-
Καλησπέρα σας αγαπητοί μου φίλοι! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο audi tt 1.8tfsi χρονολογίας 2009 και μετά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το θέμα. Αν έχετε κάποια site ή εφημερίδες να μου προτείνετε. Στο internet έχω βρει κάποια μοντέλα αλλά τα περισσότερα είναι 2λιτρα. (λογικό). Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!
-
Καλησπέρα σας αγαπητοί μου φίλοι! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο audi tt 1.8tfsi χρονολογίας 2009 και μετά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το θέμα. Αν έχετε κάποια site ή εφημερίδες να μου προτείνετε. Στο internet έχω βρει κάποια μοντέλα αλλά τα περισσότερα είναι 2λιτρα. (λογικό). Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!
-
-
Τι ακριβώς ψάχνεις? Πληροφορίες για το αυτοκίνητο ή για μέρη από τα οποία μπορείς να αγοράσεις το audi σαν μεταχειρισμένο?
-
Περισσοτερο για το που πρεπει να ψαξω. Επισης αν ξερει κανεις καταναλωση στην αθηνα απο προσωπικη εμπειρια.
-
κουπε λες η ανοιχτο?
καταναλωση πρεπει να εισαι 10-11 λ /100χλμ αθηνα αν πας νορμαλ
εθνικη 8-9κανε μια μινι οικονομτεχνικη και δε μηπως σε συμφερει καλυτερα το 2λιτρο γιατι βλεπω οτι τα 1,8 ειναι ακριβα αρκετα
*ασχετο καπου ειχα διαβασει οτι το 1,8ΤΤ συγκρινεται και χανει απο το 1.4 scirocco και ξενερωσα
-
Δεν ενδιαφερομαι για το διλιτρο για λογους εφοριας κλπ. Το κουπε σκεφτομαι να αγορασω. Α και οσο για τη συγκριση με το σιροκο απλα πιστευω πως δε γινεται να συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια οτι και αν λενε οι αριθμοι. Εχω τρελα με τα κουπε της αουντι και συγκεκριμενα με ττ γτ ειναι ενα αμαξι που ειναι και πανεμορφο αλλα και διαχρονικοτατο. Οσο για το σιροκο παλι ας μου παιξει κανεις τα φωτα σε διαδρομη με στροφες και βλεπουμε !!! ( αστειευομαι)
-
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Δεν ενδιαφερομαι για το διλιτρο για λογους εφοριας κλπ. Το κουπε σκεφτομαι να αγορασω. Α και οσο για τη συγκριση με το σιροκο απλα πιστευω πως δε γινεται να συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια οτι και αν λενε οι αριθμοι. Εχω τρελα με τα κουπε της αουντι και συγκεκριμενα με ττ γτ ειναι ενα αμαξι που ειναι και πανεμορφο αλλα και διαχρονικοτατο. Οσο για το σιροκο παλι ας μου παιξει κανεις τα φωτα σε διαδρομη με στροφες και βλεπουμε !!! ( αστειευομαι)καλά μην πέρνεις όρκο οτι δεν θα στα παίξει...
-
Περί του θέματος και πάλι , κάποια site περαν των car autotriti και xe ;
-
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Περί του θέματος και πάλι , κάποια site περαν των car autotriti και xe ; -
Αν πουλαει και καποιος απο εσας ή γνωστος σας ας ενημερωσει. Ευχαριστω και παλι!
-
Ενδιαφέρεσαι και για το προηγούμενο μοντέλο;
-
Το προηγούμενο τί χρονολογίας είναι; Εγώ ενδιαφέρομαι πιο πολύ για το τελευταίο (2009 και μετά).
-
Μπορείς να το δεις εδώ (έχουν προστεθεί άλλα 7.000 km από τότε)
-
Nα εισαι καλά scotch! Aπλά δεν είναι αυτο που ψαχνω και απο θεμα χρονολογιας αλλα και χιλιομετρων. Διαθέτω και λιγο μεγαλύτερο μπάτζετ. (ειναι προφανες και για αυτα που ζηταω). Παντως το εχεις κουκλα!
-
Θα ήθελα μια πολύτιμη βοήθεια από όσους απο εσας έχετε κάποιο audi απο τα καινούρια ή αν ξερετε γενικοτερα. Εχω υπογειο παρκινγκ το οποιο εχει αρκετά μεγάλη κλίση η οποια δεν είναι ομοιομορφη. Δηλαδη πχ μπαίνοντας έχει μικρότερη κλίση και περιπου στο μεσον του κατεβάσματος έχει μεγαλύτερη. Φοβάμαι σε αυτό το σημειο μην γονατίσει η μούρη του. Θα ήθελα να με βοηθείσετε. Είναι πολύ χαμηλό μπροστά σε σχέση με το Α3 πχ ; Το αμάξωμά του μπροστά απο τη ρόδα έχει μεγαλύτερο μήκος απο το Α3 ; Αν έχετε και προσωπική εμπειρία πείτε μου. Σας ευχαριστώ!
-
an ηταν το αντιθετο θα ειχες προβλημα, δηλ μεγαλη αρχικη και μικροτερη μετα. Ετσι το καταλαβαινω εγω.
-
Απλά όταν πηγαίνεις απο μικροτερη σε μεγαλύτερη κλίση το αμάξι γονατίζει..Ρωτάω σχετικά με το A3 γιατί στο συγκεκριμένο πάρκινγκ μπαίνει ένα audi A3 sportback 2006. Για αυτό και η σύγκριση σε διαστασεις (απόσταση από το έδαφος του μπροστινού μέρους) μεταξύ ττ και α3.
-
αν βρεις αμαξι πριν το κλεισεις με λεφτα, ζητα απο τον πωλητη να πατε στο γκαραζ σου να σιγουρευτεις οτι μπαινεις σωστα και δοκιμασε και την εξοδο βεβαια και με μουρη και οπισθεν, διοτι ισως καποια στιγμη να μην μπορεις να κανεις μανουβρα
-
ειχα ΤΤ και ο κολλητος μου Α3..οπου πηγαινε αυτος πηγαινα και εγω, χωρις προβλημα αλλα ηταν το προηγουμενο μοντελλο.
Μια καλη ιδεα ειναι να μπεις στη σελιδα της AUDI και να συγκρινεις υψος, μεταξονιο, ολικο μηκος ωστε να υπολογησεις τους προβολους. Εν γενει παντως το πατωμα ΤΤ Α3 ειναι το ιδιο.
AUDI TT 1.8TFSI