπα που γράφεις (σε στυλάκι Κασιδιάρη) τα αφήνω ασχολίαστα.
Εγω εδωσα παραδειγμα τι ειναι το παρακρατος .
Περιμενω και απο σενα,οχι ιστορικα γεγονοτα σαν το παραπανω που δεν τα αμφισβητω αλλα δεν εχουν ουδεμια σχεση με την χρυση αυγη.
Πουθενα δεν θα βρεις φιλε μου,διοτι η χρυση αυγη δεν παιρνει εντολες ουτε απτο πασοκ ουτε απτην ΝΔ . -
Πουθενα δεν θα βρεις φιλε μου,διοτι η χρυση αυγη δεν παιρνει εντολες ουτε απτο πασοκ ουτε απτην ΝΔ .
Πολύ θα ήθελαν οι αριστεροί να είχαν βουλευτές απροσκύνητους στα τηλεοπτικά πάνελ(κι όχι μόνο) αλλά δεν τους κάθεται.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εσεις θα ξυπνηστε οταν πατε στην αραπιά για δουλειά.....
Πουθενα δεν θα πανε,πληρωνει ο μπαμπας .
Θα τελείωσουν κι αυτά....μέχρι να καταλάβουν ότι θα πρέπει να φορανε ελληνικα βρακιά και θα κοπουνε κατι αρμανι και τσαμπα μαγκιες
Ουκ ολίγοι εδώ μέσα που σας κράζουν, έχουν πάει ήδη 'στην αραπιά' για δουλειά. Και παρεμπιπτόντως, δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ φοράω αυτή τη στιγμή ελληνικό βρακί Minerva. Εσύ τι φοράς;
-
Οι πραγματικοί άντρες δε φοράνε βρακί. Είναι πάντα έτοιμοι.
-
@χρήστοΣΣ8
Εσένα βιντεάκια με χρυσαυγίτες πισω και ανάμεσα στα ΜΑΤ να την πέφτουν σε πορείες, δεν έχει πάρει το μάτι σου... -
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πουθενα δεν θα βρεις φιλε μου,διοτι η χρυση αυγη δεν παιρνει εντολες ουτε απτο πασοκ ουτε απτην ΝΔ .
Πολύ θα ήθελαν οι αριστεροί να είχαν βουλευτές απροσκύνητους στα τηλεοπτικά πάνελ(κι όχι μόνο) αλλά δεν τους κάθεται.
Από πρώην μέλος της ΧΑ διαβάζουμε (από το βιβλίο του 'Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής'):
Πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής για τη χρηματοδότηση της οργάνωσης!
[...]
Μέχρι το 2002 ο, Χάρης Κουσουμβρής ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της «Χρυσής Αυγής»- ο τρίτος τη τάξει και ταμίας της.
[...]
«Κάποιοι μας έδιναν λεφτά- τα δικά μας δεν έφθαναν»
Άκρως ενδιαφέροντα είναι όσα αναφέρει ο συγγραφέας για τους άδηλους πόρους της οργάνωσης. Τονίζει συγκεκριμένα:
«Ως ταμίας, είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται οργάνωση. Ποιος την ενίσχυε, δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος...».
Σκιαγραφώντας με εντονότερα χρώματα αυτήν την εικόνα ... εξωτερικών συνεργασιών, ο συγγραφέας προσθέτει πως κάποτε ο «αρχηγός» τον είχε στείλει, με άλλους, να συνοδεύσουν σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ πολιτικό πρόσωπο που τον είχε καλέσει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Στο βιβλίο τονίζεται ακόμη: «Απ' ό,τι εμμέσως μας έδωσε να καταλάβουμε ο ίδιος ο διαβόητος ''αρχηγός'' της Χρυσής Αυγής, ''αρπαχτές'' γινόντουσαν από όλους τους κομματικούς χώρους καταπώς συνέφερε τα δύο μεγάλα κόμματα».
[...]
Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα από το παραπάνω λινκ, όπως:
[...]
Μεταξύ άλλων, ο κ. Κουσουμβρής τονίζει ότι η μελέτη κειμένων του Χίτλερ και του Γκέμπελς ήταν όρος εκ των ων ουκ άνευ για να γίνουν αποδεκτά τα νέα μέλη. Το ίδιο φυσικά ίσχυσε για τον ίδιο, ο οποίος εντάχθηκε στη «Χρυσή Αυγή» το 1990, σε ηλικία 17 ετών, μαζί με τον αδελφό του Σωκράτη.
[...][...]
Ο κ. Κουσουμβρής εξέθεσε όλες τις διαπιστώσεις και κρίσεις του για την οργάνωση γράφοντας βιβλίο, με τίτλο «Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής». Είχε ανοίξει άλλωστε εκδοτικό οίκο, με την ονομασία «Ερεβος», στον Πειραιά. Αποδείχθηκε ότι ανέλαβε μεγάλο ρίσκο... Ο ίδιος και η οικογένειά του απειλήθηκαν και, τελικά, επί της ουσίας εκδιώχθηκαν.Οι απειλές τον ανάγκασαν να εξαφανιστεί
Γνωρίζοντας καλά ότι αυτού του είδους οι απειλές δεν είναι ... ακαδημαϊκές, ούτε συνιστούν μπλόφα, ο συγγραφέας αναγκάστηκε να αλλάξει τη ζωή του. Έκλεισε το βιβλιοπωλείο, μετακόμισε από τον Πειραιά στην επαρχία, άλλαξε όλα τα τηλέφωνά του. Εν ολίγοις, εξαφανίστηκε κατά τα πρότυπα που χαρακτηρίζουν το θεσμό της «προστασίας μαρτύρων». Η διαφορά είναι ότι κ. Κουσουμβρής χρειάστηκε να μεριμνήσει ο ίδιος, για να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του από την οργή των παλιών ομοϊδεατών του.
[...] -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
@χρήστοΣΣ8
Εσένα βιντεάκια με χρυσαυγίτες πισω και ανάμεσα στα ΜΑΤ να την πέφτουν σε πορείες, δεν έχει πάρει το μάτι σου...Καλα κανουν και πανε εναντιων των αναρχικων,εναντιον του παρακρατους.
-
Πάνε με το κράτος να πολεμήσουν αυτους που κατά δήλωσή σου είναι υποχείρια του κράτους.
Δε λέω, έχει μια βαθεία εσωτερική λογική...
-
Ρε Ernani αγορι μου,γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ με την χρυση αυγη και δεν μας αναφερεις τιποτα για το κομμα που θα ψηφησεις την ΑΝΤΑΡΣΥΑ;
-
Γιατί, απαγορεύεται να σχολιάζω τη ΧΑ;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Οι πραγματικοί άντρες δε φοράνε βρακί. Είναι πάντα έτοιμοι.Κρίμα, κι εγώ τους φανταζόμουν κάπως έτσι:
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πάνε με το κράτος να πολεμήσουν αυτους που κατά δήλωσή σου είναι υποχείρια του κράτους.Δε λέω, έχει μια βαθεία εσωτερική λογική...
Σαφως διοτι οι Χρυση αυγη δεν διαλυει πορειες εργαζομενων ουτε εχει υπαρξει ποτε αναλογο παραδειγμα,το οποιο βεβαια αν υπηρχει να εισαι σιγουρος οτι τα ΜΜΕ θα το ανεφεραν και εγω ο ιδιος θα το καταδικαζα.
Απλα καταντας κουραστικος και γραφικος σαν τους δοσιλογους δημοσιογραφισκους .
Ελα πες μας τωρα για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. -
[...]
Απλα καταντας κουραστικος και γραφικος σαν τους δοσιλογους δημοσιογραφισκους .
Ελα πες μας τωρα για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Μίλα καλύτερα και άσε το στυλάκι του Κασιδιάρη προς εμένα. Κατανοητό???
Εγώ ούτε κηρύγματα κάνω για το κόμμα που ψηφίζω, ούτε το παίζω αθώα περιστερά, ούτε απειλώ με Μακρόνησους.
-
λες αστειο για την συριζα?
η συνεπεια ειναι σχεδον σιγουρη
http://i47.tinypic.com/b87ql2.jpg
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες