-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Βλεποντας ολα αυτα τα βιντεακια ολο και λεω οτι λειπει η Κορσικη απο το WRC.Φυσικά και λείπει, αλλά δεν νομίζω το καλεντάρι να χωράει και τρίτο Γαλλικό ραλλυ (θεωρούμε και τον Μοντε Γαλλικό).
-
@theo13 Συγνώμη νόμιζα ότι είχα βάλει λίνκ αλλά πάνω στη βιασύνη μου δεν έβαλα
http://www.ircseries.com/news?SearchText=basso -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Αυτό είναι που λένε έκοψε την κολώνα σαν πράσο:Την έκοψε αλλά δεν αγχώθηκε ούτε αυτός ούτε το αυτοκίνητο.Εχει συνηθίσει στα βόρια που οι οδηγοί χρησιμοποιούν τα σνοουμπανκς και έκανε το ίδιο απλά εδώ το έκανε με κολώνα.Πάντως τον κράτησε στο δρόμο αν δεν υπήρχε μπορεί και να είχε βγεί έξω.Πάντως σχετικά με την κορσική οι τύποι στη φια είναι καραγκιοζέοι.Ο Τοντ και οι μουτόν που ΞΕΡΟΥΝ το άθλημα τι σκ%$# κάνουν???Λένε ότι θέλουν να βελτιώσουν τα ράλι.Με ποιό τρόπο????Παλιά υπήρχε η (ΜΑΛ##$$$)καραμέλα ότι κουμάντο έκανε η τηλεοόραση.Τώρα???????Εδώ δεν αγχώθηκε η φία που το μόντε ήταν εκτός τόσο καιρό θα αγχωθεί για λεπτομέρειες??? Συγνώμη για την απρεπή μου φράση αλλά οι τύποι είναι ΖΩΑ.
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
@theo13 Συγνώμη νόμιζα ότι είχα βάλει λίνκ αλλά πάνω στη βιασύνη μου δεν έβαλα
http://www.ircseries.com/news?SearchText=basso -
Κοιτάζοντας τους χρόνους στην κορσική είδα και τον ντελεκούρ με megane rs και συνοδηγό τον σαβινιονί.Αυτός δεν είχε πει ότι το μόντε είναι ο τελευταίος του αγώνας και ο ντελέκος τον έβαλε να οδηγήσει στην power stage.Μάλλον το είπε για να βάλει στο χέρι το wrc!!!!Πολύ απατεώνας τελικά!!!Τι πιστεύτε ότι θα έκανε με κορυφαίο αμάξι στον αγώνα????Στο μόντε απέδειξε ότι το έχει.
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Statement following accident on stage eight
On stage eight of Targa Florio-Rally Internazionale Di Sicilia there was an accident involving car number 15, Craig Breen and Gareth Roberts, which resulted in the stage being stopped to enable medical crews to attend the scene.Despite their best efforts, Gareth Roberts succumbed to his injuries and the remainder of the event has been cancelled as a mark of respect. Craig Breen was unhurt in the accident. No spectators were involved.
Intercontinental Rally Challenge promoter Eurosport Events joins the IRC community in offering its sincere condolences to Gareth’s family and friends who are in our thoughts at this very sad time.
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤ............Απο το fb βρηκα αυτην την φωτο
-
μολις την βρηκα και εγω
ΠΟΥΤ@Ν@ ΜΠΑΡΓΙΕΡΑ -
Μπαριερα που δεν ειναι φυτεμενη κατω να υποθεσω;
Ατυχημα Kubica θυμιζει.
-
ρε γαμωτο μου.....θανατηφορο στο irc στην Ιταλια με θυμα τον 24χρονο συνοδηγο του craig breen Gareth Robert
κριμα νεο παιδι πανω που ξεκιναγε την καριερα του σε ενα μεγαλο θεσμο...
-
Παρόμοιο με του Κούμπιτσα! Κρίμα ρε γμτ!
-
Το πλήρωμα είχε εγκαταλείψει από σπασμένο κάρτερ στο σημείο που καθόμουν στη Σαρδηνία. Ο συνοδηγός μάς είχε κάνει τότε μεγάλη εντύπωση, μεγαλύτερη από τον ταχύτατο οδηγό (που του εύχομαι αυτό το συμβάν να μην του καταστρέψει την καριέρα, αν και είναι μάλλον απίθανο). Βούτηξε κάτω από το αυτοκίνητο, έβγαλε σε χρόνο dt την ποδιά και προσπάθησε να επισκευάσει τη ζημιά στο κάρτερ. Όταν είδε ότι δε φτιαχνόταν, αναμίχθηκε με τους θεατές συζητώντας πολύ φιλικά με όσους μιλούσαν αγγλικά, όντας πολύ σεμνός και δεκτικός. Κρίμα.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Το πλήρωμα είχε εγκαταλείψει από σπασμένο κάρτερ στο σημείο που καθόμουν στη Σαρδηνία. Ο συνοδηγός μάς είχε κάνει τότε μεγάλη εντύπωση, μεγαλύτερη από τον ταχύτατο οδηγό (που του εύχομαι αυτό το συμβάν να μην του καταστρέψει την καριέρα, αν και είναι μάλλον απίθανο). Βούτηξε κάτω από το αυτοκίνητο, έβγαλε σε χρόνο dt την ποδιά και προσπάθησε να επισκευάσει τη ζημιά στο κάρτερ. Όταν είδε ότι δε φτιαχνόταν, αναμίχθηκε με τους θεατές συζητώντας πολύ φιλικά με όσους μιλούσαν αγγλικά, όντας πολύ σεμνός και δεκτικός. Κρίμα.Η οικογενεια του ηταν πολυ φιλη με τον φιλο μου Ken Rees (manager του Peter Solberg) και μου ειπε οτι εχει πολυ μεγαλη ιστορια στο motorsport.
Κριμα το παιδι!
Σιγουρα υπαρχει καποιο θεμα με τις μπαριερες στην Ιταλια. Συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση.
Οχι οτι στους Ελληνικους δρομους δεν θα υπαρχουν αντιστοιχα φαινομενα, απλα ο Θεος των Ελληνικων αγωνων εχει βαλει το χερακι του τοσα χρονια.Φιλικα,
'el-em'
-
Άντε πάλι τα ίδια. Δε γράφω πού, ποιος, πώς. Φέτος έχει καταντήσει αηδία.
-
νταξει το 2012 ειναι η τραγικοτερη χρονια στην ιστορια των ραλλυ....νεος θανατος θεατη στο irc rally zlin.
-
Δεν μου αρέσει το IRC χαμηλό επίπεδο ασφάλειας, κακή οργάνωση και φετός μόνο ένας οδηγός που έχει συμπληρώσει όλους τους αγώνες.
-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
Δεν μου αρέσει το IRC χαμηλό επίπεδο ασφάλειας, κακή οργάνωση και φετός μόνο ένας οδηγός που έχει συμπληρώσει όλους τους αγώνες.Από που προκύπτει αυτό; Το ότι κάποιοι κάθονται σε λάθος σημείο μέσα σε μια ειδική διαδρομή, δεν νομίζω ότι αποτελεί έλλειμμα ασφάλειας......
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δεν μου αρέσει το IRC χαμηλό επίπεδο ασφάλειας, κακή οργάνωση και φετός μόνο ένας οδηγός που έχει συμπληρώσει όλους τους αγώνες.
Από που προκύπτει αυτό; Το ότι κάποιοι κάθονται σε λάθος σημείο μέσα σε μια ειδική διαδρομή, δεν νομίζω ότι αποτελεί έλλειμμα ασφάλειας......
Στο wrc γιατί δεν συμβαίνει αυτό;
-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
Από που προκύπτει αυτό; Το ότι κάποιοι κάθονται σε λάθος σημείο μέσα σε μια ειδική διαδρομή, δεν νομίζω ότι αποτελεί έλλειμμα ασφάλειας......
Στο wrc γιατί δεν συμβαίνει αυτό;
Ποιος είπε ότι δεν συμβαίνει ή ότι δεν μπορεί να συμβεί; Τόσα κεφάλια από πέτρες έχουν ανοίξει στα Ακρόπολις και με σοβαρά τραύματα... Κάλλιστα θα μπορούσε ένα τέτοιο χτύπημα να αποβεί και μοιραίο..Θέλω να πω (και μακάρι να μην ξανασυμβεί ποτέ ατύχημα) ότι πολλές φορές είναι θέμα τύχης και συγκυριών... Μάλλον φέτος ο Θεός των ράλλυ (που πολλές φορές τον έχουμε επικαλεστεί για την 'σωτήρια' επέμβασή του) δεν κάνει καλά τη δουλειά του... Είπαμε, επικίνδυνο σπορ για όλους τους εμπλεκόμενους....
-
Δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια του 'θεσμού' (υπενθυμίζω ότι το Barum μετράει και στο ERC...), θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε αγώνα οποιουδήποτε πρωταθλήματος, κανείς Bartos δεν θα απομάκρυνε τους θεατές από το σημείο που είχαν σταθεί και που έφτασε εν τέλει το αγωνιστικό.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια του 'θεσμού' (υπενθυμίζω ότι το Barum μετράει και στο ERC...), θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε αγώνα οποιουδήποτε πρωταθλήματος, κανείς Bartos δεν θα απομάκρυνε τους θεατές από το σημείο που είχαν σταθεί και που έφτασε εν τέλει το αγωνιστικό.
Γι'αυτον τον λογο, παντα λεω οτι ειναι αδυνατον να προβλεψει καποιος ΠΟΥ θα καταληξει ενα αγωνιστικο αυτοκινητο μετα την απωλεια του ελεγχου απο το πληρωμα.
Για τον λογο αυτον και πολλες φορες τα μετρα ασφαλειας δειχνουν σαν υπερβολικα.
Οχι οτι στο Ακροπολις, δεν εχουν σταθει θεατες σε πολυ πιο επικινδυνα σημεια, αλλα οπως ειπε και ο Σπυρος πιο πανω, ο Θεος των Αγωνων, κανει συχνα το θαυμα του.Φιλικα,
'el-em'
IRC 2012(All rounds)