-
Τελικά ο πατριώτης Κασιδιάρης ΔΕΝ έχει βουλευτική ασυλία και μπορεί να συλληφθεί ανά πάσα στιγμή.
-
Να τα βλεπουν τα καθυστερημενα που τους ψηφισαν. Απο κει κ περα, δεν νομιζω να ανεβαινει η δημοτικοτητα τους, μαλλον προς τα κατω τους βλεπω, κ πολυ μαλιστα (εως το 'δεν μπαινουν στη βουλη'), ακριβως επειδη πολλοι καταλαβαινουν τωρα πια για τι κανιβαλους μιλαμε.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
@spartan
νομιζω ολα ξεκινησαν απο την ξανθια συριζοβομβα οπου επιασε την προσωπικη του ζωη On airΣύμφωνοι, δέχθηκε προκλητική φραστική επίθεση απο το νούμερο, αλλα το μπουγέλο, δε νομίζω οτι είναι σοβαρή αντίδραση. Καραγκιοζολίκι είναι....Στη συνέχεια ήρθε το (δημοκρατικό) ράπισμα απ΄το αλλο νουμερο, τον Ρομπέν των Δασών που ήθελε δυναμική αντίδραση ( ) κατα του αντιδημοκρατικού Κασιδιάρη και δημοκρατικά τις άρπαξε.
-
Σίγουρα θα περιμένει να παρέλθει το 48ωρο του αυτοφόρου κρυμμένος σε κάποια γιάφκα της οργάνωσης.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
@spartan
νομιζω ολα ξεκινησαν απο την ξανθια συριζοβομβα οπου επιασε την προσωπικη του ζωη On airΣύμφωνοι, δέχθηκε προκλητική φραστική επίθεση απο το νούμερο, αλλα το μπουγέλο, δε νομίζω οτι είναι σοβαρή αντίδραση. Καραγκιοζολίκι είναι....Στη συνέχεια ήρθε το (δημοκρατικό) ράπισμα απ΄το αλλο νουμερο, τον Ρομπέν των Δασών που ήθελε δυναμική αντίδραση ( ) κατα του αντιδημοκρατικού Κασιδιάρη και δημοκρατικά τις άρπαξε.
κοιτα οπως ειπα και πριν οταν τους καλουν παντου και τους εχουν στην μπουκα πριν καν μιλησουν και στο τελος περνας στην προσωπικη ζωη του κατι που δεν αφορα κανεναν νομιζω..ε οκ η μπαλα καπου χαθηκε απο το ενα μερος μετα η μπαλα μπηκε σε τροχια απο το αλλο και ειδαμε το πρωτο βουλευτικο ξυλο
σειρα εχει η βουλημεγαλη ευθυνη εχει και ο αντ1 βεβαια βεβαια και ολα αυτα για λιγα τηλεοπτικα νουμερα και να το παιζει και σωτηρας μετα ο παπαδακης
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Να τα βλεπουν τα καθυστερημενα που τους ψηφισανΣιγα μην φύγει κανένας πόντος
Ο Κασσιδιαρης εκφράζει τη λαική βούληση και το κλωτσομοπούνι στην Καννέλη είναι πράξη ηρωική και μεγάλη.
Οπως είπα στηρίζω
-
Κακώς που φώναξαν στον ΑΝΤ1 τον Κασιδιάρη.
Στη θέση του έπρεπε να κάθεται η Μαρί Κυριακού και ο Μάικ ο Φασολάκης...Και όλοι θα ήταν μία όμορφη παρέα...
υ.γ. τελικά σκίστηκε κανά καλσόν; ; ;
-
ευτυχώς που αποκαλύφθηκε η έλλειψη διαχείρισης του ρόλου που τους ανατέθηκε (ΧΑ) ως ψήφο διαμαρτυρίας από αγανακτισμένους και όχι κατ' ανάγκη συνειδητά ακροδεξιούς πολίτες.
ελπίζω τα αποτελέσματα των ερχόμενων εκλογών να αποκαταστήσουν την πραγματικότητα στα ποσοστά και να θέσουν εκτός βουλής κάθε ακρότητα απ' όπου κι' αν προέρχεται.λογικά θα τύχουν και κρατικής επιχορήγησης λόγω εκλογής του κόμματος στις προηγούμενες εκλογές...
εφ' όσον έχει διαλυθεί η βουλή ισχύει η βουλευτική ιδιότητα και ασυλία? -
14 μέρες πριν τη συμπλήρωση 71 χρόνων από την έναρξη της επιχείρησης Μπαρμπαρόσα, αναβιώνει η αέναη μάχη του καλού με το κακό...
Επειδή δεν προφταίνω παρακαλώ κάποιος να ποστάρει βίντεο Πατερούλη που καταδικάζει την επίθεση των φασιστών, το Κίεβο και η Σεβαστούπολη βομβαρδίστηκαν κλπ.
Αν δεν βρεθεί τέτοιο βίντεο αρκούμαι και με ένα holly war.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
ευτυχώς που αποκαλύφθηκε η έλλειψη διαχείρισης του ρόλου που τους ανατέθηκε (ΧΑ) ως ψήφο διαμαρτυρίας από αγανακτισμένους και όχι κατ' ανάγκη συνειδητά ακροδεξιούς πολίτες.
ελπίζω τα αποτελέσματα των ερχόμενων εκλογών να αποκαταστήσουν την πραγματικότητα στα ποσοστά και να θέσουν εκτός βουλής κάθε ακρότητα απ' όπου κι' αν προέρχεται.λογικά θα τύχουν και κρατικής επιχορήγησης λόγω εκλογής του κόμματος στις προηγούμενες εκλογές...
εφ' όσον έχει διαλυθεί η βουλή ισχύει η βουλευτική ιδιότητα και ασυλία?Είπαμε....δεν ισχύει.
-
Γιατί καθυστερημένοι ρε kacey? Εσυ ο μεγάλος μπηχτηςε που πλακώνεσαι με το παραμικρό στο δρόμο?\ Μια χαρά ξύλο έριξε ο ανθρωπός αν και θα έπαιρνε διπλους πόντους αν έριχνε στον υποψήφιο του ΠΑσοκ, ο οποίος σημειωτέον την ψιλιάστηκε την δουλειά και έκανε την πάπια ( σαν εμπειρος πολιτικος). Μαλιστα ουτε καν σηκωθηκε όπως οι άλλοι για να μπει στην μέση.
Στα αλλα, πέρα από οι λέμε , αν κάνει την μαγκιά και παραδοθεί και αναλάβει ευθύνες θα κερδίσει πόντους. Αν κρυφτεί και κάνει την γυναικούλα θα χάσει και αυτός και το κόμμα.
Βέββαια , αυτά θα βλέπου και οι άλλοι βουλευτές και θα παιρνουν πρόγρευση από το τι εχει να γίνει στην Βουλή αν μπει η ΧΑ μεσα. Φανταστείται εικόνα Πάγκαλου να τους λέει 'Αληταρία' μέσα στην Βουλή , πάνω από τα έδρανα θα του χημιξουν και θα τον δέρνουν 3 μέρες.... Ειδικά με την Β ασυλία , όργια θα γίνονται. Καιρός ήταν , ΄οχι μόνο οι συναξιουχοι και οι ανεργοι να τρώνε ξύλο αλλα και οι βουλευτες , να καταλάβουν τι περνάει ο λαος....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στη θέση του έπρεπε να κάθεται η Μαρί Κυριακού και ο Μάικ ο Φασολάκης...Εδω χθες, η ΝΕΤ είχε το ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ...!!!!!!
Ευτυχώς μόνο του, με 2 (δυο) δημοσιογράφους..!
-
Γιατι δεν πλακωσε και το μιχαλολιακο προχτες, τα ιδια του ελεγε.
Κοτα λειράτη :thumpsdown: -
Πάντως μου δημιουργείται η αίσθηση πως αν η Κανέλλη δεν τον είχε χτυπήσει με το ντοσιέ, δεν θα είχε ασχοληθεί μαζί της. Εκείνη τη στιγμή ο Κασιδιάρης τα είχε πάρει με τη Δούρου και απλά η Κανέλλη έκανε τη λάθος κίνηση τη χειρότερη στιγμή.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Γιατι δεν πλακωσε και το μιχαλολιακο προχτες, τα ιδια του ελεγε.
Κοτα λειράτη :thumpsdown:Έλεγε τα ίδια ο Αρχηγός με την Δούρου στον Κασσιδιάρη;
Όπως και να έχει στον Αρχηγό όλοι 'εγέρθητο' και σε στάση προσοχής! Ο Αρχηγός λέει, κάνει και δέρνει ότι και όποιον θέλει!
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Πάντως μου δημιουργείται η αίσθηση πως αν η Κανέλλη δεν τον είχε χτυπήσει με το ντοσιέ, δεν θα είχε ασχοληθεί μαζί της. Εκείνη τη στιγμή ο Κασιδιάρης τα είχε πάρει με τη Δούρου και απλά η Κανέλλη έκανε τη λάθος κίνηση τη χειρότερη στιγμή.+1
-
Στη θέση του έπρεπε να κάθεται η Μαρί Κυριακού και ο Μάικ ο Φασολάκης...Εδω χθες, η ΝΕΤ είχε το ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ...!!!!!!
Ακούω ένα συνάδελφο, τώρα, απέναντί μου, μιλάει με ένα φίλο του και του λέει:
'Φίλε θα πάρω τον Κασιδιάρη σπίτι μου. Δεν μπορώ ποια να μιλήσω στην γυναίκα μου. Όλο λεφτά ζητάει και με έχει διαρκώς με την παντόφλα. Θα πάρω τον Κασιδιάρη σπίτι μου και μόλις ξεκινά η γυναίκα μου την παντόφλα, θα τον αμολάω... '
-
Φαντάσου οι δυο δημοσιογράφοι να τον ρωτούσαν γι' αυτά εδώ:
http://www.koutipandoras.gr/?p=20870 -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ακούω ένα συνάδελφο, τώρα, απέναντί μου, μιλάει με ένα φίλο του και του λέει:
'Φίλε θα πάρω τον Κασιδιάρη σπίτι μου. Δεν μπορώ ποια να μιλήσω στην γυναίκα μου. Όλο λεφτά ζητάει και με έχει διαρκώς με την παντόφλα. Θα πάρω τον Κασιδιάρη σπίτι μου και μόλις ξεκινά η γυναίκα μου την παντόφλα, θα τον αμολάω... '
Νομίζω πως εδώ υπάρχει μια... επιχειρηματική ευκαιρία!
'Πάρε τον Κασιδιάρη σπίτι και τέρμα η παντόφλα!'
-
Σε λίγο στο Real FM, Μάνος και στη συνέχεια Καννέλη
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες