Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Πέθανε και η Μαρίκα Μητσοτάκη...
Εδώ και μέρες πίστευα ότι θα πεθάνει ανήμερα των εκλογών.
Έχω (πολιτικό) ένστικτο...Με φοβιζεις!
Καλά δεν ήταν και δύσκολο να το βρει κάποιος. Λίγο λογική, λίγο την ιστορία της οικογένειας (όπως όλοι οι Έλληνες) να ήξερες καταλάβαινες πότε θα 'επέλθη το μοιραίο'...
Η λογική ποιά είναι;
Η λογική λέει ότι τον άνθρωπο σου προσπαθείς να τον κρατήσεις στην ζωή ακόμα και με τα μηχανήματα όπως εδώ και αρκετό καιρό την Μαρίκα.
Αυτά για τους απλούς ανθρώπους.
Για τους ανθρώπους που παίζουν μεγάλα παιχνίδια τα κριτήρια αλλάζουν.
Μία επέμβαση στο θυμικό των ψηφοφόρων δεν βλάπτει, έτσι και αλλιώς δεν σκοτώνεις και κανένα.
Λοιπόν
Για να μην λεω μισόλογα πιστεύω ότι ο θάνατος της Μ.Μητσοτάκη μπορεί να βοηθήσει στην (πολιτική) επιβίωση της Ντόρας.
Αυτό
Και ξέρεις το πιστεύουν και αρκετοί άνθρωποι που έχω μιλήσει από το πρωί, δηλαδή θέλω να πω το μήνυμα πέρασε...Σαν το θάνατο του jobs για να ανέβουν οι πωλήσεις του 4S.
Καμία σχέση.
Θα μπορούσες να διαφωνείς πιο ευγενικά γιατί δεν γνωριζόμαστε κιόλας...
Πάντως (αν άκουσα καλά στην ΝΕΤ) η Ντόρα τελικά δεν ψήφισε καν και ανέβηκε Αθήνα.
Απ την άλλη γιατί να ευνοηθεί η Ντόρα κι όχι ο Κυριάκος;
Μέχρι τώρα πρώτος με διαφορά ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ? Ελπίζω απλά να τρολλάρουν μερικοί!
Γιατί να τρολλάρουν;
Σέβομαι την επιλογή τους απλά θεωρώ καταστροφή του τόπου το μόρφωμα του Σύριζα με τον υποκριτή 'αρχηγό'. (ΟΚ μία από τις καταστροφές του τόπου).
Κατά τη γνώμη μου το μόρφωμα του Συριζα είναι μια ειλικρινής απόπειρα (γι αυτό και υφίσταται τόσα χρόνια) να αφήσουν οι αριστερές συνιστώσες τις διαφωνίες του τύπου 'σερβίρουμε καφέ μέτριο ή γλυκό;' και να υπάρξει μια κοινή πολιτική γραμμή.
Και θα ήταν ακόμη καλύτερο αν αυτός ο ενιαίος συνασπισμός εξαπλωνόταν και σε άλλες παρατάξεις.
Προσωπική άποψη πάντα