-
Ποιες ειναι οι τιμες που παιζουν για ολικο βαψιμο ?
Μιλαμε παντα για βαψιμο σε αυτοκίνητο που δεν είχε εγκαταλειφθεί σε αλάνα να το τρωει ο ηλιος και η βροχη.
Το αυτοκίνητο ειχε καθημερινη χρηση και εχει ιχνη σκουριας τοπικα στις κολωνες στους θολους και στην καροτσα.
Ο ιδιοκτητης το συντηρουσε μηχανικα αν εξαιρεσει κανεις το γεγονος οτι δεν το εβαψε ποτε ξανα.
Απο κατω το αμαξι δεν εχει σκουρια. -
Μιλαμε παντα για βαψιμο σε αυτοκίνητο που δεν είχε εγκαταλειφθεί σε αλάνα να το τρωει ο ηλιος και η βροχη.
Το αυτοκίνητο ειχε καθημερινη χρηση και εχει ιχνη σκουριας τοπικα στις κολωνες στους θολους και στην καροτσα.
Ο ιδιοκτητης το συντηρουσε μηχανικα αν εξαιρεσει κανεις το γεγονος οτι δεν το εβαψε ποτε ξανα.
Ενας φίλος έβαψε πριν ένα μήνα ένα γιαρις με 600 ευρώ!!!!
-
Αναφερομαι σε ολικο βαψιμο μεσα εξω και σε μαυρο χρωμα ακρυλικο διπλης (οχι μεταλλικο)
-
Πείτε καμμιά τιμή από 'σωστό' μαγαζί να προετοιμάζομαι και γω.. με το μαλακό όμως
υγ. στη δικιά μου περίπτωση μόνο έξω αλλά με αφαίρεση χρώματος
-
Με επισκευή τα σαπακια?
Εγώ χωρίς επισκευές θα έλεγα 1200 περίπου . Μέσα έξω
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Φίλε KATRAV, μιας και ψάχνεσαι για εισαγωγή από Αμερική, μήπως έχεις καμιά ιδέα για το κόστος των μεταφορικών; Επίσης είσαι σίγουρος πως ο νόμος περί ατελούς εισαγωγής ως ιστορικό για οχήματα άνω των 30 ετών ισχύει και για εκτός Ε.Ε. ;
-
Θα παρακαλεσω να μη ξεφευγουμε απο το θεμα. Ανοιξα αυτο το θεμα για να μαθω περι βαψιματος.
Για να ρωταω παει να πει οτι εχω ηδη το αμαξι. -
Sorry για το
Χαίρομαι που επιτέλους το πήρες! Να το χαίρεσαι το εργαλείο.
Απάντησέ μου αν θες με p.m. γιατί ενδεχομένως να κινηθώ κι εγώ αναλόγως.
-
Το αμάξι έχει πολύ σκουριά. Θέλει δουλειά, να βγάλεις τζάμια κλπ.
Δεν μπορείς να βρεις ίδιο σε καλύτερη κατάσταση;
ΒΑΨΙΜΟ ΟΛΙΚΟ