-
Εγώ θα μείνω στην αρχική μου επιλογή και θα ψηφίσω Σύριζα.
Δεν είναι θέμα προεκλογικής στάσης, αλλά γενικότερης ιδεολογίας. Φυσικά διαφωνώ σε πολλά που ειπώθηκαν αυτές τις μέρες, αλίμονο κι αν αντιμετώπιζα το θέμα οπαδικά...Αλλά όλοι κρινόμαστε από τα λεγόμενα ΚΑΙ τις πράξεις μας, οπότε... -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Δεν είναι θέμα προεκλογικής στάσης, αλλά γενικότερης ιδεολογίας. Φυσικά διαφωνώ σε πολλά που ειπώθηκαν αυτές τις μέρες, αλίμονο κι αν αντιμετώπιζα το θέμα οπαδικά...Αλλά όλοι κρινόμαστε από τα λεγόμενα ΚΑΙ τις πράξεις μας, οπότε...αριστερά είσαι
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Θα ψηφίσω για το καλό της πατρίδα, δηλαδή όποιον με διορίσει.
Αλέξη, περιμένω.Πάρε ένα πουφ να μην περιμένεις όρθιος.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν είναι θέμα προεκλογικής στάσης, αλλά γενικότερης ιδεολογίας. Φυσικά διαφωνώ σε πολλά που ειπώθηκαν αυτές τις μέρες, αλίμονο κι αν αντιμετώπιζα το θέμα οπαδικά...Αλλά όλοι κρινόμαστε από τα λεγόμενα ΚΑΙ τις πράξεις μας, οπότε...αριστερά είσαι
-
το αστείο;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα ψηφίσω για το καλό της πατρίδα, δηλαδή όποιον με διορίσει.
Αλέξη, περιμένω.Πάρε ένα πουφ να μην περιμένεις όρθιος.
Καλό.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Θα αλλαξω και θα ψηφισω συριζα χωρις να σημαινει οτι μετανιωσα για την προηγουμενη ψηφο μου. Νομιζω οτι οι επιλογες της ψηφοφοριας δεν ειναι αρκετα καλες. Θα ηταν καλυτερο, μαλιστα, αν υπηρχε νεα ψηφοφορια, οπως η προηγουμενη.Ακριβώς το ίδιο.
Τελευταια φορα ψηφισα Συριζα αλλα τωρα που εμαθα την αληθεια, θα ψηφισω ΠΑ.ΣΟ.Κ. ...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Τελευταια φορα ψηφισα Συριζα αλλα τωρα που εμαθα την αληθεια, θα ψηφισω ΠΑ.ΣΟ.Κ. ...E, Πατρινός. Σκληρός ΠΑΣΟΚος. ΠΑΣΟΚ 2 φορές σε 1,5 μήνα.
-
Μανο, εσυ δεν ειχες πει οτι εχεις ψηφισει στο παρελθον και ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.;
-
Από μια φορά, ναι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από μια φορά, ναι.Για την εμπειρία; Τώρα να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, εκεί να δεις εμπειρία.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Από μια φορά, ναι.
Για την εμπειρία; Τώρα να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, εκεί να δεις εμπειρία.
-
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ.....** ΣΥΡΙΖΑ**
-
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ.....** ΣΥΡΙΖΑ**Σιγά μην κρατήσουμε το μπλέ χρώμα.
ΥΓ: Ότα τα posts σου θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σου στο επαναστατικό δικαστήριο...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ.....** ΣΥΡΙΖΑ**
Σιγά μην κρατήσουμε το μπλέ χρώμα.
ΥΓ: Ότα τα posts σου θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σου στο επαναστατικό δικαστήριο...
Επαναστατικό λαϊκό δικαστήριο???
-
Μια μεγάλη στιγμή για το συριζα και την Αριστερά.
Η ομάδα ετοιμάζεται να κουνήσει σεντόνι...Τέρμα πια οι αγώνες μεσημέρι και το 3%.
Τώρα η ομαδάρα θα παίζει τσάμπιο λιγκ κάθε ΤριτοΤετάρτη και άσε τους πασόκους να τρέχουν πεμπτιάτικα στις Ρουμανομολδοβλαχίες.Πότε κληρώνουν οι όμιλοι;
ΥΓ: Καληνύχτα...
ΥΓ2: Greo τελικά κουβάς και μάλιστα καραμπινάτος...
Τον Asimov σε ρούβλια θα τον πληρώσεις; -
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μια μεγάλη στιγμή για το συριζα και την Αριστερά.
Η ομάδα ετοιμάζεται να κουνήσει σεντόνι...Τέρμα πια οι αγώνες μεσημέρι και το 3%.
Τώρα η ομαδάρα θα παίζει τσάμπιο λιγκ κάθε ΤριτοΤετάρτη και άσε τους πασόκους να τρέχουν πεμπτιάτικα στις Ρουμανομολδοβλαχίες.Πότε κληρώνουν οι όμιλοι;
ΥΓ: Καληνύχτα...
ΥΓ2: Greo τελικά κουβάς και μάλιστα καραμπινάτος...
Τον Asimov σε ρούβλια θα τον πληρώσεις;Ρε Eddie, πάνω που έγραψαν καλά λόγια για το χιούμορ σου, βάλθηκες να τους διαψεύσεις;
-
ψηφισα Συριζα, αλλα το μετανιωσα γιατι μετεκλογικα εμαθα οτι θελει να μας κρατησει στο €
Εκλογές Ιουνίου 2012. Θα εμμείνετε στην αρχική σας ψήφο;