-
εγω πιστευω οτι πρεπει να εισαι πολυ μαλακας κ τραγικος ωστε να πας (πληρωνοντας 50% επιπλεον) σε ιεροδουλη και να ΜΗΝ χρησιμοποιησεις προφυλακτικο!!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
κανονικά όσοι κάναν ακαπωτο σεξ πρέπει να πάνε για εξετάσεις, τί καθόμαστε και κουβεντιάζουμε
Εγώ πιστεύω ότι θα έλεγαν ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έπεσα εγώ στην περίπτωση και δε θα ασχολούνταν.
'Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη' + φωτογραφίες στο internet.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
εγω πιστευω οτι πρεπει να εισαι πολυ μαλακας κ τραγικος ωστε να πας (πληρωνοντας 50% επιπλεον) σε ιεροδουλη και να ΜΗΝ χρησιμοποιησεις προφυλακτικο!!δεν νομίζω να διαφώνησε κανείς αλλα μην περιμένεις αυτοί που το κάνανε να είναι και αρκετά ευσυνείδητοι ώστε να κάνουν κάθε λίγο εξετάσεις
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Κακό ψόφο να έχουν και οι δυο υπουργοί που για ψηφοθηρικούς λόγους δημοσιεύουν απροκάλυπτα τέτοιες φωτογραφίες λες και πρόκειται για εγκληματίες.Έχει ανέβει κανονικά στο picasa
https://picasaweb.google.com/1181134315 ... lashalbum# -
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ AIDS ΛΕΜΕ
H ελληνικής καταγωγής συγγραφέας του εν λόγω πονήματος, πέθανε πριν καμμιά δεκαπενταριά ημέρες από έιτζ.
-
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.
Το ότι κάποιοι ηλίθιοι πήγαιναν με γυναίκες χωρίς προφύλαξη ή χωρίς οποιαδήποτε εγγύηση (πχ που τις έβρισκαν στα καλντερίμια);
Το ότι οι συγκεκριμένες πήγαιναν με πελάτες ενώ ήξεραν ή υποπτεύονταν ότι έπασχαν από φονικές ή επικίνδυνες ασθένειες; Αυτό ονομάζεται από απόπειρα βαρείας σωματικής βλάβης μέχρι απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο btw.
Το ότι η δημοσίευση των φωτογραφιών των παραπάνω, με δεδομένο αυτό που έχει συμβεί, θεωρείται too much και παραβίαση της αξιοπρέπειάς τους;
Το ότι θυμήθηκαν οι αρμόδιοι να παρέμβουν 1 βδομάδα πριν τις εκλογές; Δεν ήξεραν ότι πχ στην Πατησίων, 1-2 χλμ από τη Βουλή, κάνουν πεζοδρόμιο ένα κάρο 'αδήλωτες' πόρνες; -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εγω πιστευω οτι πρεπει να εισαι πολυ μαλακας κ τραγικος ωστε να πας (πληρωνοντας 50% επιπλεον) σε ιεροδουλη και να ΜΗΝ χρησιμοποιησεις προφυλακτικο!!
δεν νομίζω να διαφώνησε κανείς αλλα μην περιμένεις αυτοί που το κάνανε να είναι και αρκετά ευσυνείδητοι ώστε να κάνουν κάθε λίγο εξετάσεις
αυτο λεω.συμφωνω μαζι σου.λεω οτι ειναι τοσο μαλακες,σε βαθμο να πανε με ιεροδουλη χωρις αλεξιπτωτο κ μαλιστα πληρωνοντας περισσοτερο για την μη χρηση του.οποτε αποκλειεται να ασχοληθουν με το τι κουβαλουν..το θεμα ειναι οτι αν τυχει κ τους καθησει καμια(η ακομα κ η συντροφος τους,αν εχουν),η καημενη θα βρεθει σε μεγιστο προβλημα χωρις να φταιει.οκ,αν δεν ειναι συντροφος,φταιει,επειδη δεν τον γνωριζει κ θα επρεπε να προφυλασσεται..αλλα οπως ειναι οι ανθρωποι πλεον,θα πρεπει να προφυλασσεσαι κ απο τον-την κανονικη συντροφο σου(γιατι ποτε δεν ξερεις..)..
επισης,αν οντως αυτες ειναι οι ιεροδουλες,ποσο ΜΑΛΑΚΕΣ ειναι για να πληρωνουν να πανε μαζι τους?μιλαμε για ασχημια..τα ιδια χρηματα να πληρωναν να κερασουν μια (εξισου)ασχημη-αγανακτησμενη σε ενα μπαρ,πιο healthy θα τους εβγαινε η υποθεση..
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αν δε δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες τους πως θα ενημερωθούν όσοι έχουν πάει μαζί τους;
Βλέπετε κάποιον άλλο τρόπο;Το σκέφτηκα και αυτό, γιατί έχει μια δόση αλήθειας.
Αλλά την απάντηση που έδωσα στον εαυτό μου, ακριβώς την ίδια έδωσε και σε σένα ο ντρίφτης :κανονικά όσοι κάναν ακαπωτο σεξ πρέπει να πάνε για εξετάσεις, τί καθόμαστε και κουβεντιάζουμε
Άλλωστε, στο είδος τους δεν θα είναι και οι μοναδικές 'ασθενείς'
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αν δε δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες τους πως θα ενημερωθούν όσοι έχουν πάει μαζί τους;
Βλέπετε κάποιον άλλο τρόπο;Το σκέφτηκα και αυτό, γιατί έχει μια δόση αλήθειας.
Αλλά την απάντηση που έδωσα στον εαυτό μου, ακριβώς την ίδια έδωσε και σε σένα ο ντρίφτης :κανονικά όσοι κάναν ακαπωτο σεξ πρέπει να πάνε για εξετάσεις, τί καθόμαστε και κουβεντιάζουμε
Άλλωστε, στο είδος τους δεν θα είναι και οι μοναδικές 'ασθενείς'
προς τί το
λές να μήν έχουν συναίσθηση του τι κάνουν??? και οι πελάτες και οι πουτάνες
-
το αλλο θεμα ομως ειναι
ηξεραν οι πουτανες οτι το ειχαν η και το κολλησαν απο αλλον η απλα την επαιζαν κανονικα? -
Είναι σίγουρα παράνομη η δημοσιοποίηση. Αυτό που μπορούμε να συζητήσουμε είναι αν καλώς ή κακώς παρανόμησαν.
-
σε μια χωρα που ειναι παρανομη η φωτογραφιση ενος οχηματος απο τα ρανταρ,απο την εμπροσθια μερια,ωστε να μην φαινεται αν ο οδηγος ειχε συνεπιβαινοντα ''παρανομο-κρυφο'' κ διαλυθουν διαπροσωπικες σχεσεις,αποφασισαν να τις δημοσιευσουν ετσι..
ΜΑΛΑΚΕΣ.για μενα,καλως ομως παρανομησαν..το θεμα ειναι να αλλαξει η νομοθεσια ομως..
-
Δεν είναι τόσο απλό το πράγμα. Σταθμίζονται δύο αγαθά. Πότε βαρύνει το ένα και πότε το άλλο, ανάλογα με τις συνθήκες.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='..'&perform=view&id=14673&Itemid=902&lang=βρε μικρος που ειναι ο κοσμος .
Την 4η την εχω δει αρκετες φορες λόγω δουλειας μου στην αθηνα (ομόνοια και πέριξ ) , να εκδίδεται για 10€ και να κολλαει απο Πακιστανους μεχρι γερους.
Δυστυχισμένα ατομα που πηγαινουν με τον οποιονδήποτε για να εξασφαλίσουν την δοση τους , οποιοι πηγαίνανε 1ον μαζι τους και 2ον χωρις καποτα ειναι αξιοι της μοιρας τους .
Απ'οτι φαινεται δεν ειναι θυματα του trafficing ( Ελληνιδες γαρ ) και περιμενω να δω ( και καλα )κατασταλαγμενο κουλτουριαρικο κειμενο του στυλ ''' το πρόσωπο του κτήνους '' οπως ειδαμε προηγουμενως για τα 600 κτηνη.το πρόσωπο του κτήνους
Von espοir - надежда - Hoffnung - speranza
Πρόκειται για 600 κτήνη [ζώα, νεοελληνιστί] τα οποία βίασαν ένα θύμα του trafficking χωρίς προφυλακτικό. Αυτοβούλως, όχι επειδή τους επεβλήθη από κανέναν νταβατζή, σε αντίθεση με το ίδιο το θύμα.
http://esp0ir.wordpress.com/2012/04/30/la-face-du-bete/ -
γιατί αν πας να πηδάς για 10€ ένα πρεζάκι, είσαι γαμώ τα παιδιά ε;
-
παιδια ας θυμησει καποιος στον Λοβερδο οτι υπουργος υγειας εδω και 2,5 χρονια, ειναι ο ιδιος...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
http://astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='..'&perform=view&id=14673&Itemid=902&lang=
βρε μικρος που ειναι ο κοσμος .
Την 4η την εχω δει αρκετες φορες λόγω δουλειας μου στην αθηνα (ομόνοια και πέριξ ) , να εκδίδεται για 10€ και να κολλαει απο Πακιστανους μεχρι γερους.
Δυστυχισμένα ατομα που πηγαινουν με τον οποιονδήποτε για να εξασφαλίσουν την δοση τους , οποιοι πηγαίνανε 1ον μαζι τους και 2ον χωρις καποτα ειναι αξιοι της μοιρας τους .
Απ'οτι φαινεται δεν ειναι θυματα του trafficing ( Ελληνιδες γαρ ) και περιμενω να δω ( και καλα )κατασταλαγμενο κουλτουριαρικο κειμενο του στυλ ''' το πρόσωπο του κτήνους '' οπως ειδαμε προηγουμενως για τα 600 κτηνη.Drunkard απο απορία πόσο καιρό την βλέπεις τη συγκεκριμένη ??
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='..'&perform=view&id=14673&Itemid=902&lang=
βρε μικρος που ειναι ο κοσμος .
Απ'οτι φαινεται δεν ειναι θυματα του trafficing ( Ελληνιδες γαρ ) και περιμενω να δω ( και καλα )κατασταλαγμενο κουλτουριαρικο κειμενο του στυλ ''' το πρόσωπο του κτήνους '' οπως ειδαμε προηγουμενως για τα 600 κτηνη.Drunkard απο απορία πόσο καιρό την βλέπεις τη συγκεκριμένη ??
Τελευταια φορα τη ειχα δει νομιζω Δεκεμβρη-Γεναρη
γιατί αν πας να πηδάς για 10€ ένα πρεζάκι, είσαι γαμώ τα παιδιά ε;
Φαντασου ποσο πεταμενοι ειναι και αυτοι που εκμεταλλεύονται αρρωστα ατομα, αυτο λεω παραπανω .
-
οκ, μάλλον παρερμήνευσα το τελευταίο κομμάτι του post σου
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
οκ, μάλλον παρερμήνευσα το τελευταίο κομμάτι του post σουΔεν πειράζει, πολλες φορες ο γραπτός λογος μπορει να παρερμηνευτεί ευκολα
Μακαρι να υπηρχε η δυνατοτητα να τις βοηθησουν και να τις στηριξουν ψυχοχολογικα εστω και τωρα .
Ιεροδουλες ,πορνεια ,Aids κλπ (διασπαση απο αλλα θεματα)