-
- kotetsi (+1)
- Ernani
- Κωνσταντίνος
- Sakaflias
- Volvozeus
-
- kotetsi (+1)
- Ernani
- Κωνσταντίνος
- Sakaflias
- Volvozeus
- InFiNiTy
Τόσοι λίγοι που θα είμαστε, τουλάχιστον να κάνουμε τη μεγάλη διαδρομή!
-
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ορέστη, δηλώνω ότι ούτε εγώ θα συμμετάσχω. Κωνσταντίνε συγγνώμη, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει διάθεση από κανένα, δεν βλέπω το λόγο να συμμετάσχω. Κρίμα, γιατί την περιοχή δεν την γνωρίζω και μου άρεσε πολύ η προοπτική της μεγάλης βόλτας το Σάββατο.
Ευελπιστώ, κάποια στιγμή στο μέλλον να μαζευτούμε μερικοί νότιοι και να σας επισκεφτούμε αυθημερόν.
Πάντως από οικονομικής πλευράς τα πράγματα δεν νομίζω ότι ήταν τόσο τραγικά. Τουλάχιστον η βενζίνη θα ήταν δική μου και του Ορέστη και από εκεί και πέρα ο καθένας θα πλήρωνε διαμονή + φαγητό...
Με τις υγείες μας.
-
Απο μερους μου να ζητησω συγνωμη για την αποσυρση της συμμετοχης μου στην συναντηση για προσωπικους λογους ανωτερας βιας.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
- kotetsi (+1)
- Ernani
- Κωνσταντίνος
- Sakaflias
- Volvozeus
- InFiNiTy
Τόσοι λίγοι που θα είμαστε, τουλάχιστον να κάνουμε τη μεγάλη διαδρομή!
Δεν θα γίνει. Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα.
-
Ωραία, ας το γυρίσουμε το θέμα τότε ως εξής:
Κωνσταντίνε, ανεβαίνω για κοψίδια. Κανόνισε συνάντηση το Σάββατο ή την Κυριακή, όποτε σε βολεύει. Θα περάσω κι από Καρδίτσα να δω ένα φιλικό ζευγάρι, να βγούμε και τα σχετικά. Κι αυτοί δεν έχουν πρόβλημα με μέρες και ώρες.
-
kotetsi ,
θα είμαστε εδω , διαθέσιμοι.
-
Δεν έτρωγα σκατά καλύτερα?
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Πάντως από οικονομικής πλευράς τα πράγματα δεν νομίζω ότι ήταν τόσο τραγικά. Τουλάχιστον η βενζίνη θα ήταν δική μου και του Ορέστη και από εκεί και πέρα ο καθένας θα πλήρωνε διαμονή + φαγητό...Ναι η μισή και κάτι ακόμα δικιά μου θα ήταν
Τεσπα δεν πειράζει καλα να είμαστε και ξανακανονίζουμε
Τώρα όσον αφορά τα οδοιπορικά Κωνσταντίνε τα είπαμε -
Το θέμα , δεν ήταν η όποια περιήγηση μπορούσε να γίνει , αλλά η συνάντηση των μελών του φόρουμ.
Δεν προέκυψε και είναι απολύτως κατανοητοί οι λόγοι της ακύρωσης.
Να είμαστε καλά και βλέπουμε. -
Οταν είχα γράψει αυτό στο τοπικό , πέρασαν 7 ολόκληρες ημέρες για να γραφτούν κάποια ποστ.
Αυτό για μένα, σήμαινε πολλά και με οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι τα πράγματα για την υλοποίηση της συνάντησης, δεν πήγαιναν καλά.
Για αυτό και για 1 εβδομάδα τήρησα 'σιγή ιχθύος' . Και όταν επανήλθα, πάλι διατύπωσα τις επιφυλάξεις μου.Κάτι οι εκλογές, κάτι τα χρήματα που γίνονται για όλους ανεξαιρέτως συνεχώς λιγότερα, αλλά και έκτακτες υποχρεώσεις, οδήγησαν στο ναυάγιο της συνάντησης, εξ ού και η φωτό.
Δεν πειράζει. Ακόμη και η πρόθεση συμμετοχής, δήλωσε την επιθυμία των φίλων να βρεθούν και πάλι απο κοντά και τις συμπάθειες που υπάρχουν σε αυτό το forum.
Επίσης κρίμα για κάποιους που είχαν την καλή διάθεση να γνωριστούμε (πχ rx8drifter, ThanasisN), γιατί τελικά δεν θα δοθεί αυτή η ευκαιρία.
Οσοι τελικά βρεθούν, εύχομαι να περάσουν καλά και να βγάλουν-ποστάρουν καμιά φωτό, και ας ... ζηλέψουμε οι απόντες.
ΥΓΕΙΑ. -
Κι εγώ για λόγους έκτακτους (και δυστυχώς υγείας ) δε θα είμαι στη συνάντηση.
Και είχα κανονίσει τα πάντα (διαμονή στα Τρίκαλα. κλπ), την επόμενη φορά... -
Πέρα απο όσους έχουν θέματα υγείας...
Οι υπόλοιποι είστε αυνάνεςΠρώτη φορά στα χρονικά του φόρουμ, ματαιώνεται εκδρομη του φόρουμ...
Και πότε;! στα 10 χρόνια του...πφφφφ
-
Μπράβο ρε καλά τα καταφέρατε
μπορεί να μην έχω συμμετάσχει ποτέ σε πανελλήνια συνάντηση όμως έχω παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις και είναι αυτό που λέει και ο Θάνος, ποτέ δεν έχει ματαιωθεί. Πού είναι οι παλιοί να κάνουν μια σωστή οργάνωση...
-
Καταρχήν δεν υπήρχε οργανωτής, κατά δεύτερον 3 μέρες πριν και δεν είχε κανονιστεί απολύτως τίποτα. Ούτε καν που θα πάμε.
Δε μου φαίνεται παράλογο που ξαφνικά ακύρωσαν όλοι. -
και ο Δημήτρης τι έκανε τότε;
απλώς θέλετε έναν μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι σας και δε το καταλάβατε ότι όλο αυτό γίνεται για την δικιά ΣΑΣ ικανοποίηση και όχι κάποιου άλλου.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
και ο Δημήτρης τι έκανε τότε;απλώς θέλετε έναν μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι σας και δε το καταλάβατε ότι όλο αυτό γίνεται για την δικιά ΣΑΣ ικανοποίηση και όχι κάποιου άλλου.
Δεν ξέρω τι έκανε ο Δημήτρης, αν και δε νομίζω να είχε αναλάβει να οργανώσει.
Αυτό που ξέρω είναι ότι 3 μέρες πριν δεν είχαμε κανονίσει ούτε που θα πάμε, ούτε τι θα κάνουμε, ούτε είχαμε κλείσει κάποιο μαγαζί. -
Εχει καποιο νόημα η αναζήτηση των λόγων της ακύρωσης?
Συναντησεις υπάρχουν και θα υπάρξουν όπως και υπάρχει και θα υπάρξει και η καλή προαίρεση και η διαθεση! Big deal!!!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μπράβο ρε καλά τα καταφέρατεμπορεί να μην έχω συμμετάσχει ποτέ σε πανελλήνια συνάντηση όμως έχω παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις και είναι αυτό που λέει και ο Θάνος, ποτέ δεν έχει ματαιωθεί. Πού είναι οι παλιοί να κάνουν μια σωστή οργάνωση...
και ο Δημήτρης τι έκανε τότε;
απλώς θέλετε έναν μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι σας και δε το καταλάβατε ότι όλο αυτό γίνεται για την δικιά ΣΑΣ ικανοποίηση και όχι κάποιου άλλου.
Το λάθος κατά τη γνώμη μου ήταν ότι ορίστηκε η ημερομηνία μετά το Πάσχα και είχε επισημανθεί αυτό. Τώρα για κάποια άτομα που ασχολήθηκαν μέχρι και την τελευταία στιγμή όπως ο Δημήτρης ή ο Ορέστης καθώς και άλλοι, ένα ευχαριστώ από όλους μας δεν θα έβλαπτε.
Πάνω απ' όλα ΥΓΕΙΑ. Δεν χάθηκε δα κι ο κόσμος.
-
Δεν χρειαζεται να χαλαμε τις καρδιες μας για το ποιος και τι εφταιξε,αν εφταιξε.Παμε παρακατω.
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012