-
Ο χρήστης kosnear έγραψε:
Προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη σε γνώμες συντακτών διότι υπάρχουν συμφέροντα στη μέση. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τι γίνεται με τις εταιρείες αυτοκινήτων στα διάφορα περιοδικάΑν το έγραψες για μένα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι καλός μου φίλος μου και δεν έχει λόγο να μου πει ψέμματα.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Πολύ καλό ...Καλό ...
γιατι νομιζω οτι αυτο ειναι το C5;;
http://www.citroen.gr/new-citroen-c4/#/ ... /new-cars/
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη σε γνώμες συντακτών διότι υπάρχουν συμφέροντα στη μέση. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τι γίνεται με τις εταιρείες αυτοκινήτων στα διάφορα περιοδικά
Αν το έγραψες για μένα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι καλός μου φίλος μου και δεν έχει λόγο να μου πει ψέμματα.
Το έγραψα με αφορμή αυτό που είπες. Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι ισχύει. Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τον φίλο σου και για ποιο λόγο να σου πει ψέματα. Μπορεί όντως να είναι έτσι όπως τα λέει. Το ότι όμως κάποια αυτοκίνητα τα περιοδικά τα κάνουν ΘΕΟΥΣ και κάποια αλλά τα θάβουν αυτό ισχύει.
-
σημερα διαβασα κατι γαλλικα reviews με τη βοηθεια ενος φιλου. μεσες ακρες λενε οτι οντως οι αλλαγες ειναι λιγοπιο αργες απο οτι θα περιμενε ο οδηγος ομως μπορεις ανα πασα στιγμη αν νοιωσεις οτι αργει να αλλαξεις μονο σου ταχυτητα ακομα και αν το εχεις στο auto. δεν ειδα πουθενα προβληματα τεχνικης φυσεως , βλαβες κλπ . η εικονα που μου εμεινε ειναι οτι ειναι θεμα εξοικειωσης και πιο πολυ θα εχουν 'προβλημα' οσοι ψαχνουν επιδοσεις .
-
Νομίζω ότι οποίος ζητάει επιδόσεις είναι λάθος επιλογή τόσο η OCTAVIA όσο και το C4 στις συγκεκριμένες εκδόσεις ακόμα και με το μηχανικό σασμάν. Αφού δεν υπάρχουν τεχνικά θέματα είναι οκ
-
συμφωνω . οπως ειπα για να πας απλα απο το σημειο Α στο σημειο Β με ανεση και ασφαλεια φαινεται μια χαρα και το αυτοματο.
-
Ο χρήστης james9 έγραψε:
σημερα διαβασα κατι γαλλικα reviews με τη βοηθεια ενος φιλου. μεσες ακρες λενε οτι οντως οι αλλαγες ειναι λιγοπιο αργες απο οτι θα περιμενε ο οδηγος ομως μπορεις ανα πασα στιγμη αν νοιωσεις οτι αργει να αλλαξεις μονο σου ταχυτητα ακομα και αν το εχεις στο auto. δεν ειδα πουθενα προβληματα τεχνικης φυσεως , βλαβες κλπ . η εικονα που μου εμεινε ειναι οτι ειναι θεμα εξοικειωσης και πιο πολυ θα εχουν 'προβλημα' οσοι ψαχνουν επιδοσεις .Δεν είναι μόνο πιο αργές είναι και πιο απότομες. Αυτό βέβαια βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό αν τη στιγμή της αλλαγής σηκώσεις το πόδι σου από το γκάζι. Για πιθανές βλάβες στο συγκεκριμένο κιβώτιο είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχουμε ένα καλό feedback. Όσοι δεν βρίσκετε αυτόματο να οδηγήσετε δοκιμάστε ένα toyota MMT (όχι CVT). Είναι της ίδιας φιλοσοφίας αν και δουλεύει πολύ πιο ομαλά (στην ουσία είναι ένα χειροκίνητο κιβώτιο-δεν υπάρχει μετατροπέας ροπής- που κάνει μόνο του τις αλλαγές και επειδή δεν υπάρχει δεύτερος συμπλέκτης δεν είναι τόσο καλό όσο τα τύπου DSG), οπότε μπορείτε να πάρετε μία ιδέα.
Οι επιδόσεις λογικά θα είναι πάρα πολύ καλές στη C4 με τα 110άλογα. Εδώ αυτή με τα 90 και 5τάχυτο κιβώτιο μου φάνηκε αρκετά σβέλτη. -
Για πάμε ένα μικρό τεστάκι
-
βαλτος εισαι ρε καθαρμα;;
12 βαθμους μυωπιας εχω!!!
δεν ειναι αναγκη να μου το θυμιζεις!!!
τελικα το 4 ή το 5 ειναι;;
-
τωρα ειδα το σημα της Ρενω!!!
-
Υπάρχει πιο απλή λύση ...
πατας Ctrl + 3-4 φορές
-
Ο χρήστης james9 έγραψε:
.....αν και θα το δοκιμασω την τεταρτη που εχω κλεισει ραντεβου........Φίλες james9 το οδήγησες. Για πες μας εντυπώσεις; Το σασμάν τι λέει;
-
με τον πονο μου παιζεις? σημερα εμπλεξα στη δουλεια και θα παω αυριο στις 11 το πρωι. γυαλισα και το φοκους μου να κανει καλη εντυπωση(λολ) ωστε αν μου αρεσει το c4 να το κλεισω κατευθειαν να μη μεινω καιρο χωρις αμαξι. παντως επειδη διαβαζω πολυ αυτες τις μερες ξενα σαιτ/φορουμ κλινω προς το ναι οτι μου κανει δηλαδη. για να δουμε...
-
Αφού είχες δουλίτσα δεν πειράζει. Και αύριο μέρα είναι. Ρώτα και εμένα που είμαι άνεργος
Σου εύχομαι να σου αρέσει και να τα βρείτε και με το focus και να γίνει ο 'γάμος'. Περιμένουμε πάντως τις εντυπώσεις σου όταν με το καλό το οδηγήσεις. -
Ο χρήστης kosnear έγραψε:
... Πριν λίγο γύρισα από Χαλκίδα με την παραγγελία στα χέρια
...Αφού είχες δουλίτσα δεν πειράζει. Και αύριο μέρα είναι. Ρώτα και εμένα που είμαι άνεργος
Ελπίζω μονο να έχεις κανει πολύ καλά το κουμάντο σου! Δυσκολοι καιροί ... και τα 'εχει ο θεός' και 'αυριο μερα ειναι' δεν πιάνουν!
-
Πιστεψέμε όσα κουμάντα και να έχεις κάνει δεν είναι αρκετά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τα κάνουν κομπόδεμα. Το θέμα είναι να μην περνάει άσχημα το σπίτι μου. Μέχρι στιγμής δόξα το Θεό όλα καλά. Άλλωστε αυτό θέλουν να πετύχουν... Να μας μιζεριάσουν. Προσωπικά δεν θα τους κάνω το χατίρι
-
Επειδή έχω C4 Attraction 110Hp με το 6αρι χειροκίνητο και ειμαι αισίως στα 11500 χλμ απο τον Δεκέμβριο μπορώ να σας πω αρκετά για τις καταναλώσεις.
Για να καταλάβετε στυλ οδήγησης
1ον) Η οδηγική μου συμπεριφορά είναι αρκετά νευρική.
(έχω τάση να επιταχύνω πάντα όταν βλέπω άνοιγμα και να φρενάρω πάντα πριν απο τις στροφές οποτε ανεβάζω κατανάλωση)2ον) Τα ταξίδια μου τα κάνω στα 130 με 140 χλμ την ώρα στις εθνικές και γύρω στα 80 με 90 στις επαρχιακές.
Ο κινητήρας είναι αργός μέχρι τις 1200 - 1300 στροφές αλλά μετά ξεσπάει.
Με 6η στα 120 ο κινητήρας είναι στις 2.000 στροφές και με 130 στις 2.500 στροφές.
Επειδή μάζεψα και τις αποδείξεις με τιμή 1.52 με 1.54 ευρώ στα πρώτα 10500 χλμ πλήρωσα 840€.
Ελάχιστη κατανάλωση εμφανίζεται με 70 -72 χλμ την ώρα και πέμπτη. 2 με 3 λίτρα ανα 100.
Αυτονομία με 1 γέμισμα (85€ περίπου) 1100 με 1200 Χλμ(Ασχετο με την κατανάλωση αλλά να ξέρετε ότι μου έβγαλε ένα πρόβλημα με την ηλεκτρονική κλειδαριά του οδηγού στους χειμερινούς παγετούς. Κάτι χαλάρωσε και όταν επεφτε η θερμοκρασία χαμηλά μετά δεν άνοιγε η πόρτα ακόμα και σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες)
-
Ο χρήστης Λεωνίδας041076 έγραψε:
Με 6η στα 120 ο κινητήρας είναι στις 2.000 στροφές και με 130 στις 2.500 στροφές.Αυτο δεν γινεται αλλα δεν πειραζει...
Δες σωστα τι στροφες εχεις με 6η στα 120 και στα 130 αντιστοιχα οταν μπορεσεις και πες μας.
-
τι εννοεις δε γινεται;
-
αν στις 2000 εχεις 120, στις 2500 θα έχεις 150 (30χλμ/500 στροφές)
λίτρα/100χλμ πόσο καιει overall?
SKODA OCTAVIA 5 1.6 TDI VS CITROEN C4 e-HDi 110hp