-
H βόρεια Εύβοια είναι σαφώς καλή ιδέα. Για τους «βόρειους», το πορθμείο Γλύφα – Αγιόκαμπο είναι περίπου μισή ώρα νοτιότερα π.χ. από την έξοδο Βελεστίνου (σε σχέση με την περσινή συνάντηση στο Πήλιο), αλλά θα ήταν καλό να υπάρχει κάποιος «τοπικός» για να βοηθήσει στην οργάνωση (π.χ. κλείσιμο τραπεζιών, οριστικοποίηση διαδρομής-πιθανή διαμονή) και κυρίως να μάθουμε πότε είναι το τελευταίο δρομολόγιο-πορθμείου το βράδυ
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
H βόρεια Εύβοια είναι σαφώς καλή ιδέα. Για τους «βόρειους», το πορθμείο Γλύφα – Αγιόκαμπο είναι περίπου μισή ώρα νοτιότερα π.χ. από την έξοδο Βελεστίνου (σε σχέση με την περσινή συνάντηση στο Πήλιο), αλλά θα ήταν καλό να υπάρχει κάποιος «τοπικός» για να βοηθήσει στην οργάνωση (π.χ. κλείσιμο τραπεζιών, οριστικοποίηση διαδρομής-πιθανή διαμονή) και κυρίως να μάθουμε πότε είναι το τελευταίο δρομολόγιο-πορθμείου το βράδυhttp://www.ferriesglyfa.gr/timetable-gl ... ies-gr.php
Βράδυ δεν το λες 18:15 (αν γίνει κυριακή). Σάββατο το τελευταίο 16.15.
-
Πάντως Αρκίτσα-Αιδηψό έχει μπει φέρυ με πολύ φθηνό εισιτήριο. έχω καιρό να πάω βέβαια κ δε το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά μέχρι στιγμής ισχύει. Μου χουν πει για μια ωραία ταβέρνα κοντά στον Ρώσο αλλά μου διαφεύγει τ'όνομα αυτή τη στιγμή.
άμα ανοίξει ο καιρός και η Αιδηψός και γύρω χωριά (Ωραιοί κλπ) έχουν ωραία φαγάδικα.
Δε θα ταν καλύτερα ν'άνοιγε νέο θέμα;
-
Εχει φερρυ απο Γλυφα ανα 2 ωρες:
http://www.ferriesglyfa.gr/prices-glyfa-ferries-gr.php
Απλα δεν εχω ιδεα τιποτε απο την περιοχη αυτο το αφηνουμε στους νοτιους
-
Εγώ είμαι από Λίμνη Ευβοίας, οπότε μπορώ να προτείνω διαδρομές και μέρη για να φάμε. Αν κανονιστεί, εννοείται είμαι μέσα 100%. Οι βόρειοι μπορούν να έρθουν είτε από Βόλο και να πάρουν το φέρι από Γλύφα προς Αιδηψό, είτε να κατέβουν την εθνική μέχρι Αρκίτσα και από εκεί φέρι προς Αιδηψό. Η διαδρομή από Αιδηψό μέχρι Λίμνη είναι καλή φάση. Ούτε καν ακουμπάει όμως το Αρτάκη-Λίμνη (και ανάποδα) που είναι η αγαπημένη μου διαδρομή σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.
-
(επειδή δεν έχω καταλάβει καλά )
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ;Θα εξαρτηθεί η ημερομηνία της συνάντησης από αυτό το θέμα
(εκτός αν πάμε μπουλούκι να ψηφίσουμε σε κανένα ξεχασμένο ευβοϊκό χωριό ...)
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ είμαι από Λίμνη Ευβοίας, οπότε μπορώ να προτείνω διαδρομές και μέρη για να φάμε. Αν κανονιστεί, εννοείται είμαι μέσα 100%. Οι βόρειοι μπορούν να έρθουν είτε από Βόλο και να πάρουν το φέρι από Γλύφα προς Αιδηψό, είτε να κατέβουν την εθνική μέχρι Αρκίτσα και από εκεί φέρι προς Αιδηψό. Η διαδρομή από Αιδηψό μέχρι Λίμνη είναι καλή φάση. Ούτε καν ακουμπάει όμως το Αρτάκη-Λίμνη (και ανάποδα) που είναι η αγαπημένη μου διαδρομή σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας. -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
(επειδή δεν έχω καταλάβει καλά )
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ;Θα εξαρτηθεί η ημερομηνία της συνάντησης από αυτό το θέμα
(εκτός αν πάμε μπουλούκι να ψηφίσουμε σε κανένα ξεχασμένο ευβοϊκό χωριό ...)
Θα εξαρτηθεί η ημερομηνία των εκλογών από την ημερομηνία της συνάντησης.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ;
Θα εξαρτηθεί η ημερομηνία της συνάντησης από αυτό το θέμαΘα εξαρτηθεί η ημερομηνία των εκλογών από την ημερομηνία της συνάντησης.
Aν είναι έτσι, να κάνουμε τη συνάντηση νωρίς, οπότε να γίνουν γρήγορα και οι εκλογές, να τελειώνουμε.
Δυστυχώς, έχουμε και άλλες έγνοιες, που εξαρτώνται άμεσα απο τις κωλοεκλογές ! -
Προτεινω σε κανα γκρουπακι Πασχα, καθοτι το μισο φορουμ υπηρετει της Πατρις , ο ενας ειναι ο γραφων και βρισκεται στα συνορα προστατευοντας τα συνορα μαχομενος με κοψιδια
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ο ενας ειναι ο γραφων και βρισκεται στα συνορα προστατευοντας τα συνορα μαχομενοςΣιγά μη σκίσεις την καλτσοδέτα
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
ο ενας ειναι ο γραφων και βρισκεται στα συνορα προστατευοντας τα συνορα μαχομενος
Σιγά μη σκίσεις την καλτσοδέτα
, Θα μπει ο εχθρος και εω θα ειμαι πρωτη γραμμη
-
Ο Θωμάς...
-
Βασικα η φωτο με τα πιτογυρα μου πηγαινει περισσοτερο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ο ενας ειναι ο γραφων και βρισκεται στα συνορα προστατευοντας τα συνορα μαχομενος
Σιγά μη σκίσεις την καλτσοδέτα
, Θα μπει ο εχθρος και εω θα ειμαι πρωτη γραμμη
Και τι μας νοιάζει; Με ταξί θα κατέβει ο εχθρός νοτιότερα ;
Μήπως κάνας μοντ να έβαζε κάνα πολλ να ψηφάμε ;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Η βόρεια Εύβοια [...] καλύπτει μέχρι και θρησκευτικό τουρισμό (Όσιος Δαβίδ, Αγ Ιωάννης Ρώσσος, Παναγία Ντινιούς)!
Κι ελεγα γιατι να παμε Ευβοια, γιατι να παμε Ευβοια, να ο λογος!
Συμφωνω και με Β.Ευβοια εγω.
Με τετοιες διαδρομες στα υποψιν, μεσα και εγω...
-
Βέβαια, με τους δίτροχους τρελούς που κυκλοφορούν τα σ/κ στον Ρώσσο, δεν ειναι καλή ιδέα να πάμε για στρίψιμο.
Άσε που δε θες να σε περάσει κανένας από την εξωτερική με motard, το ποδάρι τεντωμένο στο εσωτερικό και το τιμόνι φουλ ανάποδο. Θα σκίσεις δίπλωμα μετά και θα πετάξεις τον κουβά στη θάλασσα. -
-
Αν γινει τη βδομαδα μετα το πασχα ειμαι μεσα
-
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012