-
Δεν επιμένω γιατί δεν έχω σφαιρική αντίληψη. Μπορεί στην Αθήνα να έφαγαν ψωμί (ή και παντεσπάνι) όντως. Η Θεσσαλονίκη φτωχομάνα παρέμεινε και όσα είδα αυτά τα χρόνια συμφωνούν με αυτό που είπε ο Βαρουφάκης.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν επιμένω γιατί δεν έχω σφαιρική αντίληψη. Μπορεί στην Αθήνα να έφαγαν ψωμί (ή και παντεσπάνι) όντως. Η Θεσσαλονίκη φτωχομάνα παρέμεινε και όσα είδα αυτά τα χρόνια συμφωνούν με αυτό που είπε ο Βαρουφάκης.Δε φτούρησε τίποτα κοτζάμ Ζορό;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν επιμένω γιατί δεν έχω σφαιρική αντίληψη. Μπορεί στην Αθήνα να έφαγαν ψωμί (ή και παντεσπάνι) όντως. Η Θεσσαλονίκη φτωχομάνα παρέμεινε και όσα είδα αυτά τα χρόνια συμφωνούν με αυτό που είπε ο Βαρουφάκης.
Δε φτούρησε τίποτα κοτζάμ Ζορό;
Μπα... τον έπιασε ο Λοχαγος του Ισπανικού Στέμματος Μέντεζ και τον απέλασε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δε φτούρησε τίποτα κοτζάμ Ζορό;
φτούρησαν οι βενζινοπώλες. Α, και η τσέπη του Παπαγεωργόπουλου.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Και βέβαια ισχύει για όλους, ή τελοσπάντων προσπαθώ συνειδητά να έχω αυτόν τον τρόπο σκέψης, αλλα και πάλι αυτός δεν μπορεί να είναι flat. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, πως εδω μιλάμε για δημοσιογράφο. Και όπως και να το κάνουμε, το να ακους πίπες, ψέμματα, ανακρίβειες, υποσχέσεις και λοιπά απο εναν πολιτικό, είναι καθημερινό και αναμενόμενο φαινόμενο. Για την ακρίβεια, το.... 80% αυτων που λενε και κάνουν οι πολιτικοί, ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες. Ενα 20% μας είναι χρήσιμο και γι΄αυτό τους θέλουμε και τους χρειαζόμαστε. Ο ρόλος του δημοσιογράφου όμως, δεν είναι ο ίδιος....Το αντίθετο μάλιστα και είμαι σίγουρος το ξέρεις πολύ καλά. Το πώς σκέπτομαι λοιπόν, εχει να κάνει και με την ιδιότητα υπο την οποία τοποθετείται κάποιος.Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ωραιοποιήσει ο Δελλατόλας τη κατάσταση. Η Δούρου του την είπε, και η Κανέλλη τον κοπάνησε με την εφημερίδα.
Τίποτα απ'όλα αυτά δεν δικαιολογεί το ξέσπασμα του psycho. Και το χώσιμο για τις δικαστικές του περιπέτειες είναι σχετικό, και η αντίδραση του μη ανάλογη. Και το ότι πέταξε μόνο το νερό και όχι και το ποτήρι μαζί δεν σώζει τη κατάσταση. Δείτε και το Μιχαλολιάκο το '98 στη Ζούγκλα που πετάει και τη καρύδα. -
Πάντως αν η νεολαία συριζα δεν είναι τελείως γκάου οφείλει να βγάλει βίντεο (παραγωγή 5 ευρώ για να το κάνει ακόμα πιο ξεφτύλα το θέμα) όπου θα βγαίνει κάποιος ντυμένος Ζορό, θα λέει σε κόσμο που θα έχει δεμένα τα χέρια 'Ήρθα να σας σώσω', θα λύνει τα σκηνιά από 2-3 άτομα που φοράνε μπλε και τους άλλους θα τους αφήνει έτσι.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ωραιοποιήσει ο Δελλατόλας τη κατάσταση. Η Δούρου του την είπε, και η Κανέλλη τον κοπάνησε με την εφημερίδα.
Τίποτα απ'όλα αυτά δεν δικαιολογεί το ξέσπασμα του psycho. Το ξέσπασμά του μετά την εφημερίδα, δικαιολογείται απόλυτα για μένα. Το ξέσπασμα πιο πριν με το νερό όμως, οχι....Γι΄αυτό, είναι απόλυτα υπευθυνος ο ίδιος. Και το χώσιμο για τις δικαστικές του περιπέτειες είναι σχετικό, και η αντίδραση του μη ανάλογη. Και το ότι πέταξε μόνο το νερό και όχι και το ποτήρι μαζί δεν σώζει τη κατάσταση. Σε καμμία περίπτωση δεν τη σώζει .Απλά είναι αλλο το ένα, αλλο το αλλο....! Θα περίμενα μάλιστα απο τη Δούρου να του το ανταποδώσει. Θα τη δικαιολογούσα ΑΠΟΛΥΤΑ...! Δείτε και το Μιχαλολιάκο το '98 στη Ζούγκλα που πετάει και τη καρύδα.Ολα αυτά απο μένα βέβαια, σε ενα γενικότερο πλαισιο πολιτικού πολιτισμου που θα έπρεπε να υπαρχει κι εντελώς θεωρητικά. Γιατί στην πράξη, η βία που ασκήσανε τόσα χρόνια οι καναλαρχοεκδοτοδημοσιογράφοι και τα κολλητάρια τους οι πολιτικοί, προς τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αυτης της χώρας, είναι απείρως χειρότερη...!!
-
-
Eλα τώρα, ουτε μπουγελωσε κανένα, ουτε μπουνίδια έδωσε, ουτε τσαμπουκά πούλησε ( ) και στην τελική πλάκα έκανε....!! Μη συγκρινεις τα ασύγκριτα..!
-
Και ορίστε το σποτ της Χ.Α.
Το δείχνει η τηλεόραση και αποδεικνύει πως η Χ.Α. είναι άλλο ένα κόμμα που ενδιαφέρεται για το καλό μας!
Παιδάκια, πράσινο και ο πράος πατριώτης Κασιδιάρης σε μια ωραία παρουσίαση!
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!! -
Eλα τώρα, ουτε μπουγελωσε κανένα, ουτε μπουνίδια έδωσε, ουτε τσαμπουκά πούλησε ( ) και στην τελική πλάκα έκανε....!! Μη συγκρινεις τα ασύγκριτα..!Εγώ δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. Αφού μίλησε περί Μενσεβίκων, μάλλον τους συριζαίους εννοεί.
-
Eλα τώρα, ουτε μπουγελωσε κανένα, ουτε μπουνίδια έδωσε, ουτε τσαμπουκά πούλησε ( ) και στην τελική πλάκα έκανε....!! Μη συγκρινεις τα ασύγκριτα..!Βρε Spartan, ό,τι και να λέει, εσύ εγκρίνεις τη συμπεριφορά του Κασιδιάρη που τη χτύπησε;
Πόσο άνανδρος μπορεί να είναι κάποιος που χτυπάει μια γυναίκα και μάλιστα κοντά στα 60; Και περιμένουμε ότι θα λυθούν όλα τα προβλήματα που δημιούργησε η μεταπολίτευση με τη βία;
Και να σου πω και κάτι ακόμα. Μαγκιά της Κανέλλη που σηκώθηκε να υπερασπιστεί τη Δούρου (που σημειωτέον μεταξύ ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή μεσολαβεί το χάος - κακώς κατά τη γνώμη μου). Ενώ αυτοί που μας έφεραν στη σημερινή κατάντια μας και παράλληλα νομιμοποίησαν ηθικά τη ΧΑ (-> Πάκης) κάθονταν και έβλεπαν αμέριμνοι.
-
Την βια προς την Καννελλη και την αλλη την πουτανιτσα την ειδατε,την βια προς τον ελληνικο λαο δεν την βλεπετε .
Ψηφηστε τους για να καταδικασετε την βια της Χ.Α .
Α ρε ποσο ευκολα βλεπετε το τυρακι,την φακα ομως θα την δειτε μετα τις εκλογες αλλα θα ειναι αργα,καλοβολεμενα ποντικια. -
Αίχης δοίκυω.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αίχης δοίκυω.http://www.youtube.com/watch?v=wu6Eo6Kr3Go
Να βλεπετε τα συριζακια . -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Αίχης δοίκυω.
http://www.youtube.com/watch?v=wu6Eo6Kr3Go
Να βλεπετε τα συριζακια . -
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Την βια προς την Καννελλη και την αλλη την πουτανιτσα την ειδατε,την βια προς τον ελληνικο λαο δεν την βλεπετε .
Ψηφηστε τους για να καταδικασετε την βια της Χ.Α .
Α ρε ποσο ευκολα βλεπετε το τυρακι,την φακα ομως θα την δειτε μετα τις εκλογες αλλα θα ειναι αργα,καλοβολεμενα ποντικια.Πες τα να αγιάσει το στόμα σου ρε φίλε....
-
Είναι λυπηρό πάντως πως μέσα από πολιτικές συζητήσεις βγαίνει το ποιόν του λαού μας.
Προσβολές, τσακωμοί, ανούσια σχόλια για ποιό λόγο?
Γιατί ρε γαμώτο σ'αυτή τη χώρα πρέπει να τσακωνόμαστε συνεχώς λες και είμαστε στο γήπεδο?
Και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι αντί να κοιτάξουμε πως να σώσουμε τη χώρα από τη καταστροφή, ασχολούμαστε με φασίστες και ναζιστές.
Αξίζουν τόσο πολύ τη σημασία μας?
-
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τώρα άρχισαν το θέμα με τη βία και άρχισαν να δείχνουν τα ''πρωτοφανή'' γεγονότα με παρόμοιες αλλά όχι τόσο σκληρές αντιδράσεις (βλέπε γιαούρτωμα σε παρουσιαστή, ψυχάκια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ).
Τόσα χρόνια συστηματικά καίγεται η Αθήνα και (λιγότερο) η Θεσσαλονίκη από οργανωμένους αντιεξουσιαστές παρακινούμενους από τα κόμματα της αριστεράς καταστρέφοντας χωρίς έλεος ξένες περιουσίες. Τώρα και καλά παρουσιάστηκε η βία που εμφανίστηκε η ΧΑ??
Το δούλεμα πάει σύννεφο...
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες