-
σημαιες για ολα τα γουστα
-
Το ιδιο κομμα γιατι μιας και δεν με εκφραζει κανεις αλλα μου αρεσει το ξύλο, θα ηθελα να 'φανε' καποιοι μερικες φαπες εντος 'εδρας'. Ετσι για να ασχολουνται και η δημοσιοκαφροι.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
σημαιες για ολα τα γουσταΚάτι μου λέει πως ψήφισες το δεύτερο κόμμα...
-
Ρε Κούλη βούτα κανά πανώ με το σφυροδρέπανο να κάνεις καζούρα στους νεοδημοκράτες που θα χάσουν την κούπα μέσα από τα χέρια τους και άσε με εμένα...
Να μας πει και ο Greo που κάνει τον Παρασκευά τι θα κερδίσει η χώρα από τις εκλογές δεδομένου ότι ουσιαστική διαφορά δεν υπάρχει...
Θα πάει το φούμο σύννεφο...
Μόνο ψηφίστε συριζα γιατι αν δεν βγει πρώτο κόμμα τώρα θα επικαλεστεί ο Τσίπρας συγκυβέρνηση με τους εξωγήινους. -
Προβλέπω να γίνεται της πουτάνας και εδώ και στην κοινωνία...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε Κούλη βούτα κανά πανώ με το σφυροδρέπανο να κάνεις καζούρα στους νεοδημοκράτες που θα χάσουν την κούπα μέσα από τα χέρια τους και άσε με εμένα...Να μας πει και ο Greo που κάνει τον Παρασκευά τι θα κερδίσει η χώρα από τις εκλογές δεδομένου ότι ουσιαστική διαφορά δεν υπάρχει...
Θα πάει το φούμο σύννεφο...
Μόνο ψηφίστε συριζα γιατι αν δεν βγει πρώτο κόμμα τώρα θα επικαλεστεί ο Τσίπρας συγκυβέρνηση με τους εξωγήινους.Καζούρα στην Επανάσταση; Ποτέ!
Η καζούρα είναι μια διεστραμμένη συνήθεια της αλλοτριωμένης αστικής τάξης
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
σημαιες για ολα τα γουσταΑυτή τη σημαία θα την υιοθετήσουμε μετά την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ....
-
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Οι μοναδικές εκλογές όπου έπρεπε να βγεί ένα απο τα 2 (κάποτε) μεγάλα κόμματα δεν έγινε και υπάρχει κίνδυνος να βγει κόμμα που θα οδηγήσει στην καταστροφή. Παραμονή στο ευρώ χωρίς μνημόνιο δε γίνεται αντιθέτως διαπραγμάτευση γίνεται.
Σε δίλημμα αν θα πρέπει να στηρίξω τους ''μεγάλους'' μόνο και μόνο για να μην βγει ο άλλος. -
'Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Ολάντ για να δει την Μέρκελ χτυπήθηκε από κεραυνό'
http://www.iefimerida.gr/news/50681/� ... E%BD%CF%8C
Τί είναι ετούτο τώρα;
Μήνυμα στον Αλέξη;
Θα δικαιωθεί και ο Καραμανλής ο χοντρός.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
σημαιες για ολα τα γουστα
Αυτή τη σημαία θα την υιοθετήσουμε μετά την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ....
Σε πόσα από τα posts σου δεν έχεις συμπεριλάβει τις λέξεις Τσίπρας, ΣΥΡΙΖΑ; Λές;;;;;;
Drifter, πιστεύεις πως χρειάζεται βοήθεια;
-
Ειμαι σε κατι ενδιαμεσο επειδη απο οτι εμαθα οι ψηφοι που πανε σε μικρα κομματα (οπου ψηφισα κιολλας) πανε στο πρωτο και δε γουσταρω...Καλυτερα να μη παω καθολου αμα ειναι ετσι...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Σε πόσα από τα posts σου δεν έχεις συμπεριλάβει τις λέξεις Τσίπρας, ΣΥΡΙΖΑ; Λές;;;;;;
Drifter, πιστεύεις πως χρειάζεται βοήθεια;
Τιμάω το ανερχόμενο αστέρι της πολιτικής. Με τελειωμένους δεν ασχολούμαι (π.χ. Σαμαράς).
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ειμαι σε κατι ενδιαμεσο επειδη απο οτι εμαθα οι ψηφοι που πανε σε μικρα κομματα (οπου ψηφισα κιολλας) πανε στο πρωτο και δε γουσταρω...Καλυτερα να μη παω καθολου αμα ειναι ετσι...Πάλι τα ίδια. Τι είναι αυτά που λες βρε;
-
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ειμαι σε κατι ενδιαμεσο επειδη απο οτι εμαθα οι ψηφοι που πανε σε μικρα κομματα (οπου ψηφισα κιολλας) πανε στο πρωτο και δε γουσταρω...Καλυτερα να μη παω καθολου αμα ειναι ετσι...
Πάλι τα ίδια. Τι είναι αυτά που λες βρε;
Ετσι εμαθα ρε φιλε μακαρι να ειναι ψεματα.Πρεπει να το ψαξω και αν ισχυει καλυτερα να τους ριξω ολα τα ψηφοδελτια μεσα και να φυγω η να μη παω καθολου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόλις μάθαμε από τα χείλη του κ. Σαμαρά ότι πάμε σε νέες εκλογές.Εμμένετε στην αρχική σας απόφαση, αλλάζετε γνώμη ή είστε πιο μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι από ποτέ;
Προσωπικά, ψηφίζω πάντοτε ιδεολογία, οπότε η ψήφος μου θα είναι η ίδια όπως πάντα.
Δε το μάθαμε σήμερα από τον Σαμαρά αλλά το ξέραμε από τον Τσίπρα από το βράδυ της 6-5-12!
Το ίδιο και γω ψηφίζω πάντοτε ιδεολογία, οπότε η ψήφος μου θα είναι η ίδια όπως πάντα!!!!
-
Πετάχτηκε και αυτός ο συμπαθέστατος κύριος να μας θέσει τα διλήματα:
'Β. Σόιμπλε: Δημοψήφισμα για το ευρώ οι νέες εκλογές'
http://www.tovima.gr/afieromata/electio ... aid=457827
-
Οι εκλογές πάντως δεν έχουν προκυρηχθεί ακόμα. Mην δούμε καμιά ανατροπή τύπου ΟΣΦΠ-ΤΣΣΚΑ
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Οι εκλογές πάντως δεν έχουν προκυρηχθεί ακόμα. Mην δούμε καμιά ανατροπή τύπου ΟΣΦΠ-ΤΣΣΚΑΕίπαμε. Ο ΘΡΥΛΟΣ πρωταθλητής ευρώπης στο μπάσκετ και ο Τσίπρας πρωθυπουργός.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Οι εκλογές πάντως δεν έχουν προκυρηχθεί ακόμα. Mην δούμε καμιά ανατροπή τύπου ΟΣΦΠ-ΤΣΣΚΑ
Είπαμε. Ο ΘΡΥΛΟΣ πρωταθλητής ευρώπης στο μπάσκετ και ο Τσίπρας πρωθυπουργός.
Πόσο πια να κλείσει τα μάτια και ο θεός;
Εκλογές Ιουνίου 2012. Θα εμμείνετε στην αρχική σας ψήφο;