-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όντως.Καταρχήν έχουν χαντακώσει τον Button μετά τα updates
Σωστά.
Πιστεύεις κάνουν focus στο Λούη?
Όταν διαβάζεις τέτοια,τότε η απάντηση είναι ναι.
Κρίμα...γιατί θεωρώ τον JB πολύ καλύτερο οδηγό.
Είναι! Ο πιτσιρικάς είναι ταχύτερος αλλά ο Τζένον είναι καλύτερος!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
οκ τοτε - (ασχετο, αν σου δωθει η ευκαιρια κι εχεις ορεξη παρακολουθησε το κανουν φοβερο de-briefing του αγωνα...)
γι αυτο ειπα οτι 'πλαγιως' εδειχναν φερραρι....
βεβαια απο την αλλη μερια προσωπικά δε πιστευω οτι ΚΑΘΕ αυτοκινητο καπου εχει τραβηξει τους κανονισμυς στο οριο...
βλεπε τρυπα στην αεροτομη η μερκ, τρυπα η ρεντμπουλ... ε ολοι εχουν τις..... τρυπες τους καπου :):):)Και κάτι άλλο. Αυτή είναι άλλωστε και η τέχνη της F1. Ποιός θα τραβήξει τους κανονισμούς στα άκρα και θα βρει μια μικρή...τρύπα ( ) νομιμότητας.
Δε διαφωνω
Ισα ισα
ασε δε που το θεωρω και θεμιτό..Δια - not in this case my friend.... o Whitmarsh εκανε τις δηλωσεις οτι δεν θα κανουν καποια κινηση
( Χιουμορ ) Ασε δε που εβαλαν τον Χιλ να φαει το μικροφωνο του ( ηταν το στοιχημα ) που ο Λουις δεν πηρε την πολ οπως υποστηριζε ο Χιλ
-
δεν αφηνουμε τα ελαστικα στην ησυχια τους?
1ον) η μακλαρεν μια χαρα τα χει βρει τα ελαστικα ( δες χαμιλτον στη βαρκελώνη).
2ον) Δεν φύλαγαν ελαστικά! , απλά δεν υπήρχε τίποτα άλλο να κάνουν αφού δεν μπορούσαν να προσπεράσουν! δείτε πχ τρενάκι ραικονεν.
3) από τη στιγμή που ήταν στα τρενάκια μπροστά αυτοκίνητα με μέτριο pace , πήγε έτσι ο αγώνας.
Γενικά σήμερα το μόνακο εκμηδένισε όλους αυτούς τους κανονισμούς που θεωρούνται artificial αλλα τελικα είναι αυτοί που δίνουν το θέαμα (drs, 2 γόμες ελαστικών(στην ουσία ήταν ίδιες) ).και ήταν αυτό που είπε και κάποιος για την λούζερ αντιμετώπιση του αγώνα από άποψη στρατηγικής
Στον καναδά θα γίνει πανικός!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όντως.
Καταρχήν έχουν χαντακώσει τον Button μετά τα updates
Σωστά.
Πιστεύεις κάνουν focus στο Λούη?
Όταν διαβάζεις τέτοια,τότε η απάντηση είναι ναι.
Κρίμα...γιατί θεωρώ τον JB πολύ καλύτερο οδηγό.
Είναι! Ο πιτσιρικάς είναι ταχύτερος αλλά ο Τζένον είναι καλύτερος!
+1 Πολυ πιο μυαλωμενος απο το Hamilton
-
γενικά πάντως αυτό με τα ελαστικά που αναμασάνε μορφές του αθλήματος μου φαίνεται ότι δεν έχει καμία λογική.
είμαι σίγουρος ότι για το ανακάτεμα της τράπουλας ευθύνονται οι κανονισμοί που έχουν φέρει τα αυτοκίνητα στο ίδιο επίπεδο. -
Έτσι είναι, ο Μπάτον είναι πιο προσγειωμένος και με πιο καθαρό μυαλό από τον Λούι.
-
καλά καθίστε να συνεχίσουν με τέτοιους μέτριους τερματισμούς και θα γίνει πανικός μέσα στην ομάδα , ειδικά που έτσι που πάει το πρωτάθλημα συμφέρει πιο σταθερούς οδηγούς από τον χάμιλτον. και ο χάμιλτον τι να κάνει ? , μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
βασικά ο χάμιλτον έχει ηρεμήσει επειδή τα ξανάφτιαξε με τη νικολ , τη λαδώνει ο whitmarsh
'Things are a lot better. Just in life.' -
-
Πότε ηταν και που όταν έχασε το πρωταθλημα οδηγων ο Λουης βγαινοντας στα χαλικια κατα την είσοδο στα pits? Δεν θυμαμαι λογο γηρατειών.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Πότε ηταν και που όταν έχασε το πρωταθλημα οδηγων ο Λουης βγαινοντας στα χαλικια κατα την είσοδο στα pits? Δεν θυμαμαι λογο γηρατειών.2007, Κίνα
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Πότε ηταν και που όταν έχασε το πρωταθλημα οδηγων ο Λουης βγαινοντας στα χαλικια κατα την είσοδο στα pits? Δεν θυμαμαι λογο γηρατειών.Κίνα 2007.
Βασικά ο φετινός Λούης είναι πολύ πιο ώριμος από οποιαδήποτε άλλη χρονιά.
Γι αυτό άλλωστε και βρίσκεται σε απόσταση βολής από τον τίτλο.
Αν είχε τη γνωστή κωλοκοτροναίικη προσέγγιση μετράτε πόσα DNF θα είχε φέτος... -
EDDIE, mikeerfol is faster than you. Can you confirm you understood this message?
-
Α ναί! Thanks!...Πέρασαν και καποια χρονια δηλ.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
EDDIE, mikeerfol is faster than you. Can you confirm you understood this message?Sim...
-
Μοντετζέμολο: 'Στρόντζο αν δεν πάρει καμπιονάτο αλλάξει προφεσιόνε'
Ντομενικάλι: '... ...' -
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
:ysterical: Ο ένας δε θυμάται λόγω προχωρημένης ηλικίας,και ο άλλος είναι 16 χρονών και τον ταπώνει .Tαπώνει?...οh my god. What an unsivilised guy!
-
Τώρα θα πω κι εγώ τη μαλακία μου αλλά μπορείτε να φανταστείτε το παραπάνω στην Πανεπιστημίου;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τώρα θα πω κι εγώ τη μαλακία μου αλλά μπορείτε να φανταστείτε το παραπάνω στην Πανεπιστημίου;
Μια που το ανέφερες, τι ακριβώς εννουσαν ο Πουρναρακης και ο Σειταν στην εκπομπη? Θα έρθει Ελλάδα ο Ecclestone?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τώρα θα πω κι εγώ τη μαλακία μου αλλά μπορείτε να φανταστείτε το παραπάνω στην Πανεπιστημίου;Με τους Πακιστανούς γύρω-γύρω να πουλάνε μαϊμούδες; Ισλαμαμπάντ street circuit κετς;
Μια που το ανέφερες, τι ακριβώς εννουσαν ο Πουρναρακης και ο Σειταν στην εκπομπη? Θα έρθει Ελλάδα ο Ecclestone?
Ο Μπέρνι θα φέρει την ανάπτυξη που λέει ο Σαμαράς.
2012 - Grand Prix de Monaco