-
Καλησπέρα σας
Στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας έφτιαξα τον παρακάτω χάρτη με στοιχεία της αστυνομίας. Σκοπός είναι η καταγραφή και εποπτεία των επικίνδυνων σημείων. Μπορείτε επίσης, χρησιμοποιώντας τα φίλτρα να κάνετε πολλούς συνδυασμούς και να εμφανίσετε τα τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν σε ένα συγκεκριμένο δρόμο, ώρα, εποχή
ή να εμφανίσετε τα τροχαία που οφείλονται σε συγκεκριμένη αιτία, τις ηλικίες των παθόντων και άλλα πολλά.** http://www.troxaia.gr **
Η σελίδα είναι αρκετά καινούργια και τα δεδομένα της θα εμπλουτίζονται συνεχώς. Καλώ δημόσια και τον διαχειριστή του forum αν το βρίσκει ενδιαφέρον να τοποθετηθεί καταθέτοντας την γνώμη του.
Σας ευχαριστώ.
Γ.Χ.
Υ.Σ= Η σελίδα είναι προσωπική και όχι επίσημο έργο της αστυνομίας. -
Καλησπέρα σας
Στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας έφτιαξα τον παρακάτω χάρτη με στοιχεία της αστυνομίας. Σκοπός είναι η καταγραφή και εποπτεία των επικίνδυνων σημείων. Μπορείτε επίσης, χρησιμοποιώντας τα φίλτρα να κάνετε πολλούς συνδυασμούς και να εμφανίσετε τα τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν σε ένα συγκεκριμένο δρόμο, ώρα, εποχή
ή να εμφανίσετε τα τροχαία που οφείλονται σε συγκεκριμένη αιτία, τις ηλικίες των παθόντων και άλλα πολλά.** http://www.troxaia.gr **
Η σελίδα είναι αρκετά καινούργια και τα δεδομένα της θα εμπλουτίζονται συνεχώς. Καλώ δημόσια και τον διαχειριστή του forum αν το βρίσκει ενδιαφέρον να τοποθετηθεί καταθέτοντας την γνώμη του.
Σας ευχαριστώ.
Γ.Χ.
Καλησπέρα σας
Σας ευχαριστώ.
Γ.Χ.
καλη δουλεια και απο μακρια φενεται τρομακτικη με τοσες νεκροκεφαλες..
-
Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο!
-
Νεκροί ανά ημέρα: 3.82
-
Πολύ ενδιαφέρον. Συγχαρητήρια.
Από πόσο παλιά μετράει; Μόνο για λίγους μήνες του 2011, δες αν μπορείς να βάλεις κι άλλα. Μακάρι να το συντηρήσεις και στο μέλλον. Κανονικά θα έπρεπε να το πουλήσεις στην αστυνομία και να σε προσλάβουν για να το συντηρείς.
Στο φίλτρο για ημερομηνία, όταν θέλεις να επιλέξεις ημερομηνία, σε αυτό που ανοίγει υπάρχει το κουμπί αλλά δεν φαίνεται το βελάκι που συνήθως υπάρχει επάνω του για να πας σε πιο παλιό ή πιο νέο μήνα.
Αυτό δείχνει ατυχήματα γενικά ή μόνο με θανάτους. Καλό θα ήταν να είχε από όλα, ατυχήματα, τραυματισμούς και θανάτους.
Σου έκανα το λινκ να ανοίγει απευθείας. -
Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια. Μέχρι τέλος Μαΐου 2012 θα ανεβάσω κι άλλα δεδομένα (και συνεχώς θα ανεβάζω ) τα οποία δυστυχώς αφορούν μόνο θανάτους και αυτό διότι δεν έχω πρόσβαση σε λεπτομερή στοιχεία όπως διευθύνσεις κλπ. σε ατύχηματα ελαφρών ή σοβαρών τραυματισμών.
Γενικά η όλη ιδέα είναι να βλέπει κανείς κάνοντας χρήση των φίλτρων με μία ματιά που εγκυμονούν κίνδυνοι...
Και σαν δευτερεύουσα σκέψη είναι ένα απλό forum στο οποίο απλά θα υπάρχον επισημάνσεις από τα μέλη για επικίνδυνα σημεία σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.Ελπίζω η χρήση φίλτρων να σας φάνηκε εύκολη, και όντως θα εμφανίσω τα βελάκια διότι δεν εμφανίζονται όπως θα έπρεπε.
Υ.Σ= Όσο για την χρήση του συγκεκριμένου έργου από την Αστυνομία ένα έχω να πώ. Από το στόμα σου και.. στης Αστυνομίας το αυτί.
Μετά τιμής
Γ.Χ -
To αντιριο-ιωαννινα δειχνει πολυ 'αδειο' παντως, πρεπει να σου λειπουν αρκετα στοιχεια εκει.
Καλη συνεχεια
-
Θα προτιμούσα τα φίλτρα να έπιαναν λιγότερο χώρο, ίσως μέσα στο αριστερό τμήμα.
Ωραία θα ήταν αν γινόταν εκτός πόλεων να άλλαζε το χρώμα των νεκροκεφαλών αν είναι πολλές μαζί ώστε να δείχνει επικίνδυνο σημείο.
Το χρώμα της γής στο χάρτη και των νεκροκεφαλών θα έπρεπε να είχε περισσότερη αντίθεση. Αν γίνεται να μπει κάτι άλλο στη γή ή στις νεκροκεφαλές ή να παχύνει το περίγραμμά τους. -
εγω θα διαφωνησω...
η πολυ αντιθεση θα κουραζει στο ματι..αλλωστε ειναι και πολλες οι κεφαλες...
με το ζουμ δεν εχω προβλημα να δω και να ξεχωρισω το οτιδοιποτε...για το αντιριο ιωαννινα μαλλον λογικο το βλεπω...
ειναι τοσο αθλιοι δρομοι που δεν εχει πολλους χωρους να κανεις μαλακια... -
Μπράβο σου! Σε ποιό πανεπιστήμιο είσαι;
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
για το αντιριο ιωαννινα μαλλον λογικο το βλεπω...
ειναι τοσο αθλιοι δρομοι που δεν εχει πολλους χωρους να κανεις μαλακια...άσχετο
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Μπράβο σου! Σε ποιό πανεπιστήμιο είσαι;Σε ευχαριστώ. Στο μεταπτυχιακό τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονία.
Και πάλι να ευχαριστήσω για τις επισημάνσεις και παρατηρήσεις σας!!
Τα τροχαία ατυχήματα σε Χάρτη...