-
Όχι, ΕΓΩ υποστηρίζω το μνημόνιο και κάνω σαν
έτσι και γίνει καταγγελία.
-
ετοιμασου για μεγαλοπρεπες φλιπ με 3πλη κωλοτουμπα μετα τις εκλογες για το κομμα που υποστηριζεις
βεβαια θα βαπτισουν το λιπος - χαβιαρι, αλλα ολοι θα το ξερουνη δικια μου θεση παραμενει η ιδια.
-
Οι 'Αντιμνημονιακοί' δεν έχουν καταλάβει ή δεν τους συμφέρει να καταλάβουν ότι το Μνημόνιο δεν το θέλει κανένας.
Αλλά πολλοί θέλουν το ευρώ, οι περισσότεροι, και πολλοί θέλουν τις μεταρρυθμίσεις, μάλλον οι περισσότερο πάλι, αλλά όχι οι πιο οργανωμένοι σε ομάδες πίεσης.Από την άλλη, δεν υπάρχει σήμερα, πλην ΔΡΑΣΗΣ και ΔΗΞΑ, πολιτικός σχηματισμός που να εγγυάται τήρηση των θετικών του διατάξεων (όχι ότι κι εκείνοι θα τα έκαναν σώνει και ντε, αφού ούτε βέβαιο είναι ότι εννοούν αυτά που γράφουν, ούτε βέβαιο ότι θα κατόρθωναν να κάμψουν τον πόλεμο χαρακωμάτων των συντεχνιών που θα πλήττονταν, από ΔΕΗ ως φαρμακοποιούς, εφημεριδοτέτοιους και ταξιτζήδες).
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μοναδικός, το ξαναγράφω 'Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ' πολιτικός σχηματισμός που να αρνείται το μνημόνιο αφενός και να υπόσχεται τα πάντα στις συντεχνίες αφετέρου. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ! [προ κωλοτούμπας, που ελπίζω να μην αργήσει μπας και σωθούμε]
Γιατί, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τους ξέρουμε, έβαλαν μπροστά ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ κάποια ορθά μέτρα του Μνημονίου, αλλά και τα περισσότερα από τα αρνητικά, για να μην πειράξουν την πελατεία τους - sad but true.
Το ΚΚΕ μπορεί να χαϊδεύει συντεχνίες, αλλά αν έρθει στα πράγματα θα βάλει άπαντες στο κρεβάτι του Προκρούστη - τι συντεχνίες τώρα και αηδίες, έχεις δικαίωμα μόνο να λες σπασίμπα φίλε εργάτη.
Μέχρι κι η ΔΗΜΑΡ έχει αναφερθεί επιτιμητικά στον τρόπο λειτουργίας ορισμένων συντεχνιών.
Οι Καμμένοι δεν μετράνε ό,τι κι αν πουν.
Χ.Α. όπως ΚΚΕ λίγο-πολύ.Αφού, ως λαός, χρειαστήκαμε εξωτερική επιβολή για να κάνουμε σήμερα πράγματα που δεν κάναμε για 3 δεκαετίες, τότε δεν μπορούμε να λέμε, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ότι είναι 'εσωτερικό μας ζήτημα'. Είχαμε ευκαιρίες να νοικοκυρευτούμε μόνοι μας και τις χάσαμε.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ετοιμασου για μεγαλοπρεπες φλιπ με 3πλη κωλοτουμπα μετα τις εκλογες για το κομμα που υποστηριζεις
βεβαια θα βαπτισουν το λιπος - χαβιαρι, αλλα ολοι θα το ξερουνη δικια μου θεση παραμενει η ιδια.
Ψήφισε μνημόνιο στις 17/6 για την κατάργηση του 13ου και 14ου. Αυτό σου αξίζει.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ψηφίστε κατάργηση του μνημονίου στις 17/6 για τη διατήρηση του 13ου και 14ου......και κατάργηση όλων των υπολοίπων!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι 'Αντιμνημονιακοί' δεν έχουν καταλάβει ή δεν τους συμφέρει να καταλάβουν ότι το Μνημόνιο δεν το θέλει κανένας.οι 'αντιμνημονιακοι' χρειαζονται το μνημονιο. Πρεπει να εχουν αντιπαλο
ειναι προτιμωτερο να 'πολεμας' ενα ματσο χαρτια, παρα συντεχνιες και συμφεροντα 10ετιωνπραγματικα, αν δεν με ενοιαζε τι θα γινει στη χωρα, θα ψηφιζα Συριζα μονο και μονο για να δω την κωλοτουμπα μετα τις εκλογες. Μπορει βεβαια να σταθω τυχερος και να δουμε κυβερνηση Συριζα - Καμμενοι Ελληνες
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τι αγχώνεσαι για το μισθό. Αν είσαι τόσο μάνγκας και καλός θα πάς να πεις στο αφεντικό 'εγω με τόσα δουλευω'. Θες καλώς, δεν θες τα λέμε.
Εκτός αν η δουλειά σου είναι της πλάκας ή είσαι εντελώς άχρηστος ή κάνεις οτι κάνεις απο σπόντα και θές να σε προστατεύουν όπως τα καθυστερημένα παιδάκια.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
δεν εχεις καταλαβει οτι δεν υπαρχει κομμα που υποστηριζει το μνημονιο;
εδω αυτοι που το υπεγραψαν χωρις συζητηση, ουτε το εφαρμοσαν ουτε το πιστευουν!
οποτε ακομη και αν ηθελα, δεν θα μπορουσα!ακομη και οι 'ακραιοι' ΔΞ-Δραση, μιλανε για τα θετικα του που πρεπει να υιοθετησουμε και τα αρνητικα του που πρεπει να φερουμε στο τραπεζι.
τα γραφει απο πανω ο Μανος
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τι αγχώνεσαι για το μισθό. Αν είσαι τόσο μάνγκας και καλός θα πάς να πεις στο αφεντικό 'εγω με τόσα δουλευω'. Θες καλώς, δεν θες τα λέμε.
Εκτός αν η δουλειά σου είναι της πλάκας ή είσαι εντελώς άχρηστος ή κάνεις οτι κάνεις απο σπόντα και θές να σε προστατεύουν όπως τα καθυστερημένα παιδάκια.
Aυτά να τα πεις στις....συντεχνιες που φωνάζουνε για τον 13ο και 14ο σαν να τους παίρνουν το γλυφιτζούρι από το χέρι. Μόνο που στο τέλος θα μείνουν με το γλυφιτζούρι και εν τω μεταξύ θα τους έχουν πάρει το σπίτι!
Κατά τα άλλα προσωπικά λίγο μ'ενδιαφέρει για 13ο και 14ο. -
Μισό παίδες γιατί κάπου μπερδευτήκατε. Νομίζετε θα κωλώσει ο εργοδότης να σε σουτάρει, όσο καλός κι αν είσαι, αν ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει και η ανεργία και άρα τα φτηνά εργατικά χέρια είναι στα ύψη;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ανγχώνομαι γιατί δεν είμαι τόσο ικανός και άξιος όπως εσύ.
-
Μα ο νόμος υπάρχει όχι για εμας τους ικανούς και τους μάνγκες που βρίσκουμε δουλειά με ό,τι μισθό γουστάρουμε, αλλά για τπτ αποτυχημένους τυπάδες σαν κι εσένα ξμαρρ που τους φταίει το σύστημα που δεν πήγαν μπροστά.
Κι εσείς πρέπει να ζήσετε, κάποιος πρέπει να κάνει την λάτζα και να ζει αξιοπρεπώς, αλλιώς θα σας πιάσουν τα κομμουνιστικά και θα έρθετε να μας καίτε τις πόρσε
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
[...]
Κατά τα άλλα προσωπικά λίγο μ'ενδιαφέρει για 13ο και 14ο.Εισοδηματίας;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μισό παίδες γιατί κάπου μπερδευτήκατε. Νομίζετε θα κωλώσει ο εργοδότης να σε σουτάρει, όσο καλός κι αν είσαι, αν ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει και η ανεργία και άρα τα φτηνά εργατικά χέρια είναι στα ύψη;εντάξει εξαρτάται. Υπάρχουν και δουλειές που μπορείς να 'είσαι τόσο καλός' και δεν είναι εύκολο να σε σουτάρουν.
Το ζήτημα είναι ότι πόσες είναι αυτές οι θέσεις σε σχέση με το σύνολο του εργατικού δυναμικού;
Βάλε ότι και μια την έχει καπαρώσει ο jmarrΚοινώς δεν λέει και τπτ ότι υπάρχουν και τέτοιες θέσεις. Χαίρω πολύ. Υπάρχουν όμως και άλλες 2.000.000 [ή πόσες είναι] που δεν γίνεται να είναι κανείς 'τόσο καλός'.
-
Μισό παίδες γιατί κάπου μπερδευτήκατε. Νομίζετε θα κωλώσει ο εργοδότης να σε σουτάρει, όσο καλός κι αν είσαι, αν ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει και η ανεργία και άρα τα φτηνά εργατικά χέρια είναι στα ύψη;Και πάρα πολύ καλά θα κάνει. Δεν βλέπω λόγο να κρατάει κάποιος στη δουλειά του κάποιον που είναι ακριβός γι αυτά που προσφέρει.
Όποιος δεν καταλαβαίνει πως λειτουργεί η αγορά ας πάει να ζητήσει δουλειά απο το ΚΚΕ να παίρνει 1500 το μήνα, να μην έχει τον κίνδυνο της απόλυσης και να συνδικαλίζεται.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μισό παίδες γιατί κάπου μπερδευτήκατε. Νομίζετε θα κωλώσει ο εργοδότης να σε σουτάρει, όσο καλός κι αν είσαι, αν ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει και η ανεργία και άρα τα φτηνά εργατικά χέρια είναι στα ύψη;
εντάξει εξαρτάται. Υπάρχουν και δουλειές που μπορείς να 'είσαι τόσο καλός' και δεν είναι εύκολο να σε σουτάρουν.
Το ζήτημα είναι ότι πόσες είναι αυτές οι θέσεις σε σχέση με το σύνολο του εργατικού δυναμικού;
Βάλε ότι και μια την έχει καπαρώσει ο jmarrΚοινώς δεν λέει και τπτ ότι υπάρχουν και τέτοιες θέσεις. Χαίρω πολύ. Υπάρχουν όμως και άλλες 2.000.000 [ή πόσες είναι] που δεν γίνεται να είναι κανείς 'τόσο καλός'.
Ουδείς αναντικατάστατος στον κωλοκαπιταλισμό αγαπητέ.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
[...]
Κατά τα άλλα προσωπικά λίγο μ'ενδιαφέρει για 13ο και 14ο.Εισοδηματίας;
Μπα, που τέτοια τύχη!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Και πάρα πολύ καλά θα κάνει. Δεν βλέπω λόγο να κρατάει κάποιος στη δουλειά του κάποιον που είναι ακριβός γι αυτά που προσφέρει.
Όποιος δεν καταλαβαίνει πως λειτουργεί η αγορά ας πάει να ζητήσει δουλειά απο το ΚΚΕ να παίρνει 1500 το μήνα, να μην έχει τον κίνδυνο της απόλυσης και να συνδικαλίζεται.
Και ποιός θα ορίσει ποιός είναι ακριβός για αυτά που προσφέρει; Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να δουλεύεις για μένα 10 ώρες την ημέρα με 300 Ευρώ! Έρχεσαι;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Και πάρα πολύ καλά θα κάνει. Δεν βλέπω λόγο να κρατάει κάποιος στη δουλειά του κάποιον που είναι ακριβός γι αυτά που προσφέρει.
Στον παλμό της αγοράς.
Θέλεις να σε βοηθήσω να βρεις δουλειά; Αφιλοκερδώς* πάντα.
*Αν και το μίσος κανονικά χρεώνεται.
-
Ουδείς αναντικατάστατος στον κωλοκαπιταλισμό αγαπητέ.εργοδότη συμπεριλαμβανομένου
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα