-
Εγω τελικα θα ειμαι κυριακατικος και μονος. Μπλεξανε οι δουλειες με την διασκεδαση παλι.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
[...]θα δούμε νομίζω τα πιο πιασάρικα-όμορφα μέρη του νομού θεωρώ (καθότι έχουμε καλο ξεναγό ) όπως κι ότι θα οδηγήσουμε σε όμορφες διαδρομές.[...]Δίχως εμένα...
Δυστυχώς για μένα δεν θα μπορέσω να έρθω... -
Εγω αρρωστος και δεν ψηνομαι να γυρισω ολλανδια ταβλα, οποτε καλα να περασετε:)
-
1/ efthymis
2/ dbekos
3/ kyr80
4/ Ernani
5/ Κίκιζας Γρηγόρης
6/ cosneo
7/ VolvoZeus
8/ Angel
9/ sv2
10/ elvet (ενδεχομένως και Σάββατο)
11/ Orestisren
12/ kotetsi **
13/ REALZEUS
14/ Κωνσταντίνος **
15/ InFiNiTy
16/ kouliscd
17/ Billopoulos
18/ Sakaflias
19/ leftgalan
20/ **Τsardas **
21/ Αρης (για Σάββατο)
22/ ThanasisNΣυμμετέχοντες με διανυκτέρευση το Σάββατο 21-4-2012 (σε παρένθεση ο αριθμός πρόσθετων ατόμων) :
1/ kotetsi (+1)
2/ Billopoulos (+1)
3/ **Angel **
4/ Orestisren
5/ sv2
6/ dbekos (+1 με επιφύλαξη)
7/ leftgalan (+1)
8/ cosneo
9/ REALZEUS
10/ kouliscd (+2 με +3 αν μιλάμε για 22/4, αλλιώς όλο παίζουν. )
11/ εγκάθετος φορουμάς 1 (+1)
12/ εγκάθετος φορουμάς 2 (+1)
13/ Ernani
14/ τιμώμενος αστεράτος συμφορουμίτηςΣυμμετοχές για την περιήγηση το Σάββατο
1/ Orestisren
2/ Τιμώμενος αστεράτος
3/ VolvoZeus
4/ Κωνσταντίνος
5/ Angel!!!!
6/ InFiNiTy
7/ Ernani
8/ThanasisN -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λυπάμαι που το λέω, αλλά όσο και αν γουστάρω μια καλή βόλτα στο βουνό, 110 ολόκληρα χλμ δεν...
Δε λέω να μην κάνουμε καμια ειδικη διαδρομούλα, αλλά 110 χλμ ειναι ολόκληρο ράλλυ πανελληνίου πρωταθλήματος.Συμφωνω σε αυτο.
Δωματια κλεισθηκαν απο εμας γυρω απο την λιμνη. Ειναι πιο ευκολο πιστευω να φτασουμε εκει και μεσημεροαπογευματοβραδυ να περιηγηθουμε γυρω απο την λιμνη. Αυτο προφανως προϋποθετει οτι ο Κων/νος και οι λοιποι που θα ειναι στα Τρικαλα θα μας κανουν την χαρη να κανουν κι αυτοι καποια χλμ προς την λιμνη.δεν υπαρχει δειγμα ειρωνιας εδω, μην φαγωθουμε και μεταξυ μας κιολας
-
Σχετικά με τη Σαββατιάτικη βόλτα δε νομίζω ότι θα ακολουθήσω, τουλάχιστον όχι στο οδηγικό κομμάτι. Κάτι οι δρόμοι που δε γνωρίζω, κάτι το αυτοκίνητο που είναι παλιό, κάτι και η συμβία μου που θα φοβηθεί... προτιμώ να συναντηθώ μαζί σας αργότερα στο σημείο που θα έχουμε πει για φαγητό - καφέ - οτιδήποτε και εντωμεταξύ να τραβήξω καμιά φωτογραφία στη φύση με την μπουρδελοκόμπακτ μου.
Όσον αφορά το σημείο συνάντησης στα διόδια, επειδή μπορεί να μην προλάβω θα έλεγα να μη με περιμένετε. Θα φροντίσω να σας προφτάσω πιο πάνω.
-
Κοίτα Κυριάκο αν είναι να μην προλάβεις για 5-10 λεπτα περιμενουμε δεν υπάρχει θέμα
-
Δεν ξέρω, είναι που θα ξεκινήσω από Μαρούσι να πάω Αιγάλεω για να φύγω από εκεί τελικά. Την ενδεχόμενη κίνηση σκέφτομαι γιατί από Αιγάλεω δεν υπάρχει άλλος τρόπος να φύγω για επάνω εκτός από τον Κηφισσό (ενώ από Μαρούσι πχ θα μπορούσα να παρακάμψω τον Κηφισσό πηγαίνοντας «από μέσα»). Μέχρι τότε βλέπουμε, μιλάμε και στο τηλέφωνο.
-
Κυριακο γυρω απο την λιμνη δεν θα μεινετε;
-
Ναι, θα μείνουμε εδώ.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Δεν ξέρω, είναι που θα ξεκινήσω από Μαρούσι να πάω Αιγάλεω για να φύγω από εκεί τελικά. Την ενδεχόμενη κίνηση σκέφτομαι γιατί από Αιγάλεω δεν υπάρχει άλλος τρόπος να φύγω για επάνω εκτός από τον Κηφισσό (ενώ από Μαρούσι πχ θα μπορούσα να παρακάμψω τον Κηφισσό πηγαίνοντας «από μέσα»). Μέχρι τότε βλέπουμε, μιλάμε και στο τηλέφωνο.Σάββατο πρωί, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα στον Κηφισό (εκτός απροόπτου πάντα, δηλαδή να έχει συμβεί κάποιο ατύχημα). Εδώ καθημερινές πλέον και είναι χαλαρά.
-
Τι λεει το προγραμμα για την Κυριακη;
-
Για φαγητό πέριξ της λίμνης , οι επιλογές είναι πάρα πολλές.
http://www.odigoslimnisplastira.gr/index.php?page=tavern/
http://www.plastiras-lake.gr/food-drink.html -
Προτείνω Kazarma Lake Resort & Spa. Φαίνεται τίμια επιλογή.
-
Μήπως να γίνει ενα τσεκάρισμα για το ποιοι προτίθενται να συμμετάσχουν , καθως οι συμμετοχές μοιάζουν πολύ λίγες για να δικαιολογήσουν τον τίτλο της Πανελλήνιας Συνάντησης.
-
Συγνώμη τώρα είστε σοβαροί
Τετάρτη βράδυ το θυμηθήκατε? -
Το τσεκαρισμα εχει αρχισει εδω και κατι μερες, χαλαρωστε Εγω δυστυχως θα μεινω μακρια σας φετος λογω οικογενειακων υποχρεωσεων... δε βαφομαι μπλε λοιπον καλα να περασετε παιδες!!!
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
1/ efthymis
2/ dbekos
3/ kyr80
4/ Ernani
5/ Κίκιζας Γρηγόρης
6/ cosneo
7/ VolvoZeus
8/ Angel
9/ sv2
10/ elvet (ενδεχομένως και Σάββατο)
11/ Orestisren
12/ kotetsi **
13/ REALZEUS
14/ Κωνσταντίνος **
15/ InFiNiTy
16/ kouliscd
17/ Billopoulos
18/ Sakaflias
19/ leftgalan
20/ **Τsardas **
21/ Αρης (για Σάββατο)
22/ ThanasisNΣυμμετέχοντες με διανυκτέρευση το Σάββατο 21-4-2012 (σε παρένθεση ο αριθμός πρόσθετων ατόμων) :
1/ kotetsi (+1)
2/ Billopoulos (+1)
3/ **Angel **
4/ Orestisren
5/ sv2
6/ dbekos (+1 με επιφύλαξη)
7/ leftgalan (+1)
8/ cosneo
9/ REALZEUS
10/ kouliscd (+2 με +3 αν μιλάμε για 22/4, αλλιώς όλο παίζουν. )
11/ εγκάθετος φορουμάς 1 (+1)
12/ εγκάθετος φορουμάς 2 (+1)
13/ Ernani
14/ τιμώμενος αστεράτος συμφορουμίτηςΣυμμετοχές για την περιήγηση το Σάββατο
1/ Orestisren
2/ Τιμώμενος αστεράτος
3/ VolvoZeus
4/ Κωνσταντίνος
5/ Angel!!!!
6/ InFiNiTy
7/ Ernani
8/ThanasisNκι ενα up στη λιστα μην παραπονιεστε
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Για φαγητό πέριξ της λίμνης , οι επιλογές είναι πάρα πολλές.
http://www.odigoslimnisplastira.gr/index.php?page=tavern/
http://www.plastiras-lake.gr/food-drink.htmlπρέπει να κάνετε asap κράτηση για τον χώρο φαγοποτίας.
-
Κάποια στιγμή είχα γίνει μάντης κακών και είχα πει ότι το αμέσως επόμενο σαββατοκύριακο από το Πάσχα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Πολύ φοβάμαι ότι επιβεβαιώνομαι... κάτι τα έξοδα του Πάσχα, κάτι που για πολλούς το δώρο έφυγε για να μπαλώσει τρύπες, η κίνηση εδώ έχει μειωθεί δραματικά.
Ελπίζω μόνο να μην εξελιχθεί σε φιάσκο... -
Εγώ πάντως Ταύρε δεν είμαι αισιόδοξος πλέον
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012