-
Ο χρήστης skye έγραψε:
με 'και' ή 'ή' τα παραπάνω όμως;
ε με και ρε... μην τα θελουμε και ολα δικα μας
Σκεψου στο παραπανω σεναριο που αναφερω, οι 7/10 Ελληνες θα εχουν ψηφισει ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/Καμμενο/Χιτλερ
Δε νομιζω οτι μια τετοια πλειοψηφια μπορει να με σηκωσει. Εκτος αν το γυρισω στο.. ανταρτικο πολεωνΕγώ είδα για πρώτη φορά στα χρονικά τόση νεολαία, στο εκλογικό κέντρο που πήγα να ψηφίσω. Για να δούμε μήπως γίνει τελικά η έκπληξη από το νέο αίμα. Αλλιώς το μόνο που βλέπω είναι:
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΣΥΡΙΖΑ=ακρα αριστερα
για αυτό τα μάζεψε κι έφυγε ο Κούβελης με όσους άξιζαν από εκεί.επίσης είναι πλέον και wannabe ΠΑΣΟΚ.
Σιγά την άκρα αριστερα το ΚΚ Εσωτερικού!
ΚΚ (το κανονικό, του Εξωτερικού) από εμένα.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ λέω, όχι την ΔΗΜΑΡ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΣΥΡΙΖΑ=ακρα αριστερα
για αυτό τα μάζεψε κι έφυγε ο Κούβελης με όσους άξιζαν από εκεί.επίσης είναι πλέον και wannabe ΠΑΣΟΚ.
Τι ακραία αριστερό έχει; Θέλει πλήρη κρατικοποίηση όλων των μέσων παραγωγής; Όχι! Θέλει δήμευση περιουσιών των κεφαλαιοκρατών; Όχι! Θέλει έξοδο από την ΕΕ και την Ευρωζώνη; Όχι! Κομμουνιστες είναι; Όχι! Άρα σιγά την άκρα αριστερά. Αριστεροί light είναι με χαμηλά λιπαρά.
-
οι χρυσαυγίτες φίλοι μας που είναι να ποστάρουν τπτ να δώσουν λίγο κουλέρ λοκάλ στο thread
-
Μπορει να ναι βλακεια να λεμε οτι διευρεσαν τα ταδε νουμερα, η ταδε δημοσκοπηση και τα σχετικα αλλα νομιζω οτι καπου εκει θα κινηθουν τα ποσοστα. Ας ελπισουμε οτι τα 2 μεγαλα κομματα θε εχουν μειωμενη δυναμη αλλα δεν το βλεπω...
-
Το να λέμε ότι 'διέρρευσαν τα τάδε στοιχεία' είναι ΟΚ.
Το να 'διαρρέει ο τάδε τα δείνα στοιχεία' δεν είναι ΟΚ.Κάτι μπορεί να διαρρεύσει.
Κάποιος δεν μπορεί να διαρρέει κάτι -
Πόσο έγκυρο μπορεί να είναι το exit poll μας μέχρι στιγμής με ΠΑΣΟΚ/ΝΔ 0 ψήφους; λες; μπααα!
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Όλοι εσείς που λυπάστε εμάς που ψηφίσαμε Συριζα (μέχρι στιγμή είμαι ο μόνος που το έχω δηλώσει) γιατί δεν μας λέγατε τι επιλογή θα έπρεπε να είχαμε, για να μην κάνουμε το λάθος.
Εκτεθείτε και λίγο δεν είναι θανατηφόρο.Κανείς δεν υποδεικνύει σε κανέναν. Αλλά είναι θεμιτό κάποιος να διαφωνεί κάθετα με κάποιες επιλογές. Εσείς, λοιπόν, που ψηφίσατε Συριζα, θεωρείτε αυτήν την επιλογή καλή για τη χώρα. Δεκτό. Κάποιοι θεωρούν κάτι άλλο καλό για τη χώρα. Τώρα αν το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι κάποιοι δηλώνουν και ανοικτά τη διαφωνία τους προς αυτή τη πολιτική επιλογή (Σύριζα), είναι άλλο θέμα.
Ωραία πείτε μας τι ψηφίσατε και εσείς και μετά τα λέμε.
Το θέμα είναι τι ψήφισα εγώ και κάποιοι άλλοι ή η ανοικτή κριτική προς τον Σύριζα????
Σαφώς αν πω π.χ. τι ψήφισα εγώ θα υπάρχει μια ανάλογη κριτική-κόντρα σε αυτό. Πρωτότυπο δε θα είναι γιατί δε θα είναι η πρώτη φορά.Ωραία άσε πρώτα να μας κρίνουν αυτοί που με τόλμη και παρρησία θα πουν τι ψήφισαν και μετά αναλαμβάνεται οι υπόλοιποι...
-
Εγώ ψήφισα πειρατές
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΣΥΡΙΖΑ=ακρα αριστερα
Τι ακραία αριστερό έχει; Θέλει πλήρη κρατικοποίηση όλων των μέσων παραγωγής; Όχι! Θέλει δήμευση περιουσιών των κεφαλαιοκρατών; Όχι! Θέλει έξοδο από την ΕΕ και την Ευρωζώνη; Όχι! Κομμουνιστες είναι; Όχι! Άρα σιγά την άκρα αριστερά. Αριστεροί light είναι με χαμηλά λιπαρά.
Εξαρτάται για ποιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ μιλάς.
Αλλά τα ερωτήματα που έχουν περισσότερη σημασία είναι τα εξής:
Μπαχαλάκηδες είναι? Ναί! Συνοδοιπόροι-συνεργάτες των διαφόρων χούλιγκαν αντιεξουσιαστών και ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι? Ναί! -
Από εδώ
http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/83365.html
και φυσικά με πάσα επιφύλαξη21%-23% ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
14%-16% ΠΑΣΟΚ
12%-15% ΣΥΡΙΖΑ
9-11% ΚΚΕ
8%-10% ΑΝΕΞAΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
4%-5% ΔΗΜΑΡ
5%-7% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
2,5%-3,5% ΛΑΟΣ
Νομίζω οτι δίνονται πολύ χαμηλά ποσοστά για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Πέθανε και η Μαρίκα Μητσοτάκη...
Εδώ και μέρες πίστευα ότι θα πεθάνει ανήμερα των εκλογών.
Έχω (πολιτικό) ένστικτο...τα βλέπω
«Έφυγε» ο ηθοποιός Κώστας ΚαρράςΤι σχέση το ένα με το άλλο. Ο θάνατος του Καρρά δε έχει να κάνει με την συνέχιση ή όχι μιας πολιτικής δυναστείας στην Ελλάδα με ότι προκύπτει απ' αυτό.
-
ολη η αναπηρια οι κωλογεροι βγηκανε και ψηφισανε με τα αναπηρικα,τα Π και τις πατεριτσες.
μια βδομαδα μετα να ψηφιζαμε θα ειχανε πεθανει οι μισοι. -
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
ΣΥΡΙΖΑ=ακρα αριστερα
Μπαχαλάκηδες είναι? Ναί! Συνοδοιπόροι-συνεργάτες των διαφόρων χούλιγκαν αντιεξουσιαστών και ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι? Ναί!Τα χεις κανει ενα αχταρμα μες στο κεφαλι σου, ο,τι κλισε υπαρχει το εχεις αναπαραξει.
In other words
Εσεις με τι πηγατε να ψηφισετε?
http://tvxs.gr/news/ellada/me-foyskoto- ... paign=tvxs
-
Ο σύριζα ΔΕΝ έχει ιδεολογία. Τα περισσότερα στελέχη του θα μπορούσαν να είναι ΠΑΣΟΚ.
-
ετσι.μονο η δη.συ. εχει ιδεολογια.
-
-
Ο ΣΥΡΙΖΑ από πλευράς θέσης και θεωρητικών απόψεων θα έπρεπε τη δεδομένη στιγμή να συγκεντρώνει άνετα ένα 30%.
Όμως πολλοί δεν θα τους ψηφίσουν -ανέμεσα τους κι εγώ- για δυο λόγους:-
Ασυννενοησία. Χωρίς ιδιαίτερα σχόλια...
-
Μηντιακή αντιμετώπιση πραγματικότητας. Από το 2008 και τα 'Δεκεμβριανά' που είδαν ένα ξαφνικό boost στα νούμερα τους, καλόμαθαν στα σύκα και θέλησαν να φάνε και τα συκόφυλα.
Όπου γάμος και χαρά η μπιρμπίλω πρώτη. Όπου γινόταν τζέρτζελο, κάμερες-φώτα-μοτέρ-πάμε ο σύριζα θα ήταν εκεί να 'στηρίξει' με επιχειρήματα και σκεπτικό που πολλές φορές ήταν για τα πανηγύρια.
Ομολογώ ότι τώρα τελευταία είχαν ηρεμίσει και σοβαρέψει αλλά και πάλι η επιλογή Γλέζου για το επικρατείας δείχνει ότι δεν μπορούν να πουν απεταξάμην στο μηντιακό.
Το γεγονός ότι ο Τσίπρας μοιάζει να δίνει οσκαρική ερμηνεία στην ταινία 'Ανδρέας Παπανδρέου. Ένας μεγάλος ηγέτης.' απλά μειώνει ακόμα περισσότερο τη σοβαρότητα του εγχειρήματος.
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ΣΥΡΙΖΑ=ακρα αριστερα
Μπαχαλάκηδες είναι? Ναί! Συνοδοιπόροι-συνεργάτες των διαφόρων χούλιγκαν αντιεξουσιαστών και ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι? Ναί!Τα χεις κανει ενα αχταρμα μες στο κεφαλι σου, ο,τι κλισε υπαρχει το εχεις αναπαραξει.
In other words
Εσεις με τι πηγατε να ψηφισετε?
http://tvxs.gr/news/ellada/me-foyskoto- ... paign=tvxs
Αυτό είσαι ανίκανος να το κρίνεις εσύ.
Αν δεν ζεις στην Ελλάδα σε δικαιολογώ, μπορεί να μην έχεις αντιληφθεί ότι η συνδικαλιστική αλητεία και παραβίαση κάθε δημοκρατικής νομιμότητας έχει πρωτεργάτη το ΣΥΡΙΖΑ από όταν δημιουργήθηκε.
Δεν ενδιαφέρει κανένα τι πολιτικές συνιστώσες θεωρητικά μπορει να περιέχει, βλέπουμε τα μπουμπούκια τους στη πράξη! Αντίδραση σε κάθε μεταρρύθμιση που ξεβολεύει από αρρωστημένες καταστάσεις (π.χ. πανεπιστήμια) και απόλυτη παραβίαση της δημοκρατικής νομιμότητας.
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα