-
Θεωρείς ότι είναι ανέφικτο ή οικονομικά εξοντωτικό να κατέβει σε εκλογές το 4TF;
Το παρόν θέμα προέρχεται από διάσπαση του Εκλογές 2012 [#2] [Mod]
-
Θεωρείς ότι είναι ανέφικτο ή οικονομικά εξοντωτικό να κατέβει σε εκλογές το 4TF;
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θεωρείς ότι είναι ανέφικτο ή οικονομικά εξοντωτικό να κατέβει σε εκλογές το 4TF;μια δοκιμή θα μας πείσει.
Κατέβασε ονόματα να δούμε αν θα μαζευτούν 15.000€ και τα άτομα να τρέξουν σε όλες αυτές τις διαδικασίεςΕγώ λέω ότι ούτε τα άτομα να μπουν στο ίδιο χαρτί δεν θα μαζευτούν, όχι 15.000€
-
Αν υποσχόμαστε μπορεί και να μαζευτούν
-
Λαμβάνω ως δεδομένο ότι γουστάρουμε και μάλιστα πολύ.
Έχουμε υποψηφίους για τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, από Αθήνα-Σαλονίκη-Πειραιά-Πάτρα-Ηράκλειο, μέχρι Τρίπολη (Ναύπλιο ), Γιάννενα, Ρέθυμνο, Ρόδο κλπ.Να μοιράσουμε τους τομείς της σκιώδους κυβέρνησης τώρα (με τη μία κυβέρνηση δεν το βλέπω τόσο πιθανό):
- Υπουργείο Οικονομικών: corsair
- Υπουργείο Εσωτερικών/Μετανάστευσης: delsol.vti
- Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: εσύ
- Υπουργείο Ναυτιλίας: εγώ (είναι κοντά στο σπίτι μου)
- Υπουργείο Τουρισμού: kyr
- Υπουργείο Εργασίας: Tiger
- Υπουργείο Παιδείας: tryphon
- Υπουργείο Μεταφορών: ΚΚ
- Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: qsis
- Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: kacey
- Υπουργείο Εξωτερικών: koutsan
- Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: High Fidelity
- Υπουργείο Υγείας: drdino
κλπ
Υφυπουργούς ας διαλέξουν οι υπουργοί.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
[...]
- Υπουργείο Οικονομικών: corsair
- Υπουργείο Εσωτερικών/Μετανάστευσης: delsol.vti
- Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: εσύ
- Υπουργείο Ναυτιλίας: εγώ (είναι κοντά στο σπίτι μου)
- Υπουργείο Τουρισμού: kyr
- Υπουργείο Εργασίας: Tiger
- Υπουργείο Παιδείας: tryphon
- Υπουργείο Μεταφορών: ΚΚ
- Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: qsis
- Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: kacey
- Υπουργείο Εξωτερικών: koutsan
- Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: High Fidelity
- Υπουργείο Υγείας: drdino
[...]
-
Eγώ στο πηγάδι κατούρησα?
-
Γλύψε κανα υπουργό να σε πάρει για υφυπουργό.
-
Δεν πειράζει, θα αναλάβω το ΥΠΕΧΩΔΕ που δεν το έδωσες σε κανέναν.
-
Συνιστώμενη σύνθεση:
Πρόεδρος: italakias (επειδή θέλουμε να ενισχύσουμε το λαϊκό-πατριωτικό προφίλ), συζητάμε και την εναλλακτική του Βαμβακάρη στο visual του κόμματος.Αντιπρόεδρος: koutsan (για λίγες και εκλεκτές εμφανίσεις-δόσεις σοφίας)
Τομεάρχης οικονομικών: cpp (αν και έχασε λεφτά στα ομόλογα)
Τομεάρχης εθνικής άμυνας: REALZEUS με υποτομεάρχη cabala
Τομεάρχης εσωτερικών και εργασίας: manosk (θα στρώσετε κώλο όχι αστεία )
Τομεάρχης ανάπτυξης: Tiger
Τομεάρχης (της) δικαιοσύνης (ήλιε νοητέ): Μιτζάκωβος (αντικατάσταση των ΜΑΤ με επίλεκτο σώμα κουκουλοφόρων)
Τομεάρχης αγροτικής ανάπτυξης: ililias
Τομεάρχης υγείας: Peter Pan με υποτομεάρχη τον Captain Hook
Τομεάρχης πολιτισμού: Ernani (υποχρεωτικό μάθημα η κλασσική μουσική από Α' Δημοτικού)
Τομεάρχης εκπαίδευσης: Προφέσορας με υποτομεάρχη Asimov γιατί αν βγει τομεάρχης θα το κλείσει το μαγαζί
Τομεάρχης πετρελαίων (όταν βγουν): nass και Hannibal που ξέρουν πως φοριέται το τραπεζομάντηλο στο κεφάλι
Τομεάρχης μίρλας, παντογνωσίας και γενικών καθηκόντων: Έντης ο 147ας (page 3 με ξέκωλα στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και κουπόνια για δωρεάν προϊόντα)EDIT ΠΟΥΣΤΗ MANOSK ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ...
-
Να ακούσουμε και το πρόγραμμα....
-
Να προτείνετε για πρόεδρο της δημοκρατίας τον Κ. Καββαθά.....αχάριστοι!!!!!
-
Θέλω υπουργός παιδείας.
'Η να κανουμε ενα υπουργειο τεχνολογιας για μενα. -
Σας ευχαριστω για την εμπιστοσυνη που...μου εδειξε ο manosk,υποσχομαι αμεση απολυση ολων των εργαζομενων (δημοσιου και ιδιωτικου τομεα).Ετσι το δημοσιο θα κανει μεγαλη οικονομια και ταυτοχρονα θα εξισορροπηθει 100% η αδικια καποιοι να εχουν εισοδημα και δουλεια και καποιοι οχι.
Επειδη ο EDDIE_147 με εξισου δημοκρατικες διαδικασιες (τυφλα να εχουν ο ΔΟΛ και η επιτροπη του ΚΚΕ) με εχρισε και τομεαρχη αναπτυξης,παραλληλα υποσχομαι την αμεση εκποιηση καθε περιουσιας στην Ελλαδα (δημοσιας και ιδιωτικης) κατι που στις τρεχουσες συνθηκες θα δημιουργησει (οριακα παντως) τα απαραιτητα εσοδα για να πληρωθουν τα 15.000 ευρω που χρειαζονται για την συμμετοχη μας.
-
Αν τελικά ο ililias αναλάβει το Αγροτικής Ανάπτυξης (αδίκως βέβαια, είναι παγκοίνως γνωστό πως ΚΑΙ κατέχω το θέμα ΚΑΙ έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στην καταραμένη ελληνική επαρχία! ), μπορώ να θυσιαστώ ως απλός γραμματέας στην Γραμματεία Νέας Γενιάς ή στην Γραμματεία Ισότητας.
Πιστεύω το ταλέντο μου εκεί θα ξεδιπλωθεί καλύτερα...
Τον koutsan θα τον ήθελα στο Εθνικής Άμυνας είναι η αλήθεια, ή στο Δικαιοσύνης, λόγω των στενών δεσμών και του τεράστιου σεβασμού που τρέφει στο προσωπικό των συγκεκριμένων τομέων...
-
U.FO.
(United Forumistas)Δείχνει ξεκάθαρα τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και έχει και ισπανογενή κατάληξη, που πάντα ενεργοποιεί τα επαναστατικά αντανακλαστικά.
ΥΓ: θέλω τιμητική θέση στο Επικρατείας και θέση υφυπουργού υπό τον infinity
-
Θα μπορούσα να αρκεστώ σε απλή συμμετοχή σε 6-7 επιτροπές το μήνα αλλά απ' ότι βλέπω ουδείς με σκέφτηκε...
Επίσης δεν θα με χάλαγε η συμμετοχή σε διαφανείς διαδικασίες διαγωνισμών δημοσίου, εξοπλιστικών προγραμμάτων κτλ.
-
Εκπρόσωπο τύπου δεν έβαλα.
Νομίζω Infinity είναι ξεκάθαρη επιλογή.fafles, dimitris_f, koylides, drifthdes και λοιποί θα αναλάβουν συνδικαλιστικά όργανα (κοινώς της πόρνης...)
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Να προτείνετε για πρόεδρο της δημοκρατίας τον Κ. Καββαθά.....αχάριστοι!!!!!ΙΚΕ
@όσοι δεν φαίνονται
εσείς θα μασάτε και θα γλιτώνετε και τα γιαούρτια... -
...επειδή δεν με βάλατε στον συνδυασμό σας για να σας εκδικηθώ θα ηγηθώ της εξεταστικής επιτροπής που θα εξετάσει τα σκάνδαλα που θα κάνετε μόλις κυβερνήσετε. Θα σας στείλω να βρείτε τον Άκη και οσονούπω τη 'βλαχάρα'!
χλαπάτσας mode on
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!χλαπάτσας mode off
Εκλογές 2012: Κατεβαίνει το 4T Forum! [Διάσπαση]